Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer Thuisstudie

Type product

Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,8 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,8 (uit 121 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

In zevenmaanden een praktijkdiploma Commercieel Ondernemer op zak Een eigen bedrijf beginnen? Dat is een grote stap. Je hebt grondige basiskennis nodig over ondernemerschap, administratie en marketing. Met de combinatiecursus Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer leg je een stevige basis voor een succesvolle start van jouw eigen winkel, praktijk of webshop. Om als ondernemer succesvol te zijn, moet je van alle markten thuis zijn. Bij het ondernemerschap komen veel verschillende aspecten om de hoek kijken. Denk aan: administratie; personeel en organisatie; een ondernemingsplan opstellen; marketing; prijsbeleid; communicatie; reclame; verkoop. Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer combinee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Freelancen, Ondernemen, Bedrijfskunde, Middle management en Leidinggeven.

Gratis Tablet + Toetsenbord

In zevenmaanden een praktijkdiploma Commercieel Ondernemer op zak Een eigen bedrijf beginnen? Dat is een grote stap. Je hebt grondige basiskennis nodig over ondernemerschap, administratie en marketing. Met de combinatiecursus Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer leg je een stevige basis voor een succesvolle start van jouw eigen winkel, praktijk of webshop. Om als ondernemer succesvol te zijn, moet je van alle markten thuis zijn. Bij het ondernemerschap komen veel verschillende aspecten om de hoek kijken. Denk aan: administratie; personeel en organisatie; een ondernemingsplan opstellen; marketing; prijsbeleid; communicatie; reclame; verkoop. Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer combineert de twee losse cursussen Zelfstandig Ondernemer Basisen Basiskennis Marketing. Hiermee heb je in zevenmaanden tijd het praktijkdiploma Commercieel Ondernemer op zak. Zelfstandig Ondernemer Basis Ondernemen betekent weten wat potentiële klanten willen en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt. Speel effectief in op de vraag van de markt. Deze ondernemerscursus leert je in hoog tempo alle ins en outs van ondernemerschap. Als geen ander ben je nadien in staat te bepalen hoe jij je onderscheidt van de concurrentie en weet je waar je op moet letten bij het aannemen van personeel. Basiskennis Marketing De verkoop valt of staat met een doordachte marketingstrategie. Dit leer je in het onderdeel Basiskennis Marketing. Ontdek hoe je klanten werft, producten en diensten succesvol positioneert en hoe je slim gebruikmaakt van internet en andere marketingmiddelen. Je hebt kennis over de markt waar jij je op gaat begeven en over de verpakking, vormgeving en kwaliteit van de producten. Ook leer je veel over adverteren, directe marketing en E-marketing. Wil je ook bredere kennis verkrijgen over boekhouden, kies dan voor de gecombineerde cursus Zelfstandig Ondernemer MKB. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek Studietijd Per les moet je rekenen op 4 uur studie. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.