16 daagse allround opleiding nagelspecialist

Tijdsduur

16 daagse allround opleiding nagelspecialist

Nederlandse Academie voor Nagelstyling
Logo van Nederlandse Academie voor Nagelstyling

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Nederlandse Academie voor Nagelstyling biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Rotterdam

Beschrijving

De 16-daagse allround opleiding is een uitbreiding op de basis opleiding. Deze cursusdagen volg je gewoonlijk eenmaal per week, waardoor je in een periode van zestien weken door de cursus en door praktijkopdrachten voor thuis een gedegen basis hebt opgebouwd. De uitbreiding in deze 16-daagse variant geeft een verdere verdieping in de techniek van zowel Gel als Acryl,  Alsmede extra dagen voor cosmetische voetverzorging (o.a. gellak op teennagels) en Nail Art. . De 16 daagse omvat 4 extra cursusdagen voor een gering extra bedrag (€ 100,-). Je kunt ervoor kiezen om overdag les te volgen, maar het kan ook in de avond. Je bepaald dus zelf wat voor jou beter is. Het programma biedt een complete b…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Nagelstyliste / Manicure, Kapper, Pedicure, Schoonheidsspecialist / Schoonheidsverzorging en Visagie.

De 16-daagse allround opleiding is een uitbreiding op de basis opleiding. Deze cursusdagen volg je gewoonlijk eenmaal per week, waardoor je in een periode van zestien weken door de cursus en door praktijkopdrachten voor thuis een gedegen basis hebt opgebouwd. De uitbreiding in deze 16-daagse variant geeft een verdere verdieping in de techniek van zowel Gel als Acryl,  Alsmede extra dagen voor cosmetische voetverzorging (o.a. gellak op teennagels) en Nail Art. . De 16 daagse omvat 4 extra cursusdagen voor een gering extra bedrag (€ 100,-). Je kunt ervoor kiezen om overdag les te volgen, maar het kan ook in de avond. Je bepaald dus zelf wat voor jou beter is. Het programma biedt een complete basis. Mocht je er tijdens het volgen van de opleiding achter komen waarin je je wilt specialiseren, dan kun je je lespakket verder uitbreiden.

Tijdens de praktijk lessen ga je aan de slag met de basistechnieken gel en acryl. Je leert hoe je met tips & sjablonen te werk gaat en welke nabehandelingen er zijn. Daarnaast krijg je inzicht in nagelafwijkingen. Verder leer je tijdens de praktijk meer over aanverwante technieken. Zo leer je werken met onder andere kleur en glitter en wordt er aandacht besteed aan manicure en versteviging van de natuurlijke nagel..

Tijdens de theorielessen leer je meer over:

● french manicure
● nagelafwijkingen
● het stappenplan voor nagelverlenging
● gezonde natuurlijke nagels
● acrylsysteem
● gelsysteem
● specifieke productinformatie
● bijzondere manicure technieken
● elektrische vijltechnieken
● het opstarten van een salon
● effectief bezig zijn met social media

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.