Burn-out Coach E-Learning

Type product

Burn-out Coach E-Learning

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Help mensen hun energie weer terug te vinden met de Burn out Coach opleidingEn opeens overkomt het je: een burn-out. In deze hectische tijd overkomt het steeds meer mensen blijkt uit onderzoek. Een burn-out coach is in veel gevallen een helpende hand in deze donkere periode. Jij kunt deze helpende hand zijn en mensen écht op weg helpen, wanneer je kiest voor de opleiding Burn-out Coach. Als coach ga jij straks aan de slag met mensen met een (aankomende) burn-out. Een zware tijd. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar gezin. Een burn-out kan lang duren en zonder de juiste begeleiding is het een bijzonder zware periode vol lusteloosheid en energieverlies. Maar met deze Bu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Burn-out coach (worden), Burn-out coaching trajecten, Burn-out, Stress en Coaching.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Help mensen hun energie weer terug te vinden met de Burn out Coach opleidingEn opeens overkomt het je: een burn-out. In deze hectische tijd overkomt het steeds meer mensen blijkt uit onderzoek. Een burn-out coach is in veel gevallen een helpende hand in deze donkere periode. Jij kunt deze helpende hand zijn en mensen écht op weg helpen, wanneer je kiest voor de opleiding Burn-out Coach. Als coach ga jij straks aan de slag met mensen met een (aankomende) burn-out. Een zware tijd. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar gezin. Een burn-out kan lang duren en zonder de juiste begeleiding is het een bijzonder zware periode vol lusteloosheid en energieverlies. Maar met deze Burn out Coach opleiding doe jij de juiste kennis en skills op om mensen er weer bovenop te krijgen. Een prachtige en zeer dankbare baan voor iedereen met het hart op de juiste plek. Burn out Coach: opleiding voor mensen met een hart van goud Misschien heb je zelf al eens een burn-out meegemaakt van dichtbij. Bij jezelf of misschien wel bij je partner. Hierdoor weet je precies waar mensen met een burn-out doorheen gaan. Jij wil klaar staan voor deze mensen en jij gaat er alles aan doen om hen te helpen. Maar ook als je een burn-out nog nooit van dichtbij hebt meegemaakt, hebben de verhalen hierover jou geraakt. En met jouw hart van goud wil jij deze mensen bijstaan. Met de opleiding Burn out Coach kun jij straks vroegtijdig signalen van een burn-out herkennen. Hierdoor bespaar je veel mensen een langdurig herstellingstraject. Maar ook mensen die er niet op tijd bij zijn, weet jij op professionele manier te begeleiden. Werk je in de gezondheidszorg? Bijvoorbeeld als praktijkondersteuner of als huisarts? En wil jij graag mensen met een (aankomende) burn-out begeleiden? Dan is deze Burn out Coach opleiding zeer geschikt voor jou. Ook voor loopbaancoaches en HR-medewerkers is deze opleiding een waardevolle toevoeging op het CV. Zie de mens achter het probleem De Burn out Coach opleiding reikt jou de juiste handvatten aan om iemand écht verder te helpen. Je leert de betekenis van stress en ook inzicht in chronische stress en de verschillende herstelfases krijg jij met deze opleiding. Als Burn out coach leer je om te gaan met verschillende mensen met verschillende achtergronden. Dat is dan ook jouw kracht als coach. Jij ziet de mens achter het probleem. Jij gaat mensen begeleiden op weg naar betere tijden.Nu bij inschrijving: GRATIS handboek .Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.