Ervaringen met Burn out coach

9,2
Gemiddelde score van Burn out coach producten
Gebaseerd op 90 ervaringen
starstarstarstarstar_half
M. Stam
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Door de coaching van Arjeh heb ik een aantal verhelderende inzichten gekregen in mijn gedrag en functioneren; zowel zakelijk als in privésituaties. Op integere, non-directieve wijze heeft hij mij gestimuleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken en stap voor stap mijn houding en gedrag te veranderen. Hierdoor ervaar ik thans minder stress en sta gelukkiger in het leven. " - 22-01-2020 14:02

"Door de coaching van Arjeh heb ik een aantal verhelderende inzichten gekregen in mijn gedrag en functioneren; zowel zakelijk als in privésit… alles lezen - 22-01-2020 14:02

starstarstarstarstar_half
Anke Laan
Senior Materiaal Coördinator
9
Stress en Burn-out Coach

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel over jezelf. Deze inzichten zijn voor mij erg waardevol gebleken. Iedere les was interessant. ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen en kan het zeker aanbevelen!" - 26-11-2019 17:03

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel ove… alles lezen - 26-11-2019 17:03

starstarstarstarstar_half
Mirjam Van dijk
9
Stress en Burn-out Coach

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat heb ik ontzettend veel geleerd! Over mezelf, de theorie rondom stress en burn-out en de praktijk, coachingvaardigheden ontwikkelen. Deze opleiding vraagt best wat van je. Een boeiende, inspirerende, soms confronterende en emotionele reis. Ik kan deze opleiding iedereen aanbevelen!" - 26-11-2019 12:16

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat h… alles lezen - 26-11-2019 12:16

starstarstarstarstar
Petra de Jong
10
Burnout & Stress coaching/ training individueel

"Een 1 op 1 benadering voelde meteen heel vertrouwd en het wandelen door de natuur was heerlijk! Het samen wandelen was voor mij een goede manier om dichtbij mezelf te kunnen komen. Door de open houding van Tineke kon ik mezelf zijn en met mezelf aan de slag! Een heleboel toepasbare handvatten gekregen, die tot op de dag van vandaag helpend zijn! Ik ben fan! Nogmaals hartelijk dank!" - 25-11-2019 12:44

"Een 1 op 1 benadering voelde meteen heel vertrouwd en het wandelen door de natuur was heerlijk! Het samen wandelen was voor mij een goede ma… alles lezen - 25-11-2019 12:44

starstarstarstarstar
Debby Putter
Internationaal salesmanager
10
Burnout & Stress coaching/ training individueel

"Veel inzichten, praktische tips en altijd met respect en begrip vanuit jouw eigen situatie. Tien is een zeer ervaren, toegankelijke en superlieve coach waar je echt in de praktijk direct wat aan hebt!" - 24-11-2019 19:02

"Veel inzichten, praktische tips en altijd met respect en begrip vanuit jouw eigen situatie. Tien is een zeer ervaren, toegankelijke en super… alles lezen - 24-11-2019 19:02

starstarstarstarstar
Jelmer Van Schagen
Senior Consultant
10
Burnout & Stress coaching/ training individueel

"Aanpak is verfrissend prettig en op maat. Tien zet je mentaal én fysiek aan het werk. Verschillende locaties, maar altijd lekker buiten in de Noord-Hollandse natuur.
Weinig op aan te merken, kan het eigenlijk alleen maar aanraden." - 20-11-2019 19:37

"Aanpak is verfrissend prettig en op maat. Tien zet je mentaal én fysiek aan het werk. Verschillende locaties, maar altijd lekker buiten in d… alles lezen - 20-11-2019 19:37

starstarstarstarstar
Jennifer Barendregt
Ambulant dienstverlener
10
Stress en Burn-out Coach

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,inspirerend voor de toekomst, goede bereikbaarheid. Dit is mijn 2e opleiding bij Sonnevelt en de 3e staat gepland. Een prachtige investering in jezelf en om anderen te helpen, al dan niet beroepsmatig!" - 10-11-2019 10:09

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,ins… alles lezen - 10-11-2019 10:09

starstarstarstarstar
Suzanne Boone
Beleidsadviseur
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"De gesprekken met Arjeh hebben mij in korte tijd enorm verder geholpen. Arjeh is doortastend, slim en zeer betrokken. Zijn vragen nodigden mij uit te kijken naar mijn blinde vlek en ik heb onze coachingssessies alsook de uitwerking ervan nu als enorm positief ervaren. " - 27-09-2019 07:31

"De gesprekken met Arjeh hebben mij in korte tijd enorm verder geholpen. Arjeh is doortastend, slim en zeer betrokken. Zijn vragen nodigden m… alles lezen - 27-09-2019 07:31

starstarstarstarstar_half
Liever Anoniem
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Arjeh is een coach, die je gevoel en je verstand bij elkaar kan brengen. Hij analyseert waar je staat en maakt inzichtelijk dat sommige zaken niet bij elkaar passen. Hij kan je laten voelen dat je een mens bent met verschillende invalshoeken. De nieuwe inzichten helpen mij gemakkelijker verbinding te maken met anderen. Elk gesprek borduurt voort op het inzicht dat het vorige gesprek heeft opgeleverd. Arjeh heeft mij geholpen om te transformeren van een rups in een vlinder. " - 27-08-2019 19:20

"Arjeh is een coach, die je gevoel en je verstand bij elkaar kan brengen. Hij analyseert waar je staat en maakt inzichtelijk dat sommige zak… alles lezen - 27-08-2019 19:20

starstarstarstarstar_half
S. van Berkel
huisarts
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"De coaching was verrassend voor me. Het geeft vooral inzicht in hoe ik reageer op situaties. Arjeh benadert mijn vragen heel concreet en helder en kan de vinger leggen op de knelpunten. Ik heb ontdekt hoe ik nog meer mezelf kan zijn. Dit is eigenlijk heel comfortabel en meteen toepasbaar in werk en privé." - 20-07-2019 17:07

"De coaching was verrassend voor me. Het geeft vooral inzicht in hoe ik reageer op situaties. Arjeh benadert mijn vragen heel concreet en hel… alles lezen - 20-07-2019 17:07

starstarstarstarstar_half
Henry Asseldonk
Senior Advisor Tariffs
9
Stress en Burn-out Coach

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken." - 03-07-2019 06:34

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere … alles lezen - 03-07-2019 06:34

starstarstarstarstar_border
Silvana Van lier
Verpleegkundige
8
Stress en Burn-out Coach

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn. " - 03-07-2019 06:27

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jeze… alles lezen - 03-07-2019 06:27

starstarstarstarstar_half
Bernadette Reijmers
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Na bijna tegen een burn-out aan te zitten en daardoor heel onzeker in het leven te staan heb ik nu meer grip op mijn leven. Bij het 1ste gesprek heb ik een al een goede klik met Arjeh. Ik merkte al snel een positief effect door zelf antwoorden te ontdekken. Nu heb ik weer grip op mijn leven thuis en op het werk en weet hoe ik met een positieve instelling verder kan." - 07-06-2019 11:23

"Na bijna tegen een burn-out aan te zitten en daardoor heel onzeker in het leven te staan heb ik nu meer grip op mijn leven. Bij het 1ste ges… alles lezen - 07-06-2019 11:23

starstarstarstarstar
Roelof Kuipers
Marketing
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Ik had binnen een half uur een klik met Arjeh. Ik heb Arjeh ervaren als een fijne, invoelende coach met veel ervaring en aandacht voor mijn specifieke situatie. Het probleem waarmee ik bij Arjeh kwam is op korte termijn grondig en zorgvuldig aangepakt en ik heb veel mooie inzichten gekregen voor groei op langere termijn. Ik kan Arjeh zeker aanraden aan anderen." - 07-05-2019 18:33

"Ik had binnen een half uur een klik met Arjeh. Ik heb Arjeh ervaren als een fijne, invoelende coach met veel ervaring en aandacht voor mijn … alles lezen - 07-05-2019 18:33

starstarstarstarstar
Renee Verhaar
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Ik heb Arjeh als een heel inlevende en doortastende coach leren kennen. Ik kan hem aan iedereen aanraden die te maken heeft met burn-out/ stress of bepaalde patronen wil doorgronden en doorbreken.

Arjeh biedt een mooie combinatie van sensitiviteit en compassie met stevigheid en analytische vermogen." - 05-04-2019 09:48

"Ik heb Arjeh als een heel inlevende en doortastende coach leren kennen. Ik kan hem aan iedereen aanraden die te maken heeft met burn-out/ st… alles lezen - 05-04-2019 09:48

starstarstarstarstar
Liever anoniem liever anoniem
docent
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"ik heb geen opleiding gevolgd maar een individueel
coachingstraject. Mijn indruk van dit traject is dat Arjew een zeer deskundige en originele coach is. Hij is in staat heel intuïtief te werken en dat te doen wat op dat moment precies nodig is." - 18-02-2019 10:09

"ik heb geen opleiding gevolgd maar een individueel coachingstraject. Mijn indruk van dit traject is dat Arjew een zeer deskundige en origi… alles lezen - 18-02-2019 10:09

starstarstarstarstar_border
Heidi Scholte
Re-integratiespecialist, Inzetbaarheidsadviseur en Stresscounselor
8
Stress en Burn-out Coach

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele docenten. Wel onderschat dat een groot deel van de opleiding over je eigen proces gaat. " - 27-12-2018 11:01

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele doce… alles lezen - 27-12-2018 11:01

starstarstarstarstar
Joris Noordermeer
10
Stress en Burn-out Coach

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht in de werking en hantering van stress." - 22-12-2018 10:26

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht … alles lezen - 22-12-2018 10:26

Yvonne Van de Wert-Sengers
starstarstarstarstar
Yvonne Van de Wert-Sengers
Secretaresse/assistente bij Dr. Hans Hansen, Orthomanueel arts en Mental coach
10
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaardigheden geleerd en eigen gemaakt. Praktisch toepasbare werkvormen geleerd. Een goed en deskundig team van docenten. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Je bent nooit te oud om te leren, je hele leven is een leerproces. Dank je wel voor alle inzichten. Yvonne" - 10-12-2018 18:58

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaard… alles lezen - 10-12-2018 18:58

starstarstarstarstar
Gergana Petkova
Actuaris
10
Stress en Burn-out Coach

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert kennen! De groep is wel iets te groot, 20 mensen. Maar de trainster is top!" - 06-12-2018 19:57

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert ken… alles lezen - 06-12-2018 19:57

Hac-Wah Ng
starstarstarstarstar
Hac-Wah Ng
Ervaren financial accounting, rapportage en control specialist
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"De opleiding was voor mij een eye-opener. Ik vond het zeer leerzaam. Ik kreeg zeer goede handvaten waarmee ik momenteel experimenteer in gesprekken. Voor mij dus positief en leerzaam. Als je je laat coachen door Arjeh wordt je leerproces serieus aangepakt. Arjeh gaat samen met jou aan de slag om je vragen te beantworden, Arjeh hielp mij om een verbinding te maken met mijn lichaam. Daarnaast geeft hij voorbeelden aan de hand waarvan je zelfonderzoek kan doen en mogelijke oplossingen om mee te experimenteren. " - 03-12-2018 21:59

"De opleiding was voor mij een eye-opener. Ik vond het zeer leerzaam. Ik kreeg zeer goede handvaten waarmee ik momenteel experimenteer in ges… alles lezen - 03-12-2018 21:59

starstarstarstarstar
Ewald de Bever
Manager
10
Stress en Burn-out Coach

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress is, hoe het onstaat en hoe je door toepassing van de Vitaliteitspiramide hiermee kunt omgaan of kunt voorkomen. Zeker een aanrader." - 03-12-2018 21:03

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress i… alles lezen - 03-12-2018 21:03

starstarstarstarstar_half
Wendy .
9
Stress en Burn-out Coach

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten zijn uitstekende trainers. Op de locatie is alles prima geregeld en voldoende parkeergelegenheid. Een lesdag voelde als een warm welkom. " - 03-12-2018 18:45

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten z… alles lezen - 03-12-2018 18:45

starstarstarstarstar
Bob de Wit
Interim Professional Finance
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Zeer goed. Arjeh luistert goed en haalt de kern goed naar boven door de juiste vragen te stellen. Ik ben zeer goed geholpen in mijn ontwikkeling. Mijn doel is nu veel duidelijker." - 03-12-2018 15:22

"Zeer goed. Arjeh luistert goed en haalt de kern goed naar boven door de juiste vragen te stellen. Ik ben zeer goed geholpen in mijn ontwikke… alles lezen - 03-12-2018 15:22

starstarstarstarstar_border
Felix tangelder
8
Stress en Burn-out Coach

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aanrader. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja." - 25-11-2018 14:27

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aa… alles lezen - 25-11-2018 14:27