Ervaringen met Burn out coach producten

9,2
Gemiddelde score van Burn out coach producten
Gebaseerd op 83 ervaringen
starstarstarstarstar
Suzanne Boone
Beleidsadviseur
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"De gesprekken met Arjeh hebben mij in korte tijd enorm verder geholpen. Arjeh is doortastend, slim en zeer betrokken. Zijn vragen nodigden mij uit te kijken naar mijn blinde vlek en ik heb onze coachingssessies alsook de uitwerking ervan nu als enorm positief ervaren. " - 27-09-2019 07:31

"De gesprekken met Arjeh hebben mij in korte tijd enorm verder geholpen. Arjeh is doortastend, slim en zeer betrokken. Zijn vragen nodigden m… alles lezen - 27-09-2019 07:31

starstarstarstarstar_half
Liever Anoniem
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Arjeh is een coach, die je gevoel en je verstand bij elkaar kan brengen. Hij analyseert waar je staat en maakt inzichtelijk dat sommige zaken niet bij elkaar passen. Hij kan je laten voelen dat je een mens bent met verschillende invalshoeken. De nieuwe inzichten helpen mij gemakkelijker verbinding te maken met anderen. Elk gesprek borduurt voort op het inzicht dat het vorige gesprek heeft opgeleverd. Arjeh heeft mij geholpen om te transformeren van een rups in een vlinder. " - 27-08-2019 19:20

"Arjeh is een coach, die je gevoel en je verstand bij elkaar kan brengen. Hij analyseert waar je staat en maakt inzichtelijk dat sommige zak… alles lezen - 27-08-2019 19:20

starstarstarstarstar_half
S. van Berkel
huisarts
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"De coaching was verrassend voor me. Het geeft vooral inzicht in hoe ik reageer op situaties. Arjeh benadert mijn vragen heel concreet en helder en kan de vinger leggen op de knelpunten. Ik heb ontdekt hoe ik nog meer mezelf kan zijn. Dit is eigenlijk heel comfortabel en meteen toepasbaar in werk en privé." - 20-07-2019 17:07

"De coaching was verrassend voor me. Het geeft vooral inzicht in hoe ik reageer op situaties. Arjeh benadert mijn vragen heel concreet en hel… alles lezen - 20-07-2019 17:07

starstarstarstarstar_half
Henry Asseldonk
Senior Advisor Tariffs
9
Stress en Burn-out Coach

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken." - 03-07-2019 06:34

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere … alles lezen - 03-07-2019 06:34

starstarstarstarstar_border
Silvana Van lier
Verpleegkundige
8
Stress en Burn-out Coach

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn. " - 03-07-2019 06:27

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jeze… alles lezen - 03-07-2019 06:27

starstarstarstarstar_half
Bernadette Reijmers
9
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Na bijna tegen een burn-out aan te zitten en daardoor heel onzeker in het leven te staan heb ik nu meer grip op mijn leven. Bij het 1ste gesprek heb ik een al een goede klik met Arjeh. Ik merkte al snel een positief effect door zelf antwoorden te ontdekken. Nu heb ik weer grip op mijn leven thuis en op het werk en weet hoe ik met een positieve instelling verder kan." - 07-06-2019 11:23

"Na bijna tegen een burn-out aan te zitten en daardoor heel onzeker in het leven te staan heb ik nu meer grip op mijn leven. Bij het 1ste ges… alles lezen - 07-06-2019 11:23

starstarstarstarstar
Roelof Kuipers
Marketing
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Ik had binnen een half uur een klik met Arjeh. Ik heb Arjeh ervaren als een fijne, invoelende coach met veel ervaring en aandacht voor mijn specifieke situatie. Het probleem waarmee ik bij Arjeh kwam is op korte termijn grondig en zorgvuldig aangepakt en ik heb veel mooie inzichten gekregen voor groei op langere termijn. Ik kan Arjeh zeker aanraden aan anderen." - 07-05-2019 18:33

"Ik had binnen een half uur een klik met Arjeh. Ik heb Arjeh ervaren als een fijne, invoelende coach met veel ervaring en aandacht voor mijn … alles lezen - 07-05-2019 18:33

starstarstarstarstar
Renee Verhaar
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Ik heb Arjeh als een heel inlevende en doortastende coach leren kennen. Ik kan hem aan iedereen aanraden die te maken heeft met burn-out/ stress of bepaalde patronen wil doorgronden en doorbreken.

Arjeh biedt een mooie combinatie van sensitiviteit en compassie met stevigheid en analytische vermogen." - 05-04-2019 09:48

"Ik heb Arjeh als een heel inlevende en doortastende coach leren kennen. Ik kan hem aan iedereen aanraden die te maken heeft met burn-out/ st… alles lezen - 05-04-2019 09:48

starstarstarstarstar
Liever anoniem liever anoniem
docent
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"ik heb geen opleiding gevolgd maar een individueel
coachingstraject. Mijn indruk van dit traject is dat Arjew een zeer deskundige en originele coach is. Hij is in staat heel intuïtief te werken en dat te doen wat op dat moment precies nodig is." - 18-02-2019 10:09

"ik heb geen opleiding gevolgd maar een individueel coachingstraject. Mijn indruk van dit traject is dat Arjew een zeer deskundige en origi… alles lezen - 18-02-2019 10:09

starstarstarstarstar_border
Heidi Scholte
Re-integratiespecialist, Inzetbaarheidsadviseur en Stresscounselor
8
Stress en Burn-out Coach

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele docenten. Wel onderschat dat een groot deel van de opleiding over je eigen proces gaat. " - 27-12-2018 11:01

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele doce… alles lezen - 27-12-2018 11:01

starstarstarstarstar
Joris Noordermeer
10
Stress en Burn-out Coach

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht in de werking en hantering van stress." - 22-12-2018 10:26

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht … alles lezen - 22-12-2018 10:26

Yvonne Van de Wert-Sengers
starstarstarstarstar
Yvonne Van de Wert-Sengers
Secretaresse/assistente bij Dr. Hans Hansen, Orthomanueel arts en Mental coach
10
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaardigheden geleerd en eigen gemaakt. Praktisch toepasbare werkvormen geleerd. Een goed en deskundig team van docenten. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Je bent nooit te oud om te leren, je hele leven is een leerproces. Dank je wel voor alle inzichten. Yvonne" - 10-12-2018 18:58

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaard… alles lezen - 10-12-2018 18:58

starstarstarstarstar
Gergana Petkova
Actuaris
10
Stress en Burn-out Coach

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert kennen! De groep is wel iets te groot, 20 mensen. Maar de trainster is top!" - 06-12-2018 19:57

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert ken… alles lezen - 06-12-2018 19:57

Hac-Wah Ng
starstarstarstarstar
Hac-Wah Ng
Ervaren financial accounting, rapportage en control specialist
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"De opleiding was voor mij een eye-opener. Ik vond het zeer leerzaam. Ik kreeg zeer goede handvaten waarmee ik momenteel experimenteer in gesprekken. Voor mij dus positief en leerzaam. Als je je laat coachen door Arjeh wordt je leerproces serieus aangepakt. Arjeh gaat samen met jou aan de slag om je vragen te beantworden, Arjeh hielp mij om een verbinding te maken met mijn lichaam. Daarnaast geeft hij voorbeelden aan de hand waarvan je zelfonderzoek kan doen en mogelijke oplossingen om mee te experimenteren. " - 03-12-2018 21:59

"De opleiding was voor mij een eye-opener. Ik vond het zeer leerzaam. Ik kreeg zeer goede handvaten waarmee ik momenteel experimenteer in ges… alles lezen - 03-12-2018 21:59

starstarstarstarstar
Ewald de Bever
Manager
10
Stress en Burn-out Coach

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress is, hoe het onstaat en hoe je door toepassing van de Vitaliteitspiramide hiermee kunt omgaan of kunt voorkomen. Zeker een aanrader." - 03-12-2018 21:03

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress i… alles lezen - 03-12-2018 21:03

starstarstarstarstar_half
Wendy .
9
Stress en Burn-out Coach

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten zijn uitstekende trainers. Op de locatie is alles prima geregeld en voldoende parkeergelegenheid. Een lesdag voelde als een warm welkom. " - 03-12-2018 18:45

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten z… alles lezen - 03-12-2018 18:45

starstarstarstarstar
Bob de Wit
Interim Professional Finance
10
coaching bij stress en burn-out - voorbijdestress

"Zeer goed. Arjeh luistert goed en haalt de kern goed naar boven door de juiste vragen te stellen. Ik ben zeer goed geholpen in mijn ontwikkeling. Mijn doel is nu veel duidelijker." - 03-12-2018 15:22

"Zeer goed. Arjeh luistert goed en haalt de kern goed naar boven door de juiste vragen te stellen. Ik ben zeer goed geholpen in mijn ontwikke… alles lezen - 03-12-2018 15:22

starstarstarstarstar_border
Felix tangelder
8
Stress en Burn-out Coach

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aanrader. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja." - 25-11-2018 14:27

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aa… alles lezen - 25-11-2018 14:27

starstarstarstarstar_border
Marian Verschuren
8
Stress en Burn-out Coach

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theorie en oefenen. De opleiding vraagt veel van je zelfreflectie. Een opleiding voor persoonlijke groei en voor coachen van anderen. Een echte aanrader wat mij betreft!" - 21-11-2018 08:46

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theori… alles lezen - 21-11-2018 08:46

starstarstarstarstar_half
Carla Bentvelsen
Internationaal hulpverlener bij Eurocross
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondanks had ik het absoluut niet willen missen en heeft de opleiding me, zeker voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling, heel veel gebracht. Dit mede dankzij de prettige, kundige, scherpe en liefdevolle docente!" - 19-11-2018 11:01

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondank… alles lezen - 19-11-2018 11:01

starstarstarstarstar_half
Marissa Carlisi
HR- adviseur
9
Stress en Burn-out Coach

"Een opleiding waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
De opleiding zit inhoudelijk goed in elkaar. Door de "eigen ervaringen" die je tijdens iedere les opdoet en de nauwe afstemming/ intervisie en oefeningen met medecursisten, is dit een goede opleiding. De trainers zijn erg deskundig. Ik heb de opleiding daardoor met veel plezier doorlopen en hier veel uitgehaald voor mezelf, maar zeker ook voor toe te gaan passen in mijn vakgebied. een aanrader! " - 19-11-2018 10:06

"Een opleiding waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De opleiding zit inhoudelijk goed in elkaar. Door de "eigen ervaringen" d… alles lezen - 19-11-2018 10:06

starstarstarstarstar_half
Pascale Nelis
9
Stress en Burn-out Coach

"Tidens de opleiding wordt niet alleen het noodzakelijke geleerd, maar er is ook veel ruimte uitgemaakt voor verdieping en verbreding. Daarnaast ga je behoorlijk met jezelf aan de slag, tenslotte moet het niet zo zijn dat je je eigen sores meeneem in een cliënt gesprek. Sonnevelt staat voor zijn opleiding, zijn goed bereikbaar, de lesstof is duidelijk, uitgebreidt en inhoudelijk sterk. De docenten zijn stuk voor stuk prettige mensen, met aandacht en zorg aanwending, hebben zich goed voorbereidt en staan met beide benen op de grond. Er is veel ruimte voor een traan maar ook voor humor. Het allerbelangrijkste, ze zorgen voor een veilige omgeving waardoor iedereen zich ontplooid en groeit. " - 19-11-2018 08:40

"Tidens de opleiding wordt niet alleen het noodzakelijke geleerd, maar er is ook veel ruimte uitgemaakt voor verdieping en verbreding. Daarna… alles lezen - 19-11-2018 08:40

Alice Tulen- Akkerman
starstarstarstarstar_border
Alice Tulen- Akkerman
Locatiemanager Kinderopvang Humanitas
8
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld.
De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albert Sonnevelt zo herkenbaar en toepasbaar in dagelijks doen en denken. Een opleiding die zeker aan te raden is en die mij zowel in professionele als persoonlijk ontwikkeling veel heeft gebracht. " - 20-07-2018 15:53

"De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld. De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albe… alles lezen - 20-07-2018 15:53

starstarstarstarstar
Esther nederkoorn
10
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord.

Deze opleiding gaat ook over jou als persoon. Dat vraagt om zelfonderzoek en reflectie.

Ik heb veel geleerd en genoten van de opleiding." - 15-07-2018 09:28

"Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord. Deze opleiding gaat ook over jou als persoo… alles lezen - 15-07-2018 09:28

starstarstarstarstar_half
Anita Suijkerbuijk
Zelfstandig coach
9
Stress en Burn-out Coach

"Praktisch ingestelde opleiding, waarin de nadruk ligt op gesprekstechnieken. Naast kennis over stress, komt ook datgene dat jou stress bezorgt uitgebreid aan bod. En dat vond ik een 'mooie bijvangst' bij een opleiding die ik ben gaan doen om mijn eigen coachpraktijk te verbreden. " - 15-06-2018 13:34

"Praktisch ingestelde opleiding, waarin de nadruk ligt op gesprekstechnieken. Naast kennis over stress, komt ook datgene dat jou stress bezor… alles lezen - 15-06-2018 13:34