Warmtepompinstallaties - Installeren

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Opleidingsbedrijf IW
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Opleidingsbedrijf IW heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
19 mei. 2021 tot 26 mei. 2021
Toon rooster
event 19 mei 2021, 09:00-16:00, Amersfoort, Theorie + Praktijk
event 26 mei 2021, 09:00-16:00, Amersfoort, Theorie + Praktijk

Beschrijving

Opleidingsbedrijf IW - Omdat opleiden werkt!

De vraag naar warmtepompen gaat op korte termijn absoluut stijgen! Werkt u op dit moment als cv-installateur of onderhoudsmonteur en krijgt u steeds meer te maken met warmtepompen? Dan is deze training bedoeld voor jou! Na de training Warmtepompinstallaties installeren bent u in staat om warmtepompen (ook in hybride installaties!) op een veilige en correcte manier te installeren. U bent in staat de complete warmtepomp, appendages en afgiftesysteem te controleren. Ook kent het daadwerkelijk aansluiten op de bron geen geheimen meer voor u. Voorkennis: * Kennis van de koelkringloop en de werking van een warmtepomp * Kennis van de verschillende soorten warmtepompsystemen en hoe deze zijn opgebou…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Warmtepomp, Klimaattechniek, verwarming en ventilatie, Installatietechniek, Elektrische installatie en Gasmeten.

Opleidingsbedrijf IW - Omdat opleiden werkt!

De vraag naar warmtepompen gaat op korte termijn absoluut stijgen! Werkt u op dit moment als cv-installateur of onderhoudsmonteur en krijgt u steeds meer te maken met warmtepompen? Dan is deze training bedoeld voor jou! Na de training Warmtepompinstallaties installeren bent u in staat om warmtepompen (ook in hybride installaties!) op een veilige en correcte manier te installeren. U bent in staat de complete warmtepomp, appendages en afgiftesysteem te controleren. Ook kent het daadwerkelijk aansluiten op de bron geen geheimen meer voor u. Voorkennis: * Kennis van de koelkringloop en de werking van een warmtepomp * Kennis van de verschillende soorten warmtepompsystemen en hoe deze zijn opgebouwd * De belangrijkste componenten van een warmtepompsysteem kunnen herkennen en de werking verklaren Practicum: Deze training is een afwisseling van theorie en praktijk. Je gaat in ons practicum daadwerkelijk aan de slag en oefent op realistische praktijkopstellingen. Afronding: Aan deze training is geen examen verbonden. Wel is er een toets moment om de doelstelling te beoordelingen. Na behoren de training te hebben gevolgd ontvangt de deelnemer een certificaat van IW Nederland.

Inhoud

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: •Veilig werken •Controleren van de warmtepomp en de appendages •Controle van het afgiftestysteem en bron •Controle van de aansluitmaterialen •Aansluiten van de bron •Aansluiten van de bron (TSA) op de warmtepomp op het afgiftesysteem •Elektrisch aansluiten van de warmtepomp •Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus Practicum: Deze training is een afwisseling van theorie en praktijk. Je gaat in ons practicum daadwerkelijk aan de slag en oefent op realistische warmtepomp praktijkopstellingen.

Subsidie

Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van Wij Techniek. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk

IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch

Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Certificaat

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een certificaat van IW Nederland.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Warmtepomp.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.