VCA Basis – E-Learning incl. examen

Type product
Trainer
Joost Lubbinge

VCA Basis – E-Learning incl. examen

NXPD Opleiden
Logo van NXPD Opleiden

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Basisveiligheid VCA (VCA-Basis) – E-Learning incl. examen

De zelfstudie VCA-Basis incl. examen (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is bedoeld voor alle operationele medewerkers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. VCA-Basis is een veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis van veilig en gezond werken beheerst. Het VCA-Basis diploma wordt vaak gevraagd door werkgevers of opdrachtgevers wanneer risicovolle werkzaamheden verricht moeten worden. Voor deze zelfstudie kan er gekozen worden uit twee verschillende leermogelijkheden, namelijk doormiddel van een E-Learning omgeving of doormiddel va…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Basisveiligheid VCA (VCA-Basis) – E-Learning incl. examen

De zelfstudie VCA-Basis incl. examen (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is bedoeld voor alle operationele medewerkers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. VCA-Basis is een veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis van veilig en gezond werken beheerst. Het VCA-Basis diploma wordt vaak gevraagd door werkgevers of opdrachtgevers wanneer risicovolle werkzaamheden verricht moeten worden. Voor deze zelfstudie kan er gekozen worden uit twee verschillende leermogelijkheden, namelijk doormiddel van een E-Learning omgeving of doormiddel van een boek. Het betreffende leermiddel word na boeking verstuurd naar de cursist.

Tijdens deze zelfstudie worden onderstaande onderwerpen behandeld:

+ Veiligheids- en gezondheidswetgeving
+ Gevaren, risico’s en preventie
+ Ongevallen
+ Veiligheidsgedrag
+ Rechten, plichten en overleg
+ Procedures, instructies en signalering
+ Voorbereiding op noodsituaties
+ Gevaarlijke stoffen
+ Brand en explosie
+ Arbeidsmiddelen
+ Specifieke werkzaamheden en omstandigheden
+ Elektriciteit
+ Ergonomische werkplek
+ Persoonlijke beschermingsmiddelen

Examen
Het examen wordt afgenomen op de NXPD Opleiden leslocatie, door een extern examenbureau. Het wordt afgelegd op een laptop en na afloop wordt de uitslag direct bekend gemaakt. Het examen bestaat uit 40 vragen welke binnen 60 minuten beantwoord moeten worden.

Kosten
De kosten voor deze zelfstudie bedragen € 149,00 excl. btw. De kosten zijn inclusief Studieboek of E-learning, examen en diploma. Als cursist neem je zelf een geldig ID-kaart of paspoort mee. Bij goed gevolg ontvang je binnen een week een VCA diploma en legitimatie pas welke een geldigheid heeft van 10 jaar. Tevens wordt het diploma bijgeschreven in het Centraal Diploma Register.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.