Cursus Frans Beginners Gevorderden E-Learning

Type product

Cursus Frans Beginners Gevorderden E-Learning

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,8 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,8 (uit 121 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Ontdek de Franse cultuur met de cursus FransFrans de mooiste taal? Misschien. Het is in ieder geval één van de mooiste. Zing foutloos mee met Franse chansons, vraag moeiteloos de weg naar je hotel en bestel zonder te blozen een glas wijn met de cursus Frans van NHA.Frankrijk staat al sinds jaar en dag in de top 10 van favoriete vakantielanden. Bij jou ook? Geniet jij er van de heerlijke wijn, de vele soorten kaas en het uitbundige leven? Spreek Frans als een Parijzenaar Je geniet nog meer van een bezoek aan Frankrijk wanneer je de taal spreekt. En als het even kan vloeiend. Frans leren doe je met een Frans cursus van NHA! Stel je voor, jij maakt straks een praatje met de jeu-de-boules-spelen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Frans, Duits, Engels, Zakelijk Engels en Zakelijk Frans.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Ontdek de Franse cultuur met de cursus FransFrans de mooiste taal? Misschien. Het is in ieder geval één van de mooiste. Zing foutloos mee met Franse chansons, vraag moeiteloos de weg naar je hotel en bestel zonder te blozen een glas wijn met de cursus Frans van NHA.Frankrijk staat al sinds jaar en dag in de top 10 van favoriete vakantielanden. Bij jou ook? Geniet jij er van de heerlijke wijn, de vele soorten kaas en het uitbundige leven? Spreek Frans als een Parijzenaar Je geniet nog meer van een bezoek aan Frankrijk wanneer je de taal spreekt. En als het even kan vloeiend. Frans leren doe je met een Frans cursus van NHA! Stel je voor, jij maakt straks een praatje met de jeu-de-boules-spelende mannen op het plein of leest als een echte Parijzenaar Le Figaro op een terrasje. Benieuwd of deze cursus Frans iets voor jou is?Bekijkgratis én vrijblijvendde proefles.De eerste stap naar Frans leren heb jij al gezet! Volg de complete cursus Frans Wil jij Frans leren vanaf de basis? Maar wil je de taalookgoed leren spreken? Kies dan voor dezecomplete cursus Frans. In deze cursus volg je de modules Beginners én Gevorderden voor een extra scherpe prijs. Wil je slechts één van de twee modules volgen? Dat kan ook! Kies dan voor de cursus Frans voor Beginners of de cursus Frans voor Gevorderden. Vloeiend Frans leren spreken Met de complete cursus Frans leer je vanaf de basis vloeiend Frans spreken. Je leert gemakkelijk contact te leggen met de Fransen. In hetEASY-LEARNING-SYSTEMligt het accent op spreek- en luistervaardigheid. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en doelgericht je woordenschat. Daardoor zul je merken datFrans leren jou gemakkelijk af gaat! Lastige grammatica vermijd je zo veel mogelijk in deze Frans cursus. Je leert wel tal van slimme ezelsbruggetjes, je oefent goed met de lidwoorden ‘le’ en ‘la’ en je ontdekt het verschil tussen ‘poisson’ (vis) en ‘poison’ (gif). Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken hetFrans leren nog gemakkelijker. Fris je kennis op Wil jij goed Frans leren sprekenzodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunt voeren in het Frans? Of spreek je de taal al, maar wil je jouw kennis weer grondig opfrissen? De cursus Frans maakt je vertrouwd metdeze mooie taal. Cursus Frans voor Beginners + Gevorderden: combi De cursus Frans voor Beginners + Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo. .Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Frans.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.