Train de Trainer

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van NHBO
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 5,7 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 5,7 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

place Utrecht
12 sep. 2020 tot 26 sep. 2020
Toon rooster
event 12 september 2020, 09:00-12:00, Saturday
event 19 september 2020, 09:00-12:00, Saturday
event 26 september 2020, 09:00-12:00, Saturday

Beschrijving

Met deze dynamische opleiding leer je hoe je helder communiceert en informatie doorgeeft. Kennis die meer dan welkom is binnen elke sector!

Ben jij teamleider of werknemer? Wil jij beschikken over de nodige vaardigheden om jouw kennis van de werkinhoud en bedrijfscultuur door te geven aan toekomstige collega's? Schrijf je dan nu in voor deze 3-daagse opleiding!

Wil je van nieuwe collega's échte aanwinsten maken? Dan is een goede voorbereiding noodzakelijk. Vaak worden ervaren werknemers hiervoor ingezet. Maar zij beschikken niet altijd over de nodige tools om hun kennis correct door te geven. Met deze dynamische cursus leer je hoe je helder communiceert en informatie doorgeeft. Zo zet je de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Didactische vaardigheden.

Met deze dynamische opleiding leer je hoe je helder communiceert en informatie doorgeeft. Kennis die meer dan welkom is binnen elke sector!

Ben jij teamleider of werknemer? Wil jij beschikken over de nodige vaardigheden om jouw kennis van de werkinhoud en bedrijfscultuur door te geven aan toekomstige collega's? Schrijf je dan nu in voor deze 3-daagse opleiding!

Wil je van nieuwe collega's échte aanwinsten maken? Dan is een goede voorbereiding noodzakelijk. Vaak worden ervaren werknemers hiervoor ingezet. Maar zij beschikken niet altijd over de nodige tools om hun kennis correct door te geven. Met deze dynamische cursus leer je hoe je helder communiceert en informatie doorgeeft. Zo zet je de energie van nieuwkomers om in ijverige collega's, die met veel plezier komen werken en precies weten wat ze moeten doen!

Kennis die meer dan welkom is binnen elke sector!

Vaardigheden:
Jij weet hoe mensen denken en hoe ze informatie opnemen
Jij communiceert helder en duidelijk
Jij bent een échte coach, die kennis en vaardigheden heeft om mensen op te leiden
Jij kan overweg met elk karaktertype en weet hoe je conflicten opspoort, oplost en opvolgt

Cursusinhoud:
Je eigen vaardigheden herkennen
Opleidingen tot in de puntjes voorbereiden
De juiste leefbehoeften bepalen
Leerdoelstellingen vastleggen en behalen
Ontdek de beste trainingsmethodes
Hulpmiddelen om te gebruiken tijdens trainingen
Deelnemers stimuleren en motiveren
Omgaan met vragen, weerstand, fouten en desinteresse
Feedback geven en omgaan met kritiek
Je prestaties evalueren en verbeteren

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

De opleiding Train de Trainer bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Train de Trainer vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Toekomstmogelijkheden:
Bedrijfscoach
HR-medewerker (specialisatie ontvangstbeleid)
Freelance bedrijfscoach

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

NEMAS Middle Management, Management (Basis), Bedrijfscoach, Talent Recruitment, Time Management, Change manager: jouw team en verandering, Feel Good @ Work (burn-out, bore-out)

NHBO – maak werk van je opleiding!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld! Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO wil voor jou het verschil maken! We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt!

  • Unieke studiemethode
    Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht. 
  • All-in prijzen
    Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen. Alleen eventueel praktijkmateriaal komt voor je eigen rekening.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.