Change manager: jouw team en verandering

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van NHBO
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 5,7 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 5,7 (uit 12 ervaringen)

trainings.full.classroom.brochure_requestable ProductCtaContext

Startdata en plaatsen

place Breda
13 jun. 2020
place Rotterdam
16 sep. 2020

Beschrijving

Leer alles om als succesvol Change Manager jouw team door elk veranderingsproces te loodsen.

Zowel grote als kleine bedrijven staan vaak voor veranderingen. Als Change Manager loods jij je team zonder moeite door het hele proces en begeleidt je hen met al hun vragen. Ben jij zo'n rots in de branding? Volg dan nu onze dynamische dagopleiding Change Manager.

Een Change Manager krijgt te maken met allerlei veranderingsprocessen; strategische veranderingen, attitudeveranderingen, operationele veranderingen, logistieke veranderingen ... Van het gebruik van een nieuwe softwareprogramma tot herstructureringen, elke verandering heeft zijn effect op het team. Als Change Manager focus je je op de voo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Teammanagement, Verandermanagement, Teamvorming & Teamtraining, Teambuilding en Managementvaardigheden.

Leer alles om als succesvol Change Manager jouw team door elk veranderingsproces te loodsen.

Zowel grote als kleine bedrijven staan vaak voor veranderingen. Als Change Manager loods jij je team zonder moeite door het hele proces en begeleidt je hen met al hun vragen. Ben jij zo'n rots in de branding? Volg dan nu onze dynamische dagopleiding Change Manager.

Een Change Manager krijgt te maken met allerlei veranderingsprocessen; strategische veranderingen, attitudeveranderingen, operationele veranderingen, logistieke veranderingen ... Van het gebruik van een nieuwe softwareprogramma tot herstructureringen, elke verandering heeft zijn effect op het team. Als Change Manager focus je je op de voorbereiding, uitvoering en opvolging van jouw project.

Na deze cursus ben jij hét aanspreekpunt voor zowel je team als de directie.

Vaardigheden:
Je gebruikt onderzoeksmethoden om op voorhand na te gaan hoe stakeholders tegenover een geplande verandering staan
Je voert verandering door met respect voor alle betrokkenen
Je stelt een constructieve veranderingsstrategie op
Je anticipeert op weerstand en obstakels

Cursusinhoud:
Introductie tot change management
Veranderingsklimaat binnen een organisatie
Verschillende benaderingen van verandering; dwingen, participeren en integreren
Verandering op verschillende niveau´s; structuur, technologie, mensen
Verschillende perspectieven en rollen als change manager
Creëren van positieve communicatie en motivatie
7S-analyse van een lerende organisatie
Draagvlak creëren voor veranderingen binnen het bedrijf
Herkennen van

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

De opleiding Change manager: jouw team en verandering bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 8 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Change manager: jouw team en verandering vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Toekomstmogelijkheden:
Change manager binnen een grote organisatie
Freelance change manager
Management consultant
Specialisatiemogelijkheden tot andere soorten manager

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Jobcoach, Management (Basis), Bedrijfscoach, Time Management, Communicatiespecialist, Feel Good @ Work (burn-out, bore-out)

NHBO – maak werk van je opleiding!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld! Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO wil voor jou het verschil maken! We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt!

  • Unieke studiemethode
    Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht. 
  • All-in prijzen
    Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen. Alleen eventueel praktijkmateriaal komt voor je eigen rekening.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.