Scenario Schrijver Thuisstudie

Type product

Scenario Schrijver Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,8 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,8 (uit 120 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Een rijke geest en vlotte pen? Word scenario schrijver De Aanslag, The Godfather, Heat… Een goede film laat je alles om je heen vergeten. Wil je leren hoe je een ijzersterk script schrijft? Inclusief spanningsboog, opbouw van hoofdpersonages en gelaagdheid in het verhaal? In de cursus Scenario Schrijver leer je hoe je een aansprekend en verrassend scenario schrijft. Je leert hoe je creatieve ideeën voor een verhaal omzet in een professioneel script. Wat onderscheidt een goede, geloofwaardige verhaallijn van een clichématig verhaal? Hoe zorg je voor een spanningsboog? En hoe schrijf je een spannende dialoog? Dit en meer leer je in de cursus Scenario Schrijver. Creatief schrijven Als scenari…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Speech schrijven, Presenteren, Brieven schrijven, Creatief schrijven en Copywriting.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Een rijke geest en vlotte pen? Word scenario schrijver De Aanslag, The Godfather, Heat… Een goede film laat je alles om je heen vergeten. Wil je leren hoe je een ijzersterk script schrijft? Inclusief spanningsboog, opbouw van hoofdpersonages en gelaagdheid in het verhaal? In de cursus Scenario Schrijver leer je hoe je een aansprekend en verrassend scenario schrijft. Je leert hoe je creatieve ideeën voor een verhaal omzet in een professioneel script. Wat onderscheidt een goede, geloofwaardige verhaallijn van een clichématig verhaal? Hoe zorg je voor een spanningsboog? En hoe schrijf je een spannende dialoog? Dit en meer leer je in de cursus Scenario Schrijver. Creatief schrijven Als scenario schrijver schrijf je verhalen voor films, comedy’s, documentaires en tv-series. Scenarioschrijven vereist discipline, doorzettingsvermogen en een creatieve, vlotte pen. Specifieke voorkennis? Mag, maar is niet nodig. Karakters tot leven brengen Je leert over de verschillende genres die er zijn en wat de kenmerken zijn. Je creëert karakters en gaat aan de slag met het finetunen van jouw eigen verhaal. Inspiratie Je leert hoe je inspiratie opdoet en hoe je deze inspiratie omzet in een krachtig verhaal. Wie weet schuilt er een geweldig scenario in je vriendenkring of familie. Dialoog schrijven Een pakkende dialoog schrijven, dat is meer dan twee personages die met elkaar praten. Je krijgt tips over hoe je veelvoorkomende valkuilen vermijdt en hoe je originele invalshoeken kiest. Ervaren scenario schrijvers begeleiden je in bij het schrijfproces. Na de cursus Scenario Schrijver weet je hoe je inspeelt op de verwachtingen van de doelgroep en tegelijkertijd hoe je op een aangename manier verrast. Netwerk opbouwen Wil je voet aan de grond krijgen in de wereld van scenario schrijvers? Je leert hoe je het juiste netwerk opbouwt en in contact komt met mensen in de wereld van film en tv.Ook krijg je in de cursus Scenario Schrijver tienlessen over het starten van een eigen bedrijf. Zodat je succesvol scenario’s kunt verkopen als ondernemer. De droom van menig creatieve schrijver is binnen handbereik. Kom maar op met je unieke verhaalidee en ga aan de slag als scenario schrijver. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboekStudieduur: 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.