Scrum Product Owner (Agile)

Type product
Tijdsduur

Scrum Product Owner (Agile)

Ngenious
Logo van Ngenious
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Ngenious heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 20 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Hoe creëer je met een team en stakeholders een waardevol product of service? Leer in drie dagen hoe je zelfstandig als Product Owner aan de slag kunt gaan.  

Tijdens deze opleiding leren de deelnemers hoe de rol van Product Owner ingevuld wordt en hoe op tijd een innovatief en waardevol product opgeleverd kan worden. Kenmerken voor al onze Agile opleidingen is dat we onze deelnemers meenemen naar de bron van Agile. We leren ze om Agile niet instrumenteel maar intrinsiek gedreven toe te passen. Net zoals het ontstaan is in de Japanse cultuur, passen we unieke manieren toe om te reflecteren, te verbeteren en elke dag een nieuwe stap te zetten in ontwikkeling. Onze aanpak opent nieuwe mogelij…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum Product Owner, Scrum, Agile (algemeen), Scrum Master en Kanban.

Hoe creëer je met een team en stakeholders een waardevol product of service? Leer in drie dagen hoe je zelfstandig als Product Owner aan de slag kunt gaan.  

Tijdens deze opleiding leren de deelnemers hoe de rol van Product Owner ingevuld wordt en hoe op tijd een innovatief en waardevol product opgeleverd kan worden. Kenmerken voor al onze Agile opleidingen is dat we onze deelnemers meenemen naar de bron van Agile. We leren ze om Agile niet instrumenteel maar intrinsiek gedreven toe te passen. Net zoals het ontstaan is in de Japanse cultuur, passen we unieke manieren toe om te reflecteren, te verbeteren en elke dag een nieuwe stap te zetten in ontwikkeling. Onze aanpak opent nieuwe mogelijkheden voor verbetering van organisaties en teams. Deze driedaagse Scrum Master opleiding starten we met de introductietraining in het Toyota way Management System (TMS). Lees meer over deze interactieve opleiding en behaal de certificering van Scrum.org of het IIABC.

De Product Owner is de vertegenwoordiger van de klant in een Scrumteam. Je werkt nauw samen met de Scrum Master, het Development Team en de klant. Je beheert de Product Backlog, stelt prioriteiten en werkt optimaal samen met je stakeholders.

Na het volgen van de training:

  • Heb je kennis opgedaan over het gedachtengoed achter Agile en Scrum. We gaan hierbij terug naar de bron en duiden Agile vanuit het perspectief van de Japanse school en het Toyota way Management System (TMS).
  • Ook heb je kennis opgebouwd over het Scrum raamwerk en haar rollen, bijeenkomsten en artefacten.
  • Weet je wat er van je verwacht wordt in de rol van Product Owner.
  • Beschik je over kennis die onmisbaar is om de rol van Product Owner goed uit te kunnen voeren.
  • Weet je hoe je stuurt op het maximaliseren van waarde en resultaat.

Deze opleiding is uniek in Nederland omdat wij, als partner van het Toyota Management Institute in Japan, als enige de relatie leggen tussen Scrum enerzijds en de Japanse ontstaansgeschiedenis anderszijds. Achtergrond informatie over de oorsprong van Agile is voorwaardelijk om het goed toe te kunnen passen in een organisatie.

Ngenious is gespecialiseerd in trainingen en opleidingen op het gebied van Lean, Agile en performance verbetering. In 2018 verzorgden wij voor ruim 600 deelnemers verschillende opleidingen (zowel incompany als op onze buitenlocatie in Zaltbommel).  Deelnemers geven ons gemiddeld een 8,6! 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.