Gezondheidsconsulent

Type product
Logo van NHBO thuiscursus
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6,3 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 6,3 (uit 39 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Help klanten om lichaam en geest weer met elkaar in balans te brengen door gebruik te maken van de natuur voor het bereiken van een evenwichtige levensstijl.

In de loop der jaren is de kijk op gezond leven en evenwichtig eten drastisch veranderd. Er is echter een constante in het verhaal: mensen keren steeds opnieuw naar de natuur om een gebalanceerde en gezonde levensstijl te creëren.

Als gezondheidsconsulent begeleid je mensen in hun zoektocht naar een heilzaam en vitaal leven. In deze praktijkgerichte thuisstudie leer je alles over gezonde voeding, ontspanning en natuurlijke geneeswijzen. Zo verdiep je je bijvoorbeeld in de wereld van de aromatherapie, ontdek je oosterse geneeswijzen en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Help klanten om lichaam en geest weer met elkaar in balans te brengen door gebruik te maken van de natuur voor het bereiken van een evenwichtige levensstijl.

In de loop der jaren is de kijk op gezond leven en evenwichtig eten drastisch veranderd. Er is echter een constante in het verhaal: mensen keren steeds opnieuw naar de natuur om een gebalanceerde en gezonde levensstijl te creëren.

Als gezondheidsconsulent begeleid je mensen in hun zoektocht naar een heilzaam en vitaal leven. In deze praktijkgerichte thuisstudie leer je alles over gezonde voeding, ontspanning en natuurlijke geneeswijzen. Zo verdiep je je bijvoorbeeld in de wereld van de aromatherapie, ontdek je oosterse geneeswijzen en oefen je met ontspannende massagetechnieken.

Wil je mensen helpen om hun lichaam en geest weer in balans te brengen? Word Gezondheidsconsulent!

Vaardigheden:
Professionele massagetechnieken toepassen
Natuurlijke cosmetica gebruiken voor huidverzorging
Gezond voedingsadvies geven
Natuurlijke geneeswijzen, ontspanningstechnieken en reflexologie correct toepassen
Aroma-blendings maken en gebruiken

Cursusinhoud:
Starten als zelfstandig gezondheidsconsulent
Het vinden van je eerste cliënten
Je eigen praktijk opstarten
De drie pijlers van de aromatherapie
Aroma-blendings
Relaxatietechnieken en reflexologie
Oosterse geneeswijzen
Anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam
Professionele massagetechnieken
Natuurlijke cosmetica en huidverzorging
Bach-bloesemtherapie
Ayurveda en chakra’s
Gezonde voeding en natuurlijke geneeswijzen

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Gezondheidsconsulent.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Sofie Jambers

Toekomstmogelijkheden:
Je eigen praktijk openen voor gezondsheidsadvies.
Als zelfstandig gezondheidscoach jezelf laten inhuren voor advies.
In loondienst aan de slag als gezondheidsconsulent.

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Personal Coach, Gezondheidscoach (Allround), Voedingsdeskundige (Allround), Gewichtsconsulent, Voedingsleer

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO thuiscursus, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.