Ervaringen met Klassenmanagement

9,2
Gemiddelde score van Klassenmanagement producten
Gebaseerd op 6 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anneloes Crince Le Roy
docent
9
Mindful werken in het Onderwijs

"Vriendelijk, heldere uitleg. Ze kon goed doorvragen om je tot de kern van je probleem te brengen. Fijne stem. Begripvol. Persoonlijke touch vond ik ook fijn (Ze vertelde ook over zichzelf)." - 13-06-2018 09:47

"Vriendelijk, heldere uitleg. Ze kon goed doorvragen om je tot de kern van je probleem te brengen. Fijne stem. Begripvol. Persoonlijke touch … alles lezen - 13-06-2018 09:47

starstarstarstarstar_border
Lonneke Rauch
8
Mindful werken in het Onderwijs

"Het was goed dat de training niet alleen gericht was op het privéleven, maar ook op werk. Op deze manier kan ik nu proberen al het geleerde eigen te maken op meerdere vlakken.

Het was prettig dat ik gewoon mezelf kon zijn en dat er werd geluisterd.

Soms ging naar mijn idee de training te snel. We kregen een week de tijd om telkens nieuwe kennis eigen te maken en dit is eigenlijk best kort. Zeker gezien de drukte naast de mindfulness. De drukte zorgde er soms ook voor dat ik niet genoeg tijd had om te oefenen. Zeker niet alle huiswerkopdrachten. Dat waren er namelijk best wat.
Het positieve daaraan was: hoe om te gaan met het niet af krijgen van opdrachten. Dat was namelijk een leerpunt van mij.

De berichtjes (sms) tussen de trainingen door heb ik ook als prettig ervaren. Dit zorgt voor een extra bewustwordingsmoment.

Al met al is het een goede training geweest. Nu nog bepalen wat ik er zelf uit ga halen en hoe ik het verder ga toepassen." - 22-05-2018 10:01

"Het was goed dat de training niet alleen gericht was op het privéleven, maar ook op werk. Op deze manier kan ik nu proberen al het geleerde … alles lezen - 22-05-2018 10:01

starstarstarstarstar_border
Liesbeth Sonneveld
Docent sociale vaardigheden
8
Workshop Klassenmanagement

"Ik vind Carol een gastvrije trainer, dwz. zij 'leest' wat de deelnemers bezighoudt en speelt in op hun behoeften. Zij werkt met cases uit de praktijk en zorgt dat er mee geoefend kan worden in een veilig leerklimaat. Tip: theoretische modellen (bijv. Leary) sterker neerzetten en een sterkere focus op de doelen bij de evaluatie. Ik vond het vooral leerzaam en plezierig!" - 24-05-2016 12:13

"Ik vind Carol een gastvrije trainer, dwz. zij 'leest' wat de deelnemers bezighoudt en speelt in op hun behoeften. Zij werkt met cases uit de… alles lezen - 24-05-2016 12:13

starstarstarstarstar
José de Hoog
docent Engels
10
Workshop Klassenmanagement

"Een goede practische training, waar veel handvatten, tools etc. aangereikt worden. De trainer zorgt voor een prettige, veilige sfeer. Aan de hand van door cursisten ingebrachte casussen worden rollenspelen uitgevoerd en het geleerde geoefend. Prima opzet en zeer leerzaam." - 19-05-2016 14:01

"Een goede practische training, waar veel handvatten, tools etc. aangereikt worden. De trainer zorgt voor een prettige, veilige sfeer. Aan de… alles lezen - 19-05-2016 14:01

starstarstarstarstar
Bart Boom
Docent
10
Workshop Klassenmanagement

"Leuk om weer even stil te staan bij deze methodieken. Actieve cursus met praktische tips. De cursus wordt gegeven in een groep met andere docenten waardoor je van elkaars ervaring kunt leren." - 17-03-2015 18:50

"Leuk om weer even stil te staan bij deze methodieken. Actieve cursus met praktische tips. De cursus wordt gegeven in een groep met andere do… alles lezen - 17-03-2015 18:50

Dennis Hogeling
starstarstarstarstar
Dennis Hogeling
Docent Economie bij Graafschap College
10
Workshop Klassenmanagement

"Leuke pratische training met bruikbare tips. Een leuke aanvulling op de bestaande kennis en ben hierdoor weer wat up to date qua theorie en praktijk.
Mocht je meer willen weten over dit onderwerp, dan kan deze cursus je zeker helpen." - 16-03-2015 09:13

"Leuke pratische training met bruikbare tips. Een leuke aanvulling op de bestaande kennis en ben hierdoor weer wat up to date qua theorie en … alles lezen - 16-03-2015 09:13