Ayurvedisch Coach

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van NHBO
Opleiderscore: starstarstar_borderstar_borderstar_border 4,2 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam
15 feb. 2020 tot 21 mrt. 2020
Toon rooster
event 15 februari 2020, 10:00-13:00, Saturday
event 22 februari 2020, 10:00-13:00, Saturday
event 29 februari 2020, 10:00-13:00, Saturday
event 7 maart 2020, 10:00-13:00, Saturday
event 14 maart 2020, 10:00-13:00, Saturday
event 21 maart 2020, 10:00-13:00, Saturday
Rotterdam
29 mrt. 2020 tot 24 mei. 2020
Toon rooster
event 29 maart 2020, 10:00-13:00, Sunday
event 5 april 2020, 10:00-13:00, Sunday
event 19 april 2020, 10:00-13:00, Sunday
event 10 mei 2020, 10:00-13:00, Sunday
event 17 mei 2020, 10:00-13:00, Sunday
event 24 mei 2020, 10:00-13:00, Sunday

Beschrijving

De letterlijke vertaling van Ayurveda is: kennis van het leven. Dankzij deze cursus kun jij de Indische levenskennis overdragen om lichaam en geest optimaal in balans te brengen.

Ben jij geïnteresseerd in de Indische gezondheidswijsheden? Wil jij mensen coachen in hun zoektocht naar de perfecte balans tussen lichaam en geest? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven.

Ayurveda is een eeuwenoude filosofie uit India en betekent letterlijk: levenskennis. De belangrijkste pijlers waarop deze filosofie steunt, zijn een juiste levenswijze en gezonde voeding. Tijdens de lessen leer je verschillende behandelmethode's en hoe je ayurvedische kruiden optimaal inzet. Je ontdekt de 5 elementen en…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ayurveda, Vitaliteit, Massage, Yoga en Meditatie.

De letterlijke vertaling van Ayurveda is: kennis van het leven. Dankzij deze cursus kun jij de Indische levenskennis overdragen om lichaam en geest optimaal in balans te brengen.

Ben jij geïnteresseerd in de Indische gezondheidswijsheden? Wil jij mensen coachen in hun zoektocht naar de perfecte balans tussen lichaam en geest? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven.

Ayurveda is een eeuwenoude filosofie uit India en betekent letterlijk: levenskennis. De belangrijkste pijlers waarop deze filosofie steunt, zijn een juiste levenswijze en gezonde voeding. Tijdens de lessen leer je verschillende behandelmethode's en hoe je ayurvedische kruiden optimaal inzet. Je ontdekt de 5 elementen en de 3 bijhorende dosha's. Je komt alles te weten over gezonde diëten, het gebruik van etherische oliën en reinigingstechnieken.

Zo begeleid je je klanten naar een gezond en gelukkig leven!

Vaardigheden:
Jij kent de filosofie achter Ayurveda door en door
Jij weet hoe je de perfecte balans creëert tussen lichaam en geest
Jij kent de verschillende toepassingen van Ayurvedische kruiden en etherische oliën

Cursusinhoud:
Introductie tot de Ayurvedische Psychologie
Het herkennen van constitutie en een verkeerde balans bij jezelf en anderen
Dosha's: de drie biologische managers bij de Ayurvedische Psychologie
Voedings- en levensstijlen voor de verschillende dosha’s
Dagelijks gebruik van kruiden
Coachingstechnieken om anderen bij te staan

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Ayurvedisch Coach. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

De opleiding Ayurvedisch Coach bestaat uit 6 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Ayurvedisch Coach vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Toekomstmogelijkheden:
Aan de slag gaan als Ayurvedisch coach in een gezondheidscentrum
Starten als zelfstandig Ayurvedisch coach

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Aromatherapie, Kruidengeneeskunde, Personal Coach, Yoga Docent, Ayurvedische Massage, Ayurvedisch Therapeut

NHBO – maak werk van je opleiding!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld! Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO wil voor jou het verschil maken! We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt!

  • Unieke studiemethode
    Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht. 
  • All-in prijzen
    Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen. Alleen eventueel praktijkmateriaal komt voor je eigen rekening.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze workshop. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Ayurveda.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.