Ervaringen met Coaching producten

9,0
Gemiddelde score van Coaching producten
Gebaseerd op 647 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Marja Swarts
adviseur bedrijven
7
Coachen in de praktijk

"De training coachen in de praktijk was inspirerend. Ik heb dit gedaan samen met een collega, hierdoor komen we er nog regelmatig op terug en houden we elkaar scherp. We hebben verschillende manieren van coachen besproken en deze handvatten gebruik ik in mijn dagelijkse werk. Erg leuke training en veel geleerd. " - 22-10-2019 15:11

"De training coachen in de praktijk was inspirerend. Ik heb dit gedaan samen met een collega, hierdoor komen we er nog regelmatig op terug en… alles lezen - 22-10-2019 15:11

starstarstarstarstar_border
Elize van den Berg
adviseur Bedrijven
8
Coachen in de praktijk

"De training coachen in de praktijk was zeer leerzaam. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in mijzelf en manieren van coachen. Wij hadden een zeer actieve groep deelnemers dit is erg fijn zodat je ook met hen kan sparren en je issues kan bespreken. Erg leuke training en veel geleerd. " - 22-10-2019 15:05

"De training coachen in de praktijk was zeer leerzaam. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in mijzelf en manieren van coachen. Wij hadden e… alles lezen - 22-10-2019 15:05

starstarstarstarstar_half
Verweijen
Onderwijscoördinator V.O.
9
Coaching

"Ik voelde me erg op mijn gemak. Prettige plek om gecoacht te worden. Liesbeth heeft me echt concrete handvatten gegeven om zelf de regie te herpakken. Ik voel me meer ontspannen in mijn werk nu. Thuis merken ze dat ook." - 18-10-2019 13:04

"Ik voelde me erg op mijn gemak. Prettige plek om gecoacht te worden. Liesbeth heeft me echt concrete handvatten gegeven om zelf de regie te … alles lezen - 18-10-2019 13:04

Doeke Tomberg
starstarstarstarstar
Doeke Tomberg
HR teamlead
10
Erkende Post HBO Opleiding Zijnscoaching

"Een coachopleiding die veel verder gaat dan modellen en theorie.

Alexander is een zeer bekwame opleider die de deelnemers op een prettige manier mee op reis neemt.

Doordat wij als deelnemers het coachen op elkaar oefenen leer je niet alleen goed coachen, maar wordt je gedurende de opleiding ook zelf actief gecoacht. Wat essentieel is om het coach beroep uit te gaan oefenen." - 11-10-2019 07:39

"Een coachopleiding die veel verder gaat dan modellen en theorie. Alexander is een zeer bekwame opleider die de deelnemers op een prettig… alles lezen - 11-10-2019 07:39

starstarstarstarstar
P Snieders
Coach
10
ICM Coachingsopleiding

"Zeer leerzame opleiding met goede vertaalslag naar praktijk. Enthousiaste ervaren docenten die zowel tijdens als buiten de opleidingsdagen goed bereikbaar waren en met je mee dachten. Ook na de opleiding is er nog ruimte voor intervisie als je dat wil. Kortom ik kan deze opleiding bij ICM iedereen aanraden!" - 08-10-2019 08:14

"Zeer leerzame opleiding met goede vertaalslag naar praktijk. Enthousiaste ervaren docenten die zowel tijdens als buiten de opleidingsdagen g… alles lezen - 08-10-2019 08:14

starstarstarstarstar
Maddy V. R.
HR consulent
10
Coaching

"De TMA analyse is een zeer uitgebreid en nauwkeurig rapport waar ik veel inzichten van heb gekregen, in eerste instantie zakelijk maar ook privé. Sophie geeft hierbij op duidelijke wijze voorbeelden en handvatten die je kan vertalen naar eigen ervaringen. Qua coach is Sophie easy-going en is er meteen sprake van een ontspannen sfeer. Ze laat je zelf nadenken om tot bepaalde inzichten te komen en geeft je hierbij heldere adviezen waar je veel aan hebt. Een echte aanrader! " - 06-10-2019 07:03

"De TMA analyse is een zeer uitgebreid en nauwkeurig rapport waar ik veel inzichten van heb gekregen, in eerste instantie zakelijk maar ook p… alles lezen - 06-10-2019 07:03

starstarstarstarstar_half
Dick Schipper
planvormer
9
ICM Coachingsopleiding

"Peter kan heel goed confronteren en een spiegel voorhouden. Dat was in het begin even slikken, maar het wende vlug. Peter kan ook heel goed doorvragen en je daarmee aan het (denk)werk zetten." - 04-10-2019 07:57

"Peter kan heel goed confronteren en een spiegel voorhouden. Dat was in het begin even slikken, maar het wende vlug. Peter kan ook heel goed … alles lezen - 04-10-2019 07:57

starstarstarstarstar_half
Martijn
Freelance UX Design
9
Coaching in en als Beroep - Basis

"Schitterend. Heel bijzonder hoe Ton een veilige sfeer creëert met een groep onbekenden. Ik was verguld met de balans tussen het boven water krijgen van je eigen struikelblokken en leren om anderen te helpen dat zelfde te doen.

Ik vond de twee dagen aangenaam pragmatisch doordat analyses op tijd moesten worden verwerkt in concrete handvatten en tips in de dagelijkse (professionele) realiteit. " - 29-09-2019 06:49

"Schitterend. Heel bijzonder hoe Ton een veilige sfeer creëert met een groep onbekenden. Ik was verguld met de balans tussen het boven water … alles lezen - 29-09-2019 06:49

starstarstarstarstar_half
Harriët H.
Senior Consultant
9
Coaching

"Helder en betrouwbaar. Ik voelde me goed gezien en geholpen. Het heeft me echt geholpen betere keuzes te maken. Ook heeft Liesbeth me goed geholpen meer bewust te zijn van mijn eigen manier van communiceren en het effect dat dit op anderen heeft. Ik kan het iedereen aanraden." - 27-09-2019 09:24

"Helder en betrouwbaar. Ik voelde me goed gezien en geholpen. Het heeft me echt geholpen betere keuzes te maken. Ook heeft Liesbeth me goed g… alles lezen - 27-09-2019 09:24

starstarstarstarstar_half
J. vdB.
HR-manager
9
Coaching

"Liesbeth heeft één van onze medewerkers gecoacht. Wij zijn daar erg tevreden over. De wrijving tussen een medewerker en haar leidinggevende is verdwenen. Er kan nu beter worden gecommuniceerd. Heel fijn." - 27-09-2019 09:17

"Liesbeth heeft één van onze medewerkers gecoacht. Wij zijn daar erg tevreden over. De wrijving tussen een medewerker en haar leidinggevende … alles lezen - 27-09-2019 09:17

starstarstarstarstar
Mark Noordijk RDG
Weerbaarheidstrainer
10
Oplossingsgericht Coachen

"Als weerbaarheidstrainer is het heel effectief om deelnemers bewust te maken van wat allemaal wel lukt...en hoe dit in te zetten voor het vergroten van eigen weerbaarheid. Inhoudelijk veel geleerd, maar daarnaast vond ik het ook heel gezellgen. Jorgen weet een veilige en prettige sfeer neer te zetten. Ga zo door! " - 26-09-2019 10:51

"Als weerbaarheidstrainer is het heel effectief om deelnemers bewust te maken van wat allemaal wel lukt...en hoe dit in te zetten voor het ve… alles lezen - 26-09-2019 10:51

starstarstarstarstar_half
Wendy Koopman
Senior Coach
9
Oplossingsgericht Coachen

"Ik heb geleerd hoe de aansluiting met de coachee te blijven houden ook als gesprekken moeilijker lopen. Wat ik tof vond om te doen is de gesprekken luchtiger te houden. Ik merk nu al in mijn praktijk dat klanten meer glimlachen en meer ontspannen zijn.
Fijn om in de leeromgeving de bijeenkomsten voor te bereiden of nadien te verdiepen in hetgeen ik interessant vind." - 26-09-2019 10:39

"Ik heb geleerd hoe de aansluiting met de coachee te blijven houden ook als gesprekken moeilijker lopen. Wat ik tof vond om te doen is de ges… alles lezen - 26-09-2019 10:39

starstarstarstarstar
Angelique Merk
Teamcoach
10
Oplossingsgericht Coachen

"Het toepassen ging makkelijker dan ik vooraf gedacht had. Het vele oefenen in de bijeenkomsten geeft een goede boost aan de vaardigheden die ik leerde. Prettige training, goede balans theorie en praktijk!" - 26-09-2019 10:31

"Het toepassen ging makkelijker dan ik vooraf gedacht had. Het vele oefenen in de bijeenkomsten geeft een goede boost aan de vaardigheden die… alles lezen - 26-09-2019 10:31

Arnoud Baatsen
starstarstarstarstar
Arnoud Baatsen
10
Erkende Post HBO Opleiding Zijnscoaching

"Een mooie opleiding waar je heel hard met jezelf aan het werk gaat én de fijne kneepjes van het coaching vak leert. Na diverse andere opleidingen gevolgd te hebben was het een verademing om Alexander als docent te hebben. " - 26-09-2019 07:57

"Een mooie opleiding waar je heel hard met jezelf aan het werk gaat én de fijne kneepjes van het coaching vak leert. Na diverse andere opleid… alles lezen - 26-09-2019 07:57

Babette Tettero
starstarstarstarstar
Babette Tettero
10
Erkende Post HBO Opleiding Zijnscoaching

"Alles klopt in deze coachings opleiding! Veel diepgang en ruimte voor zelfonderzoek maken deze opleiding bijzonder. Daarnaast is het aangeboden lesmateriaal uitzonderlijk en allesomvattend om als coach je klant bij te staan in hun processen. " - 23-09-2019 20:26

"Alles klopt in deze coachings opleiding! Veel diepgang en ruimte voor zelfonderzoek maken deze opleiding bijzonder. Daarnaast is het aangebo… alles lezen - 23-09-2019 20:26

Maaike Pannekoek-Hänschen
starstarstarstarstar_half
Maaike Pannekoek-Hänschen
Coach/trainer/consultant
9
Erkende Post HBO Opleiding Zijnscoaching

"Intensief, confronterend, verdiepend en uitdagend. Het is alles wat ik nooit eerder vond in reguliere opleidingen. Mooie combinatie tussen westerse psychologie en oosterse wijsheid. Door alles wat er geleerd is, voel ik me bekwaam als coach. Zeer tevreden." - 23-09-2019 15:36

"Intensief, confronterend, verdiepend en uitdagend. Het is alles wat ik nooit eerder vond in reguliere opleidingen. Mooie combinatie tussen w… alles lezen - 23-09-2019 15:36

starstarstarstarstar
G.J. Voogd
team manager
10
Erkende Post HBO Opleiding Zijnscoaching

"Inhoudelijk sterk. Gericht op wezenlijke verandering bij jezelf waardoor je in staat bent om je impact (jezelf als instrument inzetten) te vergroten. Focus voor zowel het proces van jouw als individu, het proces tussen coach en coachee als ook het groepsproces van de deelnemers." - 23-09-2019 12:06

"Inhoudelijk sterk. Gericht op wezenlijke verandering bij jezelf waardoor je in staat bent om je impact (jezelf als instrument inzetten) te v… alles lezen - 23-09-2019 12:06

Otto Lugers
starstarstarstarstar_half
Otto Lugers
9
Oplossingsgericht coachen

"Een hele leerzame, vakkundig en prettig geleide training. Inge van Erp heeft haar deskundigheid heel goed weten over te brengen op de cursisten. Veel praktijk gerichte oefeningen met handige tips. De training was op een prima locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer." - 09-09-2019 11:47

"Een hele leerzame, vakkundig en prettig geleide training. Inge van Erp heeft haar deskundigheid heel goed weten over te brengen op de cursis… alles lezen - 09-09-2019 11:47

starstarstarstarstar
Simone Ruijs
10
ICM Coachingsopleiding

"Ik vond het een top opleiding! Omdat het totaalplaatje klopt: goede, inspirerende en enthousiaste docenten met veel kennis en ervaring, mooie en fijne locatie (heerlijke lunch), genoeg materiaal voor thuisstudie en voorbereiding etc.
Ik zou ICM zeker aanraden." - 07-09-2019 08:41

"Ik vond het een top opleiding! Omdat het totaalplaatje klopt: goede, inspirerende en enthousiaste docenten met veel kennis en ervaring, mooi… alles lezen - 07-09-2019 08:41

Paul Landegent
starstarstarstarstar
Paul Landegent
Coach in regie
10
ICM Coachingsopleiding

"De ervaring die ik met ICM heb is dat er inhoudelijk zeer goede trainingen worden gegeven door alleen zeer ervaren en professionele trainers. De kennis en kunde van de trainers maken de trainingen tot een zeer waardevolle en praktische beleving. Lars inspireert en onderscheidt zich met name met ervarings- en belevingsgerichte trainen en coachen door leuke en interactieve oefeningen aan de theorie te koppelen." - 06-09-2019 12:54

"De ervaring die ik met ICM heb is dat er inhoudelijk zeer goede trainingen worden gegeven door alleen zeer ervaren en professionele trainers… alles lezen - 06-09-2019 12:54

Johan Scherpenkate
starstarstarstarstar
Johan Scherpenkate
Coach
10
ICM Coachingsopleiding

"Jeanette gaf goed les. Zij was een zeer open persoon en kwam professioneel over. Het was een goede en prettige ervaring. Liet iedereen in zijn waarde. Prettige sfeer in de groep." - 05-09-2019 16:55

"Jeanette gaf goed les. Zij was een zeer open persoon en kwam professioneel over. Het was een goede en prettige ervaring. Liet iedereen in zi… alles lezen - 05-09-2019 16:55

Johan Scherpenkate
starstarstarstarstar_half
Johan Scherpenkate
Coach
9
ICM Coachingsopleiding

"Jeanette gaf Goed les, zij was een zeer open persoon, en kwam erg professioneel over. Was een goede en prettige ervaring. Liet iedereen in zijn waarde. Prettige sfeer in de groep." - 05-09-2019 16:47

"Jeanette gaf Goed les, zij was een zeer open persoon, en kwam erg professioneel over. Was een goede en prettige ervaring. Liet iedereen in z… alles lezen - 05-09-2019 16:47

Sebastiaan Van Zomeren
starstarstarstarstar
Sebastiaan Van Zomeren
10
ICM Coachingsopleiding

"Sinds de start van de ICM Coachingsopleiding in september 2018, nu een jaar geleden, ben ik vele malen over mij eigen grenzen gegaan. Om enkele voorbeelden te geven: ik ben mijn eigen coachingsbedrijf gestart. Ik heb mijn eigen website gebouwd. Folders en visitekaartjes ontworpen en laten maken. Ik ben, in mijn rol als coach, columns gaan schrijven. Ik heb aan de buitenwereld laten weten dat ik een eigen bedrijf ben begonnen. Ik heb, als ondernemer, op een beurs gestaan. Ik ben trainingen gaan geven aan groepen. Ik heb enorm veel geleerd over coaching, sales en marketing. Stuk voor stuk grenzen, soms groot soms klein, waarvan ik niet eens wist dat die bestonden. Laat staan dat ik daar overheen zou gaan.

Mijn leven is, in positieve zin, 180 graden gedraaid. Van medewerker naar ondernemer. Van iemand die zijn leven, kort door de bocht gezegd, over zich heen liet komen naar iemand die actief sturing geeft aan zijn leven. Deze coachingsopleiding heeft mijn leven en mijn manier van denken ingrijpend veranderd. Dat heeft geen enkele opleiding ooit voor mij kunnen doen.
" - 05-09-2019 12:05

"Sinds de start van de ICM Coachingsopleiding in september 2018, nu een jaar geleden, ben ik vele malen over mij eigen grenzen gegaan. Om enk… alles lezen - 05-09-2019 12:05

Emmy Sinjorgo
starstarstarstarstar
Emmy Sinjorgo
Coach
10
ICM Coachingsopleiding

"Korte, intensieve maar ook volledige basisopleiding tot coach. Goede begeleiding van de docenten. Interactie met medestudenten. Daardoor zelf ervaren wat coachees straks gaan ervaren.
Goede, nuchtere voorbereiding op de praktijk.
Ook de opbouw van de opeenvolgende modules is logisch. Ik beveel deze opleiding van harte aan! " - 05-09-2019 11:03

"Korte, intensieve maar ook volledige basisopleiding tot coach. Goede begeleiding van de docenten. Interactie met medestudenten. Daardoor ze… alles lezen - 05-09-2019 11:03

Emmy Sinjorgo
starstarstarstarstar
Emmy Sinjorgo
10
ICM Coachingsopleiding

"Korte, intensieve maar ook volledige basisopleiding tot coach. Goede begeleiding van de docenten. Interactie met medestudenten. Daardoor zelf ervaren wat coachees straks gaan ervaren.
Goede, nuchtere voorbereiding op de praktijk.
Ook de opbouw van de opeenvolgende modules is logisch. Ik beveel deze opleiding van harte aan! " - 05-09-2019 11:01

"Korte, intensieve maar ook volledige basisopleiding tot coach. Goede begeleiding van de docenten. Interactie met medestudenten. Daardoor ze… alles lezen - 05-09-2019 11:01