Houder Administratiekantoor Thuisstudie

Type product

Houder Administratiekantoor Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 119 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Leer administreren. In twaalfmaanden ben je houder van een administratiekantoor Een eigen administratiekantoor beginnen? Dan heb je solide basiskennis nodig over loonadministratie, belastingwetgeving en boekhouden. Met de cursus Houder Administratiekantoor leg je een stevige basis voor een succesvolle start van je eigen administratiekantoor.Om als startend ondernemer een succesvol administratiekantoor op te zetten en te runnen, moet je van alle zaken rond financiën en administratie op de hoogte zijn. Drie-in-een opleiding De opleiding Houder Administratiekantoor combineert de drie losse cursussen: Praktijkdiploma Loonadministratie; MBA Belastingwetgeving; Basiskennis Boekhouden. Praktijkd…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Leer administreren. In twaalfmaanden ben je houder van een administratiekantoor Een eigen administratiekantoor beginnen? Dan heb je solide basiskennis nodig over loonadministratie, belastingwetgeving en boekhouden. Met de cursus Houder Administratiekantoor leg je een stevige basis voor een succesvolle start van je eigen administratiekantoor.Om als startend ondernemer een succesvol administratiekantoor op te zetten en te runnen, moet je van alle zaken rond financiën en administratie op de hoogte zijn. Drie-in-een opleiding De opleiding Houder Administratiekantoor combineert de drie losse cursussen: Praktijkdiploma Loonadministratie; MBA Belastingwetgeving; Basiskennis Boekhouden. Praktijkdiploma Loonadministratie De loonadministratie is een belangrijk onderdeel van de administratie van een bedrijf.In de cursus leer je alles wat je moet weten over onder meer loonberekening, logistiek, belastingzaken en arbeidsrecht. MBA Belastingwetgeving Je krijgt een uitgebreide inleiding in het belastingrecht. Vervolgens duik je in de wereld van aanslagbelastingen, aangiftebelastingen, bezwaar en beroep en heffings- en invorderingsrente. Basiskennis Boekhouden Een onberispelijke financiële administratie is voor elk bedrijf van levensbelang. Je voert je eigen administratie en bent volledig thuis in de wereld van journaalposten, afschrijvingen, investeringen, balans en verlies- en winstrekening. Snelle start? Na de cursus Houder Administratiekantoor start je in twaalfmaanden succesvol een eigen administratiekantoor. Gratis bij deze cursus Je ontvangt voor de duur van de opleiding gratis toegang tot software van Unit4 FiscaalGemak, waarin je in een speciaal voor NHA studenten gemaakte kantooromgeving berekeningen ten behoeve van jouw huiswerk kan maken. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.