Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Hypnotherapie Academie Nederland, Opleidingsinstituut Den Haag
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 Hypnotherapie Academie Nederland, Opleidingsinstituut Den Haag heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 67 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
Petra Lucia Kalsbeek
starstarstarstarstar
Petra Lucia Kalsbeek
ZZP’er
10
Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

"Martijn is een superfijne leraar die je alle vaardigheden en skills, stap voor stap gedegen uitlegt!
Hij weet waar hij over praat, en dat maskt m tot een zeer gedegen én bevlogen leraar! Ook online!
Elke dinsdagavond volg ik met plezier de lessen van Martijn!
Wil je ook op een gedegen en boeiende manier hypnose leren? Met veel interessante kennis en informatie ( ipv alleen maar wat trucjes) dan raad ik je ten zeerste een van de de trainingen, bootcamps, gecertificeerde scholing, etc aan! " - 20-01-2021 15:11

"Martijn is een superfijne leraar die je alle vaardigheden en skills, stap voor stap gedegen uitlegt! Hij weet waar hij over praat, en dat … alles lezen - 20-01-2021 15:11

Startdata en plaatsen

placeDen Haag
23 okt. 2021 tot 29 mei. 2022

Beschrijving

ERKEND CERTIFICAAT: De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie opleiding is erkend door de Hypnotherapie Academie Nederland en het CRKBO

GEEN TRUKENDOOS: Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens op een trukendoos, de opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland zijn TRANSFORMATIEF  & resultaatgericht.

25 JAAR ERVARING: De Hypnotherapie opleiding wordt gegeven door Hypnose trainer Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

De Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery is uniek.
Je leert de krachtigste hypnosetechnieken toepassen op anderen voor effectieve verandering. Ideaal voor je hypnotherapie praktijk, oplossingsgerichte coaching en per…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Hypnotherapie & Hypnose, NLP, Voetreflexologie, Pomptechniek en Hydrauliek.

ERKEND CERTIFICAAT: De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie opleiding is erkend door de Hypnotherapie Academie Nederland en het CRKBO

GEEN TRUKENDOOS: Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens op een trukendoos, de opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland zijn TRANSFORMATIEF  & resultaatgericht.

25 JAAR ERVARING: De Hypnotherapie opleiding wordt gegeven door Hypnose trainer Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

De Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery is uniek.
Je leert de krachtigste hypnosetechnieken toepassen op anderen voor effectieve verandering. Ideaal voor je hypnotherapie praktijk, oplossingsgerichte coaching en persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding is ook geschikt voor beginners en brengt je helemaal naar het Mastery level in Hypnotherapie.

Wanneer je bij ons leert krijg je cruciale inzichten over hoe het onderbewustzijn leert. Hypnotherapie is een leuk vak waarmee je meer kan bijdragen aan anderen. In deze opleiding krijg je alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Onze Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery opleiding is erkend door de IAPCH en het CRKBO en vindt plaats op onze locatie in Den Haag.

JE LEERT:

Diepe Trance Fenomenen

Je leert Ericksons diepe trance fenomenen toepassen om de onbewuste gedragspatronen bij je cliënt te veranderen.  Je leert deze hypnose fenomenen:

• vergeetachtigheid
• arm levitatie
• catalepsie
 tijds-vervorming
• post hypnotische suggestie
• leeftijdregressie
• positieve- en negatieve halluciniaties
• ideo motorische - en automatische signalen
• pijnverdoving
• dromen/wakker zijn

Ericksoniaanse Sets

Mbv de Ericksoniaanse Hypnose sets, heb je krachtige hypnose taalpatronen al snel als tweede natuur. 

Je krijgt de:

• Early learning set
• de Knowhere-man set
• Onbewuste beschermer set
• Lichaam/Geest dissocciatie set
• Bewustzijn en onderbewustzijn dissociatie set
• Contact set
 Waardering set
• Post Hypnotische set
• Biofeedback set
• en meer

Reïmprinting Techniek 

Met deze hypnose techniek verander je letterlijk elke herinnering van welke aard dan ook, in een empowerende herinnering. Zodoende je niet meer gehinderd word, door wat dan ook. De resultaten zijn positief en merkbaar je voelt je krachtiger, sterker en blijer en je leert dit ook bij je cliënt te doen. 

De Objective Review Techniek 

Met deze techniek kun je heelg goed performance enhancement doen, wonden in wijsheid veranderen en verborgen betekenissen van herinneringen ontdekken. Deze techniek zorgt ook voor het snel leren van lessen die geleerd moeten worden voor meer keuze vrijheid in het dagelijks leven. Een échte knaller van een hypnose techniek.

Rossi's Review Techniek, arm catalepsie

Met deze techniek kun je oa anderen in hypnose brengen en het onderbewuste laten leren. Bijvoorbeeld uit al je levenservaringen het beste halen, spontaniteit en creativiteit terugkrijgen. Ook  voor integraties van de wijsheid van het lichaam met de kennis van de geest. Deze hypnose techniek werkt met twee arm levitaties tegelijk. De Rossi's Review techniek werkt met twee arm levitaties tegelijkertijd en diepe trance.

The Mind Without A Body Techiek

Dit is de geest zonder lichaam -en lichaam zonder geest- techniek. Erickson gebruikte deze techniek bijna altijd tijdens zijn hypnose sessies om het onderbewustzijn te veranderen. Je leert tijdens de opleiding in hypnose het lichaam en de geest opdrachten te geven. Een techniek die je gewoon moet ervaren...

Hypnose Inducties:

Je leert verschillende hypnose inducties te doen. Direkte hypnose en indirekte hypnose. Oa Oogfixatie, Fascinerende ervaringen, Arm levitaties.

De Blitz Techniek 

Met deze hypnotherapie techniek zet je jezelf en anderen direkt in hun kracht. Perfect om gevoelens van zelfvertrouwen, motivatie, rust etc te ervaren. 

Hypnotische taalpatronen 

Je leert hypnotisch taalgebruik voor therapeutische veranderingen, anderen te sturen en krachtige hypnotische suggesties te geven.


De Revivification techniek 

Met deze coole techniek kun je anderen hypnotiseren in een gesprek zonder dat ze het doorhebben! Ook kun je anderen in elke gevoelstoestand krijgen en krachtige gevoelens verbinden met toekosmtige situaties. Audities, meetings, relaties etc...

De DMI techniek 

Je leert symbolen te ontdekken uit het onderbewustzijn terwijl je cliënt in hypnose is. Oa goed voor het oplossen van problemen, het vinden van antwoorden en het krijgen van inzichten.

De Non-Awareness Set 

Met deze techniek kun je lichamelijke symptomen oplossen sensaties veranderen en pijn verminderen. Ook andere psychosomatische problemen kun je ermee oplossen.


De Regressie, deel 1

Tijdens diepe hypnose haal je diepliggende herinneringen op. Zowel positieve om totaal in rust te komen of zelfvertrouwen. Maar ook om angsten, trauma's en blokkades op te lossen. Een parel van een techiek!


De Reïntegratie Techniek 

Deze hypnose techniek is perfect voor het oplossen van twijfels, conflicten en innerlijke sabotage. Een hypnotherapie techniek die werkt met delen van jezelf. Hoe beter de samenwerking van de delen, hoe krachtiger je bent en hoe beter je resultaten zijn. Hiermee los je ook complexere problemen op.

Mind Bending Language

Hiermee haal je anderen snel uit vastgeroeste denkpatronen en laat je ze weer spontaan encreatief worden. Oplossingen vinden, inzichten krijgen en nieuwe manieren van denken activeren. Perfect om toe te passen in je voorgesprek, nagesprek of tijdens de hypnose 

Submodaliteiten en hoe het brein werkt

Je cliënt in een staat brengen van totale concentratie, pure power of onstopbare motivatie, is een onmisbare vaardigheid voor een goede hypnotherapeut. Met deze techniek voelt je cliënt zich altijd goed, krachtig en assertief in het dagelijkse leven. Je leert in hypnose met submodaliteiten werken; de gebruiksaanwijzing van je brein.

De DTI techniek

DTI staat voor Deep Trance Identificatie techniek. Wil je de geheimen leren van kampioenen, guru’s, artiesten, experts, idolen? Met deze hypnose techniek maak je dat waar. DTI is uitermate geschikt om een onoverwinnelijk gevoel te hebben tijdens je hypnose sessies. Bij cliënten voor het verbeteren van oa presentaties,  audities, sportprestaties, gesprekken etc.

De Fast-Fobia Cure 

Plankenkoorts, vliegangst verlatingsangst, je lost het op mbv de De Fast-Fobia Cure techniek. Geschikt voor elke fobie of paniekaanval. Deze techniek werkt snel en is ook geschikt om nare gevoelens te neutraliseren en zorgen te veranderen in meer optimisme.


WAT KAN IK NA DE OPLEIDING?

De Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery duurt 14 dagen en is verdeeld over 6 maanden. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je Hypnotherapie goed kunt toepassen voor therapie, 1-op-1 coaching en voor je persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding is ook geschikt voor beginners en brengt je helemaal naar het Mastery level.

Je krijgt het IAPCH Hypnotherapie certificaat en het IAPCH certificaat in Ericksoniaanse Hypnose. Je kunt jezelf nu een hypnotherapeut(e) noemen en ook in Ericksoniaanse Hypnotherapie. 

Onze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht.

Je kan na de Hypnotherapie opleiding:

 • met hypnose mensen in hun kracht plaatsen
 • snelle hypnose inducties toepassen waarmee je iedereen in diepe hypnose krijgt en ontspanningsinducties voor het verminderen van stress
 • hypnotische taalpatronen gebruiken en Ericksoniaanse taalpatronen gebruiken voor betere resultaten
 • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
 • de regressie techniek toepassen om trauma's te helen
 • resultaatgericht coachen en verschillende hypnose technieken
 • je eigen emoties beter sturen en je goed voelen 
 • Hypnose technieken toepassen voor je persoonlijke ontwikkeling
 • jezelf helen en je denken in controle krijgen 
 • je doelen gemakkelijker halen, genieten van meer zelfvertrouwen
 • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
 • reïntegratie techieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen
 • hoe je je cliënt in hypnose krijgt zonder dat ze het doorhebben
  conversationele stijl

25 JAAR ERVARING

De Ericksoniaanse Hypnotherpie Mastery wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar Hypnose ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als transformatief, inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in NLP in binnen-en buitenland.

WAAR EN WANNEER

Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery maart, 2021

14 dagen, 1 weekend per maand op za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: Hypnotherapie manual, koffie thee
Investering: € 2.550

Data:
zaterdag en zondag 27 en 28 maart 2021
zaterdag en zondag 1 en 2 mei 2021
zaterdag en zondag 29 en 30 mei 2021
zaterdag en zondag 26 en 27 juni 2021
zaterdag en zondag 11 en 12 september 2021
zaterdag en zondag 30 en 31 oktober 2021
zaterdag en zondag  27 en 28 november 2021

Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery oktober, 2021

14 dagen, 1 weekend per maand op za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: Hypnotherapie manual, koffie thee
Investering: € 2.550

Data:
zaterdag en zondag 23 en 24 oktober 2021
zaterdag en zondag 4 en 5 december 2021
zaterdag en zondag 22 en 23 januari 2022
zaterdag en zondag 26 en 27 februari 2022 
zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2022
zaterdag en zondag 23 en 24 april 2022 
zaterdag en zondag 28 en 29 mei 2022

 

      

10
Gemiddeld cijfer voor Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery
Gebaseerd op 1 ervaring
Petra Lucia Kalsbeek
starstarstarstarstar
Petra Lucia Kalsbeek
ZZP’er
10
Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

"Martijn is een superfijne leraar die je alle vaardigheden en skills, stap voor stap gedegen uitlegt!
Hij weet waar hij over praat, en dat maskt m tot een zeer gedegen én bevlogen leraar! Ook online!
Elke dinsdagavond volg ik met plezier de lessen van Martijn!
Wil je ook op een gedegen en boeiende manier hypnose leren? Met veel interessante kennis en informatie ( ipv alleen maar wat trucjes) dan raad ik je ten zeerste een van de de trainingen, bootcamps, gecertificeerde scholing, etc aan! " - 20-01-2021 15:11

"Martijn is een superfijne leraar die je alle vaardigheden en skills, stap voor stap gedegen uitlegt! Hij weet waar hij over praat, en dat … alles lezen - 20-01-2021 15:11

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.