Ervaringen met Coaching

9,0
Gemiddelde score van Coaching producten
Gebaseerd op 700 ervaringen
starstarstarstarstar
Jeanine van Leijenhorst
Trainer
10
Coach Veerkracht - Train de trainer

"De lesdagen waren van begin tot eind;boeiend, pittig, inspirerend en eye openend. Geheel gebaseerd op evidence based gedegen wetenschappelijke info: Wat kan daar tegen op? Helemaal niets! De docenten stimuleren je om alles uit jezelf te halen. Achteraf ben je verbaasd over wat je kunt en nu voor altijd over het als coach iemands veerkracht ontwikkelen begrijpt. Je zelfvertrouwen en (zelf)kennis is opgefrist. En dat in een mooie omgeving en een goede sfeer. Wat ook leuk is: Je ontmoet tijdens de opleiding interessante andere mensen uit diverse werkvelden. Door het delen van eenieders ervaring wordt de impact van de opleiding nog meer verhoogt.
" - 22-07-2020 10:50

"De lesdagen waren van begin tot eind;boeiend, pittig, inspirerend en eye openend. Geheel gebaseerd op evidence based gedegen wetenschappelij… alles lezen - 22-07-2020 10:50

Beste Jeanine, hartelijk dank voor je prachtige referentie! Je beschrijft precies de sfeer en de leeromgeving zoals we die graag willen creëren. Hier doen we het voor!

- 22-07-2020 10:50
Raymond Diemer
starstarstarstarstar
Raymond Diemer
10
coachen

"Zeer nuttige cursus als je zoals ik in beperkte tijd de voornaamste dingen over hoe je je taak als coach het beste kunt oppakken wilt leren. Je krijgt in de cursus heldere aanwijzingen voor de ontwikkeling van je vaardigheden en in het coach-contact met je medewerkers. Een echte aanrader dus. " - 19-07-2020 15:03

"Zeer nuttige cursus als je zoals ik in beperkte tijd de voornaamste dingen over hoe je je taak als coach het beste kunt oppakken wilt leren.… alles lezen - 19-07-2020 15:03

starstarstarstarstar
Jakar Westerbeek
10
Coaching

"Through Anna's coaching and the use of the Enneagram, I discovered a side of myself that, in retrospect, always had been there, but had been neglected for a long time. Anna helped me to better understand this side of me and to make peace with it." - 16-07-2020 12:10

"Through Anna's coaching and the use of the Enneagram, I discovered a side of myself that, in retrospect, always had been there, but had been… alles lezen - 16-07-2020 12:10

Ingrid Hellinga-Kamps
starstarstarstarstar_half
Ingrid Hellinga-Kamps
Regieverpleegkundige
9
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching + (18 dgn)

"Persoonlijk, interactieve, leerzame en direct toepasbare coachopleiding.
In kleine setting te leren en te werken aan je eigen coachvaardigheden en het direct toe te kunnen passen op de werkvloer is erg plezierig.
Afwisseling in docenten die het beste in je naar boven halen." - 13-07-2020 18:32

"Persoonlijk, interactieve, leerzame en direct toepasbare coachopleiding. In kleine setting te leren en te werken aan je eigen coachvaardig… alles lezen - 13-07-2020 18:32

starstarstarstarstar_half
Claartje Tempelman
Arts (psychiatrie)
9
Coaching

"Anna Stutje is ontzettend prettig in het contact en in het gesprek. Ze is rustig en heeft duidelijk verstand van zaken.
In mijn geval was het een eenmalige coachingssessie, waarbij ik van tevoren dacht 'hoeveel kun je uit Ă©Ă©n sessie halen', maar ik heb er ontzettend veel aan gehad en het heeft me echt aan het denken gezet. Ik kreeg ook een aantal opdrachten mee naar huis en heb door de sessie meerdere gesprekken met andere kennissen/vrienden/familie gevoerd over de inhoud van de sessie, waarbij zowel ikzelf als ook de ander aan het denken werd gezet en je samen weer nog verder komt.
Ik kan haar zeker aanraden, met name ook voor langere trajecten lijkt ze me heel geschikt.
Ze is geduldig, vaardig en enorm betrokken, zonder daarbij te veel een oordeel te hebben, maar op de juiste wijze advies geeft." - 13-07-2020 18:03

"Anna Stutje is ontzettend prettig in het contact en in het gesprek. Ze is rustig en heeft duidelijk verstand van zaken. In mijn geval was … alles lezen - 13-07-2020 18:03

starstarstarstarstar
Magali Deege
Casemanager Wmo
10
Coaching

"Anna vind ik een erg fijne en betrokken coach. Anna laat mij zelf nadenken en reflecteren op situaties en gedachtes waardoor ik al vele inzichten heb gekregen. Ook vind ik de technieken/theorieën die Anna gebruikt erg fijn. Het geeft niet alleen inzicht maar ook bewustwording waarmee ik verder kom in mijn werk én privé." - 13-07-2020 15:11

"Anna vind ik een erg fijne en betrokken coach. Anna laat mij zelf nadenken en reflecteren op situaties en gedachtes waardoor ik al vele inzi… alles lezen - 13-07-2020 15:11

starstarstarstar_borderstar_border
P.J.C.M. van Moorsel
6
Basis Coach

"Uitgesteld wegens COVID-19

In januari 2020 begonnen met de opleiding maar helaas uitgesteld.
1 lesdag gehad waarbij ik veel informatie heb gekregen. De boeken waren op tijd in mij bezit. Leuke groep maar helaas nu naar Eindhoven ipv Rotterdam" - 11-07-2020 08:22

"Uitgesteld wegens COVID-19 In januari 2020 begonnen met de opleiding maar helaas uitgesteld. 1 lesdag gehad waarbij ik veel informatie … alles lezen - 11-07-2020 08:22

starstarstarstar_borderstar_border
Brenda van der Hurk
6
Lichaamsgericht Coach

"De kennis en ervaring van de trainers was erg goed. Ook het praktisch bezig zijn, het oefenen met elkaar was prettig en leerzaam. Een serieuze kritische noot, de groepsgrootte in relatie tot aantal trainers Ă©n het onderwerp staat persoonlijke verdieping en interactieve discussie in de weg. Dit vond ik jammer." - 25-06-2020 12:01

"De kennis en ervaring van de trainers was erg goed. Ook het praktisch bezig zijn, het oefenen met elkaar was prettig en leerzaam. Een serieu… alles lezen - 25-06-2020 12:01

starstarstarstarstar_half
Marco Tieleman
Coach
9
mBIT Coach Certificatie Training

""Een paar jaar geleden kwam ik met mBraining in aanraking op een bijeenkomst van ICF. Daar werd iets getriggerd en afgelopen weken heb ik deze 4-daagse opleiding bij mbraining gevolgd.
Vanuit een combinatie van oudewijsheidtradities en recente neurowetenschappelijke inzichten leer je in deze training op een methodische manier hoe je de wijsheid uit hoofd, hart en buik kunt integreren. Hartcoherentie is daarbij een belangrijk ingrediënt.

Voor mij als coach is dat toepasbaar op mezelf en op de uitdagingen waarmee coachees bij me komen bij Coaching Rotterdam.

De training is doordacht opgebouwd en er is veel ruimte voor oefenen, nadat eerst de theorie goed is neergezet.

Als ik terugkijk op de vier dagen ben ik erg tevreden: Ik heb een theoretische onderbouwing gekregen bij wat ik als coach al deed. Ik heb een methodische versterking ontdekt onder wat ik al wist en ik heb een bredere praktische toepassing gevonden waar ik naar verlangde!

Voor iedere coach die met meer wil werken dan met het hoofd alleen en meer impact wil hebben: een aanrader!"" - 21-06-2020 08:49

""Een paar jaar geleden kwam ik met mBraining in aanraking op een bijeenkomst van ICF. Daar werd iets getriggerd en afgelopen weken heb ik de… alles lezen - 21-06-2020 08:49

starstarstarstarstar
Maud Kerckhoffs
Leerkracht
10
Basis Coach

"Hele fijne opleiding, docent met veel ervaring en een boeiende manier van lesgeven. Knap hoe ze zo snel wist waar ieders talenten en valkuilen zaten. Opleiding is te overzien qua tijdsduur en zelfs te combineren met werk en twee kinderen. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd. Mijn patronen en talenten kwamen uitgebreid aan bod. Het heeft me echt aan het denken gezet en geleid tot meer inzicht. Lessen waren afwisselend met verschillende werkvormen; gedichten, actief bezig zijn, oefenen met coachen, theorie en terugkoppeling. Ook was er ruimte voor ieders ervaringen strubbelingen. Aanrader! " - 17-06-2020 11:57

"Hele fijne opleiding, docent met veel ervaring en een boeiende manier van lesgeven. Knap hoe ze zo snel wist waar ieders talenten en valkuil… alles lezen - 17-06-2020 11:57

starstarstarstarstar
Jessica van der Steen
Fitness trainer
10
Basis Coach

"Toffe opleiding als je jezelf beter wilt leren kennen. Mentaal kan het best pittig zijn, maar het brengt je heel erg veel! Echt een aanrader voor iedereen, zelfs als je geen coach wilt worden. " - 17-06-2020 11:41

"Toffe opleiding als je jezelf beter wilt leren kennen. Mentaal kan het best pittig zijn, maar het brengt je heel erg veel! Echt een aanrader… alles lezen - 17-06-2020 11:41

Ron van Eeden MA
starstarstarstarstar
Ron van Eeden MA
Directeur Markt & Innovatie
10
Coaching

"Anneke heeft als adviseur op energieke manier begeleiding geboden bij het ontwerp en de implementatie van onze nieuwe organisatiestructuur. Steeds gericht op onze bedoeling heeft ze ons gemotiveerd om verantwoordelijkheid te nemen voor de verandering die we tot stand wilden brengen.
Ik heb veel respect voor haar integriteit en doortastendheid in dit proces." - 08-06-2020 17:28

"Anneke heeft als adviseur op energieke manier begeleiding geboden bij het ontwerp en de implementatie van onze nieuwe organisatiestructuur. … alles lezen - 08-06-2020 17:28

starstarstarstarstar_half
Simon Strous
9
Coaching

"De coaching is een fijne aanvulling op het talentprogramma dat ik volg. Op deze manier kunnen we ook individueel aan de slag, reflecteren op gebeurtenissen binnen of buiten het programma en werken aan de leerdoelen. Anna helpt daarbij door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ze komt snel tot de kern. Anna geeft goede feedback en komt met wisselende opdrachten en benaderingen van een probleem. Anna is een prettige gesprekspartner. " - 03-06-2020 09:56

"De coaching is een fijne aanvulling op het talentprogramma dat ik volg. Op deze manier kunnen we ook individueel aan de slag, reflecteren op… alles lezen - 03-06-2020 09:56

starstarstarstarstar
Hans Extra
locatiedirecteur Voortgezet Speciaal Onderwijs
10
Coaching

"Anneke inspireert door haar spectaculaire balans tussen warm invoelend enerzijds en het vermogen tot bespiegelend en kritisch uitzoomen anderzijds. In dit evenwicht heb ik vrijuit kunnen sparren waarbij elke sessie is afgerond met persoonlijke actie-en bezinningspunten op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. De expertise en integriteit van Anneke vormen een ervaring die elk leidinggevende zichzelf zou moeten gunnen." - 03-06-2020 09:06

"Anneke inspireert door haar spectaculaire balans tussen warm invoelend enerzijds en het vermogen tot bespiegelend en kritisch uitzoomen ande… alles lezen - 03-06-2020 09:06

starstarstarstarstar
Rachel Esner
Universtaire hoofddocent
10
Coaching

"Het was precies zoals ik het wilde en verwachte. Inspirerend gesprekken, zeer goede en bruikbare adviezen en tips. Ik heb mezelf en mijn leiderschapsstijl beter leren kennen en aanpassen waar nodig. Mooi gericht op problemen en case-studies, dat werkte uitstekend. Comfortabel en ontspannen sfeer op kantoor. " - 25-05-2020 11:06

"Het was precies zoals ik het wilde en verwachte. Inspirerend gesprekken, zeer goede en bruikbare adviezen en tips. Ik heb mezelf en mijn lei… alles lezen - 25-05-2020 11:06

starstarstarstarstar_border
Esther Out
Financieel administratief medewerker
8
Coaching

"Ik vind Anna een hele fijne coach, ze geeft mij het gevoel dat ze oprecht in mij geĂŻnteresseerd is. Ze stelt me vragen waarbij de antwoorden echt 'uit m'n tenen' moeten komen. Dit is volgens mij precies wat je nodig hebt om tot nieuwe inzichten te komen." - 25-05-2020 07:04

"Ik vind Anna een hele fijne coach, ze geeft mij het gevoel dat ze oprecht in mij geïnteresseerd is. Ze stelt me vragen waarbij de antwoorden… alles lezen - 25-05-2020 07:04

starstarstarstarstar_half
Hatice Demirel
9
Coaching

"Anna is een heel fijn persoon om mee te praten. Ze luistert goed naar je en geeft je de kans om volledig jezelf te kunnen uiten zoals jij dat wil. Daarnaast geeft ze ook goede voorbeelden uit de praktijk en handige tips. " - 20-05-2020 08:10

"Anna is een heel fijn persoon om mee te praten. Ze luistert goed naar je en geeft je de kans om volledig jezelf te kunnen uiten zoals jij da… alles lezen - 20-05-2020 08:10

starstarstarstarstar_half
Wim Swaak
Regiodirecteur
9
Coaching

"meerdere trajecten met AVOP doorlopen, scan en coaching MT. Aansluitend individueel coachings-traject. Adviseur/coach integer,uitdagend,grensverleggend en altijd vanuit vanuit meerdere perspectieven objectief ondersteunend. Daardoor een duurzaam resultaat. Eigenlijk een must voor iedere directeur. " - 19-05-2020 12:55

"meerdere trajecten met AVOP doorlopen, scan en coaching MT. Aansluitend individueel coachings-traject. Adviseur/coach integer,uitdagend,gren… alles lezen - 19-05-2020 12:55

starstarstarstarstar
Fay Benzoni
Teammanager
10
Coaching

"Anneke van Til coacht op hoog niveau door haar oprechte betrokkenheid en haar scherpe blik en confrontaties. De combinatie van duidelijk/confronterend zijn op de inhoud en zacht op de persoon, heb ik mij enorm gevoed gevoeld om de stappen te zetten in mijn ontwikkeling als leidinggevende, als dochter en als moeder. Door haar scherpe waarneming en ervaring heeft zij mij zodanig kunnen adviseren dat ik een van mijn belangrijkste ontwikkelpaden heb kunnen inzien. Hierdoor ben ik gegroeid als mens. Dank daarvoor! Daarnaast ervaar ik Avop als een zeer professioneel kantoor waar aandacht is voor ieder en zorgvuldigheid geborgd is. Een cadeau om bij hen gecoacht te worden. " - 14-05-2020 18:17

"Anneke van Til coacht op hoog niveau door haar oprechte betrokkenheid en haar scherpe blik en confrontaties. De combinatie van duidelijk/con… alles lezen - 14-05-2020 18:17

starstarstarstarstar
Herman Kappelle
directeur
10
Coaching

"Zeer professioneel coaching traject. Persoonlijk, maar wel zakelijk. Via de juiste vragen en begeleiding laat ze mij de juiste conclusies trekken. Belangrijkste leermoment; "als je ergens geen invloed op kunt uitoefenen, moet je er geen energie is stopppen"." - 12-05-2020 09:57

"Zeer professioneel coaching traject. Persoonlijk, maar wel zakelijk. Via de juiste vragen en begeleiding laat ze mij de juiste conclusies tr… alles lezen - 12-05-2020 09:57

Age van der Veer
starstarstarstarstar
Age van der Veer
10
Coaching

"Professionele zeer doortastende ervaren en betrokken medewerkers bij dit bureau. Deze mensen hebben echt meerwaarde voor organisaties en individuele medewerkers. Wat mij betreft de top in Nederland op dit gebied. " - 12-05-2020 09:09

"Professionele zeer doortastende ervaren en betrokken medewerkers bij dit bureau. Deze mensen hebben echt meerwaarde voor organisaties en ind… alles lezen - 12-05-2020 09:09

starstarstarstarstar_border
Bos, Wim
8
Leergang Coach Opleidingstraject

"Voor mij een leerzame cursus. Heb goede handvatten gekregen om mij meer als coach te verbeteren. Trainers waren goed en plezierig om mee te werken. De trainer geef ik een 9." - 13-04-2020 00:00

"Voor mij een leerzame cursus. Heb goede handvatten gekregen om mij meer als coach te verbeteren. Trainers waren goed en plezierig om mee te … alles lezen - 13-04-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Holland, Jos
8
Leertraject Coachen van collega's

"Hele goede en vooral leerzaam traject. En om niet te vergeten humor. Zeker het werken in groepsverband erg leerzaam. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8." - 20-03-2020 00:00

"Hele goede en vooral leerzaam traject. En om niet te vergeten humor. Zeker het werken in groepsverband erg leerzaam. Ik geef de trainer van … alles lezen - 20-03-2020 00:00

starstarstarstarstar
Robin Groen
Executive Lifecoach @Mindyourownbiznizz.nl
10
Certified Professional Coach - Deel 2 - PCC/Senior Practitioner

"Wat een geweldige opleiding was dit. Certified Professional Coach deel 1 ging met name in op de basis: vragen stellen, kaken op elkaar en coachen op gedragsniveau. Maar deel 2 ging echt een aantal lagen dieper. Aan de slag met identiteit. Ook voor mezelf en de medecursisten was dat pittig: je reflectieverslagen schrijven op dit niveau confronteert je ook behoorlijk met jezelf. Maar dat is juist enorm waardevol. Niet alleen omdat het een boost geeft aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ook omdat de ervaring om zelf door een coachproces heen te gaan je begripvoller maakt voor je coachees. De begeleiding van Ardie Nooijen-Kuipers en Marie Louise Magis was geweldig. Ik heb me elke stap van de reis ondersteund gevoeld en hun kennis en kunde heeft zeer zeker bijgedragen tot mijn leercurve. Ik merk in de praktijk ook dat ik het geleerde direct kan toepassen en de opleiding heeft me echt tot een betere coach gemaakt. De ondersteuning vanuit de backoffice was altijd vriendelijk en vlot.
Associatie voor Coaching: onwijs bedankt voor deze waardevolle opleiding!" - 19-03-2020 20:04

"Wat een geweldige opleiding was dit. Certified Professional Coach deel 1 ging met name in op de basis: vragen stellen, kaken op elkaar en co… alles lezen - 19-03-2020 20:04

starstarstarstarstar_half
Hoekstra, Pieter
9
Leertraject Coachen van collega's

"Een training waar je zelf van groeit, praktijkgericht, verdiepend en af en toe confronterend. Je doet een stevige hoeveelheid ervaring op en gaat naar huis met een praktische aanpak, een gedegen visie, een profiel van jezelf en veel leerervaringen. " - 12-03-2020 00:00

"Een training waar je zelf van groeit, praktijkgericht, verdiepend en af en toe confronterend. Je doet een stevige hoeveelheid ervaring op en… alles lezen - 12-03-2020 00:00