Antiekhandelaar

Type product
Nano 14 antiek 56199868
Logo van NHBO thuiscursus
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 30 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Ben jij gek op antieke meubeltjes, curiosa en snuisterijen en zou je daar het liefst de hele dag mee bezig zijn? Dan is onze professionele opleiding Antiekhandelaar écht iets voor jou! Leer de belangrijke begrippen voor een antiekhandelaar, herken het verhaal achter een kunstobject, leer de leeftijd en de waarde van een kunstwerk inschatten en een kunstwerk te plaatsen in de tijd. Je studeert in je eigen tempo en wordt daarbij begeleid door een professionele Antiekhandelaar met jarenlange ervaring in het vak. Word expert op het gebied van antieke meubels, glas, keramiek, goud, zilver, tin, koper, brons, textiel en uurwerken. Leer de taal van de Antiekhandelaar spreken. Maak van je passie je …

Lees de volledige beschrijving

612310727 20

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Ben jij gek op antieke meubeltjes, curiosa en snuisterijen en zou je daar het liefst de hele dag mee bezig zijn? Dan is onze professionele opleiding Antiekhandelaar écht iets voor jou! Leer de belangrijke begrippen voor een antiekhandelaar, herken het verhaal achter een kunstobject, leer de leeftijd en de waarde van een kunstwerk inschatten en een kunstwerk te plaatsen in de tijd. Je studeert in je eigen tempo en wordt daarbij begeleid door een professionele Antiekhandelaar met jarenlange ervaring in het vak. Word expert op het gebied van antieke meubels, glas, keramiek, goud, zilver, tin, koper, brons, textiel en uurwerken. Leer de taal van de Antiekhandelaar spreken. Maak van je passie je beroep en schrijf je vandaag nog in!


Content
 • Starten als zelfstandig antiekhandelaar
 • Belangrijke begrippen voor een antiekhandelaar
 • Het verhaal achter een kunstobject
 • De leeftijd van een kunstwerk inschatten
 • Een kunstwerk plaatsen in de tijd
 • De waarde van een kunstwerk schatten
 • Correct vakjargon
 • Kunst- en stijlgeschiedenis
 • Schilder- en beeldhouwkunst
 • Meubels, glas en keramiek
 • Goud, zilver, tin, koper en brons
 • Textiel en uurwerken

Competences
 • De leeftijd van een kunstwerk inschatten
 • Een kunstwerk plaatsen in de tijd
 • De waarde van een kunstwerk schatten

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO thuiscursus, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.