Ervaringen met Burn-out coaching trajecten

9,8
Gemiddelde score van Burn-out coaching trajecten producten
Gebaseerd op 10 ervaringen
starstarstarstarstar
Anoniem
10
Burn-out herstel

"Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Anderen vinden dat ik er goed uitzie, vooral dat ik een betere blik heb, dat mijn ogen beter staan. Dat zie ik zelf ook. Ik heb het gevoel dat ik beter de regie heb in mijn privé leven en in mijn werk. Ik heb beter overzicht in werk en heb meer structuur. Ik heb beter inzicht gekregen in hoe ik functioneer en waar mijn uitdagingen liggen en valkuilen. Ik spreek mezelf meer uit en durf grenzen aan te geven. Ik heb tools aangereikt gekregen de ik kan hanteren waar nodig. Eigenlijk voel ik me een heel andere mens, ben ik zo veel beter te pas en ben ik heel erg dankbaar dat ik deze hulp en coaching heb gekregen, want ik was er echt aan toe. Ik ben meer mezelf en dat voelt erg goed." - 05-12-2019 21:31

"Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Andere… alles lezen - 05-12-2019 21:31

starstarstarstarstar
Dorrit Bom
10
Burn-out herstel

"Echt heel veel aan dit traject gehad en voel mij nu een stuk sterker dan voorheen. Vooral de persoonlijke begeleiding toegespitst op mijn persoonlijke situatie was echt een prettige ervaring. Echt een aanrader dus!" - 04-12-2019 09:35

"Echt heel veel aan dit traject gehad en voel mij nu een stuk sterker dan voorheen. Vooral de persoonlijke begeleiding toegespitst op mijn pe… alles lezen - 04-12-2019 09:35

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Stress en burn-out coaching - Ginspiratie (coachtraject)

"
Het coachingstraject heb ik als heel prettig ervaren. Gesprekken met Ginny waren open, voelde veilig en waren erg zinvol. Ginny zorgt ervoor dat je in elk gesprek jezelf kunt zijn en heeft veel kennis van zaken. Ginny kan heel goed luisteren, geeft veel ruimte voor verhaal en denkt met je mee in mogelijkheden. Mogelijkheden die echt bij jou passen. Niets hoeft, alles mag, dat werkte voor mij prettig. Opdrachten voelden niet als ‘moeten’. Ginny houdt vaak genoeg een spiegel voor en stelt de juiste vragen die ervoor zorgen dat ik mijzelf beter heb leren kennen. Ginny sprak veel uit (eigen) ervaring waardoor zij een inspiratiebron voor mij was.
" - 24-07-2019 07:12

" Het coachingstraject heb ik als heel prettig ervaren. Gesprekken met Ginny waren open, voelde veilig en waren erg zinvol. Ginny zorgt erv… alles lezen - 24-07-2019 07:12

starstarstarstarstar
Marko Bogers
10
Burn-out herstel

"Massop coaching heeft mij veel gegeven, ben sociaal vaardiger en een bewuster persoon geworden en tevens in contact gekomen met mijn lichaam en ken inmiddels mijn grenzen.
Eindelijk had ik iemand gevonden die écht verstand heeft van de materie burn-out, geen seconden spijt van gehad.
Ik ben Simone en haar team dankbaar voor de balans die weer terug is in mijn leven.
Mocht je denken deze toppers nodig te hebben, aarzel niet en mail/bel net als mij op voor een vrijblijvend gesprek.
Het is makkelijk aan te rijden en vrij parkeren in eigen garage.. helemaal top!
Bedankt Simone en Arna!

Positieve groet,

Marko" - 18-07-2019 13:18

"Massop coaching heeft mij veel gegeven, ben sociaal vaardiger en een bewuster persoon geworden en tevens in contact gekomen met mijn lichaam… alles lezen - 18-07-2019 13:18

starstarstarstarstar
Isabel Oreel
Office Manager
10
Burn-out herstel

"De sessies bij MassopCoaching zijn voor mij een life changing experience geweest. Nog altijd ervaar ik de basis die gelegd is voor blijvende groei en ontwikkeling. Simone is een bijzondere vrouw met enorm veel kennis, kunde en ervaring in dit specialisme. Daarnaast bouwt zij haar team uit met mensen waarvan zij overtuigd is dat zij nog beter zijn! " - 12-07-2019 11:23

"De sessies bij MassopCoaching zijn voor mij een life changing experience geweest. Nog altijd ervaar ik de basis die gelegd is voor blijvende… alles lezen - 12-07-2019 11:23

starstarstarstarstar
Miedema
10
Burn-out herstel

"In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me ertegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er meer aan de hand was en ‘het er mocht zijn’, ben ik stappen gaan maken en heb ik, met vallen en opstaan, mijn doelstellingen bereikt. Het traject heeft mij o.a. opgeleverd dat ik bewust ben geworden van mijn lichaam. Ik ben er inmiddels achter dat mijn lichaam duidelijke signalen afgeeft die ik in het verleden genegeerd heb. Nu ik heb geleerd veel meer te luisteren naar mijn lichaam, geeft dit me rust, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik ben me ook veel meer bewust van de betekenis die ik zelf aan dingen/gebeurtenissen/opmerkingen geef en emotioneel gezien laat ik meer toe. Ik weet nu hoe mijn pijnvermijdingsysteem eruitzie en probeer er niet meer tegen te vechten, maar het toe te laten. Prettig aan deze coaching vind ik dat het niet alleen gaat om praten. Je kunt je verhaal kwijt en men is geïnteresseerd, echter ga je behoorlijk intensief aan de slag met praktijkopdrachten, die mij hebben geholpen in het verkrijgen van inzicht en bewustwording. Er wordt je niet verteld wat je het beste kunt doen, maar de juiste vragen worden gesteld om je zelf tot een antwoord te laten komen. Wat mij betreft een zeer effectieve coaching, waar ik volledig mezelf heb kunnen zijn en alles heb durven/mogen delen. Simone heeft een huiselijke sfeer gecreëerd, een lichte ruimte die rust uitstraalt. Ik voelde me er direct op mijn gemak. De locatie is goed bereikbaar en je hoeft je geen zorgen te maken om een parkeerplek. Zelf heb ik het de afgelopen maanden erg prettig gevonden om geen drukke stad in te hoeven rijden, vanwege het feit dat ik autorijden niet prettig vond, dan is deze locatie ideaal." - 24-06-2019 09:52

"In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me ertegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er me… alles lezen - 24-06-2019 09:52

Mike Duijn
starstarstarstarstar
Mike Duijn
10
Burn-out preventie

"Door langdurig hoge werkdruk, het uitvallen van collega’s en de druk en doelstellingen die ik me, zowel op het werk als privé, oplegde, kwam ik in een situatie terecht die mogelijk zou leiden tot een burn-out situatie. Dankzij het burn-out preventietraject van Massop Coaching ben ik niet in zo’n burn-out situatie terecht gekomen en heb ik de regie over mijn eigen leven weer zelf in handen. Voel ik mij meer in balans en ben ik in staat om bewuster met negatieve gedachten om te gaan. Door de pragmatische aanpak ben ik stap voor stap gaan inzien dat mijn leven beheerst werd door mijn gedachten (nadenken over het hoe, wat en waarom). Het traject heeft mij laten inzien dat gedachten bepaalde emoties opwekken die mijn leven in positieve, maar zeker ook in negatieve zin beïnvloeden. Door dit inzicht ben ik nu instaat om het patroon van negatieve gedachten te doorbreken, waardoor negatieve gedachten mijn leven niet meer leiden. Ik heb de regie terug om zelf mijn leven te leiden. De wijze waarop de coach van Massop Coaching dit traject heeft aangepakt is voor mij erg effectief gebleken. Het confronteren met mijn gedachten en met name de gevoelens daarbij, heeft mij doen inzien dat ik kan en mag accepteren dat die gevoelens er mogen zijn. Het heeft mij meer in balans gebracht. De praktijk van Massop Coaching is een hele fijne ruimte waar je jezelf kan zijn. Er is een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak waardoor ik Massop Coaching dan ook zeer zeker aan raad. Bedankt!!" - 24-06-2019 07:43

"Door langdurig hoge werkdruk, het uitvallen van collega’s en de druk en doelstellingen die ik me, zowel op het werk als privé, oplegde, kwam… alles lezen - 24-06-2019 07:43

starstarstarstarstar
Daisy Vlek
10
Burn-out preventie

"Het traject heeft mij heel veel inzicht opgeleverd. Inzicht in de breedste zin van het woord: eigen kracht & kunnen, belemmeringen, angsten en omgeving. Ook heeft de coaching mij rust opgeleverd, een helder hoofd. Naast acteren vanuit ratio heb ik geleerd te luisteren naar gevoel. Het lijf regeert en niet de geest. Jullie coaching maakt mensen sterker, mooier, kortom opent de geest. Jullie luisteren, kijken en oordelen niet. Geen regels of richtlijnen, wel handvaten en inzichten hoe je hele alledaagse zaken ook kunt benaderen of bekijken. Ik zou Massop Coaching aan iedereen aanbevelen! Jullie verstaan je vak met hart en ziel. Dank je wel voor jullie coaching!!" - 13-06-2019 06:56

"Het traject heeft mij heel veel inzicht opgeleverd. Inzicht in de breedste zin van het woord: eigen kracht & kunnen, belemmeringen, angsten … alles lezen - 13-06-2019 06:56

Diana Venekamp
starstarstarstarstar
Diana Venekamp
Recruiter
10
Burn-out preventie

"Ik was op zoek naar de Diana 2.0 maar na mijn coach traject ben ik Diana 3.0 😊 Mijn hoofd heeft weer ruimte voor de toekomst en mooie ideeën. Ik heb veel los kunnen laten en denk nu op een nieuwe en vrij manier. Wat een vrijheid! Dankjewel Simone en Arna voor dit fantastische traject!" - 12-06-2019 13:32

"Ik was op zoek naar de Diana 2.0 maar na mijn coach traject ben ik Diana 3.0 😊 Mijn hoofd heeft weer ruimte voor de toekomst en mooie ideeën… alles lezen - 12-06-2019 13:32

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Stress en burn-out coaching - Ginspiratie (coachtraject)

"Ik heb Ginny ervaren als een vriendelijke, flexibele, positieve en vooral niet oordelende coach die mij voldoende handvatten heeft gegeven om mijn doelen te behalen.
Het was mij niet duidelijk welke volgende stap ik moest zetten in mijn carrière. Het doel was om hier achter te komen en dat is gelukt! " - 26-05-2019 20:16

"Ik heb Ginny ervaren als een vriendelijke, flexibele, positieve en vooral niet oordelende coach die mij voldoende handvatten heeft gegeven o… alles lezen - 26-05-2019 20:16