Basiskennis Boekhouden (BKB) E-Learning

Type product

Basiskennis Boekhouden (BKB) E-Learning

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Cursus Basiskennis Boekhouden: snel de basis onder de knieDe correcte omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf van levensbelang. Overzicht gaat hierbij boven alles. Met de cursus Boekhouden van NHA leer jij hoe jede meest relevante boekhoudkundige werkzaamheden uitvoert en het overzicht bewaart! Werk je beroepsmatig veel met cijfers? Of wil je dat graag maar mis je een boekhoudkundige achtergrond? Start vandaag nog met de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) van NHA en begin direct. Ga praktisch aan de slag met een cursus Boekhouden Het is voor een boekhouder de uitdaging om gegevens zo goed mogelijk te verwerken. Tijdens deze cursus Boekhouden ga je daarom veel oefenen. Je pa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Cursus Basiskennis Boekhouden: snel de basis onder de knieDe correcte omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf van levensbelang. Overzicht gaat hierbij boven alles. Met de cursus Boekhouden van NHA leer jij hoe jede meest relevante boekhoudkundige werkzaamheden uitvoert en het overzicht bewaart! Werk je beroepsmatig veel met cijfers? Of wil je dat graag maar mis je een boekhoudkundige achtergrond? Start vandaag nog met de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) van NHA en begin direct. Ga praktisch aan de slag met een cursus Boekhouden Het is voor een boekhouder de uitdaging om gegevens zo goed mogelijk te verwerken. Tijdens deze cursus Boekhouden ga je daarom veel oefenen. Je past jouw opgedane kennis direct toe in de praktijk. Uitgaven en inkomsten verwerk je in de boekhouding en dat geldt ook voor winst of verlies. Met de cursus Basiskennis Boekhouden leer je een balans en een verlies- en winstrekening lezen. Een belangrijke vaardigheid voor mensen op sleutelposities zoals filiaalmanagers, penningmeesters, magazijnmanagers. Behaal het officieel erkende diploma Basiskennis Boekhouden De cursus Boekhouden leidt je op voor het officieel erkende diploma Basiskennis Boekhouden van de Associatie voor Examinering. De Nederlandse Associatie voor Examinering is één van de grootste onafhankelijke exameninstituten van Nederland. Het door het bedrijfsleven erkende diploma maakt je succesvolle deelname aan de cursus waardevol én waardevast. Benieuwd of deze cursusBoekhoudeniets voor jou is?Bekijkgratis én vrijblijvendde proefles.De eerste stap naarjouw carrière heb jij al gezet! Up-to-date lesstof De BKB cursus is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is volledig up-to-date en de volledige examenstof komt aan bod. Van inventaris tot balans, grootboek en mutaties: alle onderwerpen die met boekhouden te maken hebben, worden uitgebreid besproken tijden deze opleiding. Dat betekent dat jij met deze cursus Boekhouden optimaal bent voorbereid voor jouw examen. .Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.