Ervaringen met Train de trainer producten

9,0
Gemiddelde score van Train de trainer producten
Gebaseerd op 469 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Marieke Van der vijver
8
Trainingstechnieken en -instrumenten

"Zeer goede, persoonlijke training. Kundige trainer. Prettige locatie. Heb er echt wat aan in de praktijk.

Zeer goede, persoonlijke training. Kundige trainer. Prettige locatie. Heb er echt wat aan in de praktijk. " - 08-10-2019 17:23

"Zeer goede, persoonlijke training. Kundige trainer. Prettige locatie. Heb er echt wat aan in de praktijk. Zeer goede, persoonlijke train… alles lezen - 08-10-2019 17:23

starstarstarstarstar
Loes Magnin
persvoorlichter
10
Train de trainer: Training voor trainers

"Erg goede training. Leah kan enorm goed schakelen tussen diverse persoonlijkheden in een groep, sluit aan bij de doelen en weet flink uit te dagen. Veel geleerd, door in het diepe te worden gegooid en door goede theorie. Leuk en leerzaam." - 03-10-2019 12:40

"Erg goede training. Leah kan enorm goed schakelen tussen diverse persoonlijkheden in een groep, sluit aan bij de doelen en weet flink uit te… alles lezen - 03-10-2019 12:40

starstarstarstarstar
Samira Benchamach
10
Training ontwerpen (Train de Trainer)

"Veel geleerd over leerstijlen en de hoe vraag. Ik leer nu anders kijken naar de opbouw van een training. De trainer is open en geduldig. Er was ruimte voor humor, wat ik zelf erg prettig vind. Ik raad deze training zeker aan voor iedereen die wilt gaan starten met trainen. " - 25-09-2019 10:25

"Veel geleerd over leerstijlen en de hoe vraag. Ik leer nu anders kijken naar de opbouw van een training. De trainer is open en geduldig. Er … alles lezen - 25-09-2019 10:25

starstarstarstarstar
Anna De Bondt
HR
10
Training ontwerpen (Train de Trainer)

"Leuke en inspirerende dag. Ik heb een goede basis gekregen hoe ik een training kan schrijven. Linda is enthousiast en toegankelijk en weet op een prettige manier de stof over te brengen. Ik kan zeker nu zelf verder aan de slag.

De locatie was heel fijn. Mijn volgende training volg ik zeker weer bij Kura." - 25-09-2019 09:56

"Leuke en inspirerende dag. Ik heb een goede basis gekregen hoe ik een training kan schrijven. Linda is enthousiast en toegankelijk en weet o… alles lezen - 25-09-2019 09:56

starstarstarstarstar_half
Barry Hoendervangers
9
Train de Trainer

"De training voldeed aan mij verwachtingen, waardoor ik geleerd heb om in de praktijk toe te kunnen passen hoe om te gaan met weerstand. verder was de training duidelijk met goede praktische voorbeelden! " - 19-09-2019 14:07

"De training voldeed aan mij verwachtingen, waardoor ik geleerd heb om in de praktijk toe te kunnen passen hoe om te gaan met weerstand. verd… alles lezen - 19-09-2019 14:07

starstarstarstarstar
Peter de Koning
Enterprise Architect
10
Training ontwerpen (Train de Trainer)

"De communicatie was prettig, de locatie ook. de inhoud en het niveau sloten goed aan bij de verwachtingen. Samen met de trainer zinvolle en waardevolle stappen gezet bij het ontwerpen van een training." - 11-09-2019 13:57

"De communicatie was prettig, de locatie ook. de inhoud en het niveau sloten goed aan bij de verwachtingen. Samen met de trainer zinvolle en … alles lezen - 11-09-2019 13:57

starstarstarstarstar_border
Sunay Nuraydin
GB voor mensen met Niet Nederlandse etnische achtergronden
8
Opleiding Train de Trainer

"In 2 dagen veel vertrouwen in eigen kracht gekregen. Met een kleine groep van uit verschillend beroeps waren twee leuke leerzame dagen. Veel geoefend, gehoord en geleerd.
Ik ging naar huis met veel vertrouwen en bevestiging dat ik mijn eigen trainingen nu prima kan opbouwen en uitvoeren. Mooie- ontspannend locatie, prima trainer. "
" - 10-09-2019 14:32

"In 2 dagen veel vertrouwen in eigen kracht gekregen. Met een kleine groep van uit verschillend beroeps waren twee leuke leerzame dagen. Veel… alles lezen - 10-09-2019 14:32

starstarstarstarstar
Richard Booij
10
Train de Trainer

"Veel concrete voorbeelden die ik in de praktijk kan toepassen. Verder heb ik ook concrete tips gekregen voor het maken/houden van een training en het omgaan met weerstand. Ook vond ik de trainer erg enthousiast en gaf hij ruimte voor eigen praktijk voorbeelden. " - 09-09-2019 07:19

"Veel concrete voorbeelden die ik in de praktijk kan toepassen. Verder heb ik ook concrete tips gekregen voor het maken/houden van een traini… alles lezen - 09-09-2019 07:19

starstarstarstarstar
Maria Vermeulen
docent
10
Leergang Activerend opleiden (BDB, Didactische Vaardigheden / Train de trainer)

"Een jaar achter de rug waar ik ongelofelijk veel geleerd heb. Kleine setting dus veel aandacht voor persoonlijke leerdoelen. Goede opbouw van opleiding. Heel veel nieuwe ( digitale) werkvormen geleerd en geleerd te werken vanuit een lesontwerp waarbij aandacht is voor verschillende leerstijlen en verschillende talenten van studenten. Daarnaast een sprong gemaakt in het leren maken van goede toetsen. " - 07-09-2019 13:53

"Een jaar achter de rug waar ik ongelofelijk veel geleerd heb. Kleine setting dus veel aandacht voor persoonlijke leerdoelen. Goede opbouw va… alles lezen - 07-09-2019 13:53

starstarstarstarstar
Mathilde Plender
Hogeschooldocent
10
Leergang Activerend opleiden (BDB, Didactische Vaardigheden / Train de trainer)

"Lia is een expert op het gebied van toetsing en didactiek. Deze LAO is een must voor iedere docent in het hoger onderwijs. Er wordt doelgericht gewerkt aan een zestal competenties. Winst voor de docent en voor de student! " - 06-09-2019 20:36

"Lia is een expert op het gebied van toetsing en didactiek. Deze LAO is een must voor iedere docent in het hoger onderwijs. Er wordt doelgeri… alles lezen - 06-09-2019 20:36

starstarstarstarstar
Ellen Wigman
10
Train de Trainer

"De een op een training was top! de informatie was 'to the point' en toepasbaar in de praktijk situatie. Tevens had ik de eerst dag meer aangekund maar op de tweede dag viel alles op zijn plaats en was het inhoudelijk zeer goed. " - 03-09-2019 08:16

"De een op een training was top! de informatie was 'to the point' en toepasbaar in de praktijk situatie. Tevens had ik de eerst dag meer aang… alles lezen - 03-09-2019 08:16

Karen van der Heijden
starstarstarstarstar_half
Karen van der Heijden
medical trainer
9
Train de Trainer

"leerzame en leuke training. er was een goede balans tussen theorie en praktijk en ook tussen de deelnemers. veel geleerd van elkaar en van de trainer waardoor werkvormen, interactief trainen en timemanagement in mijn eigen trainingen beter verlopen." - 27-08-2019 08:17

"leerzame en leuke training. er was een goede balans tussen theorie en praktijk en ook tussen de deelnemers. veel geleerd van elkaar en van d… alles lezen - 27-08-2019 08:17

starstarstarstarstar_half
Deleij
9
Train de Trainer

"Ik heb zeer veel geleerd. Zo weet ik nu hoe ik interactie in een training kan toepassen en hoe ik werkvormen beter kan introduceren. Ik heb mijn eigen training aangepast aan de hand van de tips en tricks uit deze training." - 26-08-2019 09:56

"Ik heb zeer veel geleerd. Zo weet ik nu hoe ik interactie in een training kan toepassen en hoe ik werkvormen beter kan introduceren. Ik heb … alles lezen - 26-08-2019 09:56

starstarstarstarstar
Deleij
10
Train de Trainer

"Fijne training! Leuke, kleine groep met open sfeer. Veel variatie in deelnemers en soorten trainingen die ze geven. Ik heb onder andere geleerd hoe ik een training kan voorbereiden en hoe om te gaan met weerstand." - 26-08-2019 09:50

"Fijne training! Leuke, kleine groep met open sfeer. Veel variatie in deelnemers en soorten trainingen die ze geven. Ik heb onder andere gele… alles lezen - 26-08-2019 09:50

starstarstarstarstar_half
Suze Koelemij
trainer
9
Train de Trainer

"Hele fijn en leerzame training. Mooie balans tussen theorie en praktijk. Fijn dat de groep niet heel groot was, daardoor was het makkelijk en waardevol om ervaringen uit te wisselen." - 23-08-2019 12:00

"Hele fijn en leerzame training. Mooie balans tussen theorie en praktijk. Fijn dat de groep niet heel groot was, daardoor was het makkelijk e… alles lezen - 23-08-2019 12:00

Jade Chang
starstarstarstarstar
Jade Chang
Talent advisor
10
Training ontwerpen (Train de Trainer)

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren.
Voor mij was het een hele goed combinatie tussen theorie en praktijk. Ik ben een stuk rijker als het gaat kennis over leerstijlen en instructievormen en kan deze nu ook toepassen in mijn eigen training. Linda maakt de materie eenvoudig en leuk en staat heel erg stil bij de hoe vraag, waardoor ik meer dan alleen handvatten krijg en echt wat leer. Tot slot een hele prettige sfeer, informeel, doorpakkend en op een prettige locatie. Chapeau voor de trainingsstijl van Linda. Echt een aanrader!
" - 20-08-2019 15:06

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Voor mij was het een hele goed combinatie tussen theorie en praktijk. Ik ben een stuk rijker a… alles lezen - 20-08-2019 15:06

starstarstarstarstar_half
Hafida Makioui
Adviseur/bemiddelaar
9
Train-de-Trainer

"Top training gehad van een leuke en inspirerende trainer. Luistert goed naar de behoeften van de deelnemers. Veel geleerd. Kleine groepen waardoor er genoeg aandacht is voor alle deelnemers. Een aanrader." - 03-08-2019 13:53

"Top training gehad van een leuke en inspirerende trainer. Luistert goed naar de behoeften van de deelnemers. Veel geleerd. Kleine groepen wa… alles lezen - 03-08-2019 13:53

Bedankt Hafida! Ik vond het ook top met jullie!

- 03-08-2019 13:53
starstarstarstarstar
Lucia Hoekstra
Medical trainer
10
Train de Trainer

"Intensieve training gehad van Maaike, 1 op 1 en erg blij met de tips die ik kreeg, van wat kan beter en vooral wat doe je al goed, waar kun je nog op letten. Was zeer blij met de bevestiging, en nu de verbeterpunten in de praktijk brengen." - 02-08-2019 14:35

"Intensieve training gehad van Maaike, 1 op 1 en erg blij met de tips die ik kreeg, van wat kan beter en vooral wat doe je al goed, waar kun … alles lezen - 02-08-2019 14:35

starstarstarstarstar
Lucia Hoekstra
Trainer L'oreal
10
Train de Trainer

"Train de Trainer gevolgd, geleerd om vraagstelling anders te formuleren. Mooie Aanvulling op je onderbewuste wat je al weet, bevestiging op verbeterpunten. Handige trainerstips goed en direct toepasbaar zijn. Sterkte en verbeterpunten besproken. Goede verhouding theorie en praktijk. Deskundigheid trainer was goed. Locatie en verzorging was goed. Training geef ik een 10." - 25-07-2019 15:36

"Train de Trainer gevolgd, geleerd om vraagstelling anders te formuleren. Mooie Aanvulling op je onderbewuste wat je al weet, bevestiging op … alles lezen - 25-07-2019 15:36

starstarstarstarstar
Brit Giesbertz
Trainer Teaching & Learning centre FNWI - UvA
10
Train de trainer - opleiding voor trainers

"Na een eerdere rugzakdag van Karin de Galan school voor training over het inzetten van rollenspellen, was ik overtuigd van deze methode. Niet denken vanuit de theorie, maar vanuit het praktische vraagstuk van je deelnemers. Met een dergelijke denk- en werkwijze in het opzetten van mijn trainingen heb ik echt vertrouwen (en de ervaring) erin dat ik mijn deelnemers kan geven wat ze nodig hebben én heb ik er veel meer plezier in!

Ik heb na het volgen van deze opleiding een denkwijze, een taal en een gevoel ontwikkeld voor het goed opzetten van een training die echt aansluit bij de vraag. De opleiding heeft me heel veel gebracht. Niet alleen in het ontwikkelen, maar ook in trainen zelf. Inspelen op moeilijke situaties en hoe die juist om te zetten naar een verdieping van je training was hierbij enorm waardevol!

Dé professionaliseringsslag die ik zocht! " - 23-07-2019 09:48

"Na een eerdere rugzakdag van Karin de Galan school voor training over het inzetten van rollenspellen, was ik overtuigd van deze methode. Nie… alles lezen - 23-07-2019 09:48

starstarstarstarstar_half
Piia Lintulahti
CS Associate / Trainer
9
Train-de-Trainer

"Ik vond de training heel intressant en ik veel kunnen gebruiken om nog beter trainer te zijn. Interrractie was goed en leerzaam. Selfreflectie tijdens de lessen zijn leerzaam en jij leerd veel van jouzelf en de manier om je trainingen te geven." - 22-07-2019 08:16

"Ik vond de training heel intressant en ik veel kunnen gebruiken om nog beter trainer te zijn. Interrractie was goed en leerzaam. Selfreflect… alles lezen - 22-07-2019 08:16

starstarstarstarstar
Liese van Dam
Docent Ayurveda
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had ik geluisterd naar feedback van studenten en collega's en verder van alles uitgeprobeerd om dingen te verbeteren. Ik kon inspirerend vertellen en deelnemers waren vrijwel zonder uitzondering positief. Ik bleef echter onzeker en zag regelmatig dat deelnemers dingen anders toepasten dan hoe ik het uitgelegd had. Nadat ik gevraagd werd om les te geven in het tweede jaar van een beroepsopleiding in Ayurveda vond ik het belangrijk meer handvatten te krijgen bij het lesgeven. Ik wilde de studenten helpen de stof goed in de praktijk te gaan toepassen en ik wilde zelf ook meer vertrouwen vinden in het lesgeven, zonder alle onzekerheden en twijfels over wat ik deed. De training 'Van deskundige naar trainer' heeft mij dit beide gebracht. Ik vond het zeer waardevol om een methode te leren die echt heel goed werkt in de praktijk. Ik stel mezelf nu de vraag - wat moeten ze kunnen aan het einde van een training, i.p.v. wat wil ik ze leren. Tijdens de training heb ik veel lesgegeven en ik vond het geweldig te merken dat de studenten net zo enthousiast waren over de lessen als ik zelf! Het is direct merkbaar in een les of iets werkt of niet, en wanneer het niet helemaal soepel verloopt kan ik nu zien wat ik kan aanpassen om het wel te laten werken. De begeleiding van Daan tijdens de opleiding was zeer deskundig en betrokken en heb ik als zeer plezierig ervaren. Het volgen van deze training voelt als een belangrijk omkeerpunt in mijn hoedanigheid als trainer en ik kijk vol vertrouwen uit naar de komende jaren waarin ik met veel plezier zal lesgeven.

" - 14-07-2019 05:15

"Ik gaf al een jaar of tien les. Ik had geen professionele training gehad, maar had mijzelf aangeleerd de stof over te brengen. Daarbij had i… alles lezen - 14-07-2019 05:15

starstarstarstarstar
Brenda
Werkbegeleider
10
Trainersopleiding Erkend Post HBO : Train de trainer / Trainersvaardigheden + (18 dgn)

"Met veel enthousiasme de opleiding post-hbo tot professioneel trainer gevolgd. Het fijne aan deze opleiding is dat theorie en praktijkgericht werken centraal staat. Duidelijke en gestructureerde leerstof met een doordachte visie. Professionele vakdocenten die het uiterste in je naar boven halen. Het heeft me bewuster gemaakt en tot nog meer verdieping gebracht in mijn huidige functie als werkbegeleider maar ook als mens. Bedankt TC Academy!" - 01-07-2019 20:45

"Met veel enthousiasme de opleiding post-hbo tot professioneel trainer gevolgd. Het fijne aan deze opleiding is dat theorie en praktijkgerich… alles lezen - 01-07-2019 20:45

Gavir Breidel
starstarstarstarstar_half
Gavir Breidel
Management Development Adviseur
9
Trainersopleiding Erkend Post HBO : Train de trainer / Trainersvaardigheden + (18 dgn)

"TC Academy is een professionele opleider, maar toch lekker laagdrempelig. De docenten die voor de groep staan zijn goed benaderbaar en hebben oog voor het individu. Lessen zijn voorzien van een goede balans tussen theorie en praktijk. Wat je vandaag leert, kan je morgen toepassen. " - 27-06-2019 13:35

"TC Academy is een professionele opleider, maar toch lekker laagdrempelig. De docenten die voor de groep staan zijn goed benaderbaar en hebbe… alles lezen - 27-06-2019 13:35

starstarstarstarstar
Nicole de Boer
freelancer communicatie & PR
10
Trainersopleiding Van deskundige naar trainer

"Ik geef al jaren workshops en trainingen, dit vloeit voort uit mijn werk als communicatie- & PR-adviseur. In mijn vakgebied ben je altijd bezig hoe je iets overbrengt aan je publiek, maar toch had ik bij het geven van trainingen het idee dat er meer mogelijk was. Na een inspirerende open dag (hands-on, meteen aan de slag) heb ik me opgegeven voor deze opleiding. Wat een fijne ervaring: vanaf het begin een goed gevoel over zowel de inhoud van de training, de trainer(s) als de cursisten. Ik kon wat ik leerde meteen toepassen op bestaande trainingen en een nieuwe aanvraag. Ook leuk om te beseffen: je doet al veel goed, maar het kan nog beter. Ik heb nu beter inzicht in de opbouw van trainingen (vooraf en tijden), kan op meta-niveau schakelen tijdens het geven van de training en snap waarom dingen gaan zoals ze gaan. Bijkomend voordeel is dat ik er veel meer energie uit haal, een bonus. De evaluaties van mijn trainingen zijn vooruit gegaan! Naast glijbaan, trap en andere zaken van de methode is vooral ook de professionele liefde mij bijgebleven. Dit hebben we mogen ervaren en geven we nu als trainers zelf verder. Hoe fijn is dat!" - 27-06-2019 09:28

"Ik geef al jaren workshops en trainingen, dit vloeit voort uit mijn werk als communicatie- & PR-adviseur. In mijn vakgebied ben je altijd be… alles lezen - 27-06-2019 09:28