Ervaringen met Burn-out coach (worden)

9,1
Gemiddelde score van Burn-out coach (worden) producten
Gebaseerd op 82 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Karen Bosman
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stress en Burn-out coach heeft mij verrijkt! Met kennis over stress, coachingsvaardigheden en vooral inzicht in mezelf en mijn eigen stressor.
Het werken in de groep, met een intervisiegroepje en een buddy heeft mij veel extra's en verdieping gebracht.
" - 01-12-2020 07:51

"De opleiding Stress en Burn-out coach heeft mij verrijkt! Met kennis over stress, coachingsvaardigheden en vooral inzicht in mezelf en mijn … alles lezen - 01-12-2020 07:51

starstarstarstarstar_half
Ellen Bonhof
9
Stress en Burn-out Coach

"Prachtige opleiding. Heel veel inzichten op persoonlijk vlak opgedaan. Het meest waardevolle vond ik onze intervisie groep. Je leert hier zoveel van elkaar. Lessen waren interactief en eigen inbreng werd gewaardeerd. Het nakijken van opdrachten had wat mij betreft wat sneller gekund. Voor de rest ka ik iedereen, die zich als coach of als persoon ontwikkelen wil, aanraden deze opleiding te volgen." - 30-11-2020 11:21

"Prachtige opleiding. Heel veel inzichten op persoonlijk vlak opgedaan. Het meest waardevolle vond ik onze intervisie groep. Je leert hier zo… alles lezen - 30-11-2020 11:21

starstarstarstarstar_half
Herma Boerma
Stress- en burnout coach
9
Stress en Burn-out Coach

"Het begin van een nieuw levenspad waarbij 2 hele inspirerende en liefdevolle docenten naast mij hebben gelopen. Een persoonlijk groeiproces die onomkeerbaar is.Ik volg nu de module basiscoach; voor iedereen die wil groeien een aanrader!!!" - 30-11-2020 07:30

"Het begin van een nieuw levenspad waarbij 2 hele inspirerende en liefdevolle docenten naast mij hebben gelopen. Een persoonlijk groeiproces … alles lezen - 30-11-2020 07:30

starstarstarstarstar_border
P.C. van Spriel -Bos
Stress en Burn-out Coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een leerzame opleiding. Veel aandacht voor praktijk en oefeningen tijdens de lessen. Prettig wanneer je al wat praktijkervaring hebt voor wat betreft de coachgesprekken met de proefclienten maar als coachen je goed ligt kan het ook zonder. Werken met de intervisie groep heb ik als heel inspirerend en leerzaam ervaren. We hebben naast het oefenen veel van en met elkaar geleerd en hebben zelfs een mooie band gekregen. Interessante theorie aangevuld met leerzame praktijkvoorbeelden van de docenten. Enthousiast en bevlogen docenten, respect en openheid volop aanwezig, ruimte voor persoonlijke processen. Je krijgt veel nieuwe inzichten in oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten waardoor er veel gebeurd in je persoonlijk leven. Pittig soms maar heel interessant en zelfs levensveranderend! Ik ben erg enthousiast over het coach vak en het gave is dat je nooit bent uitgeleerd! Dit smaakt naar heel veel meer en ik zou de opleiding zeker aanraden!" - 12-11-2020 19:08

"Een leerzame opleiding. Veel aandacht voor praktijk en oefeningen tijdens de lessen. Prettig wanneer je al wat praktijkervaring hebt voor wa… alles lezen - 12-11-2020 19:08

starstarstarstarstar
Edwin Vriethoff
Coach
10
Natuurlijke Ont-Stress coaching locatie Westelbeers

"Waardoor ontstaat en ervaren we stress? Tijdens deze training leer je om de natuur daadwerkelijk in te zetten bij het onderwerp stress. Op de fijne trainingslocatie werk je met verschillende werkvormen, zoals de ont-stressbloem, in de buitenruimte.

Tijdens de training ben je veel bezig met de onderwerpen: waarden, interne stemmetjes, overtuigingen en onze fysieke gezondheid.

Ik werk met klanten die te veel stress ervaren. Voor mij was dit dan ook een uitermate waardevolle training." - 02-11-2020 15:26

"Waardoor ontstaat en ervaren we stress? Tijdens deze training leer je om de natuur daadwerkelijk in te zetten bij het onderwerp stress. Op d… alles lezen - 02-11-2020 15:26

Dankjewel Edwin voor deze mooie review van de training!

- 02-11-2020 15:26
starstarstarstarstar
Corine Brans
10
Natuurlijke Ont-Stress coaching locatie Westelbeers

"De locatie was uitstekend. De trainer inspirerend en de groep weer als een warm bad. De inhoud van de cursus was goed opgebouwd en Reja nam de tijd voor vragen en aanvullingen vanuit de groep." - 27-10-2020 18:39

"De locatie was uitstekend. De trainer inspirerend en de groep weer als een warm bad. De inhoud van de cursus was goed opgebouwd en Reja nam … alles lezen - 27-10-2020 18:39

Bedankt voor je reactie Corine. Fijn om te lezen dat je het zo ervaren hebt! Groetjes, Reja.

- 27-10-2020 18:39
starstarstarstarstar_border
anja van kraaikamp
8
Natuurlijke Ont-Stress coaching locatie Westelbeers

"ik vind kleine groepen fijn werken. Je leert van docent en medestudenten. Heb in deze module zeker weer het een en ander geleerd en ervaren en kwartjes zien vallen bij de ander en mijzelf. Heel mooi! In zijn algemeenheid had ik graag van te voren de leerstof doorgenomen op de online academie. Daar mag meer duidelijkheid over zijn naar cursisten." - 21-10-2020 16:36

"ik vind kleine groepen fijn werken. Je leert van docent en medestudenten. Heb in deze module zeker weer het een en ander geleerd en ervaren … alles lezen - 21-10-2020 16:36

Bedankt voor review en je feedback Anja. We gaan met je tip aan de slag. Groetjes, Reja.

- 21-10-2020 16:36
Linda van der Broek, MCE
starstarstarstarstar_border
Linda van der Broek, MCE
Stress en Burn-out coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding, die je een prachtige reis laat maken naar jouw overtuigingen en patronen en je tegelijk de tools geeft om anderen deze reis te helpen maken. Hierdoor groei je als mens en als professional.

Wanneer er bij de in te zetten tools meer achtergrond en casuïstiek wordt gegeven, draagt dit bij tot nog groter inzicht en betere onderbouwing van de in te zetten middelen." - 19-10-2020 13:03

"Een prachtige opleiding, die je een prachtige reis laat maken naar jouw overtuigingen en patronen en je tegelijk de tools geeft om anderen d… alles lezen - 19-10-2020 13:03

starstarstarstarstar
Annita Wind v. Cuijk
Begeleidster gehandicapten zorg
10
Natuurlijke Ont-Stress coaching locatie Westelbeers

"Wederom een erg interessante module gevolgd met de TriA methode. Voor mij is het coachen een nieuwe uitdaging. Alles werd duidelijk uitgelegd met oefeningen zodat je het zelf kunt ervaren. De locatie werkt daar ook goed aan mee. Het is zeker een aanrader en ik kijk alvast uit naar een volgende module." - 13-10-2020 18:21

"Wederom een erg interessante module gevolgd met de TriA methode. Voor mij is het coachen een nieuwe uitdaging. Alles werd duidelijk uitgeleg… alles lezen - 13-10-2020 18:21

Dankjewel Annita voor deze mooie reactie en ook wij kijken er weer naar uit om jou te ontmoeten!

- 13-10-2020 18:21
starstarstarstarstar_border
Angele van Weert
Natuurgeneeskundig therapeut.
8
Natuurlijke Ont-Stress coaching locatie Westelbeers

"Ik vond het persoonlijk heel fijn dat de groepen nu kleiner waren. Sommige dingen zouden wel wat sneller mogen, maar dat is mijn eigen ding. Omdat er veel verschil zit in de groep, of mensen al dan niet met coaching al bezig zijn ontstond er ooit een bepaalde traagheid. " - 12-10-2020 14:33

"Ik vond het persoonlijk heel fijn dat de groepen nu kleiner waren. Sommige dingen zouden wel wat sneller mogen, maar dat is mijn eigen ding.… alles lezen - 12-10-2020 14:33

Bedankt voor review en je feedback Angele. Groetjes, Reja.

- 12-10-2020 14:33
starstarstarstarstar
Linda Prooi
10
Natuurlijke Ont-Stress coaching locatie Westelbeers

"Ilse is een erg deskundige trainster. Ze is duidelijk, inlevend, georganiseerd en weet een veilige omgeving te creëren. De inhoud was heel leerzaam en interessant. Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. " - 05-10-2020 16:30

"Ilse is een erg deskundige trainster. Ze is duidelijk, inlevend, georganiseerd en weet een veilige omgeving te creëren. De inhoud was heel … alles lezen - 05-10-2020 16:30

Dankjewel Linda voor deze mooie reactie!

- 05-10-2020 16:30
starstarstarstarstar_half
Anke Laan
Senior Materiaal Coördinator
9
Stress en Burn-out Coach

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel over jezelf. Deze inzichten zijn voor mij erg waardevol gebleken. Iedere les was interessant. ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen en kan het zeker aanbevelen!" - 26-11-2019 17:03

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel ove… alles lezen - 26-11-2019 17:03

starstarstarstarstar_half
Mirjam Van dijk
9
Stress en Burn-out Coach

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat heb ik ontzettend veel geleerd! Over mezelf, de theorie rondom stress en burn-out en de praktijk, coachingvaardigheden ontwikkelen. Deze opleiding vraagt best wat van je. Een boeiende, inspirerende, soms confronterende en emotionele reis. Ik kan deze opleiding iedereen aanbevelen!" - 26-11-2019 12:16

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat h… alles lezen - 26-11-2019 12:16

starstarstarstarstar
Jennifer Barendregt
Ambulant dienstverlener
10
Stress en Burn-out Coach

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,inspirerend voor de toekomst, goede bereikbaarheid. Dit is mijn 2e opleiding bij Sonnevelt en de 3e staat gepland. Een prachtige investering in jezelf en om anderen te helpen, al dan niet beroepsmatig!" - 10-11-2019 10:09

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,ins… alles lezen - 10-11-2019 10:09

starstarstarstarstar_half
Henry Asseldonk
Senior Advisor Tariffs
9
Stress en Burn-out Coach

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken." - 03-07-2019 06:34

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere … alles lezen - 03-07-2019 06:34

starstarstarstarstar_border
Silvana Van lier
Verpleegkundige
8
Stress en Burn-out Coach

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn. " - 03-07-2019 06:27

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jeze… alles lezen - 03-07-2019 06:27

starstarstarstarstar_border
Heidi Scholte
Re-integratiespecialist, Inzetbaarheidsadviseur en Stresscounselor
8
Stress en Burn-out Coach

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele docenten. Wel onderschat dat een groot deel van de opleiding over je eigen proces gaat. " - 27-12-2018 11:01

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele doce… alles lezen - 27-12-2018 11:01

starstarstarstarstar
Joris Noordermeer
10
Stress en Burn-out Coach

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht in de werking en hantering van stress." - 22-12-2018 10:26

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht … alles lezen - 22-12-2018 10:26

Yvonne Van de Wert-Sengers
starstarstarstarstar
Yvonne Van de Wert-Sengers
Secretaresse/assistente bij Dr. Hans Hansen, Orthomanueel arts en Mental coach
10
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaardigheden geleerd en eigen gemaakt. Praktisch toepasbare werkvormen geleerd. Een goed en deskundig team van docenten. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Je bent nooit te oud om te leren, je hele leven is een leerproces. Dank je wel voor alle inzichten. Yvonne" - 10-12-2018 18:58

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaard… alles lezen - 10-12-2018 18:58

starstarstarstarstar
Gergana Petkova
Actuaris
10
Stress en Burn-out Coach

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert kennen! De groep is wel iets te groot, 20 mensen. Maar de trainster is top!" - 06-12-2018 19:57

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert ken… alles lezen - 06-12-2018 19:57

starstarstarstarstar
Ewald de Bever
Manager
10
Stress en Burn-out Coach

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress is, hoe het onstaat en hoe je door toepassing van de Vitaliteitspiramide hiermee kunt omgaan of kunt voorkomen. Zeker een aanrader." - 03-12-2018 21:03

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress i… alles lezen - 03-12-2018 21:03

starstarstarstarstar_half
Wendy .
9
Stress en Burn-out Coach

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten zijn uitstekende trainers. Op de locatie is alles prima geregeld en voldoende parkeergelegenheid. Een lesdag voelde als een warm welkom. " - 03-12-2018 18:45

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten z… alles lezen - 03-12-2018 18:45

starstarstarstarstar_border
Felix tangelder
8
Stress en Burn-out Coach

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aanrader. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja." - 25-11-2018 14:27

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aa… alles lezen - 25-11-2018 14:27

starstarstarstarstar_border
Marian Verschuren
8
Stress en Burn-out Coach

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theorie en oefenen. De opleiding vraagt veel van je zelfreflectie. Een opleiding voor persoonlijke groei en voor coachen van anderen. Een echte aanrader wat mij betreft!" - 21-11-2018 08:46

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theori… alles lezen - 21-11-2018 08:46

starstarstarstarstar_half
Carla Bentvelsen
Internationaal hulpverlener bij Eurocross
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondanks had ik het absoluut niet willen missen en heeft de opleiding me, zeker voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling, heel veel gebracht. Dit mede dankzij de prettige, kundige, scherpe en liefdevolle docente!" - 19-11-2018 11:01

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondank… alles lezen - 19-11-2018 11:01