Lean Black Belt opleiding

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Lean Black Belt opleiding

Ngenious
Logo van Ngenious
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Ngenious heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 20 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeKlassikaal: Midden Nederland
19 jan. 2022
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 9 februari 2022, 09:30-17:00, Klassikaal: Midden Nederland
event 9 maart 2022, 09:30-17:00, Klassikaal: Midden Nederland
event 30 maart 2022, 09:30-17:00, Klassikaal: Midden Nederland

Beschrijving

Je bent in het bezit van het Lean Green Belt certificering en je wilt je verder ontwikkelen in Lean. Dat kan! In deze  vierdaagse opleiding verdiepen én verbreden we onze kennis in Lean. We leren je nieuwe theoriëen en stimuleren je deze toe te passen in levensechte cases en simulaties.  

Kenmerkend voor al ons Lean opleidingen is dat we onze deelnemers meenemen naar de bron van Lean. We leren ze om Lean niet instrumenteel maar intrinsiek gedreven toe te passen. Net zoals het ontstaan is in de Japanse cultuur, passen we unieke manieren toe om te reflecteren, te verbeteren en elke dag een nieuwe stap te zetten in de ontwikkeling. Na deze opleiding heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Black Belt, Six Sigma, Lean Six Sigma Black Belt, Lean en Lean Six Sigma.

Je bent in het bezit van het Lean Green Belt certificering en je wilt je verder ontwikkelen in Lean. Dat kan! In deze  vierdaagse opleiding verdiepen én verbreden we onze kennis in Lean. We leren je nieuwe theoriëen en stimuleren je deze toe te passen in levensechte cases en simulaties.  

Kenmerkend voor al ons Lean opleidingen is dat we onze deelnemers meenemen naar de bron van Lean. We leren ze om Lean niet instrumenteel maar intrinsiek gedreven toe te passen. Net zoals het ontstaan is in de Japanse cultuur, passen we unieke manieren toe om te reflecteren, te verbeteren en elke dag een nieuwe stap te zetten in de ontwikkeling. Na deze opleiding heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het examen van het International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®). Na het behalen van de theorie dien je een praktijkopdracht in. Hierbij word je overigens uitstekend door ons begeleid. Na een positieve beoordeling van de praktijkopdracht mag je jezelf CBBL® Certified Black Belt in Lean noemen!

Deelnemen aan de Black Belt opleiding betekent jezelf naar een hoger niveau tillen. Niet alleen kennis opdoen over Lean in de zorg, de dienstverlening, de industrie of R&D, maar ook leren hoe je bestaande instrumenten bruikbaar kunt maken voor jouw werkveld of organisatie. Lean heruitvinden en verder uitbreiden met nieuwe toepassingen. Een team van verbeteraars op Yellow en Green belt niveau effectief inzetten én voldoening geven over de bereikte resultaten. Leren hoe je verbeterdoelen formuleert voor de werkvloer vanuit de bedrijfsstrategie, enzovoort. 

Na het volgen van deze opleiding:

  • Heb je aanvullende kennis opgedaan over Lean in kantooromgevingen en de dienstensector, de zorg, manufacturing en R&D
  • Doorgrond je technieken en filosofiën op een zodanig niveau, dat je ze kunt aanpassen aan de eigen situatie zonder de effectiviteit te verminderen
  • Heb je je consultancy skills op een hoger plan gebracht, zowel qua probleemoplossend vermogen als qua begeleiding van team- en projectleden
  • Ga je voor de titel van Certified Black Belt in Lean (CBBL®) en daarmee wederom een enorme boost aan je CV!

Inhoud:

Het programma van de Lean Black Belt opleiding is gevarieerd, praktisch én uitdagend. Een greep: 

Dag 1:

We duiken in de werelden van de zorg en R&D. Elk met een eigen problematiek en op maat gemaakte instrumenten om deze aan te pakken. We voeren een onderzoek uit voor een orthopediekliniek én werken met productontwikkeltools van Toyota. 

Dag 2:

De dienstverlening staat centraal. Als consultants gaan we een standbouwer helpen om de lange doorlooptijden van het offerteproces te verkorten. Dat doen we met een innovatieve techniek die uit Amerika is overgewaaid.  

Dag 3:

Bij een koffiemachineproducent krijgen ze het maar niet voor elkaar om meerdere productvarianten door elkaar heen te kunnen produceren. Wij gaan ze helpen. 

Dag 4:

Een frisdrankfabrikant heeft problemen met de beschikbaarheid van zijn machines. We passen analysetechnieken toe om te bepalen hoe dat komt en wat eraan gedaan kan worden.

Ngenious is gespecialiseerd in trainingen en opleidingen op het gebied van Lean, Agile en performance verbetering. In 2018 verzorgden wij voor ruim 600 deelnemers verschillende opleidingen (zowel incompany als op onze buitenlocatie in Zaltbommel).  Deelnemers geven ons gemiddeld een 8,6! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Ngenious, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.