Ervaringen met Burn-out coach (worden)

9,1
Gemiddelde score van Burn-out coach (worden) producten
Gebaseerd op 74 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anke Laan
Senior Materiaal Coördinator
9
Stress en Burn-out Coach

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel over jezelf. Deze inzichten zijn voor mij erg waardevol gebleken. Iedere les was interessant. ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen en kan het zeker aanbevelen!" - 26-11-2019 17:03

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel ove… alles lezen - 26-11-2019 17:03

starstarstarstarstar_half
Mirjam Van dijk
9
Stress en Burn-out Coach

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat heb ik ontzettend veel geleerd! Over mezelf, de theorie rondom stress en burn-out en de praktijk, coachingvaardigheden ontwikkelen. Deze opleiding vraagt best wat van je. Een boeiende, inspirerende, soms confronterende en emotionele reis. Ik kan deze opleiding iedereen aanbevelen!" - 26-11-2019 12:16

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat h… alles lezen - 26-11-2019 12:16

starstarstarstarstar
Petra de Jong
10
Burnout & Stress coaching/ training individueel

"Een 1 op 1 benadering voelde meteen heel vertrouwd en het wandelen door de natuur was heerlijk! Het samen wandelen was voor mij een goede manier om dichtbij mezelf te kunnen komen. Door de open houding van Tineke kon ik mezelf zijn en met mezelf aan de slag! Een heleboel toepasbare handvatten gekregen, die tot op de dag van vandaag helpend zijn! Ik ben fan! Nogmaals hartelijk dank!" - 25-11-2019 12:44

"Een 1 op 1 benadering voelde meteen heel vertrouwd en het wandelen door de natuur was heerlijk! Het samen wandelen was voor mij een goede ma… alles lezen - 25-11-2019 12:44

starstarstarstarstar
Debby Putter
Internationaal salesmanager
10
Burnout & Stress coaching/ training individueel

"Veel inzichten, praktische tips en altijd met respect en begrip vanuit jouw eigen situatie. Tien is een zeer ervaren, toegankelijke en superlieve coach waar je echt in de praktijk direct wat aan hebt!" - 24-11-2019 19:02

"Veel inzichten, praktische tips en altijd met respect en begrip vanuit jouw eigen situatie. Tien is een zeer ervaren, toegankelijke en super… alles lezen - 24-11-2019 19:02

starstarstarstarstar
Jelmer Van Schagen
Senior Consultant
10
Burnout & Stress coaching/ training individueel

"Aanpak is verfrissend prettig en op maat. Tien zet je mentaal én fysiek aan het werk. Verschillende locaties, maar altijd lekker buiten in de Noord-Hollandse natuur.
Weinig op aan te merken, kan het eigenlijk alleen maar aanraden." - 20-11-2019 19:37

"Aanpak is verfrissend prettig en op maat. Tien zet je mentaal én fysiek aan het werk. Verschillende locaties, maar altijd lekker buiten in d… alles lezen - 20-11-2019 19:37

starstarstarstarstar
Jennifer Barendregt
Ambulant dienstverlener
10
Stress en Burn-out Coach

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,inspirerend voor de toekomst, goede bereikbaarheid. Dit is mijn 2e opleiding bij Sonnevelt en de 3e staat gepland. Een prachtige investering in jezelf en om anderen te helpen, al dan niet beroepsmatig!" - 10-11-2019 10:09

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,ins… alles lezen - 10-11-2019 10:09

starstarstarstarstar_half
Henry Asseldonk
Senior Advisor Tariffs
9
Stress en Burn-out Coach

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken." - 03-07-2019 06:34

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere … alles lezen - 03-07-2019 06:34

starstarstarstarstar_border
Silvana Van lier
Verpleegkundige
8
Stress en Burn-out Coach

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn. " - 03-07-2019 06:27

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jeze… alles lezen - 03-07-2019 06:27

starstarstarstarstar_border
Heidi Scholte
Re-integratiespecialist, Inzetbaarheidsadviseur en Stresscounselor
8
Stress en Burn-out Coach

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele docenten. Wel onderschat dat een groot deel van de opleiding over je eigen proces gaat. " - 27-12-2018 11:01

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele doce… alles lezen - 27-12-2018 11:01

starstarstarstarstar
Joris Noordermeer
10
Stress en Burn-out Coach

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht in de werking en hantering van stress." - 22-12-2018 10:26

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht … alles lezen - 22-12-2018 10:26

Yvonne Van de Wert-Sengers
starstarstarstarstar
Yvonne Van de Wert-Sengers
Secretaresse/assistente bij Dr. Hans Hansen, Orthomanueel arts en Mental coach
10
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaardigheden geleerd en eigen gemaakt. Praktisch toepasbare werkvormen geleerd. Een goed en deskundig team van docenten. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Je bent nooit te oud om te leren, je hele leven is een leerproces. Dank je wel voor alle inzichten. Yvonne" - 10-12-2018 18:58

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaard… alles lezen - 10-12-2018 18:58

starstarstarstarstar
Gergana Petkova
Actuaris
10
Stress en Burn-out Coach

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert kennen! De groep is wel iets te groot, 20 mensen. Maar de trainster is top!" - 06-12-2018 19:57

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert ken… alles lezen - 06-12-2018 19:57

starstarstarstarstar
Ewald de Bever
Manager
10
Stress en Burn-out Coach

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress is, hoe het onstaat en hoe je door toepassing van de Vitaliteitspiramide hiermee kunt omgaan of kunt voorkomen. Zeker een aanrader." - 03-12-2018 21:03

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress i… alles lezen - 03-12-2018 21:03

starstarstarstarstar_half
Wendy .
9
Stress en Burn-out Coach

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten zijn uitstekende trainers. Op de locatie is alles prima geregeld en voldoende parkeergelegenheid. Een lesdag voelde als een warm welkom. " - 03-12-2018 18:45

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten z… alles lezen - 03-12-2018 18:45

starstarstarstarstar_border
Felix tangelder
8
Stress en Burn-out Coach

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aanrader. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja." - 25-11-2018 14:27

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aa… alles lezen - 25-11-2018 14:27

starstarstarstarstar_border
Marian Verschuren
8
Stress en Burn-out Coach

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theorie en oefenen. De opleiding vraagt veel van je zelfreflectie. Een opleiding voor persoonlijke groei en voor coachen van anderen. Een echte aanrader wat mij betreft!" - 21-11-2018 08:46

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theori… alles lezen - 21-11-2018 08:46

starstarstarstarstar_half
Carla Bentvelsen
Internationaal hulpverlener bij Eurocross
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondanks had ik het absoluut niet willen missen en heeft de opleiding me, zeker voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling, heel veel gebracht. Dit mede dankzij de prettige, kundige, scherpe en liefdevolle docente!" - 19-11-2018 11:01

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondank… alles lezen - 19-11-2018 11:01

starstarstarstarstar_half
Marissa Carlisi
HR- adviseur
9
Stress en Burn-out Coach

"Een opleiding waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
De opleiding zit inhoudelijk goed in elkaar. Door de "eigen ervaringen" die je tijdens iedere les opdoet en de nauwe afstemming/ intervisie en oefeningen met medecursisten, is dit een goede opleiding. De trainers zijn erg deskundig. Ik heb de opleiding daardoor met veel plezier doorlopen en hier veel uitgehaald voor mezelf, maar zeker ook voor toe te gaan passen in mijn vakgebied. een aanrader! " - 19-11-2018 10:06

"Een opleiding waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De opleiding zit inhoudelijk goed in elkaar. Door de "eigen ervaringen" d… alles lezen - 19-11-2018 10:06

starstarstarstarstar_half
Pascale Nelis
9
Stress en Burn-out Coach

"Tidens de opleiding wordt niet alleen het noodzakelijke geleerd, maar er is ook veel ruimte uitgemaakt voor verdieping en verbreding. Daarnaast ga je behoorlijk met jezelf aan de slag, tenslotte moet het niet zo zijn dat je je eigen sores meeneem in een cliënt gesprek. Sonnevelt staat voor zijn opleiding, zijn goed bereikbaar, de lesstof is duidelijk, uitgebreidt en inhoudelijk sterk. De docenten zijn stuk voor stuk prettige mensen, met aandacht en zorg aanwending, hebben zich goed voorbereidt en staan met beide benen op de grond. Er is veel ruimte voor een traan maar ook voor humor. Het allerbelangrijkste, ze zorgen voor een veilige omgeving waardoor iedereen zich ontplooid en groeit. " - 19-11-2018 08:40

"Tidens de opleiding wordt niet alleen het noodzakelijke geleerd, maar er is ook veel ruimte uitgemaakt voor verdieping en verbreding. Daarna… alles lezen - 19-11-2018 08:40

Alice Tulen- Akkerman
starstarstarstarstar_border
Alice Tulen- Akkerman
Locatiemanager Kinderopvang Humanitas
8
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld.
De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albert Sonnevelt zo herkenbaar en toepasbaar in dagelijks doen en denken. Een opleiding die zeker aan te raden is en die mij zowel in professionele als persoonlijk ontwikkeling veel heeft gebracht. " - 20-07-2018 15:53

"De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld. De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albe… alles lezen - 20-07-2018 15:53

starstarstarstarstar
Esther nederkoorn
10
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord.

Deze opleiding gaat ook over jou als persoon. Dat vraagt om zelfonderzoek en reflectie.

Ik heb veel geleerd en genoten van de opleiding." - 15-07-2018 09:28

"Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord. Deze opleiding gaat ook over jou als persoo… alles lezen - 15-07-2018 09:28

starstarstarstarstar_half
Anita Suijkerbuijk
Zelfstandig coach
9
Stress en Burn-out Coach

"Praktisch ingestelde opleiding, waarin de nadruk ligt op gesprekstechnieken. Naast kennis over stress, komt ook datgene dat jou stress bezorgt uitgebreid aan bod. En dat vond ik een 'mooie bijvangst' bij een opleiding die ik ben gaan doen om mijn eigen coachpraktijk te verbreden. " - 15-06-2018 13:34

"Praktisch ingestelde opleiding, waarin de nadruk ligt op gesprekstechnieken. Naast kennis over stress, komt ook datgene dat jou stress bezor… alles lezen - 15-06-2018 13:34

starstarstarstarstar_border
Pellegrom
Teammanager logistiek
8
Stress en Burn-out Coach

"Een gedegen opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk.
Prettige leraren met veel kennis van zaken. Goed lesmateriaal en een uitstekende literatuurlijst. De les locatie in Den Haag was prima." - 20-12-2017 09:22

"Een gedegen opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Prettige leraren met veel kennis van zaken. Goed lesmateriaal en een… alles lezen - 20-12-2017 09:22

Brigitte Wendelgelst
starstarstarstar_halfstar_border
Brigitte Wendelgelst
Stresscounselor & Vitaliteitscoach i.o. Groeien & Ontdekken, Passie voor Natuur & Mens, motiveren & Inspireren, SJD
7
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding met veel persoonlijke aandacht. Wat een ervaring! Maak een nieuwe start in je leven, door een nieuwe kijk op het leven! Eigenlijk moet iedereen dit deze opleiding doen om gewoon bewuster en gezonder tegen het leven aan te kijken. Geleerd van Mette Pilaar " - 14-12-2017 18:21

"Een inspirerende opleiding met veel persoonlijke aandacht. Wat een ervaring! Maak een nieuwe start in je leven, door een nieuwe kijk op het … alles lezen - 14-12-2017 18:21

starstarstarstarstar_border
Bird Noordzee
Proces coordinator
8
Stress en Burn-out Coach

"persoonlijke aandacht, je gaat echt leren op het moment dat je ervoor open staat. jij en je ervaring staan centraal gedurende deze opleiding. niveau goed locatie top, zoals ik in het begin aangaf je houd jezelf een spiegel voor en leert je eigen gedrag te analyseren als je, je eigen proces kent en herkent kan je makkelijk die link leggen naar een ander." - 13-12-2017 17:51

"persoonlijke aandacht, je gaat echt leren op het moment dat je ervoor open staat. jij en je ervaring staan centraal gedurende deze opleiding… alles lezen - 13-12-2017 17:51