Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Nyenrode Business Universiteit - MBA en Modulair MBA
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Nyenrode Business Universiteit - MBA en Modulair MBA heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeNyenrode Business Universiteit, Breukelen
1 mrt. 2021 tot 1 mrt. 2027
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

De MBA’s van Nyenrode Business Universiteit zijn zo ontworpen dat het altijd past bij je persoonlijke situatie en professionele doelen. Met de Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions biedt Nyenrode de mogelijkheid om een Executive MBA-studie met werk en privé te combineren. Tijdens een studie kunnen situaties veranderen en daar houden wij rekening mee. De modulaire MBA-opleiding is opgebouwd uit losstaande, marktgedreven modules die je zelf samenstelt tot een volledige MBA en volgt wanneer het jou uitkomt. Zo las je een pauze in wanneer dat nodig is of volg je meerdere modules als je hier meer tijd voor hebt. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

De MBA’s van Nyenrode Business Universiteit zijn zo ontworpen dat het altijd past bij je persoonlijke situatie en professionele doelen. Met de Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions biedt Nyenrode de mogelijkheid om een Executive MBA-studie met werk en privé te combineren. Tijdens een studie kunnen situaties veranderen en daar houden wij rekening mee. De modulaire MBA-opleiding is opgebouwd uit losstaande, marktgedreven modules die je zelf samenstelt tot een volledige MBA en volgt wanneer het jou uitkomt. Zo las je een pauze in wanneer dat nodig is of volg je meerdere modules als je hier meer tijd voor hebt. De 10 modules waar uit het programma bestaat, vormen een op elkaar afgestemd pakket dat leidt tot een geaccrediteerde Executive MBA-titel. Elke module wordt afgesloten met een final paper en levert een certificaat op. 

Door te kiezen voor de richting Business & Sustainable Transitions zorg je voor een verdieping of verbreding binnen jouw vakgebied. 

De Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions bestaat uit: 

  • 6 basismodules
  • 2 specialisatiemodules
  • 1 internationale studiereis
  • Masterthesis

Waarom de specialisatie in Business & Sustainable Transitions?

De wereld wordt steeds complexer
Bedrijven ontkomen er niet meer aan bewust na te denken over de duurzaamheid van hun strategie en de manier waarop zij zakendoen. Hoe moet je vanuit zakelijk perspectief omgaan met de wereldproblematiek omtrent klimaat, energie, voeding en gezondheid? Hoe neem je je bedrijf mee in de transities rondom duurzaamheid die gaande zijn? Bedrijven die hun bestaansrecht willen behouden, moeten rekening houden met circulair ondernemen in de (nabije) toekomst die er anders uit ziet dan nu.

Strategisch opereren
De transitie van lineaire naar circulaire economie, de kunst om hergebruik van grondstoffen en energie te organiseren en de huidige ontwikkelingen in het bedrijfsleven, vraagt de kennis en vaardigheid om strategisch te opereren. Leiderschap betekent nu ook de kunde om samenwerkingsverbanden, die vroeger niet nodig waren om bedrijfsdoelen te halen, aan te gaan. Naast vaardigheid om met partijen in (en buiten) de eigen waardeketen om te gaan, zullen de vele ontwikkelingen ook de interne organisatie ingrijpend raken.

Hoe realiseer je maatschappelijke impact
De uitdaging ligt voor veel bedrijven in het combineren van hun dagelijkse bedrijfsvoering met het realiseren van maatschappelijke impact. In deze MBA van Nyenrode zijn business development, marktontwikkeling en duurzaamheid daarom gekoppeld.

Afgewogen pakket
De Executive MBA in Business & Sustainable Transitions biedt een afgewogen pakket aan modules die de deelnemers in staat stellen deze toekomstige ontwikkelingen op academisch niveau te analyseren. Het einddoel van deze transitie: ondernemingen toekomstbestendig maken. Winstmaximalisatie verschuift naar het perspectief van meervoudige waardecreatie door eigen initatief en ethisch/proactief handelen. Je leert:

  • Strategisch koers te bepalen
  • Grote maatschappelijke opdrachten in een complexe wereld aan te pakken
  • Samenwerkingsverbanden op te zetten die een duurzame transitie mogelijk maken

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.