Tuinman

Type product
Logo van NHBO thuiscursus
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,3 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 7,3 (uit 32 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wil jij je groene vingers professioneel kunnen inzetten? Dan is de opleiding Tuinieren zeker iets voor jou! Maak werk van je passie!

Wil je professioneel iets gaan doen met jouw passie voor tuinieren, of heb je ideeën voor je eigen tuin die je in de praktijk wilt vertalen? Dan is de opleiding Tuinman zeker iets voor jou!

Voor het aanleggen van tuinen is het natuurlijk erg belangrijk dat wij je eerst wegwijs maken in het correct bewerken van de aardbodem. Vervolgens schenk je aandacht aan het kunnen creëren van de mooiste plantenvariatie. Je leert alles over het aanplanten, steunen en leiden van planten. Daarnaast leer je niet alleen over hoe je groen plant, maar ook over het aanleggen van g…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Wil jij je groene vingers professioneel kunnen inzetten? Dan is de opleiding Tuinieren zeker iets voor jou! Maak werk van je passie!

Wil je professioneel iets gaan doen met jouw passie voor tuinieren, of heb je ideeën voor je eigen tuin die je in de praktijk wilt vertalen? Dan is de opleiding Tuinman zeker iets voor jou!

Voor het aanleggen van tuinen is het natuurlijk erg belangrijk dat wij je eerst wegwijs maken in het correct bewerken van de aardbodem. Vervolgens schenk je aandacht aan het kunnen creëren van de mooiste plantenvariatie. Je leert alles over het aanplanten, steunen en leiden van planten. Daarnaast leer je niet alleen over hoe je groen plant, maar ook over het aanleggen van grindpaden, vijvers en terrassen.

Ontwerp de mooiste tuinen en maak werk van je passie!

Vaardigheden:
Een tuinaanleg plannen en structureren
Een correcte administratie bijhouden
Grindpaden, vijvers en terrassen aanleggen

Cursusinhoud:
Je toekomstmogelijkheden als tuinverzorger
Starten als zelfstandig tuinverzorger
Het vinden van je eerste cliënten
Je eigen tuin professioneel aanleggen
Bodemkunde en bemestingsleer
De bodem op de juiste manier bewerken
Het aanplanten, steunen en leiden van planten
Goed plantmateriaal aankopen
De juiste plant op de juiste plaats
Verplanten op de correcte manier
Kennis van verschillende soorten planten
Werken met professionele producten en

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Tuinman.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Sebastian Ivens

Toekomstmogelijkheden:
Tuinman
Plantsoenmedewerker
Hovenier

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Timmerman

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO thuiscursus, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.