MS Teams in gebruik nemen

Type product
Tijdsduur

MS Teams in gebruik nemen

OLCT Opleidingen & Bedrijfstrainingen
Logo van OLCT Opleidingen & Bedrijfstrainingen

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Wat is MS teams

MS Teams is een cloud gebaseerd communicatie platform voor grote en kleine bedrijven. Gebruikers kunnen teams aanmaken waarin ze bestanden kunnen delen, tegelijkertijd in kunnen werken, chatten en vergaderen. Er kunnen ruim 200 teams aangemaakt worden en ieder team kan bestaan uit meer dan 200 kanalen. Door de uitstekende notificatie van MS Teams hoef je geen bericht of chat of wat dan ook te missen. Door gebruik te maken van de video- of spraak chat die je eventueel ook kunt opslaan, gaat er geen informatie meer verloren. MS Teams is volledig geïntegreerd in Microsoft 365, wat betekent dat je (bijna) alle bestanden kunt delen met anderen. Ieder gedeeld bestand wordt opgesla…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is MS teams

MS Teams is een cloud gebaseerd communicatie platform voor grote en kleine bedrijven. Gebruikers kunnen teams aanmaken waarin ze bestanden kunnen delen, tegelijkertijd in kunnen werken, chatten en vergaderen. Er kunnen ruim 200 teams aangemaakt worden en ieder team kan bestaan uit meer dan 200 kanalen. Door de uitstekende notificatie van MS Teams hoef je geen bericht of chat of wat dan ook te missen. Door gebruik te maken van de video- of spraak chat die je eventueel ook kunt opslaan, gaat er geen informatie meer verloren. MS Teams is volledig geïntegreerd in Microsoft 365, wat betekent dat je (bijna) alle bestanden kunt delen met anderen. Ieder gedeeld bestand wordt opgeslagen in OneDrive en een lokale SharePoint omgeving. Daarmee hebben geautoriseerde gebruikers toegang tot de laatste versie van die bestanden. MS Teams heeft dezelfde beveiliging en databescherming als andere Microsoft diensten.

Als je als team leert denken, beslissingen kunt nemen en produceren zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken. Met MS Teams breng je alles samen in een gedeelde cloud-oplossing waar je kunt chatten, video vergaderen, onderling of met klanten bestanden kunt delen met behulp van de vertrouwde Office apps.

Effectiever communiceren

Krijg je team op één lijn met groepschats, online vergaderingen, bellen en webinars.  Alles vastleggen wat voor het team nodig kan zijn. Maak gebruik van de teams Wiki en de gratis app OneNote die op ieder apparaat verkrijgbaar is.

Apps

Voeg uw favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om uw bedrijf te laten groeien. Ettelijke honderden apps zijn al beschikbaar en dat aantal neemt snel toe. Denk daarbij aan:

 • Productiviteit
 • Persoonlijke apps
 • Bots
 • Tabs
 • Connectors
 • Berichten
 • Beste keuzes
 • Populaire apps
 • Nieuwe functies
 • Analyse en BI
 • Ontwikkelaar en IT
 • Onderwijs
 • Human resources
 • Productiviteit
 • Projectbeheer
 • Verkoop en ondersteuning
 • Sociaal en plezier

Beveiliging

Beschik over en-to-end-beveiliging, beheer en compliance. De opslag van uw data vindt plaats binnen de Europese Unie. Microsoft is AVG-compliant, dat wil zeggen dat u daarmee voldoet aan de wet AVG.

Samenwerken

Deel en werk goed tegelijk samen in dezelfde bestanden via de MS 365 apps, bijvoorbeeld; Word, Excel, PowerPoint en SharePoint. Zet daarbij versiebeheer aan en u heeft de complete controle over uw bestanden in de teams-omgeving. Geen gedoe meer met USB-sticks, externe harde schijven of bestanden e-mailen. Sla uw bestanden op in de cloud en u en uw collega's kunnen lezen en bewerken wanneer u wilt en vanaf ieder apparaat.

Vergaderen

Vergaderen met teams tot 10.000 leden. Host audio-, videovergaderingen voor iedereen binnen of buiten uw organisatie. of pak het groots aan met live-events of webinars tot 10.000 deelnemers. Neem uw vergadering(en) op zodat u het als naslagwerk, studiemateriaal of voor notities e.d. weer kunt raadplegen.

OLCT verzorgt opleidingen en bedrijfstrainingen in verschillende varianten. We stemmen de opleidingen af op de specifieke behoefte van de cursist. De klassikale training is nog steeds de meest efficiënte methode van lesgeven en staat daarom standaard op onze website vermeld. Wilt u onder  begeleiding van een ervaren docent en samen met anderen een training of een opleiding volgen?  Kiest u dan voor de klassikale variant.

Wilt u liever een training in uw eigen tempo volgen, of heeft u alleen belang bij specifieke onderdelen van een training? Kies dan voor de 1-op-1 training van OLCT. De individuele begeleiding is korter en intensiever. De tijd kunt u samen met de docent bepalen en de inhoud van de training is geheel naar wens aan te passen. Onze zorgvuldig geselecteerde docenten helpen u graag. Met een groepstraining worden uw medewerkers tegelijk in uw eigen organisatie getraind. Samen met u bespreken wij de leerbehoefte en maken wij een inventarisatie waar de knelpunten liggen om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. Onze praktijkgerichte trainers hebben hier veel ervaring mee. De datum, tijd en locatie zijn vrij te bepalen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.