Modeontwerper Baby- en Kinderkleding

Type product
Niveau

Beschrijving

Een nieuwe start als mode ontwerper baby- en kinderkledij

Droom jij ook van een succesvolle carrière als mode ontwerper baby- en kinderkledij? Volg dan nu de erkende opleiding modeontwerper baby- en kinderkledij van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol mode ontwerper baby- en kinderkledij. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle mode ontwerper baby- en kinderkledij met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig on…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Een nieuwe start als mode ontwerper baby- en kinderkledij

Droom jij ook van een succesvolle carrière als mode ontwerper baby- en kinderkledij? Volg dan nu de erkende opleiding modeontwerper baby- en kinderkledij van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol mode ontwerper baby- en kinderkledij. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle mode ontwerper baby- en kinderkledij met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Ontwerp je toekomst

Wil je je eigen collectie kinderkleding leren ontwerpen? En van je creaties een succes maken? Schrijf je dan in voor onze opleiding Baby- en kinderkleding maken. Je studeert op je eigen tempo en wordt begeleid door een ervaren ontwerper. Je leert o.a. alles over materiaalkennis, het tekenen van kinderkledingstukken, het creëren met collages, de functies van kinderkleding, mode-iconen en etnische invloeden, het vinden van inspiratie voor kinderkleding, je eigen sfeerbord maken, je ideeën vertalen naar een ontwerp, het moeleren van een kinderkledingstuk, technische benamingen en symbolen, het afwerken van kledingstukken, stofbedrukking, het ontwerpen van stoffen, en de effecten van kleuren. Schrijf je direct in en ontwerp je toekomst!

Mode Ontwerper Baby- En Kinderkledij is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP'er bij de Kamer van Koophandel.

Dit leer je tijdens je opleiding!

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat de volgende onderwerpen:

 • Je toekomstmogelijkheden als modeontwerper
 • Starten als zelfstandig modeontwerper
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • Een eigen collectie ontwerpen
 • Van je collectie een commercieel succes maken
 • Materiaalkennis
 • Het tekenen van kinderkledingstukken
 • Creëren met collages
 • De functies van kinderkleding
 • Mode-iconen en etnische invloeden
 • Het vinden van inspiratie voor kinderkleding
 • Maak je eigen sfeerbord
 • Je ideeën vertalen naar een ontwerp
 • Het moeleren van een kinderkledingstuk
 • Technische benamingen en symbolen
 • Afwerken van kledingstukken
 • Stofbedrukking
 • Het ontwerpen van stoffen
 • De effecten van kleuren

NHBO Thuisstudie - Maak werk van je opleiding!

NHBO Thuisstudie is onderdeel van De Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (NHBO)! Een van de grootste onderwijsinstellingen van de Benelux in zowel klassikaal onderwijs als thuisstudies. Als betrouwbare partner helpen wij elk jaar vele duizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière en boost geven, of starten als zelfstandig ondernemer.

Bij NHBO volg je praktijkgerichte beroepsopleidingen van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Onze opleidingen zijn op MBO+niveau.

Met een thuisstudie van de NHBO bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Je studeert op je eigen tempo en je communiceert via onze online leeromgeving met je persoonlijke docent. Wanneer jij denkt dat je er klaar voor bent, leg je examen af. Je plant hiervoor zelf een dag in, je zit dus niet vast aan vaste examenperiodes. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je binnen enkele werkdagen je diploma zodat je onmiddellijk kan starten met je nieuwe carrière of hobby.

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)