Wwft e-learning module NL

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Wwft e-learning module NL

NBA Opleidingen
Logo van NBA Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 NBA Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeOnline
31 dec. 2022
Toon rooster
event 31 december 2022, Online, E-learning WWFT-NL

Beschrijving

De Wwft bevat een trainingsverplichting. Deze opleidingsverplichting geldt voor alle belastingadviseurs en accountants die werkzaamheden uitvoeren voor derden (klanten). De Wwft is niet van toepassing op bedrijfsfiscalisten. Het periodiek volgen van deze e-learning module helpt bij het voldoen aan deze trainingsverplichting. Hierdoor zijn zij in staat ongebruikelijke transacties te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren (artikel 35 Wwft). Inhoud De e-learning module behandelt het toepassingsbereik van de Wwft, het cliëntenonderzoek, de meldplicht en wat vastgelegd moet worden. Ook komen het risicomanagement en de bevoegdheden en sanctiemogelijkheden van de toezicht…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Wwft, Auditing (financieel), Notarieel Recht, Ondernemingsrecht en Personen- en familierecht.

De Wwft bevat een trainingsverplichting. Deze opleidingsverplichting geldt voor alle belastingadviseurs en accountants die werkzaamheden uitvoeren voor derden (klanten). De Wwft is niet van toepassing op bedrijfsfiscalisten. Het periodiek volgen van deze e-learning module helpt bij het voldoen aan deze trainingsverplichting. Hierdoor zijn zij in staat ongebruikelijke transacties te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren (artikel 35 Wwft). Inhoud De e-learning module behandelt het toepassingsbereik van de Wwft, het cliëntenonderzoek, de meldplicht en wat vastgelegd moet worden. Ook komen het risicomanagement en de bevoegdheden en sanctiemogelijkheden van de toezichthouder aan de orde. De e-learning module bevat een groot aantal praktijkcases toegespitst op het beroep belastingadviseur of accountant; u kunt binnen de module kiezen welke u gaat doen. De module sluit af met een toets. Kort de belangrijkste punten De e-learningmodule wordt online aangeboden. U kunt de module doorlopen waar en wanneer u wilt. U heeft daar een jaar de tijd voor. Het doornemen van de e-learning module duurt ca. 90 minuten. Daarna legt u een toets af. Na het succesvol afronden van de module kunt u een certificaat downloaden. Voor leden van de NOB kwalificeert deze e-learning module Wwft voor twee vaktechnische PE-uren.* * We attenderen u erop dat er in de markt ook e-learning modules Wwft verkrijgbaar zijn die inhoudelijk niet voldoen aan de PE voorwaarden van de NOB.  Doelgroep Deze module is speciaal ontwikkeld voor financials die over parate kennis van de Wwft moeten beschikken. NOB-ledenBent u aangesloten bij de NOB? Dan kunt u zich via de persoonlijke pagina Permanente Educatie, tabblad 'aanbod NOB' aanmelden voor deze e-learning module. Heeft u hierover vragen neemt dan contact op met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (mail: a.van.streepen@nob.net). De kosten bedragen € 95,- excl. btw per individuele deelnemer. Wilt u de e-learning Wwft aanbieden via het Leermanagementsysteem (LMS) van uw kantoor? Neem dan contact op met Angelique van Streepen (020 514 1870).

De Wwft bevat een trainingsverplichting. Deze opleidingsverplichting geldt voor alle belastingadviseurs en accountants die werkzaamheden uitvoeren voor derden (klanten). De Wwft is niet van toepassing op bedrijfsfiscalisten. Het periodiek volgen van deze e-learning module helpt bij het voldoen aan deze trainingsverplichting. Hierdoor zijn zij in staat ongebruikelijke transacties te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren (artikel 35 Wwft).

Inhoud

De e-learning module behandelt het toepassingsbereik van de Wwft, het cliëntenonderzoek, de meldplicht en wat vastgelegd moet worden. Ook komen het risicomanagement en de bevoegdheden en sanctiemogelijkheden van de toezichthouder aan de orde. De e-learning module bevat een groot aantal praktijkcases toegespitst op het beroep belastingadviseur of accountant; u kunt binnen de module kiezen welke u gaat doen. De module sluit af met een toets.

Kort de belangrijkste punten

  • De e-learningmodule wordt online aangeboden.
  • U kunt de module doorlopen waar en wanneer u wilt. U heeft daar een jaar de tijd voor.
  • Het doornemen van de e-learning module duurt ca. 90 minuten. Daarna legt u een toets af. Na het succesvol afronden van de module kunt u een certificaat downloaden.
  • Voor leden van de NOB kwalificeert deze e-learning module Wwft voor twee vaktechnische PE-uren.*

* We attenderen u erop dat er in de markt ook e-learning modules Wwft verkrijgbaar zijn die inhoudelijk niet voldoen aan de PE voorwaarden van de NOB. 

Doelgroep

Deze module is speciaal ontwikkeld voor financials die over parate kennis van de Wwft moeten beschikken.

NOB-leden
Bent u aangesloten bij de NOB? Dan kunt u zich via de persoonlijke pagina Permanente Educatie, tabblad 'aanbod NOB' aanmelden voor deze e-learning module. Heeft u hierover vragen neemt dan contact op met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (mail: a.van.streepen@nob.net). De kosten bedragen € 95,- excl. btw per individuele deelnemer.

Wilt u de e-learning Wwft aanbieden via het Leermanagementsysteem (LMS) van uw kantoor? Neem dan contact op met Angelique van Streepen (020 514 1870).

voor belastingadviseurs en accountants

De E-learning module die de NOB samen met de NBA heeft ontwikkeld is geactualiseerd.
Ook is de module gebruiksvriendelijker gemaakt.


Click here for the English version of the Wwft e-learning module.

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is de prijs €FundamentalSpringest publicatie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Wwft.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NBA Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.