Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie

Niveau
Tijdsduur
Logo van Obex b.v.
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Obex b.v. heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Obex b.v. biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Assen, Ede, Roermond

Beschrijving

Dit diploma is vereist om Brandmeldinstallaties te mogen aanleggen. Het slagen voor het examen staat dus centraal in de cursus. Maar daarnaast leert u ook allerlei zaken die u direct in de praktijk kunt toepassen. Omdat Obex midden in de praktijk staat en altijd met eigen mensen deze cursus verzorgt bent u verzekerd van een leuke, actuele, interessante en praktijkgerichte cursus. Sinds 1 januari 2014 moet volgens de erkenningsregeling Brandmeldinstallaties van het CCV  altijd een Installatiedeskundige op het werk aanwezig zijn zolang er installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd die op een later moment niet meer kunnen worden geverifieerd. De installatiedeskundige is hiervoor verantwoordelij…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit diploma is vereist om Brandmeldinstallaties te mogen aanleggen. Het slagen voor het examen staat dus centraal in de cursus. Maar daarnaast leert u ook allerlei zaken die u direct in de praktijk kunt toepassen. Omdat Obex midden in de praktijk staat en altijd met eigen mensen deze cursus verzorgt bent u verzekerd van een leuke, actuele, interessante en praktijkgerichte cursus. Sinds 1 januari 2014 moet volgens de erkenningsregeling Brandmeldinstallaties van het CCV  altijd een Installatiedeskundige op het werk aanwezig zijn zolang er installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd die op een later moment niet meer kunnen worden geverifieerd. De installatiedeskundige is hiervoor verantwoordelijk en dient ook toezicht te houden op de uitvoering van de werkzaamheden. Als er meerdere installatiedeskundigen op het werk aanwezig zijn moet duidelijk zijn welke installatiedeskundige eindverantwoordelijk is voor de werkzaamheden.

Voor wie is de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties interessant

De cursus is voor iedereen geschikt die regelmatig betrokken is bij de aanleg van brandmeldinstallaties en uitgebreide kennis wil opdoen over alles wat met brandmeldinstallaties te maken heeft. Daarnaast is het diploma vereist om gecertificeerd te zijn als erkend installatiebedrijf.

Doelstelling van de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties

  • Slagen voor het examen Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties.
  • Actuele kennis opdoen die direct in de praktijk toepasbaar is.

TIP: Installatiedeskundige bij u op locatie

Obex heeft hiervoor een zeer aantrekkelijk aanbod voor u. U kunt snel en eenvoudig uw prijs bepalen. Het vaste tarief t/m 5 personen bedraagt € 3.950,-. Daarna betaalt u per extra deelnemer slechts € 150,-, met een maximum van 15 deelnemers. Dit betekent de volgende totaal groepsprijs en prijs per deelnemer (op basis van die groep).
Examen bij u op locatie
CertoPlan kan de examens ook bij u locatie afnemen. De vaste investering t/m 10 personen bedraagt € 1.650,-
Vanaf 10 personen bedraagt de meerprijs per persoon € 165,- met een maximum van 15 deelnemers. 

Uiteraard kan deze cursus ook bij u op locatie gegeven worden. Neem voor een voorstel op maat contact met ons op.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.