Schoonheidsspecialist

Totale lesduur
Nano 14 avondles weekendcursus schoonheidsspecialist
Logo van NHBO
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6,2 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 6,2 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product. NHBO biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's:

Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht

Beschrijving

Binnen 18 weken jouw diploma Schoonheidsspecialist halen? Kies dan voor de opleiding van NHBO. Je leert alle theorie en praktijk die je nodig hebt om als schoonheidsspecialist aan de slag te gaan, zowel in loondienst of als zelfstandige. Een vooropleiding is niet nodig. We beginnen bij de basis en de lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze opleiding bestaat uit 18 colleges van 4 uur die worden verzorgd door een ervaren schoonheidsspecialist. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie. In de les krijg je uiteraard de gelegenheid hierover vragen over te stellen. Tijdens de colleges oefen je in de praktijk. Dat doen we in kleine groepen, omdat wij persoonlijke begeleiding …

Lees de volledige beschrijving

612310727 20

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Binnen 18 weken jouw diploma Schoonheidsspecialist halen? Kies dan voor de opleiding van NHBO. Je leert alle theorie en praktijk die je nodig hebt om als schoonheidsspecialist aan de slag te gaan, zowel in loondienst of als zelfstandige. Een vooropleiding is niet nodig. We beginnen bij de basis en de lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze opleiding bestaat uit 18 colleges van 4 uur die worden verzorgd door een ervaren schoonheidsspecialist. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie. In de les krijg je uiteraard de gelegenheid hierover vragen over te stellen. Tijdens de colleges oefen je in de praktijk. Dat doen we in kleine groepen, omdat wij persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden. Een studie volgen bij NHBO is dus een echte beleving: je krijgt les van een professionele docent met jarenlange praktijkervaring, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op. Je wordt een echte pro in gelaatsverzorging, ontharing en waxing, lichaamsmassage, manicure, pedicure en make-up. Je krijgt praktijk- en theorielessen van professionele docenten met jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist. Na deze professionele opleiding van 18 lessen ben je helemaal klaar voor een carrière als schoonheidsspecialist. Of je nu aan de slag gaat voor een beautysalon of voor jezelf; je kunt alle kanten op! Wat leer je tijdens deze opleiding? Deze allround opleiding bestaat uit verschillende modules, te weten: gelaatsverzorging, ontharing en waxing, Lichaamsmassage (basis), dag en avond make-up en cosmetisch pedicure en manicure. Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: Gezichten verzorgen Ontharings- en waxtechnieken Ontspanningsmassages geven Hand, voet en nagelverzorging Basis visagie Carrieremogelijkheden Met ons diploma Schoonheidsspecialist kun jij je carrière op de volgende manieren vormgeven: Werken in een schoonheidssalon als specialist of allround medewerker Je eigen salon openen Workshops verzorgen in diverse beauty-specialisaties Werken bij foto- of filmshoots

NHBO – maak werk van je opleiding!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld! Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO wil voor jou het verschil maken! We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt!

  • Unieke studiemethode
    Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht. 
  • All-in prijzen
    Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen. Alleen eventueel praktijkmateriaal komt voor je eigen rekening.

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)