Ervaringen met Train de trainer

9,0
Gemiddelde score van Train de trainer producten
Gebaseerd op 531 ervaringen
Christiaan Maats
starstarstarstarstar
Christiaan Maats
10
Train-de-Trainer

"Een heel complete training voor de korte tijd die hij duurt. Je maakt kennis met alle aspecten van het geven van een training: communicatie, ontwerp, omgaan met moeilijke situaties. Marijn legt alles rustig en gestructureerd uit, er is ruimte voor vragen en discussie en je wordt uitgedaagd de theorie in de praktijk te brengen. Aanrader!" - 06-08-2020 10:38

"Een heel complete training voor de korte tijd die hij duurt. Je maakt kennis met alle aspecten van het geven van een training: communicatie,… alles lezen - 06-08-2020 10:38

starstarstarstarstar_border
Margot Kemps
8
Train-de-Trainer

"Marijn was hét voorbeeld van een goede trainer; sterke voorbereiding, rustig en gestructureerd, oog voor aanpassingen (online/verplaatsen), focus op leerdoelen van deelnemers en open voor feedback om ook haar eigen training te kunnen verbeteren. Veel van haar geleerd!" - 06-08-2020 07:52

"Marijn was hét voorbeeld van een goede trainer; sterke voorbereiding, rustig en gestructureerd, oog voor aanpassingen (online/verplaatsen), … alles lezen - 06-08-2020 07:52

Stephanie Schwab
starstarstarstarstar
Stephanie Schwab
The story continues Storytelling, Branding, Communicatie
10
Train de Trainer Presentatietraining: Inspirerend Presenteren & Spreken in het Openbaar

"In januari dit jaar een training gedaan bij Paul Flier en Angelique de Graaff. Niet eerder heb ik een duo training mogen ontvangen die zo goed op elke detail zijn ingespeeld. Alle thema's die ik heb besproken zijn behandeld met toewijding en betrokkenheid. En tussen en na de training werden we onthaald met de kookkunsten van Marjolein. Ik heb er sinds die tijd nog dagelijks profijt van. " - 27-07-2020 15:36

"In januari dit jaar een training gedaan bij Paul Flier en Angelique de Graaff. Niet eerder heb ik een duo training mogen ontvangen die zo go… alles lezen - 27-07-2020 15:36

starstarstarstarstar
Jeanine van Leijenhorst
Trainer
10
Coach Veerkracht - Train de trainer

"De lesdagen waren van begin tot eind;boeiend, pittig, inspirerend en eye openend. Geheel gebaseerd op evidence based gedegen wetenschappelijke info: Wat kan daar tegen op? Helemaal niets! De docenten stimuleren je om alles uit jezelf te halen. Achteraf ben je verbaasd over wat je kunt en nu voor altijd over het als coach iemands veerkracht ontwikkelen begrijpt. Je zelfvertrouwen en (zelf)kennis is opgefrist. En dat in een mooie omgeving en een goede sfeer. Wat ook leuk is: Je ontmoet tijdens de opleiding interessante andere mensen uit diverse werkvelden. Door het delen van eenieders ervaring wordt de impact van de opleiding nog meer verhoogt.
" - 22-07-2020 10:50

"De lesdagen waren van begin tot eind;boeiend, pittig, inspirerend en eye openend. Geheel gebaseerd op evidence based gedegen wetenschappelij… alles lezen - 22-07-2020 10:50

Beste Jeanine, hartelijk dank voor je prachtige referentie! Je beschrijft precies de sfeer en de leeromgeving zoals we die graag willen creëren. Hier doen we het voor!

- 22-07-2020 10:50
starstarstarstarstar_half
Marleen Derks
9
Trainersopleiding Erkend Post HBO : Train de trainer / Trainersvaardigheden (13 dgn)

"Terugkijkend ben ik erg blij dat ik de opleiding gedaan heb. Vooraf twijfels doordat ik al vrij lang trainingen geef maar de opleiding heeft veel verdieping en methodische onderbouwing gebracht. Het leereffect is groot en ik sta veel zekerder voor een groep met een beter programma! De trainers zijn ervaren en kritisch om je vooruit te helpen " - 20-07-2020 18:12

"Terugkijkend ben ik erg blij dat ik de opleiding gedaan heb. Vooraf twijfels doordat ik al vrij lang trainingen geef maar de opleiding heeft… alles lezen - 20-07-2020 18:12

starstarstarstarstar_half
Jolande van Driel
9
Train de Trainer

"Een hele fijne leerzame 2-daagse training. Koen is een goede relaxte trainer die helder de stof overbrengt. Alle onderwerpen vanuit het programma komen voldoende aan bod. De verhouding tussen de theorie en praktijk is goed. " - 20-07-2020 10:51

"Een hele fijne leerzame 2-daagse training. Koen is een goede relaxte trainer die helder de stof overbrengt. Alle onderwerpen vanuit het prog… alles lezen - 20-07-2020 10:51

starstarstarstarstar_half
Jaap Tol
Docent/trainer/therapeut
9
NLP Trainer - 6-Daagse Opleiding/Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Een bijzondere training. De Vrije Oogst werkt met onbewust leren. Dit houdt in: staan in het moment met een onbegrensd vertrouwen in het onbewuste. Je wordt aan de hand meegenomen in het spreken vanuit je hart. In kleine stapjes leer je met vrijwel geen voorbereiding voor de groep te staan. Vanuit je kern je verhalen (metaforen) vertellen, waarin je meerdere verhaallijnen tot een eenheid weeft. Er is niet alleen veel aandacht voor wat je vertelt, maar ook hoe, waarbij vooral gelet wordt op de lichaamshouding. Je wordt uitgenodigd om in je verhaal verschillende rollen te spelen. Aan het einde van de training worden de NLP technieken verbonden met wat je de eerste dagen hebt geleerd. Je krijgt dan wat meer voorbereidingstijd, en geeft op de een na laatste dag een korte NLP training. Een bijzondere ervaring, NLP geven vanuit je hart.
" - 20-07-2020 09:50

"Een bijzondere training. De Vrije Oogst werkt met onbewust leren. Dit houdt in: staan in het moment met een onbegrensd vertrouwen in het onb… alles lezen - 20-07-2020 09:50

starstarstarstarstar
Bram Wonders
10
Train de Trainer

"Tijdens deze training leer je veel op een ontspannen manier. Koen is een fijne trainer die goed bij mij past. Ik heb o.a. geleerd hoe je een training opbouwt aan de hand van leuke hand-on voorbeelden. " - 20-07-2020 09:21

"Tijdens deze training leer je veel op een ontspannen manier. Koen is een fijne trainer die goed bij mij past. Ik heb o.a. geleerd hoe je een… alles lezen - 20-07-2020 09:21

👍 Harry van Dreumel 👍
starstarstarstarstar
👍 Harry van Dreumel 👍
Eigenaar / Directeur
10
Train de Trainer Presentatietraining: Inspirerend Presenteren & Spreken in het Openbaar

"Een waardevolle training waar Paul Flier samen met Angelique de Graaff, zorgen voor voldoende kennisoverdracht en beleving. De wijze van trainen sloot precies aan bij de behoeftes van de deelnemers en iedereen heeft voldaan de training afgesloten." - 17-07-2020 12:55

"Een waardevolle training waar Paul Flier samen met Angelique de Graaff, zorgen voor voldoende kennisoverdracht en beleving. De wijze van tra… alles lezen - 17-07-2020 12:55

starstarstarstarstar
Bob Oudheusden
Trainer Kwintes
10
Train de Trainer

"Trainingen heeft aan mijn verwachtingen voldoen, ik kon goed werken aan mijn persoonlijke leerdoelen. Direct kunnen toepassen in de praktijk, training opzetten, theorie goed naar de praktijk kunnen vertalen. Ik vond de training in het kort: maatwerk, praktijkgericht en enthousiasme van de trainer, top. " - 17-07-2020 12:24

"Trainingen heeft aan mijn verwachtingen voldoen, ik kon goed werken aan mijn persoonlijke leerdoelen. Direct kunnen toepassen in de praktijk… alles lezen - 17-07-2020 12:24

Dank je wel Bob voor het geven van je mooie waardering. Veel leerplezier in de praktijk!

- 17-07-2020 12:24
starstarstarstarstar
Edith Vaandrager
Trainer Praktijkbegeleiders Kwintes
10
Train de Trainer

"Ik heb meer handvatten gekregen voor het geven van een training. Direct kunnen toepassen de verschillende leerstijlen van KOLB o.a. Prettige manier van trainen, sluit goed aan bij de vraag en behoefte. Duidelijk link van de stof -theorie naar de praktijk. " - 17-07-2020 12:19

"Ik heb meer handvatten gekregen voor het geven van een training. Direct kunnen toepassen de verschillende leerstijlen van KOLB o.a. Prettige… alles lezen - 17-07-2020 12:19

Joris Heus
starstarstarstarstar
Joris Heus
Coach & Trainer
10
Trainersopleiding Erkend Post HBO : Train de trainer / Trainersvaardigheden (13 dgn)

"Praktische training met tegelijkertijd een sterke theoretische basis. Inspirerende lesdagen gecombineerd met e-learning en intervisiebijeenkomsten.

Samen met acht andere deelnemers heb ik een hele mooie tijd gehad met veel inzicht in mezelf en het vak.
De focus was drieledig:
- Wie ben ik als trainer - het reflecteren op eigen handelen als trainer;
- Het gefundeerd opzetten van trainingsprogramma's;
- Het werken met groepen waarin groepsdynamica, weerstand en mijn eigen rol daarin van belang zijn.

De locatie, de verzorging en de begeleiding waren goed in orde. " - 17-07-2020 09:43

"Praktische training met tegelijkertijd een sterke theoretische basis. Inspirerende lesdagen gecombineerd met e-learning en intervisiebijeenk… alles lezen - 17-07-2020 09:43

starstarstarstarstar
G.berkel@igm.nl Berkel
Trainer / Retailadviseur
10
Trainersopleiding Erkend Post HBO : Train de trainer / Trainersvaardigheden + (18 dgn)

"Trainen is een vak. Veel geleerd over leerstijlen, opbouw van de training en omgaan met groepen. Inmiddels aangesteld als intern trainer bij mijn werkgever, mede dankzij de vakkundige begeleiding van de opleiders bij de TC academy. " - 15-07-2020 07:35

"Trainen is een vak. Veel geleerd over leerstijlen, opbouw van de training en omgaan met groepen. Inmiddels aangesteld als intern trainer bij… alles lezen - 15-07-2020 07:35

Carla Broekhoff
starstarstarstarstar
Carla Broekhoff
teammanager
10
NLP Trainer - 6-Daagse Opleiding/Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Bij deze training ga je meteen aan de slag met presenteren. Door het gevoel van veiligheid wat wordt gecreëerd (er wordt op een mooie opbouwende manier feedback gegeven) krijg je steeds meer plezier in het oefenen. Er is sprake van een ontspannen sfeer en ook is er ruimte voor de nodige humor. Aan het einde van deze training, ben je zo gegroeid dat je je een heel stuk zekerder voelt om voor een groep te staan en een presentatie/training te geven." - 11-07-2020 15:44

"Bij deze training ga je meteen aan de slag met presenteren. Door het gevoel van veiligheid wat wordt gecreëerd (er wordt op een mooie opbouw… alles lezen - 11-07-2020 15:44

Jan Tienstra
starstarstarstarstar
Jan Tienstra
10
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Inspirerende, waardevolle, krachtige 6-Daagse NLP Trainersopleiding op een prachtige locatie. Mooie feedback mogen ontvangen van de trainers Paul en Angelique en van de mede-cursisten. Heerlijke maaltijden verzorgd door Marjolijn. Een absolute aanrader voor iedereen die inspirerend en overtuigend wil leren presenteren. " - 11-07-2020 12:37

"Inspirerende, waardevolle, krachtige 6-Daagse NLP Trainersopleiding op een prachtige locatie. Mooie feedback mogen ontvangen van de trainers… alles lezen - 11-07-2020 12:37

starstarstarstarstar
Linda Laene-Maes
10
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Wat een heerlijke omgeving om deze trainersopleiding te volgen. In de bossen, alle ruimte en rust. Dat in combinatie met de kundige, ontspannen, respectvolle en duidelijke lessen van Paul en Angelique maakt dat ik mooie sprongen heb gemaakt in het trainerschap. Ook alle lof voor Marjolein voor al het heerlijke eten waarbij ze ook nog rekening hield met mijn dieet. " - 10-07-2020 14:09

"Wat een heerlijke omgeving om deze trainersopleiding te volgen. In de bossen, alle ruimte en rust. Dat in combinatie met de kundige, ontspan… alles lezen - 10-07-2020 14:09

starstarstarstarstar
Daniël De Zeeuw
10
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Er zijn veel verschillende NLP opleidingen/trainingen en bij de vrije oogst maken ze het verschil! Een geweldige locatie midden in een prachtig mooi natuurgebied. De leermethode die ze daar toepassen is volgens mijn ervaring de mooiste en meest inspirerende manier om te leren! Volgens mijn ervaring zijn er veel NLP trainingen waar het rigide en procesmatig wordt overgedragen , echter bij de vrije oogst is het heel dynamisch en heb geleerd dat ik het kan toepassen daar waar en wanneer nodig , op een manier die aansluit bij mij of mijn omgeving. Vertrouwen op het onbewuste en werken met wat zich aandient , kan vrij oogsten uit alles wat ik altijd al heb gehad en heb deze geweldige repertoire aangevuld met NLP. Begin 2020 had ik me aangemeld voor het drieluik: practitioner , master practitioner en de NLP trainers opleiding , heb het zelf gefinancierd en voor mij is het elke euro meer dan waard! Elke dag betaald het zich uit in geweldige ervaring, leermomenten , inzichten en resultaten. De NLP trainers opleiding is voor mij de kers op een heerlijke taart , ontspannen presenteren met plezier ! Dankzij deze training is mijn mindset net zo lenig als een slangenmens. Feedback geven en ontvangen op een manier die persoonlijke groei en samenwerking laat bloeien , en geweldige tools om te leren omgaan met onverwachte situaties. Volgens mijn ervaring maken ze bij de vrije oogst het verschil wat het verschil maakt. " - 09-07-2020 13:07

"Er zijn veel verschillende NLP opleidingen/trainingen en bij de vrije oogst maken ze het verschil! Een geweldige locatie midden in een prach… alles lezen - 09-07-2020 13:07

starstarstarstarstar_border
Boulahya
Trainer
8
Train de Trainer: Webinar Blended Learning

"De webinar was rijk aan informaties over blended learning. Ik vond dat de trainer kon ons goed meenemen en interactie creeëren alhoewel het was een webinar en je hoeft maar enkel naar te luisteren... Zeker te aanraden voor wie nog in zoektocht is op online middelen." - 08-07-2020 09:07

"De webinar was rijk aan informaties over blended learning. Ik vond dat de trainer kon ons goed meenemen en interactie creeëren alhoewel het … alles lezen - 08-07-2020 09:07

starstarstarstarstar
Roel Collignon
Trainer
10
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Ik heb de NLP trainers training van Paul en Angelique gevolgd en mede daaraan mijn nieuwe baan te danken. Wat een inhoudelijke verrijking en ervaring, maar ook de gastvrijheid: meer dan je zal verwachten! Dank jullie wel!" - 08-07-2020 08:29

"Ik heb de NLP trainers training van Paul en Angelique gevolgd en mede daaraan mijn nieuwe baan te danken. Wat een inhoudelijke verrijking en… alles lezen - 08-07-2020 08:29

starstarstarstarstar
Carolien Wischmeijer
Leerkracht basisonderwijs
10
Train de Trainer Presentatietraining: Inspirerend Presenteren & Spreken in het Openbaar

"Er is iets in mij aangesproken wat ik vergeten was. Een wijsheid, lef, innerlijk weten. Het doen, durven, ervaren, anderen zien en horen en gewoon samen zijn heeft mijn geloof in mijzelf en mijn mogelijkheden versterkt." - 07-07-2020 11:30

"Er is iets in mij aangesproken wat ik vergeten was. Een wijsheid, lef, innerlijk weten. Het doen, durven, ervaren, anderen zien en horen en … alles lezen - 07-07-2020 11:30

starstarstarstarstar
Romy Riedel
trainer
10
Train de Trainer: Webinar Blended Learning

"Trainer houdt heel goed contact met de deelnemers tijdnes het webinar worden de vragen en opmrkingen van de deelnemers besproken. Webinar interactie gegeven door verschillende vragen die de deelnemers moeten beantworden. Inhoudelijk heel duidelijk en als gevraagd altijd extra informatie/uitleg gegeven.
Deelnemers ervaren tijdens het hele webinar heel veel aandacht door de trainer, aanspreken met naam enz." - 07-07-2020 08:54

"Trainer houdt heel goed contact met de deelnemers tijdnes het webinar worden de vragen en opmrkingen van de deelnemers besproken. Webinar in… alles lezen - 07-07-2020 08:54

starstarstarstarstar_half
C. Noordberger
9
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"
Het is alsof je uit een vliegtuig springt,geheel onervaren, richting oceaan, met een trainer als guide... en het blijkt dat je alles al in je hebt de sprong te maken, sierlijk te landen en verrassend genoeg land vind.

Prachtige locatie, ervaren trainers die je uitnodigen het maximale uit jezelf te halen. CORE NLP :)" - 07-07-2020 07:04

" Het is alsof je uit een vliegtuig springt,geheel onervaren, richting oceaan, met een trainer als guide... en het blijkt dat je alles al in… alles lezen - 07-07-2020 07:04

Monique Gresel/Schuurmans
starstarstarstarstar_half
Monique Gresel/Schuurmans
9
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Als eerste top omgeving slaapgelegenheid en het eten dikke 10.
Met recht echte mastertrainers .Zo ontzettend veel geleerd! Er gebeurde deze week een heftig overlijden in de familie ,ook hierbij zo ontzettend fijne steun gehad .Enorm gegroeid op alle vlakken .Heel dankbaar dat ik dit heb kunnen meemaken . Echt een aanrader !Ook kan ik me helemaal vinden in missie en visie Core NLP !" - 06-07-2020 19:42

"Als eerste top omgeving slaapgelegenheid en het eten dikke 10. Met recht echte mastertrainers .Zo ontzettend veel geleerd! Er gebeurde deze… alles lezen - 06-07-2020 19:42

Wilma Schrijen
starstarstarstarstar_half
Wilma Schrijen
Verbinder, netwerker, sociaal werker
9
Train de Trainer Presentatietraining: Inspirerend Presenteren & Spreken in het Openbaar

"Mijn angst om voor groepen een verhaal te houden, alle fabels die ik mezelf vertelde, heb ik kunnen ontkrachten door succes ervaringen. Ik heb geleerd zelfvertrouwen te hebben in mijn eigen kunnen. De training is een enorme spurt in mijn ontwikkeling geweest." - 06-07-2020 13:50

"Mijn angst om voor groepen een verhaal te houden, alle fabels die ik mezelf vertelde, heb ik kunnen ontkrachten door succes ervaringen. Ik h… alles lezen - 06-07-2020 13:50

starstarstarstarstar
JORG DE PUNDER
eigenaar
10
NLP Trainersopleiding 6-Daagse Retreat - Inspirerend Spreken - Train de Trainer

"Een mooie 6 daagse training op een prachtig landgoed waar ik met 2 geweldige trainers mezelf heb mogen ontwikkelen tot internationaal gecertificeerd NLP trainer. De trainers zijn Warm, vriendelijk en deskundig. Een absolute aanrader!

Een absolute aanrader!" - 06-07-2020 13:37

"Een mooie 6 daagse training op een prachtig landgoed waar ik met 2 geweldige trainers mezelf heb mogen ontwikkelen tot internationaal gecert… alles lezen - 06-07-2020 13:37