Ervaringen met Train de trainer

9,1
Gemiddelde score van Train de trainer producten
Gebaseerd op 600 ervaringen
starstarstarstarstar
Marcel Hadderingh
10
Train de Trainer

"Tijdens de training Train de Trainer leer je nuttige theorie, die je direct toe kunt passen. Ik weet nu hoe ik een training interessanter kan maken voor de deelnemers. De training is gericht op je persoonlijke leerwensen, wat heel waardevol is." - 11-03-2021 13:21

"Tijdens de training Train de Trainer leer je nuttige theorie, die je direct toe kunt passen. Ik weet nu hoe ik een training interessanter ka… alles lezen - 11-03-2021 13:21

starstarstarstarstar
Marcel Hadderingh
10
Train de Trainer

"De training Train de Trainer is mij heel erg goed bevallen. Er was een hele fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Verder was de trainer super enthousiast en deskundig! Ik heb geleerd hoe ik op een positieve manier mensen kan instrueren/training geven. Het was heel erg waardevol! " - 12-02-2021 08:44

"De training Train de Trainer is mij heel erg goed bevallen. Er was een hele fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Verder was de trai… alles lezen - 12-02-2021 08:44

starstarstarstarstar
Ryan Boedhram
Senior Cabin Attendant KLM Cityhopper
10
Train de Trainer

"Jolijn heeft jarenlange ervaring in het trainen van trainers in wording en dat was goed te merken. Gebruikmakend van alle mogelijkheden heb ik met een aantal collega's een goed georganiseerde training mogen volgen. Met de relatief korte tijdsinvestering wordt bij jezelf een knop omgezet en kom je tot mooie inzichten! Dat is super! In een hele goede sfeer! Een absolute aanrader!" - 27-01-2021 18:17

"Jolijn heeft jarenlange ervaring in het trainen van trainers in wording en dat was goed te merken. Gebruikmakend van alle mogelijkheden heb … alles lezen - 27-01-2021 18:17

starstarstarstarstar
Lars Katoen
Junior Marketeer
10
MailChimp Training | door Nederlandstalige MailChimp Certified Trainer

"Sander heeft mij in een dag tijd een complete uitleg gegeven van MailChimp, wat de mogelijkheden zijn en hoe ik dit in mijn bedrijf kan inzetten. Een aanrader voor een ieder die zijn of haar nieuwsbrief niet slechts wilt inzetten als nieuwsbrief, maar als conversietool. " - 18-12-2020 13:33

"Sander heeft mij in een dag tijd een complete uitleg gegeven van MailChimp, wat de mogelijkheden zijn en hoe ik dit in mijn bedrijf kan inze… alles lezen - 18-12-2020 13:33

starstarstarstarstar
Saskia Martens
10
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Een prachtige en bijzondere reis, zo heb ik de opleiding transformatie trainer/coach ervaren. Een reis dwars door alle lagen heen van wie je zelf bent als mens en hoe jij je verhoudt tot anderen. Met een koffer vol inspiratie, inzichten, anders denkentools, systemisch kijken en meer nu concreet aan de slag. Bij de academie voor innovatief trainen word je uitgedaagd om jouw authenticiteit en talenten in te zetten als trainer/coach. Concreet, praktisch en anders. Ontzettend waardevol en helemaal passend bij deze tijd." - 02-12-2020 09:30

"Een prachtige en bijzondere reis, zo heb ik de opleiding transformatie trainer/coach ervaren. Een reis dwars door alle lagen heen van wie je… alles lezen - 02-12-2020 09:30

Edwin van Bochoven
starstarstarstarstar
Edwin van Bochoven
Adviseur
10
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Wat was de transformatieopleiding tot trainer en coach toch een bijzondere reis. Niet alleen heb ik mijzelf een heel stuk beter leren kennen, ook heb ik de verschillen bij andere mensen leren kennen. Het mooiste van alles was ook dat ik ook echt heb ervaren en gevoeld dat al deze verschillen nodig zijn om elkaar te helpen en/of aan te vullen. Het was een enorm leerzaam traject met enorm betrokken begeleiders en elke keer weer een gezonde en heerlijke lunch! Ik heb genoten en kan niet wachten om weer eens terug te keren. Dank! - Edwin" - 01-12-2020 07:50

"Wat was de transformatieopleiding tot trainer en coach toch een bijzondere reis. Niet alleen heb ik mijzelf een heel stuk beter leren kennen… alles lezen - 01-12-2020 07:50

Eline Van Lieren
starstarstarstarstar_half
Eline Van Lieren
9
Opleiding Transformatie Trainer Coach

"Afgelopen weken ervaren als een prachtige reis met mezelf! Wat een passie is hier te vinden. Voor mij voelde het als een creatief hart, waar ik zo blij van word, waar ik mezelf mocht zijn en verder ontdekken. Niet altijd makkelijk😉, ontzettend leerzaam. Ik kijk er met heel veel blijdschap op terug. " - 30-11-2020 16:37

"Afgelopen weken ervaren als een prachtige reis met mezelf! Wat een passie is hier te vinden. Voor mij voelde het als een creatief hart, waar… alles lezen - 30-11-2020 16:37

starstarstarstarstar
Mireille
10
Opleiding Professioneel Trainer/Coach

"Een geweldige opleiding.. Een prachtige ervaring waar ik veel van heb geleerd! De verschillende technieken en methodes leer je hier niet via theoretische studiedagen, maar in de praktijk door er direct mee aan de slag te gaan. Elke dag was weer een ontdekkingsreis waar ik een boost van energie van kreeg. Daarnaast leer je ook veel over jezelf; welke stijl bij je past en oa wat je talenten zijn. Een aanrader voor iedereen die meer in zijn kracht wil komen te staan als trainer en/of coach." - 30-11-2020 14:39

"Een geweldige opleiding.. Een prachtige ervaring waar ik veel van heb geleerd! De verschillende technieken en methodes leer je hier niet via… alles lezen - 30-11-2020 14:39

starstarstarstarstar
Chantal Juursema
HR Consultant
10
Train de trainer - opleiding voor trainers

"Een geweldige pragmatische opleiding om vervolgens vol zelfvertrouwen als trainer voor een groep te staan.

Je leert o.a.: een training zo ontwerpen dat deze aansluit bij de praktijk van de deelnemers, onderwerpen intrainen, écht connectie maken met je deelnemers, omgaan met uitdagingen in de groepsdynamiek, etc.

Onwijs waardevol voor iedereen die aan de slag wil met het trainen van communicatievaardigheden!" - 15-11-2020 07:25

"Een geweldige pragmatische opleiding om vervolgens vol zelfvertrouwen als trainer voor een groep te staan. Je leert o.a.: een training z… alles lezen - 15-11-2020 07:25

starstarstarstarstar_half
Helen van Zundert
Programmamanager
9
Train de trainer - opleiding voor trainers

"Ik heb de opleiding als zeer waardewol ervaren. De opleiding is gebouwd rondom de Galan methode, waar je als deelnemer helemaal in mee wordt genomen door theorie en met name oefening om te ervaren. Ik ben geinspireerd door onze trainer Leontien, waar ik veel van heb geleerd. Geleerd hoe je voor een groep staat, hoe je deelnemers meeneemt in je verhaal, hoe je humor in kunt zetten en hoe een beetje chaos heel goed kan werken. " - 13-11-2020 10:30

"Ik heb de opleiding als zeer waardewol ervaren. De opleiding is gebouwd rondom de Galan methode, waar je als deelnemer helemaal in mee wordt… alles lezen - 13-11-2020 10:30

starstarstarstarstar_half
M Willems
ondernemer trainer
9
Train de trainer - opleiding voor trainers

"Uit een groot aanbod van vakopleidingen Train de trainer heb ik gekozen voor die van Karin. En dat is me heel goed bevallen! Na een goed intakegesprek ontvang je een uitgebreid boekenpakket. Alle boeken zijn duidelijk en overzichtelijk van opzet. Op de eerste opleiding dag was duidelijk dat onze groep zeer gevarieerd was en juist door de Galan methode zaten we meteen in de wijsheden van Karin. De glijbaan en trap methode is niet alleen logisch, het is wetenschappelijk onderbouwd. Het oefenen met een maatje en in subgroepen werken wordt gestimuleerd. Een prachtige digitale leeromgeving met vele voorbeelden, uitleg en filmpjes maakt dat je de stof nog meer eigen kunt maken. Oke, Karin is van de luxe locaties in Doorn en in het prachtige Bennekom. Misschien een beetje te veel, maar och de opleidingsdagen zijn toch stiekem een cadeautje voor jezelf. In deze beoordeling wil ik ook onze trainer Leontien Kramer even aanlichten. Zij kan met haar humor en volle enthousiasme werkelijk iedereen aanzetten tot leren en oefenen. De feedback op de vele opdrachten weet ze op ieders niveau te brengen zodat je het snapt en weer verder kunt. Wij hebben de pech gehad dat onze opleiding overschaduwd werd door corona. Maar we hebben ook geluk gehad met extra (online) lesdagen en extra lesmateriaal. Karin heeft het altijd over je hart bij de deelnemer. Ik heb door de coronacrisis ervaren dat Karin, Leontien en alle andere trainers een enorm groot hart voor de deelnemers hebben. Chapeau ! De kosten voor de opleiding is een forse investering én daar krijg je geen spijt van!" - 05-11-2020 19:18

"Uit een groot aanbod van vakopleidingen Train de trainer heb ik gekozen voor die van Karin. En dat is me heel goed bevallen! Na een goed int… alles lezen - 05-11-2020 19:18

Astrid Fidder
starstarstarstarstar
Astrid Fidder
10
Train de trainer - opleiding voor trainers

"Train de Trainer, in een paar woorden:
Vertrouwen om te doen door waanzinnige checklist en opbouw. Overtuigd en enthousiast met methode. Van denken naar DOEN. Chapeau aan Leontien Kramer Daan Rookmaker.
" - 05-11-2020 13:50

"Train de Trainer, in een paar woorden: Vertrouwen om te doen door waanzinnige checklist en opbouw. Overtuigd en enthousiast met methode. Va… alles lezen - 05-11-2020 13:50

starstarstarstarstar_border
Konijnenberg
8
Training Activerend Opleiden (BKO, Didactische Vaardigheden / Train de trainer)

"Bijzonder goed georganiseerd, inhoudelijk aantrekkelijk en gestructureerd en sfeervolle dagen. Verhouding tussen huiswerk, opdrachten en trainingsdagen was goed en in balans. Veel inzichten opgedaan en instrumenten om de verbeterpunten die ik heb opgedaan op te kunnen pakken. " - 02-11-2020 15:50

"Bijzonder goed georganiseerd, inhoudelijk aantrekkelijk en gestructureerd en sfeervolle dagen. Verhouding tussen huiswerk, opdrachten en tra… alles lezen - 02-11-2020 15:50

starstarstarstarstar
Emy Soedira
10
Train de Trainer - Training ontwerpen - Ontwikkel jouw eigen trainingen

"Mijn ervaring met Linda is heel positief: eerste contact via de mail verliep al goed. Een fijne trainingsruimte met meer dan voldoende versnaperingen en een goed verzorgde lunch. Door Linda's enthousiasme merk je dat trainen haar passie is en daarbij is zij helder in haar uitleg. Ik heb veel tools meegekregen waar ik goed mee uit de voeten kan. Ik ben dan ook heel blij dat ik voor deze training bij Kura heb gekozen. Dankjewel Linda!" - 12-10-2020 10:01

"Mijn ervaring met Linda is heel positief: eerste contact via de mail verliep al goed. Een fijne trainingsruimte met meer dan voldoende versn… alles lezen - 12-10-2020 10:01

Bedankt voor de mooie review. Ik ben heel benieuwd naar de training die je gaat ontwikkelen.

- 12-10-2020 10:01
starstarstarstarstar_border
Laura van Schaik
Customer Success Manager
8
Train de Online Trainer

"The group of the Train the Online Trainer course was internationally oriented and that resulted in diverse experiences, perspectives and communication ways from which I've learned a lot. This, in combination with the interactive training sessions, presentations and guest speakers helped me to improve my online facilitation/training skills! " - 21-09-2020 07:55

"The group of the Train the Online Trainer course was internationally oriented and that resulted in diverse experiences, perspectives and co… alles lezen - 21-09-2020 07:55

starstarstarstarstar_border
Jolanda van Dorst
Coach / trainer
8
Train de online trainer

"Caspar, Heidi en Gert-Jan zijn heel goed in het creëren van een ongedwongen en vertrouwde omgeving. De taakverdeling was helder (begeleiding vs monitoring) en men vulde elkaar goed aan. Ze straalden alle drie rust uit (qua achtergrond, houding, spreektempo, oogcontact), wat voor een online training extra belangrijk is. Naast uitleg was er tijdens de training voldoende ruimte om uit te proberen. Hierdoor konden we daadwerkelijk zelf ervaren wat er verteld werd." - 14-09-2020 10:33

"Caspar, Heidi en Gert-Jan zijn heel goed in het creëren van een ongedwongen en vertrouwde omgeving. De taakverdeling was helder (begeleiding… alles lezen - 14-09-2020 10:33

Ludo Keunen
starstarstarstarstar
Ludo Keunen
bestuurder
10
Train de Online Trainer

"Het volgen van de Train de Online Trainer bij Nomadic is voor mij een welgekomen eye-opener geweest op een aantal domeinen. Vooraf had ik mijn reserves bij de interactieve mogelijkheden van on-line werken - waarbij ik tijdens het traject heb ervaren dat er een aantal technische mogelijkheden zijn die interactie sterk bevorderen (o.m. speelse intro's, subgroepoverleg in break-outs, polling functie om snel standpunten te visualiseren,...). Een extra troef vond ik de verschillende trainers die telkens met doorleefde expertise aanvullende invalshoeken hebben aangebracht. Ik merk dat ik nu in Covid-19 tijden uit dit traject het nodige vertrouwen heb gepuurd om zelf ook on-line interventies aan te bieden en o.a. bij individuele coaching zelf voorstel om een zo "rijk" mogelijk medium te gebruiken (Zoom, Teams, ...) in plaats van enkel telefonisch contact te hebben. Een verstandige investering dus en ... net op tijd ;-)." - 09-09-2020 14:49

"Het volgen van de Train de Online Trainer bij Nomadic is voor mij een welgekomen eye-opener geweest op een aantal domeinen. Vooraf had ik mi… alles lezen - 09-09-2020 14:49

Thijs Weenk
starstarstarstarstar
Thijs Weenk
Sustainable business designer
10
Train-de-Trainer

"Marijn is een prettig mens en overtuigende trainer. Ze stemt de inhoud van de training af op de behoeften van de deelnemers, luistert goed en kan gesprekken larderen met een schat aan relevante voorbeelden. De training had een goede balans tussen theoretische basis en praktische tools. Van harte aanbevolen! " - 28-08-2020 08:50

"Marijn is een prettig mens en overtuigende trainer. Ze stemt de inhoud van de training af op de behoeften van de deelnemers, luistert goed e… alles lezen - 28-08-2020 08:50

starstarstarstarstar_half
Esther .
Consultant
9
Train de trainer: Training voor trainers

"Ik heb in juni de training 'Train de Trainer' gevolgd via Learnit bij Anna Maria Bezemer in Nijmegen. Met een klein clubje hebben we actief aan onze eigen leerdoelen gewerkt. Anna Maria geeft de training met veel energie en geeft veel inspiratie en voorbeelden om je trainingen nog beter en interactiever te maken.
Ondanks de Corona-maatregelen heeft Anna Maria ervoor gezorgd dat we goed konden oefenen. " - 24-08-2020 08:36

"Ik heb in juni de training 'Train de Trainer' gevolgd via Learnit bij Anna Maria Bezemer in Nijmegen. Met een klein clubje hebben we actief … alles lezen - 24-08-2020 08:36

Christiaan Maats
starstarstarstarstar
Christiaan Maats
10
Train-de-Trainer

"Een heel complete training voor de korte tijd die hij duurt. Je maakt kennis met alle aspecten van het geven van een training: communicatie, ontwerp, omgaan met moeilijke situaties. Marijn legt alles rustig en gestructureerd uit, er is ruimte voor vragen en discussie en je wordt uitgedaagd de theorie in de praktijk te brengen. Aanrader!" - 06-08-2020 10:38

"Een heel complete training voor de korte tijd die hij duurt. Je maakt kennis met alle aspecten van het geven van een training: communicatie,… alles lezen - 06-08-2020 10:38

starstarstarstarstar_border
Margot Kemps
8
Train-de-Trainer

"Marijn was hét voorbeeld van een goede trainer; sterke voorbereiding, rustig en gestructureerd, oog voor aanpassingen (online/verplaatsen), focus op leerdoelen van deelnemers en open voor feedback om ook haar eigen training te kunnen verbeteren. Veel van haar geleerd!" - 06-08-2020 07:52

"Marijn was hét voorbeeld van een goede trainer; sterke voorbereiding, rustig en gestructureerd, oog voor aanpassingen (online/verplaatsen), … alles lezen - 06-08-2020 07:52

Stephanie Schwab
starstarstarstarstar
Stephanie Schwab
The story continues Storytelling, Branding, Communicatie
10
Train de Trainer Presentatietraining: Inspirerend Presenteren & Spreken in het Openbaar

"In januari dit jaar een training gedaan bij Paul Flier en Angelique de Graaff. Niet eerder heb ik een duo training mogen ontvangen die zo goed op elke detail zijn ingespeeld. Alle thema's die ik heb besproken zijn behandeld met toewijding en betrokkenheid. En tussen en na de training werden we onthaald met de kookkunsten van Marjolein. Ik heb er sinds die tijd nog dagelijks profijt van. " - 27-07-2020 15:36

"In januari dit jaar een training gedaan bij Paul Flier en Angelique de Graaff. Niet eerder heb ik een duo training mogen ontvangen die zo go… alles lezen - 27-07-2020 15:36

starstarstarstarstar
Jeanine van Leijenhorst
Trainer
10
Coach Veerkracht - Train de trainer

"De lesdagen waren van begin tot eind;boeiend, pittig, inspirerend en eye openend. Geheel gebaseerd op evidence based gedegen wetenschappelijke info: Wat kan daar tegen op? Helemaal niets! De docenten stimuleren je om alles uit jezelf te halen. Achteraf ben je verbaasd over wat je kunt en nu voor altijd over het als coach iemands veerkracht ontwikkelen begrijpt. Je zelfvertrouwen en (zelf)kennis is opgefrist. En dat in een mooie omgeving en een goede sfeer. Wat ook leuk is: Je ontmoet tijdens de opleiding interessante andere mensen uit diverse werkvelden. Door het delen van eenieders ervaring wordt de impact van de opleiding nog meer verhoogt.
" - 22-07-2020 10:50

"De lesdagen waren van begin tot eind;boeiend, pittig, inspirerend en eye openend. Geheel gebaseerd op evidence based gedegen wetenschappelij… alles lezen - 22-07-2020 10:50

Beste Jeanine, hartelijk dank voor je prachtige referentie! Je beschrijft precies de sfeer en de leeromgeving zoals we die graag willen creëren. Hier doen we het voor!

- 22-07-2020 10:50
starstarstarstarstar_half
Marleen Derks
9
Trainersopleiding Erkend Post HBO : Train de trainer / Trainersvaardigheden (13 dgn)

"Terugkijkend ben ik erg blij dat ik de opleiding gedaan heb. Vooraf twijfels doordat ik al vrij lang trainingen geef maar de opleiding heeft veel verdieping en methodische onderbouwing gebracht. Het leereffect is groot en ik sta veel zekerder voor een groep met een beter programma! De trainers zijn ervaren en kritisch om je vooruit te helpen " - 20-07-2020 18:12

"Terugkijkend ben ik erg blij dat ik de opleiding gedaan heb. Vooraf twijfels doordat ik al vrij lang trainingen geef maar de opleiding heeft… alles lezen - 20-07-2020 18:12

starstarstarstarstar_half
Jolande van Driel
9
Train de Trainer

"Een hele fijne leerzame 2-daagse training. Koen is een goede relaxte trainer die helder de stof overbrengt. Alle onderwerpen vanuit het programma komen voldoende aan bod. De verhouding tussen de theorie en praktijk is goed. " - 20-07-2020 10:51

"Een hele fijne leerzame 2-daagse training. Koen is een goede relaxte trainer die helder de stof overbrengt. Alle onderwerpen vanuit het prog… alles lezen - 20-07-2020 10:51