Ervaringen met Coaching

9,1
Gemiddelde score van Coaching producten
Gebaseerd op 643 ervaringen
Dorien Theunissen
starstarstarstarstar
Dorien Theunissen
Coach Trainer
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"De combi opleiding heeft mij enorm veel gebracht!! Niet alleen om mij verder te bekwamen als professioneel coach en trainer, maar ook om mezelf te verrijken. Het voelde als thuiskomen, echt heerlijk!!!" - 12-04-2021 12:42

"De combi opleiding heeft mij enorm veel gebracht!! Niet alleen om mij verder te bekwamen als professioneel coach en trainer, maar ook om mez… alles lezen - 12-04-2021 12:42

starstarstarstarstar
D van Es
Manager
10
Coach opleiding 8 daagse

"De coaching opleiding ben ik gaan volgen omdat we binnen onze organisatie graag mensen wilden gaan coachen. Na veelvuldig onderzoek ben ik uiteindelijk bij Coaching Academie terecht gekomen. Hetgeen wat mij aansprak is dat het gehele mensbeeld onder de loep genomen wordt. De diepgang die deze training biedt is voor mij zeker een meerwaarde geweest om tot mijn beslissing te komen.

Persoonlijk ben ik na het volgen van deze training anders naar mensen gaan kijken. Niet te snel een oordeel vellen op basis van iemand zijn gedrag maar nadenken over waar het gedrag vandaan komt. Leer iemands talenten te waarderen te respecteren en te benutten. Daarnaast ben ik zelf ook bewuster geworden van mijn eigen gedrag en hoe mijn gedrag over kan komen bij iemand die niet vergelijkbare geaardheden heeft. Een goede coach begint bij jezelf!" - 19-03-2021 10:50

"De coaching opleiding ben ik gaan volgen omdat we binnen onze organisatie graag mensen wilden gaan coachen. Na veelvuldig onderzoek ben ik … alles lezen - 19-03-2021 10:50

starstarstarstarstar_border
Lisa Penningnieuwland
Coordinator DBO ME
8
Young professional coaching programma

"Inhoudelijk meer over mezelf geleerd en over samenwerken en bepaald gedrag te herkennen/accepteren. Mark was een fijne trainer en zorgde voor een goede groepsdynamiek. We moesten we dit nu digitaal doen maar dat voelde niet beperkend. " - 12-02-2021 09:50

"Inhoudelijk meer over mezelf geleerd en over samenwerken en bepaald gedrag te herkennen/accepteren. Mark was een fijne trainer en zorgde voo… alles lezen - 12-02-2021 09:50

Hoi Lisa, dank voor je mooie feedback. Jij bent zeer betrokken bij T-Mobile en enorm gedreven. Ga zo door en probeer altijd ook de andere kant van het verhaal te bekijken. Met MMI heb je veel meer inzicht in jezelf gekregen maar ook in je collega's. Groet Mark

- 12-02-2021 09:50
Tjebbe Beijneveld
starstarstarstarstar
Tjebbe Beijneveld
Coördinator Cloud Business
10
Young professional coaching programma

"Het traject zat erg goed in elkaar. De opbouw van eerst eigen inzicht verkrijgen en vervolgens vertalen naar dagelijks situaties zit goed in elkaar. De theorie leer je zelf en kan je direct na elke les toepassen. Doormiddel van eigen ervaringen leer je beter om te gaan met van alles en nog wat, zowel met werk als prive. Waar ik met zekerheid op kan zeggen dat ik op beide vlakken voorruit ben gegaan. " - 11-02-2021 16:49

"Het traject zat erg goed in elkaar. De opbouw van eerst eigen inzicht verkrijgen en vervolgens vertalen naar dagelijks situaties zit goed in… alles lezen - 11-02-2021 16:49

Hoi Tjebbe, dank voor je persoonlijke mail en de waardering die je hebt uitgesproken na het T-Mobile Young Professionals Programma van SalesMoose. Zoals in de evaluatie aangegeven heb je meer in je mars dan jij jezelf beseft. Ga door met het ontdekken van je mogelijkheden. Groet Mark

- 11-02-2021 16:49
starstarstarstarstar
Silvia Nilsson
Medewerker DBO/SEME & Service Request
10
Young professional coaching programma

"Ik vond de training van Mark erg goed, hij is duidelijk is zijn uitleg en heeft ook nog humor. Mark heeft veel kennis in huis en dat heeft hij goed weten over te brengen. Wat kan beter: eigenlijk niks het was soms te kort we hadden maar 1 uur per keer. " - 11-02-2021 13:44

"Ik vond de training van Mark erg goed, hij is duidelijk is zijn uitleg en heeft ook nog humor. Mark heeft veel kennis in huis en dat heeft h… alles lezen - 11-02-2021 13:44

Hoi Silvia dank voor de mooie feedback. Je bent iets later erbij gekomen maar daarna super meegedaan met de groep. Bekijk de situatie ook altijd goed vanuit het perspectief van je collega. Groet Mark

- 11-02-2021 13:44
starstarstarstarstar_border
Patrick Verdiesen
Coördinator Direct Business Operations ME
8
Young professional coaching programma

"Een leerzame, interactieve training waarin je meer leert over je eigen motivatie en hoe in te spelen op de motivatie van anderen.
Ondanks dat de training van huis uit gevolgd moest worden, heeft Mark ervoor gezorgd dat iedereen betrokken was bij iedere sessie.
De syllabus als naslagwerk voor de wekelijkse bijeenkomst was handig, maar heb ik persoonlijk niet vaak open gehad.
De rollenspellen waren voor mij het meest leerzaam en hadden wat mij betreft een grotere rol in het programma mogen hebben.

Al met al ben ik tevreden over de cursus en zeker over Mark als coach!" - 11-02-2021 11:58

"Een leerzame, interactieve training waarin je meer leert over je eigen motivatie en hoe in te spelen op de motivatie van anderen. Ondanks d… alles lezen - 11-02-2021 11:58

Hoi Patrick, dank voor je goede feedback en met name de rollenspellen. Lijkt kinderachtig maar hierdoor zie je precies hoe collega's kunnen reageren op jouw aanpak. Blijf je door ontwikkelen en ik weet zeker dat je nog mooie stappen gaat maken. Groet Mark

- 11-02-2021 11:58
starstarstarstarstar_half
Abbie Vanhoutte
L&D Specialist
9
Coaching in de praktijk

"Als L&D’er heb ik de eervolle missie om mensen en teams vooruit te helpen in hun ontwikkeling. Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik daar met coachmethodieken nog een stap in kan maken, volgde ik Coaching in de Praktijk bij Van Harte & Lingsma. Veel geleerd, ervaren, gedeeld, gevoeld en ingezien, zowel op theoretisch als op praktisch vlak.
Het lijkt zo simpel en vanzelfsprekend, maar voor wie net als ik een oplossingsgericht brein heeft, kan deze training echt helpen om mensen zélf tot nóg betere oplossingen te laten komen. " - 21-01-2021 17:31

"Als L&D’er heb ik de eervolle missie om mensen en teams vooruit te helpen in hun ontwikkeling. Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik daar met … alles lezen - 21-01-2021 17:31

starstarstarstarstar
M Remmers
Coach & Adviseur
10
ICM Coachingsopleiding

"Fantastische, praktijkgerichte opleiding met veel ruimte voor ervaren. De betrokkenheid van de trainers en de ruimte om persoonlijke leerervaringen op te doen en met elkaar te delen was erg prettig. Locatie en de faciliteiten zorgden echt voor het puntje op de i. Kortom een absolute aanrader! " - 30-12-2020 17:06

"Fantastische, praktijkgerichte opleiding met veel ruimte voor ervaren. De betrokkenheid van de trainers en de ruimte om persoonlijke leererv… alles lezen - 30-12-2020 17:06

starstarstarstarstar
Ingeborg Van Ham
Teammanager
10
ICM Coachingsopleiding

"Prima opleiding. Beide trainers deskundig en gaven vertrouwen, ook bij de meer persoonlijke vraagstukken. Gedegen opleiding met een goede mix van theorie en praktijk. Zelfstudie vanuit zelfsturing, sloot goed aan bij de praktijkdagen. Trainers betrokken en zorgvuldig in de begeleiding. Eerlijk over het vak. Alle vragen konden worden gesteld. " - 24-12-2020 13:35

"Prima opleiding. Beide trainers deskundig en gaven vertrouwen, ook bij de meer persoonlijke vraagstukken. Gedegen opleiding met een goede mi… alles lezen - 24-12-2020 13:35

starstarstarstarstar
Ron Adelaar
HR Business Partner bij Natuurmonumenten
10
ICM Coachingsopleiding

"Cijfer: 10
Een hele goede training met twee toppers van docenten, Inge van Erp en Rémi van der Elzen. Daarbij was een relevante element het leren van en delen met medecursisten.
De reden om ICM aan te bevelen: Professioneel en een prima kwaliteit.
" - 23-12-2020 12:56

"Cijfer: 10 Een hele goede training met twee toppers van docenten, Inge van Erp en Rémi van der Elzen. Daarbij was een relevante element het… alles lezen - 23-12-2020 12:56

starstarstarstarstar_half
Patricia Van Gorp
9
ICM Coachingsopleiding

"De opleiders zijn mensen die veel kunnen putten uit hun eigen coachingpraktijk. Edwin' s empathie en invoelingsvermogen zorgt ervoor dat een ieder zich veilig voelt in de groep. Er is een goede verdeling tussen theorie en praktijk tijdens de trainingsdagen " - 23-12-2020 08:34

"De opleiders zijn mensen die veel kunnen putten uit hun eigen coachingpraktijk. Edwin' s empathie en invoelingsvermogen zorgt ervoor dat een… alles lezen - 23-12-2020 08:34

Marieke Gans
starstarstarstarstar
Marieke Gans
Docent Social Work
10
ICM Coachingsopleiding

"Deze opleiding leert je niet alleen praktische tools en gespreksvaardigheden aan die je in kunt zetten als coach, maar je leert ook zoveel over jezelf in relatie tot de ander- en dat is zo waardevol want je bent je eigen instrument! " - 22-12-2020 14:41

"Deze opleiding leert je niet alleen praktische tools en gespreksvaardigheden aan die je in kunt zetten als coach, maar je leert ook zoveel o… alles lezen - 22-12-2020 14:41

starstarstarstarstar
René Kollen
Omgevingsmanager/coach
10
ICM Coachingsopleiding

"Meest relevante element van de opleiding voor de praktijk: Het met elkaar oefenen

De reden om ICM aan te bevelen: Goede materialen, goed programma, goede docenten en prettige locatie tegen een acceptabele prijs" - 22-12-2020 14:35

"Meest relevante element van de opleiding voor de praktijk: Het met elkaar oefenen De reden om ICM aan te bevelen: Goede materialen, goed … alles lezen - 22-12-2020 14:35

starstarstarstarstar
Rianne Kruizenga
10
ICM Coachingsopleiding

"Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de praktijk. Goede mix tussen theorie en praktijk. Je wordt intensief ondergedompeld in het vakgebied coaching." - 20-12-2020 14:16

"Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de p… alles lezen - 20-12-2020 14:16

starstarstarstarstar
Henk Jan Wissink
Senior Contractmanager
10
ICM Coachingsopleiding

"Joke Vermeer geeft op een inspirerende manier les. Geweldig om van zo'n ervaren coach het vak te leren.
Leerstof, wijze van lesgeven, zeer ervaren docenten, goede bereikbare locaties waren voor mij de aanleiding om deze opleiding te volgen." - 18-12-2020 19:13

"Joke Vermeer geeft op een inspirerende manier les. Geweldig om van zo'n ervaren coach het vak te leren. Leerstof, wijze van lesgeven, zeer … alles lezen - 18-12-2020 19:13

starstarstarstarstar
Anja Poot
Zelfstandig coach
10
ICM Coachingsopleiding

"Een mooie opleiding waarin ik veel heb geleerd. Fijn lesmateriaal en bevlogen docenten die het leerproces goed begeleid hebben. Het is een brede opleiding waarin veel verschillende tools en invalshoeken aan de orde komen. " - 18-12-2020 15:28

"Een mooie opleiding waarin ik veel heb geleerd. Fijn lesmateriaal en bevlogen docenten die het leerproces goed begeleid hebben. Het is een b… alles lezen - 18-12-2020 15:28

starstarstarstarstar
Nathalie Kremers
coach
10
ICM Coachingsopleiding

"Cijfer: 10
Ervaring: Kwalitatief erg goedgepassioneerde trainers die je lezen. Veel beter dan mijn ervaringen bij NCOI. Digitale leeromgeving is top...de filmpjes en duidelijke opdrachten, je kan ook vooruit werken. Veel geleerd, wel veel naast fulltime baan.
" - 18-12-2020 14:00

"Cijfer: 10 Ervaring: Kwalitatief erg goedgepassioneerde trainers die je lezen. Veel beter dan mijn ervaringen bij NCOI. Digitale leeromgevi… alles lezen - 18-12-2020 14:00

starstarstarstarstar
Stefan Folkers
Teamcoördinator GHZ
10
ICM Coachingsopleiding

"Veel interactie met medestudenten. Je oefent in groepjes met verschillende modellen. Het zijn fijne lessen, docenten weten waar ze het over hebben. De behandelde theorie is goed te lezen en om te zetten naar praktijk. Het stuk zelfstudie is goed te doen." - 18-12-2020 10:49

"Veel interactie met medestudenten. Je oefent in groepjes met verschillende modellen. Het zijn fijne lessen, docenten weten waar ze het over … alles lezen - 18-12-2020 10:49

starstarstarstarstar
Linn Stoute
10
Certified Professional Coach - Deel 2 - PCC/Senior Practitioner

"Een leuke, interessante en leerzame dag. De theorie wordt op een leuke en fijne wijze aangeboden en de sfeer is uitnodigend om te leren.
Als je op zoek bent naar verdieping van je coachkennis ben je hier zeker aan het goede adres" - 01-12-2020 15:15

"Een leuke, interessante en leerzame dag. De theorie wordt op een leuke en fijne wijze aangeboden en de sfeer is uitnodigend om te leren. A… alles lezen - 01-12-2020 15:15

starstarstarstarstar
Mireille
10
Opleiding Professioneel Trainer/Coach

"Een geweldige opleiding.. Een prachtige ervaring waar ik veel van heb geleerd! De verschillende technieken en methodes leer je hier niet via theoretische studiedagen, maar in de praktijk door er direct mee aan de slag te gaan. Elke dag was weer een ontdekkingsreis waar ik een boost van energie van kreeg. Daarnaast leer je ook veel over jezelf; welke stijl bij je past en oa wat je talenten zijn. Een aanrader voor iedereen die meer in zijn kracht wil komen te staan als trainer en/of coach." - 30-11-2020 14:39

"Een geweldige opleiding.. Een prachtige ervaring waar ik veel van heb geleerd! De verschillende technieken en methodes leer je hier niet via… alles lezen - 30-11-2020 14:39

starstarstarstarstar_half
Larissa N'gbo
9
ICM Coachingsopleiding

"Omgaan met lastige situaties. Elke coach heeft hiermee te maken. Hoe je hiermee omgaat bepaald de vorm van escalatie of oplossing. Laat het aan Marleen du Clou, zeer ervaren Trainer bij ICM, om je hier te begeleiden in de juiste leerweg. Dit gebeurd op een deskundige en zeker gedurfde manier. Mooi leerproces geweest. " - 20-11-2020 11:21

"Omgaan met lastige situaties. Elke coach heeft hiermee te maken. Hoe je hiermee omgaat bepaald de vorm van escalatie of oplossing. Laat het … alles lezen - 20-11-2020 11:21

starstarstarstarstar_half
Astrid de Cuba
Coach, NOBCO practitioner niveau
9
Opleiding Professioneel Coach

"Zeer aan te raden opleiding! Een gedegen zelfonderzoek en een ruime aanbod aan technieken en methodieken gekregen tijdens deze opleiding! Enthousiaste docenten en medewerkers. Ik heb mede dankzij Psychodynamica het NOBCO Practitioner Niveau gehaald! " - 20-11-2020 09:11

"Zeer aan te raden opleiding! Een gedegen zelfonderzoek en een ruime aanbod aan technieken en methodieken gekregen tijdens deze opleiding! E… alles lezen - 20-11-2020 09:11

starstarstarstarstar_half
Jaap slob
HR Manager
9
ICM Coachingsopleiding

"Uitstekende trainers en goed les materiaal waarbij praktijk en theorie goed op elkaar zijn afgestemd . Veel praktische oefeningen en opbouwende feedback op je eigen leerproces Online ondersteunende filmpjes. Klantgerichte back office van ICM" - 18-11-2020 19:25

"Uitstekende trainers en goed les materiaal waarbij praktijk en theorie goed op elkaar zijn afgestemd . Veel praktische oefeningen en opbouwe… alles lezen - 18-11-2020 19:25

starstarstarstarstar_half
Guido Boonstra
manager
9
Opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie

"topopleiding, uitstekende trainer, zeer goede locaties, heerlijk flexibel, opleiding draagt goed bij aan persoonlijke en professionele groei

Enige minpunt: de groepsgrootte was beperkt (5). Is denk ik effectiever en meer dynamisch bij een groepsgrootte van 10. " - 10-11-2020 14:17

"topopleiding, uitstekende trainer, zeer goede locaties, heerlijk flexibel, opleiding draagt goed bij aan persoonlijke en professionele groei… alles lezen - 10-11-2020 14:17

starstarstarstarstar
Ben Spaan
10
ICM Coachingsopleiding

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de opleiding tot professioneel coach is vorm gegeven.

Zeer capabele docenten met veel inhoudelijke kennis. De opleiding tot professioneel coach gaat ook over de ontwikkeling van mij als persoon en Milja en Leonora hebben me daarin inzichten gegeven die voor mij belangrijk zijn.

Daarnaast goed materiaal en goede service vanuit ICM wanneer dat nodig was." - 21-10-2020 11:00

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de opleiding tot professioneel coach is vorm gegeven. Zeer capabele docenten met veel inhoude… alles lezen - 21-10-2020 11:00