Commercieel Medewerker Binnendienst

Type product
Nano 14 opleiding medewerker verkoop commercieel binnendienst
Logo van NHBO thuiscursus
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 30 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Ben jij goed met cijfers en wil je het liefst aan de slag als commercieel duizendpoot? Dan is onze professionele opleiding Commercieel Medewerker jouw opleiding! Begeleid door een professionele commercieel medewerker met jarenlange praktijkervaring leer je alles over het opvolgen van betalingen, het verwerken van orders per telefoon en e-mail, het opmaken van facturen, werken met tabellen en grafieken, een ordelijke administratie voeren, prospectie – op zoek naar nieuwe klanten, professioneel werken met de computer, belangrijke begrippen uit de commerciële sector, het transport van goederen, de juiste verzekeringen, marketing en marktonderzoek, professioneel en klantvriendelijk telefoneren, …

Lees de volledige beschrijving

612310727 20

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Ben jij goed met cijfers en wil je het liefst aan de slag als commercieel duizendpoot? Dan is onze professionele opleiding Commercieel Medewerker jouw opleiding! Begeleid door een professionele commercieel medewerker met jarenlange praktijkervaring leer je alles over het opvolgen van betalingen, het verwerken van orders per telefoon en e-mail, het opmaken van facturen, werken met tabellen en grafieken, een ordelijke administratie voeren, prospectie – op zoek naar nieuwe klanten, professioneel werken met de computer, belangrijke begrippen uit de commerciële sector, het transport van goederen, de juiste verzekeringen, marketing en marktonderzoek, professioneel en klantvriendelijk telefoneren, time management, vergaderen en luisteren naar je cliënten, en het belang van kleding, mimiek en lichaamstaal. Schrijf je snel in en doe waar je goed in bent; word commercieel medewerker!


Content
 • Je toekomstmogelijkheden als commercieel medewerker
 • Opvolgen van betalingen
 • Verwerken van orders per telefoon en e-mail
 • Het opmaken van facturen
 • Werken met tabellen en grafieken
 • Een ordelijke administratie voeren
 • Prospectie – op zoek naar nieuwe klanten
 • Professioneel werken met de computer
 • Belangrijke begrippen uit de commerciële sector
 • Het transport van goederen
 • De juiste verzekeringen
 • Marketing en marktonderzoek
 • Professioneel en klantvriendelijk telefoneren
 • Time management
 • Vergaderen en luisteren naar je cliënten
 • Het belang van kleding, mimiek en lichaamstaal

Competences
 • Professioneel met klanten omgaan
 • Alle veelvoorkomende werkzaamheden in de functie correct uitvoeren

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO thuiscursus, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.