Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van NLP Life Academy, Opleidingsinstituut Den Haag
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 NLP Life Academy, Opleidingsinstituut Den Haag heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 47 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,3
Gemiddeld cijfer voor Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie
Gebaseerd op 47 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Judith Buurman
Lichaamsgerichte coach/hypnotherapeut
9
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Wat een geweldige opleiding, veel prachtige technieken geleerd in een veilige fijne omgeving en een inspirerende leraar! In mijn eigen praktijk kan ik veel mensen verder helpen met klachten zoals bijvoorbeeld stress, burnout, depressies, verslavingen maar ook het ontdekken van je passies en talenten voor je zelf maar ook voor je cliënt!" - 28-01-2020 19:37

"Wat een geweldige opleiding, veel prachtige technieken geleerd in een veilige fijne omgeving en een inspirerende leraar! In mijn eigen prakt… alles lezen - 28-01-2020 19:37

Startdata en plaatsen

Den Haag
5 mrt. 2020 tot 10 mei. 2020
check_circle Startgarantie
DEN HAAG
15 okt. 2020 tot 17 jan. 2021
check_circle Startgarantie

Beschrijving

De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding is speciaal voor het oplossen van burn-out, depressie, verslavingen (ook co-dependancy) en trauma.

Je krijgt diep inzicht in de problematiek van de cliënt en zal daardoor met zelfvertrouwen deze problemen bij de wortel aanpakken en alle tools leren om deze problemen in enkele sessies voorgoed op te lossen.

Je krijgt in de Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie Opleiding:

 • praktijktraining in de geavanceerde regressie en transformationele therapie

 • praktijktraining in de toepassing van de 6 essentiële life skills

 • praktijk training in de toepassingen van de regressie en de 6 essentiële life skills om burn-out, de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Trauma, NLP Master Practitioner, NLP Coach, NLP en NLP Practitioner.

De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding is speciaal voor het oplossen van burn-out, depressie, verslavingen (ook co-dependancy) en trauma.

Je krijgt diep inzicht in de problematiek van de cliënt en zal daardoor met zelfvertrouwen deze problemen bij de wortel aanpakken en alle tools leren om deze problemen in enkele sessies voorgoed op te lossen.

Je krijgt in de Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie Opleiding:

 • praktijktraining in de geavanceerde regressie en transformationele therapie

 • praktijktraining in de toepassing van de 6 essentiële life skills

 • praktijk training in de toepassingen van de regressie en de 6 essentiële life skills om burn-out, depressie, verslavingen, co-dependency en trauma voorgoed op te lossen 

 • hoe je cliënt loskomt van de blokkerende bescherming -en verzachting technieken van emotionele pijn zoals het hebben van verslavingen, people pleasing, symbiotische relaties als volwassene, co-dependency, het controleren van anderen, narcisme, of het "loser" syndroom en of rollen die onbewust meestal zijn aangeleerd, zoals overleving- strategieën 

 • hoe je met je cliënt in hypnose levensveranderende "gestalt dialogen" houdt

 • hoe je je cliënt uit de "slachtoffer rol" krijgt en in een "Empowerend" individu veranderd

 • hoe je je cliënt succesvol re-programmeert dmv het bewuste en het onbewuste op één lijn te krijgen

 • hoe je boosheid, verdriet en angst bij de wortel aanpakt en veranderd in een positieve emotie en hoe je emoties correct leest, managed en veranderd

 • hoe je pijnlijke tegenslagen van je cliënt uit het verleden (of heden) in een gids veranderd die de weg wijst naar het werkelijke verlangen van de cliënt om zijn of haar beste leven te leiden

 • inzicht in hoe je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt oplost

  Je leert 6 life skills:

  Life skill #1: Het juist managen van oude ervaringen 

  Door het opnieuw bekijken van ervaringen kun je ontdekken, hoe de cliënt zijn of haar grenzen zet, eventueel gaten in zijn persoonlijke grens (identiteit) heeft, hoe de waarneming was en wat de ontbrekende vaardigheden/"skills"/lessen zijn die de cliënt nodig heeft. Je wilt met "lerende ogen" kijken naar oude ervaringen. 

  Life skill #2: Het juist managen van emoties

  Alle emoties hebben specifieke boodschappen en oorzaken waarom ze ervaren worden. Het juist kunnen lezen van deze emoties geeft alle informatie om het probleem op te lossen. De belangrijkste emoties zijn boosheid, verdriet, angst, schuld en schaamte alle andere zijn afgeleid van deze emoties. 

  Life skill # 3: Het ontdekken van gemiste lessen

  Elke ervaring inclusief tegenslagen, tijdelijke mislukkingen en trauma moet vroeg of laat bekeken worden door de ogen van een leider ipv een slachtoffer. Wat zijn de mogelijkheden in deze ervaring? Dit kan door de ontbrekende vaardigheden, lessen en skills te ontdekken en door de betekenis te veranderen. Het gezichtspunt dat de cliënt kiest in te nemen (of onbewust had gekozen met kinderlijke ogen) ten aanzien van de ervaring moet ontdekt worden en opnieuw geëvalueerd worden en in lijn komen met wat de cliënt wilt bereiken in zijn leven. Het gezichtspunt, de manier van kijken op de ervaring veroorzaakt pijn of heling. 

  Life skill # 4: Het integreren van de lessen in gedrag

  Deze ontbrekende vaardigheden, lessen en skills moeten door de cliënt geïntegreerd worden in het dagelijkse leven. Vooral wanneer het nodig is, op de in het verleden uitdagende momenten. Hiermee krijgt de cliënt het nieuwe resultaat omdat er nieuwe oorzakelijkheden in beweging worden gezet. 

  Life skill # 5: Commitment 

  De cliënt moet eerst de beslissing en dan de commitment maken met zichzelf. Loyaal leren zijn en blijven aan de commitment om de ontbrekende vaardigheden, lessen en skills die geleerd zijn ook daadwerkelijk toe te passen voor het nieuwe resultaat. Dit is het leerproces in een volgende fase en heeft als beloning dat het nieuwe resultaat (dat de cliënt wilt) zintuiglijk waarneembaar zal zijn.. Dit is zingeving en ontwikkeling. 

  Life skill # 6: Het maken van een persoonlijk succes script (zelfhypnose)

  Het hebben van een Persoonlijk Succes Script, houd de cliënt op het juiste pad en zorgt ervoor dat terugval bijna onmogelijk is. Het stimuleert steeds meer bewustzijn over de bestemming die de cliënt wilt bereiken en leiderschap over zijn of haar leven. Het denken blijft helder, gefocust en gemotiveerd. 

  Wat is het dat je cliënt écht wilt? Dat is een goede vraag en brengt je cliënt naar wat werkelijk belangrijk is. Vanuit de antwoorden, ontstaat de visie en de visie dicteert het plan en wat er gedaan moet worden. Het leven is een pad van groei met vele obstakels, uitdagingen en tegenslagen om de aanwezige potentie uit de mens te halen (educatie) en op deze manier kun je meer bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de omgeving, gezin, gemeenschap en de hele wereld. Een leven met betekenis is de moeite waard. 

  De 12 stappen van de Geavanceerde Hypnotische Regressie & Transformationele Therapie techhniek

  1. Doelstelling 
  2. Het contact maken met de overheersende emotie
  3. Het afmaken van zinnen verdere verkenning van herinnering
  4. Het ontdekken van de overheersende en onderliggende emotie 5. Leeftijdregressie tot de Initial Sensitising Experience (ISE)
  6. Gestaltdialogen
  7. Het ontdekken van de versterkende secundaire ervaringen
  8. Re-educatie van het onderbewustzijn
  9. Terugkeren naar de huidige tijd
  10. De bewuste integratie van houdingen van het onderbewustzijn
  11. Wakker maken
  12. Post-hypnotische bespreking

  "Ik ben Martijn Groenendal, eigenaar van de NLP Life Academy en ik train je in deze krachtige hypnose techniek.
  Ik gebruik de Geavanceerde Regressie en de 6 Essentiële Life Skills zelf ook. Vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik (verbaal, emotioneel, lichamelijk).

  Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronenen overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook"


  Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding 

  NLP Life Academy
  Bleijenburg 29

  2511 VC Den Haag

  blok 1: 24,25,26,27 oktober 2019
  blok 2: 21,22,23,24 november 2019
  blok 3: 16,17,18,19 januari 2020

  Voorjaar 2020:
  blok 1: 5,6,7,8 maart 2020
  blok 2: 16,17,18,19 april 2020
  blok 3: 7,8,9,10 mei 2020

  Investering nu tijdelijke early bird: 797 euro ex btw.

Reacties:

“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen". Gerard de Vries

“Ik heb de hypnose opleiding gevolgd bij Martijn. Het waren 12 super leuke dagen waarbij uiteindelijk alle losse hoofdstukken als een puzzel in elkaar pasten. Het was een veilige groep en omgeving waarbij je persoonlijke issues kon oefenen. Martijn is een zeer deskundige hypnotherapeut die zijn praktijkervaringen goed kan overbrengen. Ik heb hierdoor met vertrouwen inmiddels mijn eerste cliënten behandeld”. Edwin Braker.

“Nooit geweten dat het volgen van een opleiding zo leuk kon zijn. Ik voelde mij helemaal in mijn element tijdens de lessen. Martijn doceert de stof op een hele relaxte en ontspannen manier met een tikkeltje humor, waardoor het gemakkelijk wordt opgepikt. De opleiding heeft mij als persoon en als professioneel coach krachtiger gemaakt in mijn kunnen. Het was het laatste puzzelstukje dat ik nodig had om mijn plaatje compleet te maken.” Reshma Sidhoe

“In deze opleiding heb ik met heel veel plezier en warmte geleerd hoe ik bewust en onbewust mensen kan helpen om te denken aan mogelijkheden die ze voorheen niet konden zien. Als er een mogelijkheid was om deze cursus op een continue basis te doen zou ik er direct voor tekenen. O ja, die Martijn is steengoed! Een echte aanrader!” Robert van Kooten

“De 12-daagse hypnotherapie opleiding heeft voor mij – naast veel verdieping in hypnose en NLP – vooral de brug gebouwd om kennis om te zetten in de praktijk. Mijn zoon had migraineaanvallen en na de opleiding heb ik hem kunnen helpen om zijn aanvallen zelf te stoppen. Deze winst doet de opleidingsinspanning en -kosten meteen terugverdienen. Martijn heeft een mooie opleiding gemaakt en is een fantastische trainer. Hij heeft veel kennis die hij vrijelijk deelt met de cursisten. Omdat Martijn ook open is over zijn eigen leerproces ontstaat een open sfeer waardoor iedereen in een veilige setting kan starten met het toepassen van hypnose.” Susan Waucamont

“12 dagen lang op innerlijke kleurrijke ontdekkingsreis d.m.v. hypnose. Bedankt Martijn, het was fantastisch!! Ik heb genoten van jouw vakmanschap, passie, creativiteit, humor en heel prettige manier van lesgeven. Deze praktijkgerichte opleiding was een speciale uitdaging voor mij als fysiotherapeut. Jij hebt mij geïnspireerd! Ik heb heel veel geleerd tijdens deze opleiding en zeker meer dan alleen mooie hypnose technieken. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker tot ziens.” Beate Thiele

“Martijn, jij bent een hypnose vakman en een inspirerende teacher met humor. Je hebt me geleerd hoe hypnose werkt, met heel veel heldere uitleg en inspirerende voorbeeld sessies. Het focussen hierbij op ‘having fun’, ontspanning, positieve gevoelens en veel oefenen met elkaar. En niet te vergeten het ongelofelijke positieve effect ervan; een meer en meer ervaren van ‘feel good’. Een superfijne, prettige sfeer om op een ontspannen manier iets compleet nieuws te leren. Wauw, wat waren deze 12-dagen fascinerend!” Helen God

“Hetgeen dat wordt beloofd, krijg je ook tijdens de opleiding, met als bonus een aanstekende en enthousiaste coach/trainer die de sfeer in de groep al snel bepaalde. Wat mij betreft was het een hele toffe groep (one by one). Duidelijke uitleg en veel praktische oefeningen. Bedankt Martijn en ik kijk al uit naar de volgende keer.” Frank Van Becelaere

“Praktijkervaring goed gecombineerd met theorie. Martijn gaat in op de achterliggende principes waardoor jij zelf de rest heel makkelijk kan invullen. De mogelijkheden zijn eindeloos.” Arnt van Helden

“Mijn leven lang worstel ik met een negatief zelfbeeld. De 12-daagse hypnose opleiding heeft mij tot een krachtige, zelfverzekerde vrouw gemaakt. Ik beleef het leven bewuster.” Tinie Kievith

“Martijn geeft zijn lessen met een ongeëvenaarde passie, waar een ieder van kan leren. No matter how good you already are. Het was mij een waar genoegen om hier deel van uit te maken en ik kom zeker terug voor de NLP practitioner dit jaar!” Laurence van Harskamp

“De diverse technieken die Martijn je geeft worden zeer professioneel gedoceerd met veel humor en hypnotisch vakmanschap. Wat op mij persoonlijk grote indruk heeft gemaakt is de Mind Bending Language techniek, die je zo snel naar de oplossing van het probleem brengt. De diverse inducties die je krijgt op de opleiding zijn waanzinnig en binnen 2 minuten heb je iemand onder hypnose. Ik wil Martijn hartelijk bedanken voor de fijne opleiding.” Chris van Trok

“Ik heb de 12-daagse hypnose opleiding gedaan bij Martijn Groenendal. Na 12 volle dagen in trance te hebben gezeten is mijn leven voorgoed veranderd. Ik heb veel hypnose technieken geleerd, hoe gemakkelijk het is om een negatieve overtuiging te veranderen naar een positieve overtuiging.” Sophie Derks

“De manier van onderwijzen is heel goed!! Proficiat, heel strak, serieus, grappig en goed voorbereid.” Shirley Dumfries

“Ik vind het een geweldige ervaring, ik heb mezelf weer innerlijk teruggevonden. Tevreden met wat ik heb en wie ik ben. Alles heeft me een goed gevoel en meer zelfvertrouwen gegeven. Bij deze wil ik ook de deelnemers heel erg bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en gezelligheid.” Nur Oyman

“Dit vak hadden ze op de middelbare school moeten geven! Totale ontspanning. En dat ik het nu ook kan overbrengen op anderen! Mijn leven is positief veranderd!” Arie van Stolk

“Niet alleen verrassend nuttig, met verrassende inzichten, maar ook verrassend veel plezier.” Chris van Gool

 

9,3
Gemiddeld cijfer voor Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie
Gebaseerd op 47 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Judith Buurman
Lichaamsgerichte coach/hypnotherapeut
9
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Wat een geweldige opleiding, veel prachtige technieken geleerd in een veilige fijne omgeving en een inspirerende leraar! In mijn eigen praktijk kan ik veel mensen verder helpen met klachten zoals bijvoorbeeld stress, burnout, depressies, verslavingen maar ook het ontdekken van je passies en talenten voor je zelf maar ook voor je cliënt!" - 28-01-2020 19:37

"Wat een geweldige opleiding, veel prachtige technieken geleerd in een veilige fijne omgeving en een inspirerende leraar! In mijn eigen prakt… alles lezen - 28-01-2020 19:37

starstarstarstarstar_border
Erik Pril
Hypnosetherapeut
8
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan oplossen! Martijn is erg kundig en geduldig en heeft het hart op de juiste plaats.

Erik" - 22-01-2020 15:00

"De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan op… alles lezen - 22-01-2020 15:00

starstarstarstarstar
Linda Buelens
Hypnotherapeut
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen.
Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten." - 21-01-2020 16:16

"Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenl… alles lezen - 21-01-2020 16:16

Agnes Wiegersma
starstarstarstarstar
Agnes Wiegersma
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Onlangs de 'Hypnose inducties van de Meesters' training gevolgd bij Martijn. Een heel plezierige manier van lesstof overbrengen. Veel praktijk en theorie gecombineerd, veel ruimte voor inbreng van de deelnemers. Wat het voor mij ook interessant maakt zijn de mooie voorbeelden uit zijn eigen ervaring, het persoonlijke stuk van hem en de toegankelijkheid van Martijn. Ik heb zo genoten, dat ik overweeg om het volledige jaarprogramma bij Martijn te volgen. Martijn is voor mij een toptrainer van wie ik nog veel meer wil leren." - 16-04-2019 16:45

"Onlangs de 'Hypnose inducties van de Meesters' training gevolgd bij Martijn. Een heel plezierige manier van lesstof overbrengen. Veel prakti… alles lezen - 16-04-2019 16:45

starstarstarstarstar_half
Yvonne Keyzer
Coach/counselor
9
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Gisteren hebben we onze opleiding afgerond. Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding, samen met Clement Keyzer. Dankjewel Martijn Groenendal voor je wijsheid en de energie waarmee je je kennis met ons hebt gedeeld. We gaan veel mensen helpen met de geweldige technieken die je ons hebt geleerd.
De opleidingslocatie was top!
Echte aanrader." - 15-04-2019 12:34

"Gisteren hebben we onze opleiding afgerond. Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding, samen met Clement Keyzer. Dankjewel… alles lezen - 15-04-2019 12:34

starstarstarstarstar_border
Judith Buurman
Lichaamsgerichte coach/beginnend hypnotherapeute
8
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Martijn is een zeer vakkundige en toegankelijke docent.
Goede combi theorie, praktijk en demo's van over de geleerde technieken.
De locatie is perfect, op 5 minuten loopafstand van het station.
" - 15-04-2019 10:05

"Martijn is een zeer vakkundige en toegankelijke docent. Goede combi theorie, praktijk en demo's van over de geleerde technieken. De loca… alles lezen - 15-04-2019 10:05

starstarstarstarstar_border
Reggea Rieskin
Steward
8
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"De training inducties van de meesters had een goede en logische opbouw. Dit genereerde weer goede vragen vanuit de leerlingen. Martijn gaf duidelijke antwoorden, ook vanuit eigen ervaring. Zeker een training die de moeite waard was." - 15-04-2019 09:42

"De training inducties van de meesters had een goede en logische opbouw. Dit genereerde weer goede vragen vanuit de leerlingen. Martijn gaf d… alles lezen - 15-04-2019 09:42

Clement Keyzer
starstarstarstarstar
Clement Keyzer
Ondernemer
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding tot gecertificeerd hypnotherapeut. Hypnose is een krachtig en magisch gereedschap als het je missie is om mensen te helpen.
Ik ben Martijn ontzettend dankbaar voor zijn wijsheid en de energie waarmee hij zijn kennis met ons (de groep) heeft gedeeld. Ik ben diep onder de indruk en ik hoop dat we veel mensen kunnen helpen met de geweldige technieken die hij ons geleerd heeft.
Als je een hypnotherapie-opleiding overweegt is dit een 100% aanrader." - 15-04-2019 09:32

"Wat een ongelofelijke en bijzondere reis was deze opleiding tot gecertificeerd hypnotherapeut. Hypnose is een krachtig en magisch gereedscha… alles lezen - 15-04-2019 09:32

Ben Kok
starstarstarstarstar
Ben Kok
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Martijn is een ontzettend goede leraar en brengt de stof op een prettige manier over. Door ook veel te oefenen breng je de geleerde theorie meteen in de praktijk. De inhoud van de cursus is een prima basis voor een hypnotherapeut. Je leert de stappen om iemand in hypnose te krijgen, maar ook alles daaromheen en dat is van groot belang wil je succes behalen. Het ik niet enkel een vingerknip, maar ik zal niet teveel prijsgeven. Ik kan je aanraden deze fantastische ervaring zelf op te doen. " - 15-03-2019 06:49

"Martijn is een ontzettend goede leraar en brengt de stof op een prettige manier over. Door ook veel te oefenen breng je de geleerde theorie … alles lezen - 15-03-2019 06:49

starstarstarstarstar
Sharon T
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Martijn is een gepassioneerde en geduldige trainer. De lessen zijn overzichtelijk en worden met veel humor gegeven. Ik kon daardoor moeiteloos mijn aandacht erbij houden. Zijn manier van lesgeven zorgt ervoor dat je de opgedane kennis en oefeningen makkelijk kunt opslaan en onder de knie krijgt. De zelfhypnose bootcamp heb ik ervaren als verrassend, boeiend en inspirerend. Kortom een fantastische workshop!
" - 13-03-2019 13:06

"Martijn is een gepassioneerde en geduldige trainer. De lessen zijn overzichtelijk en worden met veel humor gegeven. Ik kon daardoor moeitelo… alles lezen - 13-03-2019 13:06

starstarstarstarstar
Beata de Leeuw-Wysocka
Eigenaar
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Het was zo'n leerzame opleiding, zo ongelofelijk veel opgestoken, veel geoefend, en Martijn is heel helder en gestructureerd. Ik heb er nu zo veel meer vertrouwen in mijn kunnen, dat dankzij deze opleiding!" - 24-01-2019 12:23

"Het was zo'n leerzame opleiding, zo ongelofelijk veel opgestoken, veel geoefend, en Martijn is heel helder en gestructureerd. Ik heb er nu z… alles lezen - 24-01-2019 12:23

starstarstarstarstar
Catharina Koenhein
Medium
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Martijn is een uitstekend leraar die weet hoe hij iedereen kan enthousiasmeren voor hypnose en de technieken goed bij brengt. De begeleiding is ook goed en je krijgt bovendien een goed naslagwerk om het geleerde op je eigen tempo in de praktijk te brengen." - 13-12-2018 11:14

"Martijn is een uitstekend leraar die weet hoe hij iedereen kan enthousiasmeren voor hypnose en de technieken goed bij brengt. De begeleiding… alles lezen - 13-12-2018 11:14

starstarstarstarstar_border
J. van der Togt
8
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Lokatie en de ambiance is uitstekend. Martijn geeft vlot en geëngageerd les. Tijdens de pause is er gelegenheid tot vragen stellen en dieper in gaan op de materie. Martijn is een inspirerende trainer. " - 11-12-2018 13:07

"Lokatie en de ambiance is uitstekend. Martijn geeft vlot en geëngageerd les. Tijdens de pause is er gelegenheid tot vragen stellen en dieper… alles lezen - 11-12-2018 13:07

starstarstarstarstar_border
Michel van den brande
hypnotherapeut - coach
8
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"het was een leerrijke ervaring over hypnose en nlp, alles werd klaar en duidelijk uitgelegd, een goede leermeester die weet waarover hij praat en zeer goed opgaat in zijn leerlingen" - 10-12-2018 17:08

"het was een leerrijke ervaring over hypnose en nlp, alles werd klaar en duidelijk uitgelegd, een goede leermeester die weet waarover hij pra… alles lezen - 10-12-2018 17:08

starstarstarstarstar_border
Marjolein cats
yoga docent
8
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Op een mooie locatie in het centrum van Den Haag zit de opleidingslocatie van Martijn Groenendaal. Ik ga steeds meer leren hoe het onderbewustzijn "werkt". Martijn geeft duidelijk les, leuke ervaringen tussendoor waardoor je nog sneller begrijpt wat hij bedoelt. Een inspirerende man die ook behoorlijk kan motiveren!
Kortom; een aanrader!
" - 10-12-2018 15:38

"Op een mooie locatie in het centrum van Den Haag zit de opleidingslocatie van Martijn Groenendaal. Ik ga steeds meer leren hoe het onderbewu… alles lezen - 10-12-2018 15:38

starstarstarstarstar
André Gijselaar
administrator at governement
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Een uitstekende uiteenzetting over hoe ons onderbewustzijn een invloed heeft in onze ontwikkeling en in het dagelijks leven, op een ludieke manier kom je steeds meer in een onafhankelijkheid met veel inzicht hoe gebeurtenissen op ons inwerken maar ook hoe je steeds meer invloed op jezelf kunt krijgen door o.a de NLP technieken in hypnose toe te passen." - 10-12-2018 09:04

"Een uitstekende uiteenzetting over hoe ons onderbewustzijn een invloed heeft in onze ontwikkeling en in het dagelijks leven, op een ludieke … alles lezen - 10-12-2018 09:04

starstarstarstarstar_half
Wim Kwakman
Therapeut
9
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Martijn vertelt op een ontspannen manier met humor en geeft veel inzichten zodat je op de juiste manier de mensen die je behandelt kan ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling. Vriendelijke groet, Wim" - 10-12-2018 06:05

"Martijn vertelt op een ontspannen manier met humor en geeft veel inzichten zodat je op de juiste manier de mensen die je behandelt kan onder… alles lezen - 10-12-2018 06:05

starstarstarstarstar_half
Mirjam Visser
Leerkracht Basisschool bij CBS De Wiekslag
9
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Martijn heeft mij laten inzien hoe ik mijn NLP kennis praktisch kan gaan toepassen. Als ik hem aan het werk zie lijkt het wel of ik naar de meester Milton Ericson zelf kijk. Hij is een voorbeeld hoe je goed kan modeleren. " - 09-12-2018 21:04

"Martijn heeft mij laten inzien hoe ik mijn NLP kennis praktisch kan gaan toepassen. Als ik hem aan het werk zie lijkt het wel of ik naar de … alles lezen - 09-12-2018 21:04

Marion Groenendal
starstarstarstarstar
Marion Groenendal
Psychosociaal therapeut en trainer Vitaliteit en (Zelf)zorg bij HealingWorkz & Lifeflows
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Conversationele Hypnose 6-daagse bij Martijn was een superfijne opleiding. Martijn is zo goed in taal. Ik leer enorm veel van hem. Ook heb in de snelle inducties bij hem gedaan. We hebben er een zeer fijne oefengroep aan over gehouden en trainen zeer regelmatig met wat we van Martijn leren" - 09-12-2018 20:10

"Conversationele Hypnose 6-daagse bij Martijn was een superfijne opleiding. Martijn is zo goed in taal. Ik leer enorm veel van hem. Ook heb i… alles lezen - 09-12-2018 20:10

starstarstarstarstar
Hans Doornbos
10
Level 2: Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

"Omdat ik meer verdieping zocht en conversationele Hypnose wilde kwam ik uit bij Martijn Groenendal. Ik volg meerdere cursussen en masterclasses bij NLP LIFE ACADEMY. De verschillende trainingen zijn gestructureerd en worden met veel praktische oefeningen, duidelijk en met humor en verhalend neergezet door meester hypnotiseur Martijn Groenendal. De verschillende trainingen vullen elkaar erg goed aan. Je krijgt een leermethode waardoor je geen script nodig hebt omdat je werkt in het moment met wat er is. Na de opleiding is Martijn nog maanden lang je mentor zodat je vragen kan stellen of leren van anderen." - 09-12-2018 18:13

"Omdat ik meer verdieping zocht en conversationele Hypnose wilde kwam ik uit bij Martijn Groenendal. Ik volg meerdere cursussen en masterclas… alles lezen - 09-12-2018 18:13

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.