Muziek op het werk of in je studie

Type product
Logo van On Top Studio | Music , Media & Education

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De cursisten leren met eenvoudige middelen liedjes te begeleiden en te zingen. Zonder digitale abonnementen en inlogcodes of backingtracks via internet heb je zo zelf controle over de muziek en de manier van aanleren. Gebleken is dat voor de cursisten een gitaar met een voorraad akkoorden om bij te zingen, een minimale maar toereikende basis is. Daarna is deze basis gemakkelijk uitbreidbaar met allerhande instrumenten die kunnen worden gebruikt (ukelele, ipad, percussie, bas). Een eenmalig cursusuur behoort tot de mogelijkheden. Bij meerdere cursusdagen is de studiedruk is ca. 20-30 minuten zelfstudie per dag los van de cursusuren en de praktische uitvoering. Uitvoeringen of optredens naar a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Muziek, Keyboard, Creativiteit, Gitaar en Cultuur.

De cursisten leren met eenvoudige middelen liedjes te begeleiden en te zingen. Zonder digitale abonnementen en inlogcodes of backingtracks via internet heb je zo zelf controle over de muziek en de manier van aanleren. Gebleken is dat voor de cursisten een gitaar met een voorraad akkoorden om bij te zingen, een minimale maar toereikende basis is. Daarna is deze basis gemakkelijk uitbreidbaar met allerhande instrumenten die kunnen worden gebruikt (ukelele, ipad, percussie, bas). Een eenmalig cursusuur behoort tot de mogelijkheden. Bij meerdere cursusdagen is de studiedruk is ca. 20-30 minuten zelfstudie per dag los van de cursusuren en de praktische uitvoering. Uitvoeringen of optredens naar aanleiding van de cursus kunnen eventueel begeleid. De cursus wordt inhoudelijk aangepast aan de wens van de cursisten op het niveau waarbinnen kwalitatief haalbare resultaten zijn. Tijdens de cursus is een bruikleengitaar beschikbaar samen met lesmateriaal om mee te oefenen. De cursisten kunnen zelf met voorstellen komen over de inhoud en/of de cursusleider geeft suggesties voor bruikbare muziek.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Muziek.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.