Bedrijfscoach

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van NHBO
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 4,6 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 4,6 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Breda
8 jan. 2020 tot 1 apr. 2020
Toon rooster
event 8 januari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 15 januari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 22 januari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 29 januari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 5 februari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 12 februari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 19 februari 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 4 maart 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 11 maart 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 18 maart 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 25 maart 2020, 14:00-17:00, Wednesday
event 1 april 2020, 14:00-17:00, Wednesday

Beschrijving

Met behulp van jouw coaching worden issues aangepakt en gaan werknemers met meer plezier naar hun werk. Een goede bedrijfscoach is een gouden aanwinst voor een bedrijf, welke

De werkvloer mag een stuk productiever en gelukkiger als het aan jou ligt! Help jij graag mee om werknemers meer voldoening uit hun werk te laten halen? Als bedrijfscoach zorg jij ervoor dat het team beter functioneert. Zo gaan mensen met veel meer plezier naar hun werk!

Tijdens de opleiding leer je waar een topteam uit bestaat. Daarnaast krijg je tips en tricks hoe je mensen het beste motiveert. Motivation is the key! Je krijgt coaching technieken onder de knie, doet tools op voor loopbaanbegeleiding en performanceman…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Loopbaancoaching, Loopbaanadvies, Outplacement, Loopbaanadviseur en POP & Loopbaangesprekken.

Met behulp van jouw coaching worden issues aangepakt en gaan werknemers met meer plezier naar hun werk. Een goede bedrijfscoach is een gouden aanwinst voor een bedrijf, welke

De werkvloer mag een stuk productiever en gelukkiger als het aan jou ligt! Help jij graag mee om werknemers meer voldoening uit hun werk te laten halen? Als bedrijfscoach zorg jij ervoor dat het team beter functioneert. Zo gaan mensen met veel meer plezier naar hun werk!

Tijdens de opleiding leer je waar een topteam uit bestaat. Daarnaast krijg je tips en tricks hoe je mensen het beste motiveert. Motivation is the key! Je krijgt coaching technieken onder de knie, doet tools op voor loopbaanbegeleiding en performancemanagement kent geen geheimen meer voor jou.

Met behulp van jouw coaching worden issues aangepakt! Gelukkige werknemers, welk bedrijf wil dat nou niet?

Vaardigheden:
Coachingstechnieken toepassen in elke situatie
Medewerkers motiveren? Jij weet hoe je het kunt bereiken
Performance- en competentiemanagement kent voor jou geen geheimen meer
Uitgebreide kennis hebben rondom leidinggeven, delegeren en teamontwikkeling
Netwerken en klanten werven als zelfstandig bedrijfscoach

Cursusinhoud:
Soorten bedrijfscoaching
Verschillende coachingtechnieken
Leren omgaan met weerstand
Coachingsmodellen
Motiveren van medewerkers
Performancemanagement
Do’s & don’ts tijdens performancegesprekken
Doelstellingen formuleren
Werken met competenties en competentiemodellen
Een competentiewoordenboek opstellen
Tools voor meer zelfkennis
Een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen
Ontwikkelingsgesprekken voeren
Leertrajecten

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Bedrijfscoach. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

De opleiding Bedrijfscoach bestaat uit 12 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Bedrijfscoach vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Toekomstmogelijkheden:
Freelance bedrijfscoach
HR coach
Trainer teambuilding

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Budgetcoach, Jobcoach, Life Coach, Personal Coach, Change manager: jouw team en verandering, Feel Good @ Work (burn-out, bore-out), HR-Manager

NHBO – maak werk van je opleiding!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld! Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO wil voor jou het verschil maken! We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt!

  • Unieke studiemethode
    Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht. 
  • All-in prijzen
    Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen. Alleen eventueel praktijkmateriaal komt voor je eigen rekening.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.