Ervaringen met Teamcoaching

9,0
Gemiddelde score van Teamcoaching producten
Gebaseerd op 348 ervaringen
José Van Gijssel
starstarstarstarstar
José Van Gijssel
Lean Agile Coach
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"De training teamcoaching Essenties is een training die gaat over het coachen van teams maar ook over jezelf als teamcoach. Als Lean Agile coach heb ik nog meer geleerd over teamdynamiek en onderwerpen zoals de onderstroom maar ook meer inzicht gekregen in bruikbare modellen zoals het keuzekruispunt.
Het uitgebreide materiaal van zowel de leesboeken, het werkboek en de informatie op de website is praktijkgericht geschreven en inspirerend. Daarnaast zijn Martijn, Wendel en Els toppers van trainers die hun jarenlange prakrijkervaring met je delen d.m.v. theorie en leuke interactieve werkvormen die je ook zo zelf in de praktijk kan gebruiken.
Voor mij stopt het gelukkig nog niet want ik ga in het voorjaar door naar de training Topklas. Wat mij betreft een aanrader voor iedere (team) coach!
" - 22-11-2020 14:51

"De training teamcoaching Essenties is een training die gaat over het coachen van teams maar ook over jezelf als teamcoach. Als Lean Agile co… alles lezen - 22-11-2020 14:51

starstarstarstarstar
Rianne Fischer
Coach voor individu en teams, organisatieadvies
10
Erkende Leergang Teamcoaching

"Deze leergang is een aanrader! Met een mooie mix van theorie en praktijk, een ervaren teamcoach als trainer en inspirerende gastdocenten. Ook het ervaringsgericht leren is een meerwaarde. Martijn daagt je op een prettige manier uit en door zijn humor en nuchtere kijk op teamontwikkeling is het niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk. " - 14-11-2020 07:29

"Deze leergang is een aanrader! Met een mooie mix van theorie en praktijk, een ervaren teamcoach als trainer en inspirerende gastdocenten. Oo… alles lezen - 14-11-2020 07:29

starstarstarstarstar
Jenny Badreddine
Teamcoach
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Zeer leerzame opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zoveel ontwikkelmogelijkheden als deelnemer. De opleiding biedt een uitgebreid palet aan werkvormen theorie die allen zeer bruikbaar zijn in de praktijk. Het is echt horen, voelen en doen! De trainers stuk voor stuk fijne zeer ervaren mensen. Kortom een geweldige ervaring!" - 11-11-2020 19:45

"Zeer leerzame opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zoveel ontwikkelmogelijkheden als deelnemer. De opleiding biedt een ui… alles lezen - 11-11-2020 19:45

Simonet Koekkoek
starstarstarstarstar
Simonet Koekkoek
Coach en Trainer
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Spot on! Vanaf de 1e les meteen praktische, bruikbare en vernieuwende methoden. Ik had het gevoel of ik 'trainings-handen en voeten kreeg', waarmee ik meteen aan het werk kon in de praktijk (met heerlijk resultaat). Wat ik bijzonder vind, is de openheid en toegankelijkheid waarmee Martijn zijn kennis en materiaal voor iedereen toegankelijk maakt. Alles wordt gedeeld op de site en iedereen wordt uitgenodigd om zijn of haar bijdrage op de site toe te voegen. Hij creëert hiermee een heel betrokken netwerk. Mijn complimenten hiervoor. Verder ben je een heerlijk spontane trainer, met humor en ook met oog voor de schaduwkant, daar houd ik van. Met de zeer ervaren en getalenteerde Wendel Greve en Els Verburg, maak je het compleet, wat een fijne vrouwen! Dank je wel en ik kijk nu al uit naar de Topklas in april volgend jaar. Tips: ik vind het fijn(er) om in blokken van 2 dagen te werken, dat helpt voor mij bij de groepsbinding. De lokatie in Driebergen was heerlijk, Amsterdam oké, maar lastiger met (tegen)licht en geluid. Groeten,
Simonet" - 10-11-2020 07:13

"Spot on! Vanaf de 1e les meteen praktische, bruikbare en vernieuwende methoden. Ik had het gevoel of ik 'trainings-handen en voeten kreeg', … alles lezen - 10-11-2020 07:13

starstarstarstarstar_half
Sharita van Gent
Teamcoach
9
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Geweldige opleiding waar ik veel geleerd heb over het prachtige vak van Teamcoach, maar zeker ook over mijzelf! Mooie theoretische handvaten die direct toepasbaar zijn. Genoeg prikkelende uitdagingen in de opleiding. Dit alles kan alleen met deskundige docenten en vakgenoten! " - 09-11-2020 14:04

"Geweldige opleiding waar ik veel geleerd heb over het prachtige vak van Teamcoach, maar zeker ook over mijzelf! Mooie theoretische handvaten… alles lezen - 09-11-2020 14:04

Sheraida Julen
starstarstarstarstar
Sheraida Julen
Teamleider
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel! " - 07-11-2020 08:25

"Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt.… alles lezen - 07-11-2020 08:25

starstarstarstarstar_half
Linde Holtkamp
9
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Mooie afwisselende opleiding waarin Martijn, samen met Wendel en Els, veel kennis en praktische toepasbaarheid bood en tegelijkertijd gebruik maakte van de aanwezige kennis in de groep. Inspirerende dagen gehad! " - 06-11-2020 16:06

"Mooie afwisselende opleiding waarin Martijn, samen met Wendel en Els, veel kennis en praktische toepasbaarheid bood en tegelijkertijd gebrui… alles lezen - 06-11-2020 16:06

Afra Schipper
starstarstarstarstar
Afra Schipper
Teamcoach, procesbegeleider L&D
10
Erkende Leergang Teamcoaching

"De erkende leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een leergang vol rendement. Het leverde mij op: dat ik een goed beeld heb hoe ik teams coach, wat mijn visie is, welke interventies ik nog meer kan toepassen, welke modellen daarin ondersteunend zijn en vooral door experimenten en zelfreflectie kan ik mezelf beter als instrument inzetten. En dat laatste is goud!" - 05-11-2020 13:03

"De erkende leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een leergang vol rendement. Het leverde mij op: dat ik een goed beeld heb hoe ik teams c… alles lezen - 05-11-2020 13:03

starstarstarstarstar
Gideon Schipper
Agile coach
10
Erkende Leergang Teamcoaching

"Een uitstekende leergang, waarin ik veel geleerd heb, zowel over teamcoaching als over mezelf. De combinatie van theorie, modellen, experimenten en reflectie is erg goed en helpt om tijdens de leergang te leren in de praktijk. Martijn is een zeer ervaren coach en stimuleert het leerproces met zijn scherpe vragen en uitleg. De gastdocenten vullen de leergang mooi aan met specifieke onderwerpen. Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen als teamcoach!" - 04-11-2020 20:40

"Een uitstekende leergang, waarin ik veel geleerd heb, zowel over teamcoaching als over mezelf. De combinatie van theorie, modellen, experime… alles lezen - 04-11-2020 20:40

starstarstarstarstar
Mascha Gieling
Beleidsmedewerker HR
10
Erkende Leergang Teamcoaching

"De training is de perfecte mix van het aanbieden van modellen en concepten, het ervaren ervan en persoonlijke ontwikkeling. Martijn is enorm ervaren en raakt in de leergang precies de juiste snaar. Als trainer is hij rustig, vriendelijk, waarderend en scherp. En hij heeft humor. Ik vind deze leergang top en Martijn een toptrainer! " - 02-11-2020 11:15

"De training is de perfecte mix van het aanbieden van modellen en concepten, het ervaren ervan en persoonlijke ontwikkeling. Martijn is enorm… alles lezen - 02-11-2020 11:15

starstarstarstarstar
Elly Coolen
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel praktijkervaring in de rol van teamcoach delen met de deelnemers. Met de vele kennis die ik opgedaan heb, ben ik in staat om lekker in de praktijk aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen. Neemt niet weg de Opleiding ‘Teamcoaching topklas’ staat zeker nog op mijn verlanglijstje. " - 31-10-2020 08:54

"Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel prakt… alles lezen - 31-10-2020 08:54

Arjan Bleeker
starstarstarstarstar
Arjan Bleeker
Teamcoach
10
Erkende Leergang Teamcoaching

"Supergoede leergang Teamcoaching! Mooie mix van inhoudelijke onderwerpen (methodieken, theorieën, oefeningen, etc) en persoonlijke ontwikkeling (ik als teamcoach). Martijn heeft heel veel ervaring en brengt die samen met de gastdocenten op een inspirerende manier over. Daarnaast ga je ook zelf flink aan de slag in je eigen omgeving. Een aanrader!" - 30-10-2020 14:55

"Supergoede leergang Teamcoaching! Mooie mix van inhoudelijke onderwerpen (methodieken, theorieën, oefeningen, etc) en persoonlijke ontwikkel… alles lezen - 30-10-2020 14:55

starstarstarstarstar
Jasper Alblas
Scrum Master | Teamcoach | Trainer
10
Erkende Leergang Teamcoaching

"Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het vak van de teamcoach." - 30-10-2020 08:03

"Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanr… alles lezen - 30-10-2020 08:03

Liesbeth Bron
starstarstarstarstar
Liesbeth Bron
Coach bij Ontknoopt Coaching en Advies
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Een heldere en praktische opleiding die handvatten biedt. Martijn Vroemen deelt niet alleen zijn kennis in zijn nuttige boeken maar gelukkig ook tijdens opleidingen. Martijn maakt gebruik van een duidelijke structuur en materiaal. Er was ruimte om te oefenen en te reflecteren met vakgenoten. Dit maakt de opleiding al met al dynamisch. Vervelen deed het geen moment. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Teamchange!" - 29-10-2020 18:24

"Een heldere en praktische opleiding die handvatten biedt. Martijn Vroemen deelt niet alleen zijn kennis in zijn nuttige boeken maar gelukkig… alles lezen - 29-10-2020 18:24

starstarstarstarstar
Bram L
CEO
10
ONLINE LIVE: Agile Teamcoaching

"Wij kregen een training Teamcaching van Akbar. Deze is zeer goed bevallen en heeft ons managementteam geholpen beter te gaan samenwerken en opener te zijn naar elkaar toe. Het is een goede aanrader!" - 27-10-2020 16:45

"Wij kregen een training Teamcaching van Akbar. Deze is zeer goed bevallen en heeft ons managementteam geholpen beter te gaan samenwerken en … alles lezen - 27-10-2020 16:45

rob freeke
starstarstarstarstar
rob freeke
Adviseur Marrnix Onderwijs Centrum
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"De 5 daagse opleiding Teamcoaching is van grote waarde vanwege de praktische toepasbaarheid op basis van gedegen theoretische kennis. Je krijgt een reeks van oefeningen en werkvormen; je herkent teamprocessen en je verdiept je mogelijkheden als teamcoach in professionele ontmoetingen met collega's." - 25-09-2020 06:42

"De 5 daagse opleiding Teamcoaching is van grote waarde vanwege de praktische toepasbaarheid op basis van gedegen theoretische kennis. Je kri… alles lezen - 25-09-2020 06:42

Monique Staal-Faber
starstarstarstarstar
Monique Staal-Faber
Kwaliteitszorg- en beleidsmedewerker
10
Leergang Teamcoaching

"Met veel enthousiasme en kennis heeft Esther mij geleerd, hoe ik me als teamcoach kan ontwikkelen. Naast het leren analyseren van de groepsdynamiek en teamvolwassenheid, leerde zij de basispassen van het teamcoachen in "gezonde" en "ongezonde" teams. Voor het coachen van teams bleek het nodig dat ik mijn eigen gedrag en gevoel leerde begrijpen. Daarvoor gebruikte zij soms systeemopstellingen, vaak reflectievragen en vroeg altijd feedback van de andere deelnemers. Wat was dat waardevol! Esther heeft nu de basis gelegd en het is aan mij om al het geleerde toe te passen in de praktijk. De gedrevenheid om iets te kunnen betekenen voor een team heeft zij mij meegegeven, wat maakt dat ik ontzettend veel zin heb om te starten als teamcoach." - 07-09-2020 15:05

"Met veel enthousiasme en kennis heeft Esther mij geleerd, hoe ik me als teamcoach kan ontwikkelen. Naast het leren analyseren van de groepsd… alles lezen - 07-09-2020 15:05

Marc van der Tas
starstarstarstarstar
Marc van der Tas
Assessor, coach , trainer
10
Leergang Teamcoaching

"Met passie, betrokkenheid en deskundigheid heeft Esther de essentie van teamcoaching in de training overgebracht. De trainingsopzet was helder, met veel aandacht voor het parallelle proces. Gelukkig weinig theorie en veel ervaringsgericht leren en het effect van de eigen triggers op het proces. Een aanrader voor iedereen die wil gaan teamcoaches, maar ook voor gevorderden valt er genoeg te halen!" - 27-08-2020 05:40

"Met passie, betrokkenheid en deskundigheid heeft Esther de essentie van teamcoaching in de training overgebracht. De trainingsopzet was held… alles lezen - 27-08-2020 05:40

starstarstarstarstar
Melanie Raaijmakers
bedrijfsadviseur vitaliteit en werkgeluk
10
Leergang Teamcoaching

"Een leerzame leergang teamcoaching gevolgd. Naast de theorie was er veel mogelijkheid tot oefening en eigen inbreng van cases. Esther weet je uit te dagen en te bemoedigen waardoor er een prettige ruimte ontstaat om te experimenteren. Ze leert je je eigenheid te gebruiken als kracht tijdens teamcoaching. Werken met lichaam, geest en hart voor het beste resultaat. De interactie en feedback van de andere deelnemers heb ik ook als zeer waardevol ervaren." - 26-08-2020 19:02

"Een leerzame leergang teamcoaching gevolgd. Naast de theorie was er veel mogelijkheid tot oefening en eigen inbreng van cases. Esther weet j… alles lezen - 26-08-2020 19:02

starstarstarstarstar_border
Margreet Ridder
trainer/teamcoach
8
Teamcoaching

"Coachen is een vak, teamcoachen een ambacht en iemand leren om goed te teamcoachen een hele uitdaging.
De opleiders van Coachboulevard verstaan hun vak. Komen zelf uit de praktijk. Ik vond het een goede, prettige opleiding." - 29-06-2020 07:46

"Coachen is een vak, teamcoachen een ambacht en iemand leren om goed te teamcoachen een hele uitdaging. De opleiders van Coachboulevard vers… alles lezen - 29-06-2020 07:46

Jet van der Jagt
starstarstarstarstar
Jet van der Jagt
Interne coach/Jeugdarts
10
Opleiding Teamcoaching Essenties

"De training werd verzorgd door Martijn Vroemen en Wendel Greve. Mooi complementair trainingskoppel met goede afwisseling tussen praktische werkvormen en theorie. Niet alleen heel leerzaam, ook erg leuk om te volgen! De hele training is een demonstratie van oefeningen. Martijn en Wendel "practice what they preach" waardoor je echt geïnspireerd en vol energie de training uitkomt, zelfs na de online training." - 17-06-2020 19:46

"De training werd verzorgd door Martijn Vroemen en Wendel Greve. Mooi complementair trainingskoppel met goede afwisseling tussen praktische w… alles lezen - 17-06-2020 19:46

Jessy Gieles
starstarstarstarstar_half
Jessy Gieles
Interne Teamcoach en Jeugd (GZ-)psycholoog
9
Opleiding Teamcoaching Essenties

"Een zeer volledige basisleergang teamcoaching als voorbereiding op de Topklas. Qua structuur zit het sterk in elkaar: theorie en praktijk zijn in balans, er is naast kennisoverdracht veel oog voor ervaren en "doen". De opdrachten en intervisies maken het geleerde persoonlijk én goed toepasbaar in de praktijk. En dit alles gegeven met humor en een fijne "flow". Ik zou deze inspirerende training zeker aanraden aan iedereen die zich (verder) wil bekwamen als teamcoach. " - 17-06-2020 14:05

"Een zeer volledige basisleergang teamcoaching als voorbereiding op de Topklas. Qua structuur zit het sterk in elkaar: theorie en praktijk zi… alles lezen - 17-06-2020 14:05

starstarstarstarstar_half
Ingeborg Rijken
Teammanager / Teamcoach / Verandermanager
9
Opleiding Teamcoaching Essenties

"De opleiding Teamcoaching Essenties geeft je heel veel theorie, modellen en praktische werkvormen. In combinatie met het samenwerken en de reflectie van collega teamcoaches/teammanagers en veel humor, krijg je in korte tijd veel bagage en inspiratie mee. Het Handboek Teamcoaching is een ontzettend fijn naslagwerk wat ik nog regelmatig open sla en erbij pak als ik inspiratie wil of ‘even niet weet hoe ik nu verder moet’.
Martijn en Wendel vullen en voelen elkaar ook heel erg goed aan en dat maakt het werken en leren in de groep heel erg prettig en inspirerend. De training wordt op goed bereikbare locaties met goede faciliteiten gegeven. Door corona werd de laatste opleiding dag online georganiseerd via Zoom en dit werkte verrassend goed. We hebben toch een fijne afsluiting met elkaar beleefd.
Wil je een opleiding op het gebied van teamcoaching gaan volgen, dan kan ik je TeamChange van harte aanbevelen! Zelf wil ik zeker nog de Topklas gaan volgen.
" - 17-06-2020 14:01

"De opleiding Teamcoaching Essenties geeft je heel veel theorie, modellen en praktische werkvormen. In combinatie met het samenwerken en de r… alles lezen - 17-06-2020 14:01

Geert Hoving
starstarstarstarstar_half
Geert Hoving
9
Erkende Leergang Teamcoaching

"Mijn motivatie om aan deze leergang deel te nemen was dat ik behoefte had aan meer theoretische achtergrond en een model als basis voor mijn aanpak.Deze leergang bood alles: diepgang, brede benadering van teamproblemen, modellen, goede afwisseling theorie/praktijk, snelheid, inspirirende docenten/coaches en perfecte trainingslocaties. Kortom een leergang die ik elke teamcoach zou aanbevelen" - 06-06-2020 04:23

"Mijn motivatie om aan deze leergang deel te nemen was dat ik behoefte had aan meer theoretische achtergrond en een model als basis voor mijn… alles lezen - 06-06-2020 04:23

starstarstarstarstar_border
Monster, Jeroen
8
Leiderschap en teamcoaching (ook virtueel)

"goede trainster, leuke groep samengesteld, locatie zou inspirerender mogen, dit ook voor evt buitenopdrachten Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisatie waardeer ik met een 6. De accommodatie krijgt van mij een 5." - 14-05-2020 00:00

"goede trainster, leuke groep samengesteld, locatie zou inspirerender mogen, dit ook voor evt buitenopdrachten Ik geef de trainer van deze cu… alles lezen - 14-05-2020 00:00