Ervaringen met Workshops geven

8,8
Gemiddeld cijfer voor Workshops geven producten
Gebaseerd op 299 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Ruud De Rijke
Commercial director Europe
8
Authentiek Spreken en Presenteren

"Erg goede training die terug gaat naar de basis van het spreken en de nadruk legt op spreken vanuit jezelf. Iets vanuit jezelf vertellen kan nooit fout want de anders kan er niet over oordelen. Intensieve dag maar zeer positief en leuke handvatten voor de toekomst!" - 06-10-2021 11:06

"Erg goede training die terug gaat naar de basis van het spreken en de nadruk legt op spreken vanuit jezelf. Iets vanuit jezelf vertellen kan… alles lezen - 06-10-2021 11:06

Lia Xing
starstarstarstarstar
Lia Xing
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Van tevoren niet durven hopen, maar dit was voor mij de perfecte cursus! In de goed doordachte opbouw van de cursusdag was er veel aandacht voor het creëeren van een veilige en prettige sfeer binnen de groep. Vanuit deze basis lag de focus vooral op het maken van contact met het publiek en het spreken vanuit je eigen kracht en minder op het aanleren van presentatietechnieken. Voor mij was dit de crux. Want het waren met name spanning, faalangst en negatieve ervaringen in het verleden, die mij verhinderen makkelijk te spreken voor een groep. Door de oefeningen tijdens deze dag, heb ik mogen ervaren hoe het voelt om te spreken vanuit authenticiteit, op mijn gemak en zelfs met veel plezier! Heel veel dank daarvoor aan Piet en mijn medecursisten!" - 04-04-2021 13:29

"Van tevoren niet durven hopen, maar dit was voor mij de perfecte cursus! In de goed doordachte opbouw van de cursusdag was er veel aandacht … alles lezen - 04-04-2021 13:29

starstarstarstarstar_half
Tarik M.
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"In een kleine setting hebben we de training gevolgd op een mooie locatie. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en heb handige handvatten meegenomen om later te kunnen gebruiken voor allerlei gelegenheden; zakelijk en privé.
Verder is de training goed te volgen waarbij je geen voorkennis nodig hebt. Je doet mee zoals je bent." - 29-03-2021 09:32

"In een kleine setting hebben we de training gevolgd op een mooie locatie. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en heb handige handvat… alles lezen - 29-03-2021 09:32

starstarstarstarstar_border
Marc Rijs
8
Authentiek Spreken en Presenteren

"Ik vond het een erg gezellige, leerzame maar ook een intensieve dag. In een klein groepje op een leuke locatie kunnen werken aan technieken om beter te kunnen spreken voor een groep. Deze technieken gaan echter verder dan dat en zijn in het dagelijks leven ook toepasbaar om zo een beter mens te kunnen zijn. Top dag gehad." - 29-03-2021 07:04

"Ik vond het een erg gezellige, leerzame maar ook een intensieve dag. In een klein groepje op een leuke locatie kunnen werken aan technieken … alles lezen - 29-03-2021 07:04

starstarstarstarstar_half
Roel van der Veen
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Goede training met leuke kleine groep. De trainer was erg goed. Hij gaf een goede introductie vooraf waarbij hij aangaf dat je aan het eind van de dag maar een paar dingen hoeft te onthouden waar je alles aan kan ophangen: ademhaling, stiltes en aankijken publiek. Daar vervolgens veel in geoefend waarbij je flink uit je comfortzone wordt gehaald. Daardoor sta ik nu veel minder gespannen voor een groep. Kortom een aanrader en ook nog eens heel leuk om te doen." - 16-12-2020 09:08

"Goede training met leuke kleine groep. De trainer was erg goed. Hij gaf een goede introductie vooraf waarbij hij aangaf dat je aan het eind … alles lezen - 16-12-2020 09:08

starstarstarstarstar_half
Roel van der Veen
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Goede training met leuke kleine groep. De trainer was erg goed. Hij gaf een goede introductie vooraf waarbij hij aangaf dat je aan het eind van de dag maar een paar dingen hoeft te onthouden waar je alles aan kan ophangen: ademhaling, stiltes en aankijken publiek. Daar vervolgens veel in geoefend waarbij je flink uit je comfortzone wordt gehaald. Daardoor sta ik nu veel minder gespannen voor een groep. Kortom een aanrader en ook nog eens heel leuk om te doen." - 16-12-2020 09:07

"Goede training met leuke kleine groep. De trainer was erg goed. Hij gaf een goede introductie vooraf waarbij hij aangaf dat je aan het eind … alles lezen - 16-12-2020 09:07

starstarstarstarstar
Susan van Ommen
Docent en gemeenteraadslid
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Deze training is interactief, confronterend, origineel en van zeer hoge kwaliteit! Ik heb veel geleerd. Een absolute aanrader, en ik kom dan ook zeker en graag terug voor een vervolgtraining." - 08-06-2020 11:21

"Deze training is interactief, confronterend, origineel en van zeer hoge kwaliteit! Ik heb veel geleerd. Een absolute aanrader, en ik kom dan… alles lezen - 08-06-2020 11:21

starstarstarstarstar
Joop Leeuwis
teamleider
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Piet is een bevlogen trainer met heel veel kennis. De training is leerzaam, verassend en heel praktisch. De groep is prettig klein, in ons geval 6 personen waardoor iedereen voldoende aandacht kreeg. Absoluut een aanrader. Het geleerde is heel goed in de praktijk te gebruiken." - 03-03-2020 07:50

"Piet is een bevlogen trainer met heel veel kennis. De training is leerzaam, verassend en heel praktisch. De groep is prettig klein, in ons g… alles lezen - 03-03-2020 07:50

_Marij Wools
starstarstarstarstar_border
_Marij Wools
Programma Coördinator Theater van de Stad
8
Authentiek Spreken en Presenteren

"Het was een hele waardevolle training waarbij je leert om bij het spreken voor groepen dichtbij jezelf te blijven. Een dag met veel aandacht voor aandacht voor je publiek en mooie eye openers. Het draait tenslotte niet om de spreker maar om het publiek. Ik heb nu al zin in de eerstvolgende keer dat ik voor een groep mag spreken." - 02-03-2020 20:01

"Het was een hele waardevolle training waarbij je leert om bij het spreken voor groepen dichtbij jezelf te blijven. Een dag met veel aandacht… alles lezen - 02-03-2020 20:01

Anita 👩‍🏫 Marsman
starstarstarstarstar_half
Anita 👩‍🏫 Marsman
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Goed "aan de bak geweest" tijdens de studiedag Authentiek Spreken. Zodanig dat ik direct aan de slag kan op mn podium(pjes). Ik ben gemotiveerd, geïnspireerd en ben gegroeid in vertrouwen. " - 01-03-2020 10:28

"Goed "aan de bak geweest" tijdens de studiedag Authentiek Spreken. Zodanig dat ik direct aan de slag kan op mn podium(pjes). Ik ben gemotive… alles lezen - 01-03-2020 10:28

starstarstarstarstar
Antoine Segers
coach/ trainer/ vertrouwenspersoon
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Piet geeft op een hele bijzondere locatie een vertrouwde prettige setting echt les in pure vorm, geen mappen en flip overs, maar op jarenlange ervaring gebaseerde kennis en kunde over. Het is uniek en een enorme stap voorwaarts deze cursus" - 01-02-2020 11:18

"Piet geeft op een hele bijzondere locatie een vertrouwde prettige setting echt les in pure vorm, geen mappen en flip overs, maar op jarenlan… alles lezen - 01-02-2020 11:18

starstarstarstarstar_half
Sabine Bies
Eigenaar / jurist
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Ontzettend leerzame cursus. Heel veel oefeningen, die meteen effect hebben. Piet heeft mij handvatten gegeven waardoor ik mijn presentaties kan verbeteren. Een wijze man, waar iedereen wat van leren kan. " - 01-02-2020 06:36

"Ontzettend leerzame cursus. Heel veel oefeningen, die meteen effect hebben. Piet heeft mij handvatten gegeven waardoor ik mijn presentaties … alles lezen - 01-02-2020 06:36

starstarstarstarstar
Diane van Schaik-Verweij
medewerker sales
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Een zeer interessante training over authenthiek spreken en presenteren. De training heeft mij geholpen om wat meer vertrouwd te raken in het presenteren zonder voorbereiding d.m.v. het gebruiken van slecht 3 tools.
Zeker een aanrader. Piet, nogmaals bedankt.
" - 21-12-2019 15:56

"Een zeer interessante training over authenthiek spreken en presenteren. De training heeft mij geholpen om wat meer vertrouwd te raken in het… alles lezen - 21-12-2019 15:56

Cynthia van den Heuvel
starstarstarstarstar
Cynthia van den Heuvel
ICT Consultant
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Enorm veel geleerd van deze cursus. Je leert niet alleen verschillende technieken wat jou verhaal beter maakt, maar je leert ook hoe je het voor jezelf gemakkelijker maakt om te spreken. Na deze cursus is vertellen aan een groep helemaal niet eng meer." - 20-12-2019 08:53

"Enorm veel geleerd van deze cursus. Je leert niet alleen verschillende technieken wat jou verhaal beter maakt, maar je leert ook hoe je het … alles lezen - 20-12-2019 08:53

starstarstarstarstar_border
Jolanda V
Zelfstandig ondernemer
8
Authentiek Spreken en Presenteren

"Een hele dag Doen! Geen standaard training, maar de stappen gelijk in de praktijk brengen. Steeds stapje voor stapje. Het blijft spannend maar door de opbouw van de dag maak je steeds de verdieping. Na deze dag zitten de stappen in je hoofd en kun je er mee verder. " - 20-12-2019 07:17

"Een hele dag Doen! Geen standaard training, maar de stappen gelijk in de praktijk brengen. Steeds stapje voor stapje. Het blijft spannend ma… alles lezen - 20-12-2019 07:17

starstarstarstarstar
Van Gaal
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"De inhoud was heel goed. veel doen oefenen geen onnodig geneuzel. je hebt de nodige tools in handen gekregen ook door het te doen. op de middag was het mooi te ervaren dat er ook authentieke gedragingen in jezelf zitten en vanuit je roots gevormd zijn. betrokken trainer met veel kwaliteiten die alle credits mag krijgen voor de dag. echt een aanrader voor één ieder die hier graag wat van wil leren!!" - 04-11-2019 08:21

"De inhoud was heel goed. veel doen oefenen geen onnodig geneuzel. je hebt de nodige tools in handen gekregen ook door het te doen. op de mid… alles lezen - 04-11-2019 08:21

starstarstarstarstar_border
M.N. Lourens
vergunningverlener
8
Authentiek Spreken en Presenteren

"Uitstekende training voor zowel een beginnend als gevordere spreker verzorgd door een ervaren begeleider. En wel in een rustige locatie en omgeving met goed verzorgde lunch door de aanwezige gastvrouw." - 29-10-2019 08:56

"Uitstekende training voor zowel een beginnend als gevordere spreker verzorgd door een ervaren begeleider. En wel in een rustige locatie en o… alles lezen - 29-10-2019 08:56

Kamal Nassiri
starstarstarstarstar_half
Kamal Nassiri
Data analyst
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Ik vond het een inspirerende en uitdagende training. Ik was bereid om mijzelf psychologisch te analyseren en binnen de training was dit zeer prettig. Deze training raad ik eenieder aan die zichzelf als mens wilt ontwikkelen." - 28-10-2019 08:08

"Ik vond het een inspirerende en uitdagende training. Ik was bereid om mijzelf psychologisch te analyseren en binnen de training was dit zeer… alles lezen - 28-10-2019 08:08

starstarstarstarstar
Brenda Meuleman
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Piet weet een knop om te zetten in je hoofd. Je komt erachter dat het niet om jóu gaat als spreker, maar om je publiek. In combinatie met de juiste ademhaling, gebruik van stilte en wat dingen die je moet ondervinden - sorry - zorgt dit ervoor dat je uiteindelijk ontspannen en vol vertrouwen voor een groep staat. Echt." - 27-10-2019 15:18

"Piet weet een knop om te zetten in je hoofd. Je komt erachter dat het niet om jóu gaat als spreker, maar om je publiek. In combinatie met de… alles lezen - 27-10-2019 15:18

Joel van Stormbroek
starstarstarstarstar
Joel van Stormbroek
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Erg goede training! Stapsgewijs kom je er achter dat presenteren en spreken voor groepen ontspannen, leuk en persoonlijk kan zijn!

Het leuke is dat er geen laptops, powerpoints en flipovers aan te pas zijn gekomen. Aanrader." - 26-10-2019 14:18

"Erg goede training! Stapsgewijs kom je er achter dat presenteren en spreken voor groepen ontspannen, leuk en persoonlijk kan zijn! Het le… alles lezen - 26-10-2019 14:18

Sylvia Veltmaat
starstarstarstarstar
Sylvia Veltmaat
Bestuurder Primair Onderwijs
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Een fantastisch opgezette Leerdag authentiek spreken en presenteren. Na deze dag heb je de basisprincipes van spreken en presenteren al zo vaak geoefend, dat ze onderdeel zijn geworden van je zijn. Een plek In jezelf waar je naar terug kan wanneer het toch weer spannend wordt. Knap!" - 26-10-2019 12:56

"Een fantastisch opgezette Leerdag authentiek spreken en presenteren. Na deze dag heb je de basisprincipes van spreken en presenteren al zo … alles lezen - 26-10-2019 12:56

Lambertus van Diermen
starstarstarstarstar_border
Lambertus van Diermen
8
Authentiek Spreken en Presenteren

"Goed opgebouwde cursusdag. Veel oefeningen die stapsgewijs gedaan worden. Hierdoor maak je de training je goed eigen. De training straalt ook rust uit. Het mooie is dat je aan het eind van de dag dingen doet die je aan het begin van de dag niet had gedacht." - 26-10-2019 09:35

"Goed opgebouwde cursusdag. Veel oefeningen die stapsgewijs gedaan worden. Hierdoor maak je de training je goed eigen. De training straalt oo… alles lezen - 26-10-2019 09:35

starstarstarstarstar_half
Peter Kramer
Beleidsadviseur
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Zonder grootse verwachtingen reis ik af naar cursuslocatie Oosterbeek. Doel is om een betere natuurlijke spreker te worden zonder veel voorbereiding. De cursus sluit hier tijdens de dag perfect op aan. Het gaat eigenlijk niet om het presenteren maar om een relatie durven aangaan met de je publiek. Hiertoe heeft Piet veel oefeningen die steeds meer op hun plaats vallen. Perfect met een kleine groep van zes zodat iedereen voldoende oefentijd heeft. Aan het einde van de dag en de dagen erna denk ik vaak na over passende formuleringen en welke verhalen ik graag wil vertellen. Iets waar ik voorheen minder behoefte aan had." - 02-09-2019 13:09

"Zonder grootse verwachtingen reis ik af naar cursuslocatie Oosterbeek. Doel is om een betere natuurlijke spreker te worden zonder veel voorb… alles lezen - 02-09-2019 13:09

Nelleke Both
starstarstarstarstar
Nelleke Both
10
Authentiek Spreken en Presenteren

"Prima training. Goed toepasbaar in de praktijk. Geen grote hoeveelheid theorie, maar gewoon aan de slag. Goede opbouw. Prettige groep, met deelnemers met verschillende achtergronden. Even uit de comfortzone. Prima locatie." - 02-09-2019 06:57

"Prima training. Goed toepasbaar in de praktijk. Geen grote hoeveelheid theorie, maar gewoon aan de slag. Goede opbouw. Prettige groep, met d… alles lezen - 02-09-2019 06:57

Joyce Smeltink
starstarstarstarstar_half
Joyce Smeltink
9
Authentiek Spreken en Presenteren

"Dit was een unieke ervaring. Piet weet heel snel een open en veilige omgeving te creëren om je te laten ervaren hoe je een pakkend verhaal kan vertellen. Hij heeft een unieke aanpak met verschillende oefeningen waarbij ogen, ademhaling en stilte belangrijke onderdelen zijn. Dit keer was de training in een kleinere groep, waardoor er meer tijd was voor diepgang. Een mooie training om op een eigen manier jouw verhaal te vertellen! " - 01-04-2019 10:51

"Dit was een unieke ervaring. Piet weet heel snel een open en veilige omgeving te creëren om je te laten ervaren hoe je een pakkend verhaal k… alles lezen - 01-04-2019 10:51