Ervaringen met Praktijkopleider

7,6
Gemiddeld cijfer voor Praktijkopleider producten
Gebaseerd op 5 ervaringen
Cor Van der maden
starstarstarstarstar
Cor Van der maden
Opleidingsmentor bij ATM Moerdijk
10
Praktijkopleider - leerbegeleider

"Opleiding Assessor afgerond
Ik vondt het een heel leerzame cursus weer veel bij geleerd
Ik had al de cursus praktijkopleider gedaan bij Da Vinci college.
Ik wil deze cursus graag aanbevelen aan mensen die leerlingen begeleiden in hun leerbedrijf" - 16-08-2018 10:24

"Opleiding Assessor afgerond Ik vondt het een heel leerzame cursus weer veel bij geleerd Ik had al de cursus praktijkopleider gedaan bij Da… alles lezen - 16-08-2018 10:24

Cor Van der maden
starstarstarstarstar
Cor Van der maden
Opleidingsmentor
10
Praktijkopleider - leerbegeleider

"ik vindt het een super opleiding
ik heb al heel veel dingen geleerd
lekker uitgebreid en heel leerzaam
Ik ben super blij met deze opleiding het leert lekker

Goede begeleiding van Karin.

Ik beveel deze cursus graag aan" - 12-07-2018 09:18

"ik vindt het een super opleiding ik heb al heel veel dingen geleerd lekker uitgebreid en heel leerzaam Ik ben super blij met deze opleidi… alles lezen - 12-07-2018 09:18

starstarstarstarstar_half
Karin Pals
Praktijkopleider
9
Praktijkopleider - leerbegeleider

"Eerste ervaring met digitaal leren is prima verlopen. E-coach gaf goede begeleiding, feedback + beoordeling van de opdrachten. Doorlooptijd 6 maanden lukt net. Voel me nu bevoegd en bekwaam als prakijkopleider." - 10-07-2018 10:41

"Eerste ervaring met digitaal leren is prima verlopen. E-coach gaf goede begeleiding, feedback + beoordeling van de opdrachten. Doorlooptijd … alles lezen - 10-07-2018 10:41

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Lisa Kramer
Verzorgende IG EVV
5
Praktijkopleider - leerbegeleider

"Aangezien de opleiding een pilot was begrijp ik dat alles nieuw is en getest moet worden, mijn vorige recensie was wel eerlijk en het is bedoeld als iets opbouwends! Wil wel zeggen dat ik goed ondersteund ben en dat er steeds naar oplossingen gekeken werd in plaats van naar problemen! Vandaag mijn diplomering en dat is toch een prettig idee!! " - 19-06-2018 06:53

"Aangezien de opleiding een pilot was begrijp ik dat alles nieuw is en getest moet worden, mijn vorige recensie was wel eerlijk en het is bed… alles lezen - 19-06-2018 06:53

starstarstar_borderstar_borderstar_border
Lisa Kramer
Verzorgende IG EVV
4
Praktijkopleider - leerbegeleider

"De opleiding zat naar mijn idee niet overzichtelijk in elkaar. De eerste opdracht sloot totaal niet aan op de praktijk en dat zorgde voor een niet prettige start. Die eerste opdracht zou ik persoonlijk dan als laatste opdracht plaatsen. Ook was het systeem niet altijd handig, bijvoorbeeld een herkansing invoeren lukte niet en moest je dat weer via de mail met je begeleider doen. De opdrachten waren ontzettend uitgebreid en de onderdelen leken ook wel op elkaar. Je hebt de opbouwopdrachten dan je oefenopdrachten en dan nog is je examens, het leek alsof je dezelfde dingen 3 keer aan het doen was. " - 16-06-2018 12:24

"De opleiding zat naar mijn idee niet overzichtelijk in elkaar. De eerste opdracht sloot totaal niet aan op de praktijk en dat zorgde voor ee… alles lezen - 16-06-2018 12:24

Hallo Lisa,

Jammer dat je zo'n lage beoordeling hebt gegeven. Vooral omdat jullie de 1e cursisten zijn en we nog ervaring moesten opdoen met blended leren, ook in jouw organisatie. We gaan het materiaal aanpassen op basis van jouw feedback. Misschien kun je de beoordeling nog iets aanpassen op basis van deze informatie?

- 16-06-2018 12:24