Ervaringen met Voortgezet Onderwijs

8,7
Gemiddeld cijfer voor Voortgezet Onderwijs producten
Gebaseerd op 55 ervaringen
Jelly Offereins
starstarstarstarstar
Jelly Offereins
10
Activerend live online onderwijs verzorgen

"Praktisch bruikbaar, realistisch en stevig onderbouwd!
In slechts anderhalf uur heeft Anneke een aantal concrete opdrachten met ons gedaan en ons daarmee vertrouwen gegeven te experimenteren. De dag erna gaf ik een training in Wenen en kon ik gelijk een aantal zaken uit de workshop van Anneke toepassen (met succes) " - 28-01-2020 07:51

"Praktisch bruikbaar, realistisch en stevig onderbouwd! In slechts anderhalf uur heeft Anneke een aantal concrete opdrachten met ons gedaan … alles lezen - 28-01-2020 07:51

starstarstarstarstar_half
Ineke van Dalen
OOP MBO
9
Weerbaarheid in het Onderwijs; Omgaan met grensoverschrijdend gedrag

"Deze training wordt op een boeiende en zeer plezierige manier gegeven.Een training die je hand vaten geeft om makkelijker om te gaan met deze doelgroep en ook in het dagelijks leven ;-)" - 12-11-2019 13:54

"Deze training wordt op een boeiende en zeer plezierige manier gegeven.Een training die je hand vaten geeft om makkelijker om te gaan met dez… alles lezen - 12-11-2019 13:54

starstarstarstarstar_border
Joyce El Mahi de Jong
Leerkracht
8
Cursus 21st Century Skills

"Hele leuke inspirerende cursus. Door tijdgebrek niet altijd toepasbaar in de praktijk. Het zet je wel tijdens andere lessen aan het denken over hoe je de 21 eeuwse vaardigheden kan mengen met de bestaande methode lessen." - 11-06-2019 05:56

"Hele leuke inspirerende cursus. Door tijdgebrek niet altijd toepasbaar in de praktijk. Het zet je wel tijdens andere lessen aan het denken o… alles lezen - 11-06-2019 05:56

starstarstarstar_halfstar_border
Feleus
leerkracht groep 7
7
Cursus 21st Century Skills

"Het was fijn dat Meldrid de training aan kon passen aan de wensen van ons als team. Helaas vergt het werken enorm veel voorbereidingstijd en materiaal waaraan het ons ontbreekt." - 05-06-2019 08:50

"Het was fijn dat Meldrid de training aan kon passen aan de wensen van ons als team. Helaas vergt het werken enorm veel voorbereidingstijd en… alles lezen - 05-06-2019 08:50

starstarstarstarstar_half
Abdel Stitou
Docent Economie en projectcoördinator Millennium skills
9
Cursus 21st Century Skills

"Mildred practices what she preaches!
Wil je concrete handvatten aangereikt krijgen om de 21-eeuwse vaardigheden creatief te implementeren in het onderwijs? Dan is dit jouw cursus!
Mildred doet dit op een zeer persoonlijke, creatieve en bevlogen wijze. " - 27-05-2019 11:16

"Mildred practices what she preaches! Wil je concrete handvatten aangereikt krijgen om de 21-eeuwse vaardigheden creatief te implementeren i… alles lezen - 27-05-2019 11:16

starstarstarstar_halfstar_border
Wim Jagt
docent
7
Cursus 21st Century Skills

"Trainer had een luisterend oor en dacht mee met de groep.
Zijn aanpak zorgde voor een lijstje met verbeter- en aandachtspunten. Lekker concreet. Hij wees er ook op dat we een lange adem nodigen hebben bij een transformatie " - 27-05-2019 09:46

"Trainer had een luisterend oor en dacht mee met de groep. Zijn aanpak zorgde voor een lijstje met verbeter- en aandachtspunten. Lekker conc… alles lezen - 27-05-2019 09:46

starstarstarstarstar
Jan Karstens
docent
10
Masterclass 21st Century Skills

"In mei de cursus afgerond van Septemberonderwijs. De eerste teaining hebben we van Puk gehad, de tweede van Cor.
Opvallend is dat de trainers erg kundig zijn en flexibel.
De laatste training was al vorig cursusjaar besteld, waardoor de opdracht niet meer voldeed aan de nieuwe behoeften. Ons team is bezig met onderwijsverdneuwing en al doende ontstonden nieuwe vragen en behoeftes.
Cor wist goed in te spelen op de nieuwe vragen en heeft ook aandacht gehad voor de processen in het team achter de vragen, zodat wij constructief met elkaar het nieuwe onderwijs kunnen ontwikkelen.
Hij heeft gezorgd dat het team beter de verbinding kon maken met elkaar door ruimte te geven aan individuele behoeften, kernkwadranten te maken, feedback te trainen en achterliggende modellen aan te bieden en te oefenen.

Een aanrader!" - 22-05-2019 13:09

"In mei de cursus afgerond van Septemberonderwijs. De eerste teaining hebben we van Puk gehad, de tweede van Cor. Opvallend is dat de traine… alles lezen - 22-05-2019 13:09

starstarstarstarstar_border
Laura de With
Docent en studentexpert
8
Cursus 21st Century Skills

"Ik vond dit een hele fijne training, omdat het vernieuwend en toepasbaar is in de praktijk! De trainer gaf goede actieve werkvormen mee die wij als team gingen uitvoeren en wij ook gelijk tijdens onze eigen lessen konden toepassen! Erg fijn! Daarnaast waren de coachgesprekken ook goed met persoonlijke aandacht. " - 20-05-2019 13:57

"Ik vond dit een hele fijne training, omdat het vernieuwend en toepasbaar is in de praktijk! De trainer gaf goede actieve werkvormen mee die … alles lezen - 20-05-2019 13:57

starstarstarstarstar_half
Kirsten Groen in t Wout
leerkracht
9
Cursus 21st Century Skills

"Het prettige aan de cursus was, dat wij onze eigen praktijksituatie konden inbrengen. De cursusleidster heeft haar programma precies op onze wensen aangepast.Tijdens de cursusdag werd luisteren/doen goed afgewisseld, hierdoor het gemakkelijk was om "erbij" te blijven!" - 15-01-2019 14:01

"Het prettige aan de cursus was, dat wij onze eigen praktijksituatie konden inbrengen. De cursusleidster heeft haar programma precies op onze… alles lezen - 15-01-2019 14:01

starstarstarstarstar_half
Koosje van Oudheusden
docent Nederlands
9
Cursus 21st Century Skills

"Ik vond Carol een zeer plezierige trainster. De cursus was inhoudelijk goed. Carol is een mooi mens bij wie je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ze doet het echt perfect vind ik, terwijl ik over het algemeen erg kritisch ben. Een tip zou kunnen zijn om een les bij te wonen (Carol) waarbij je de theorie toepast in de praktijk (deelnemer van de cursus). Misschien een beetje eng voor sommigen, maar wel goed om te doen denk ik. Carol is in ieder geval een kei in haar werk!" - 06-07-2018 11:41

"Ik vond Carol een zeer plezierige trainster. De cursus was inhoudelijk goed. Carol is een mooi mens bij wie je je onmiddellijk op je gemak v… alles lezen - 06-07-2018 11:41

starstarstarstarstar
Marlou Heppenstrijdt
Docent, Slb’r
10
Cursus 21st Century Skills

"leerzaam en heel inspirerend. Een goede en praktische inleiding in het leren / oefenen van 21ct skills. Zijn er trouwens ook al goeie opdrachten te vinden ergens voor mbo hierin? Dat zou een goeie aanvulling zijn" - 06-07-2018 10:49

"leerzaam en heel inspirerend. Een goede en praktische inleiding in het leren / oefenen van 21ct skills. Zijn er trouwens ook al goeie opdrac… alles lezen - 06-07-2018 10:49

Peter Lubbers
starstarstarstarstar
Peter Lubbers
Coördinerend docent L&B bij ROC TOP
10
Cursus 21st Century Skills

"Helemaal op maat, juiste moment, juiste inhoud, meteen praktisch toepasbaar, goede sfeer, top! De 21st century skill hebben een concreet gezicht gekregen en zijn helemaal niet zo ingewikkeld om in het onderwijs op te nemen." - 05-07-2018 13:50

"Helemaal op maat, juiste moment, juiste inhoud, meteen praktisch toepasbaar, goede sfeer, top! De 21st century skill hebben een concreet gez… alles lezen - 05-07-2018 13:50

Ingrid ter Horst
starstarstarstarstar_half
Ingrid ter Horst
Expert docent, ontwikkelaar van leermiddelen, constructeur van examen projecten, trainer en redacteur.
9
Masterclass 21st Century Skills

"Gesponsord door de Rotterdamse lerarenbeurs heb ik het afgelopen jaar masterclasses gevolgd bij Puck. Samen met andere onderwijsmensen hebben we leuk gespard en ideeën opgedaan om het onderwijs een mooie innovatieve boost te geven. Enorm inspirerend en gezellig. Top!" - 20-06-2018 19:28

"Gesponsord door de Rotterdamse lerarenbeurs heb ik het afgelopen jaar masterclasses gevolgd bij Puck. Samen met andere onderwijsmensen hebbe… alles lezen - 20-06-2018 19:28

John Drunen
starstarstarstarstar_half
John Drunen
Docent/Klassenbegeleider Zadkine Entreecollege
9
Masterclass 21st Century Skills

"Ik vond de training 21st century skills prima. Het was niet te zwaar, zeker op vrijdagmiddag naar het einde van het schooljaar. Er werden interessante en praktisch bruikbare items behandeld. De trainingen en de coachgesprekken waren goed voorbereid. De sfeer was ontspannen en iedere training had wel weer iets verrassends. De locatie was goed in orde en de laatste keer in een andere locatie, die was nog beter." - 20-06-2018 08:59

"Ik vond de training 21st century skills prima. Het was niet te zwaar, zeker op vrijdagmiddag naar het einde van het schooljaar. Er werden in… alles lezen - 20-06-2018 08:59

starstarstarstarstar_half
Cees Brink
Docent Frans
9
Masterclass 21st Century Skills

"Veel gedaan, geleerd, genoten en ik kijk net groot plezier terug op wat Puck met ons heeft doorgenomen. Goede start, fijne onderwerpen maar vooral ook goede toelichting en leuke leerpunten zoals: een goede pedagoog is horzel en vroedvrouw! Graag zou ik nog eens een masterclass meedoen geleid door Puck; zijstraat garant voor kwaliteit!" - 15-06-2018 10:11

"Veel gedaan, geleerd, genoten en ik kijk net groot plezier terug op wat Puck met ons heeft doorgenomen. Goede start, fijne onderwerpen maar … alles lezen - 15-06-2018 10:11

starstarstarstarstar_half
Anneloes Crince Le Roy
docent
9
Mindful werken in het Onderwijs

"Vriendelijk, heldere uitleg. Ze kon goed doorvragen om je tot de kern van je probleem te brengen. Fijne stem. Begripvol. Persoonlijke touch vond ik ook fijn (Ze vertelde ook over zichzelf)." - 13-06-2018 09:47

"Vriendelijk, heldere uitleg. Ze kon goed doorvragen om je tot de kern van je probleem te brengen. Fijne stem. Begripvol. Persoonlijke touch … alles lezen - 13-06-2018 09:47

starstarstarstarstar_border
Lonneke Rauch
8
Mindful werken in het Onderwijs

"Het was goed dat de training niet alleen gericht was op het privéleven, maar ook op werk. Op deze manier kan ik nu proberen al het geleerde eigen te maken op meerdere vlakken.

Het was prettig dat ik gewoon mezelf kon zijn en dat er werd geluisterd.

Soms ging naar mijn idee de training te snel. We kregen een week de tijd om telkens nieuwe kennis eigen te maken en dit is eigenlijk best kort. Zeker gezien de drukte naast de mindfulness. De drukte zorgde er soms ook voor dat ik niet genoeg tijd had om te oefenen. Zeker niet alle huiswerkopdrachten. Dat waren er namelijk best wat.
Het positieve daaraan was: hoe om te gaan met het niet af krijgen van opdrachten. Dat was namelijk een leerpunt van mij.

De berichtjes (sms) tussen de trainingen door heb ik ook als prettig ervaren. Dit zorgt voor een extra bewustwordingsmoment.

Al met al is het een goede training geweest. Nu nog bepalen wat ik er zelf uit ga halen en hoe ik het verder ga toepassen." - 22-05-2018 10:01

"Het was goed dat de training niet alleen gericht was op het privéleven, maar ook op werk. Op deze manier kan ik nu proberen al het geleerde … alles lezen - 22-05-2018 10:01

starstarstarstarstar_half
Marjolein sanders
zorgcoordinator
9
Masterclass 21st Century Skills

"Activerende, inspirerende training over wat 21st Century skills kunnen betekenen voor mijn werkpraktijk, de studenten en mijn eigen ontwikkeling.

Mijn scepsis en angst voor digitalisering, robotica en de virtuele wereld zijn getransformeerd in nieuwsgierigheid, onderzoeken en interesse.

Puck weet de rode draad goed te bewaken en heeft ons als deelnemers actief betrokken bij de inhoud van de masterclass. Ik kan elk onderwijsteam deze training aanraden, omdat het over echt leren, creativiteit, kritische denkvaardigheden gaat.

Als er een vervolg komt waarin je als cursist leert 21st Century Skills trainingen te geven aan groepen, ben ik erbij. Een train-de-trainer variant lijkt me echt fantastisch!" - 01-09-2017 09:07

"Activerende, inspirerende training over wat 21st Century skills kunnen betekenen voor mijn werkpraktijk, de studenten en mijn eigen ontwikke… alles lezen - 01-09-2017 09:07

starstarstarstarstar
Julia van der Horst
Coordinator diensterlening en zorg
10
Masterclass 21st Century Skills

"Puck is een super toffe trainer, die goed onthoudt waar we meebuig zijn geweest. Ze kan goed inspelen op de situatie en wat de groep nodig heeft! Ze heeft veel kennis en kan deze goed overbrengen.
" - 03-08-2017 13:06

"Puck is een super toffe trainer, die goed onthoudt waar we meebuig zijn geweest. Ze kan goed inspelen op de situatie en wat de groep nodig h… alles lezen - 03-08-2017 13:06

starstarstarstarstar_half
Hassan Joumaili
teacher at School
9
Masterclass 21st Century Skills

""Prima training!
Wijze van presenteren was erg
duidelijk.
Ze nam de tijd om alle vragen uitgebreid en begrijpbaar uit te leggen. Daarnaast hebben de praktijkoefeningen mij geholpen om inzichtelijk te maken waar ik tegen aan loop en hoe dit op te lossen. Ik zal deze training zeker aanraden aan een ieder in een leidinggevende positie."
Ik heb praktische inzichten gekregen in de verschillende facetten van de 21e eeuwse.
Veel geleerd." - 26-06-2017 14:29

""Prima training! Wijze van presenteren was erg duidelijk. Ze nam de tijd om alle vragen uitgebreid en begrijpbaar uit te leggen. Daarnaa… alles lezen - 26-06-2017 14:29

starstarstarstarstar_border
Shing chan
leerkracht
8
Masterclass 21st Century Skills

"Puck heeft ons in beperkt aantal uren ons op een inspirerende wijze laten kennismaken met de verschillende facetten van de 21e eeuwse vaardigheden. Het onderdeel ICT heeft zij bewust buiten beschouwing gelaten, maar ons wel op de hoogte gehouden van handige, ondersteunende tools en apps.
De min-puntjes zijn dat er nauwelijks tijd over is voor eventuele uitwisseling van de praktische ervaringen van de medecursisten, en dat de samenwerking van de buddies niet altijd efficiënt verloopt.
Verder top!" - 15-05-2017 14:54

"Puck heeft ons in beperkt aantal uren ons op een inspirerende wijze laten kennismaken met de verschillende facetten van de 21e eeuwse vaardi… alles lezen - 15-05-2017 14:54

starstarstarstarstar
Esther Winkelman
10
Wettelijke Kaders Onderwijs specifiek (WKOs)

"Zeer eenvoudige en duidelijke online leeromgeving die je door het thuis geleverde lesboek heen help met na ieder onderdeel een toets en onbeperkt examentraining toetsten. Ook heel prettig de Memotrainer. Die op je mobiel te downloaden is. " - 21-10-2016 10:51

"Zeer eenvoudige en duidelijke online leeromgeving die je door het thuis geleverde lesboek heen help met na ieder onderdeel een toets en onbe… alles lezen - 21-10-2016 10:51

Hilde van der Geld
starstarstarstarstar_half
Hilde van der Geld
Trainer | Adviseur | Coach van creatieve leerprocessen at de LEERSTUDIO
9
Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer)

"De Leergang de Digitale Docent geeft een zeer compleet beeld van de mogelijkheden en kansen die er zijn voor het gebruik van ICT in het onderwijs. Het programma is een sterke mix tussen theoretische kaders en de toepassing van tools en apps die ook direct toe te passen zijn in de dagelijkse praktijk van een trainer of docent. Lia kan mij als geen ander enthousiasmeren om actief met ICT aan het werk te gaan en mijn trainingen op die manier te verrijken!" - 22-08-2016 19:11

"De Leergang de Digitale Docent geeft een zeer compleet beeld van de mogelijkheden en kansen die er zijn voor het gebruik van ICT in het onde… alles lezen - 22-08-2016 19:11

Lizet Boomaars
starstarstarstarstar_border
Lizet Boomaars
Trainer/ freelance docent AAN'ZET organizing en training
8
Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer)

"In november 2015 ben ik gestart met de opleiding De Digitale Docent. Er is een wereld open gegaan op het gebied van (digitale)werkvormen, toetsing en communicatie maar ook in het effectiever en efficicienter werken en voorbereiden van lessen en trainingen. Ik kan en moet mezelf nog verder ontwikkelen maar heb nu al dagelijks plezier van hetgeen ik tijdens de Leerlang De Digitale Docent heb geleerd.

" - 09-08-2016 08:07

"In november 2015 ben ik gestart met de opleiding De Digitale Docent. Er is een wereld open gegaan op het gebied van (digitale)werkvormen, to… alles lezen - 09-08-2016 08:07

Dolinda Leliveld
starstarstarstarstar_half
Dolinda Leliveld
Trainer&Coach Sales|Communicatie| Leiderschap| Klantgerichtheid helpt u om uw klantambitie te vervullen.
9
Leergang Didactiek, ICT en Onderwijs. Benut Blended learning in jouw praktijk (train-de-trainer)

"Een zeer interactieve opleiding waar je leert om vanuit visie ontwikkeling van digitale media, deze media vervolgens zelf leert maken en daarna direct in eigen werkomgeving/training en/of onderwijs in te zetten. Kernwoorden hierbij: Zelf doen, samen delen &leren van elkaar, digitaal lesmateriaal ontwikkelen, praktijkgericht." - 18-07-2016 07:09

"Een zeer interactieve opleiding waar je leert om vanuit visie ontwikkeling van digitale media, deze media vervolgens zelf leert maken en daa… alles lezen - 18-07-2016 07:09