Vagrant Development Environments - Software Development / Ontwikkeling/ Virtual Reality

Type product
Niveau

Vagrant Development Environments - Software Development / Ontwikkeling/ Virtual Reality

OEM Office Elearning Menu NL
Logo van OEM Office Elearning Menu NL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 OEM Office Elearning Menu NL heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 176 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Vagrant Development Environments. 

Bestel deze unieke E-Learning cursus Vagrant Development Environments online, 1 jaar 24/ 7 toegang tot rijke interactieve video’s, spraak, voortgangsbewaking door rapportages.

Vagrant is een marktleider op het gebied van geautomatiseerde virtuele servervoorziening. Daarom is een grondige kennis van de tool een fundamentele vereiste voor operationeel personeel en softwareontwikkelaars. Vagrant heeft de mogelijkheid om een ​​bijna onbeperkt aantal heterogene omgevingen op te zetten. Het kan worden gebruikt om traditionele ontwikkelomgevingen zoals Linux en Windows te creëren, evenals cloudomgevingen zoals AWS en DigitalOcean. Deze reeks cursussen behandelt …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Virtual Reality, Software Development / Ontwikkeling, Gamedesign, Unity 3D en Augmented Reality.

Vagrant Development Environments. 

Bestel deze unieke E-Learning cursus Vagrant Development Environments online, 1 jaar 24/ 7 toegang tot rijke interactieve video’s, spraak, voortgangsbewaking door rapportages.

Vagrant is een marktleider op het gebied van geautomatiseerde virtuele servervoorziening. Daarom is een grondige kennis van de tool een fundamentele vereiste voor operationeel personeel en softwareontwikkelaars. Vagrant heeft de mogelijkheid om een ​​bijna onbeperkt aantal heterogene omgevingen op te zetten. Het kan worden gebruikt om traditionele ontwikkelomgevingen zoals Linux en Windows te creëren, evenals cloudomgevingen zoals AWS en DigitalOcean. Deze reeks cursussen behandelt de architectuur van Vagrant en de technieken die nodig zijn om te werken met Vagrant-tools, zoals Atlas en Packer. Deze serie behandelt ook de geavanceerde onderwerpen van Vagrant, zoals het onderhouden van meerdere virtuele omgevingen en het bouwen van Vagrant-clusters.

Cursusinhoud

Advanced Provisioning in Vagrant

Course: 2 Hours, 8 Minutes

 • Course Introduction
 • Using the Puppet Provisioner
 • Configuring a Vagrant Ansible Provisioner
 • Working with the Vagrant Chef Provisioner
 • Using the Vagrant CFEngine Provisioner
 • Using the Masterless Salt States
 • Working with the Vagrant File Provisioner
 • Using Vagrant with the iOS

Vagrant Advanced Administration

Course: 2 Hours, 2 Minutes

 • Course Introduction
 • Creating Multimachine Environments
 • Navigating Through Multiple Machines
 • Spinning Up Virtual Machine Clusters with Vagrant

OEM Office Elearning Menu is opgericht door Graham Hulsebos in 2010 en is uitgegroeid tot een internationaal trainingscentrum met 15 specialisten. OEM Office E-Learning Menu Duitsland is actief online sinds 2012. OEM is ook een geaccrediteerde partner van Microsoft, een geautoriseerd Microsoft Office Specialist (MOS) examencentrum. Met meer dan 17 jaar ervaring helpen wij particulieren en organisaties aan kennis met E-Learning cursussen, Incompany trainingen en Virtuele trainingen in de verschillende Microsoft Office pakketten en vele andere applicaties en ICT gerelateerde trainingen voor de IT professionals die zich willen opleiden en certificeren.

Verder zijn de specialist in Microsoft Office trainingen. Met meer dan 950 verschillende Trainingen en cursussen de meest voordelige eb complete opleider van Nederland.
Volgens onze klanten (2100+) ben je verzekerd van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

OEM 1000+ ICT Trainingen, Cursussen, Certificeringen, E-Learning, Incompany, Virtual Classroom

Het is tijd om te leren! Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Cursisten beoordeling: Springest: 8.8
Kwaliteitsgarantie: Award Winning E-learning & Gecertificeerde Docenten

Winactie
Wij hebben uw hulp nodig. Wij willen namelijk groeien, en dat lukt het beste met uw support!

Wat kunt u winnen?
Maandelijks kiezen wij de leukste, meest nuttige of meest interessante review uit en deze persoon wint een prijs. Elke maand maakt iedereen opnieuw kans om te winnen, want elke review doet automatisch mee. U hoeft hier dus niks anders voor te doen, behalve een review achter te laten op Springest.nl.

Te winnen: €100 Bol.com cadeaukaart

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met OEM Office Elearning Menu NL, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.