OR en arbeidsomstandigheden

Type product

OR en arbeidsomstandigheden

OR Consultancy
Logo van OR Consultancy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 OR Consultancy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Online basistraining in arbeidsomstandigheden (arbo)

Het thema arbeidsomstandigheden (arbo) staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale arbo- of VGWM-commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de arbowet, de relatie met de WOR, de belangrijkste spelers en de arbobeleidscyclus is een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Ben je nieuw in de OR of ben je zojuist toegetreden tot een arbo- of VGWM-commissie, dan helpt deze online training je op weg. Je krijgt op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in arbeidsomstandigheden (arbo) in je rol als OR-lid of lid van een arbo- of VGWM-commissie. Je doet dat in…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Online basistraining in arbeidsomstandigheden (arbo)

Het thema arbeidsomstandigheden (arbo) staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale arbo- of VGWM-commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de arbowet, de relatie met de WOR, de belangrijkste spelers en de arbobeleidscyclus is een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Ben je nieuw in de OR of ben je zojuist toegetreden tot een arbo- of VGWM-commissie, dan helpt deze online training je op weg. Je krijgt op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in arbeidsomstandigheden (arbo) in je rol als OR-lid of lid van een arbo- of VGWM-commissie. Je doet dat in je eigen tempo, op zelf gekozen momenten en vanuit een locatie die je past. Dat geeft je ook praktische voordelen: je hebt geen onnodige reistijd en geen kosten naar de trainingslocatie en je kunt snel beginnen.

Resultaat

Je hebt alle tools in handen om de arbotheorie zo goed mogelijk te vertalen en te gebruiken in de praktijk. We bieden je tijdens de training dus niet alleen theorie, maar laten je ook de vertaling naar jouw eigen praktijk maken.

Werkwijze

De online training is didactisch gefundeerd ingericht binnen een gebruikersvriendelijke online leeromgeving, waar je stapsgewijs doorheen loopt. In de online leeromgeving vind je video’s, schriftelijk materiaal, e-learningmodules en toetsen.

Korting

Bij meer dan 3 deelnemers van één OR of commissie tegelijkertijd is groepskorting mogelijk.

Programma

Zelfstudie via online leeromgeving: met de inzet van een mix aan eigentijdse leervormen verwerf je effectief kennis van de basis rond arbo (arbeidsomstandigheden). Je krijgt 24/7 toegang tot onder andere:

  • Diverse quizen en checklists om inzicht te krijgen in de Arbowet, de diverse spelers met betrekking tot arbo, de koppeling tussen de Arbowet en de WOR en de arbobeleidscyclus.
  • Video’s met praktijksituaties en interviews met diverse stakeholders waarmee je echt kennismaakt met de arbopraktijk.
  • De ‘Arbobeleidscyclus in beeld’ (willen, weten, wegen, werken, waken).
  • Een eindtoets waarmee je opgedane arbokennis grondig wordt getoetst.
  • Een professionele e-coach van OR Consultancy die je direct vragen kunt stellen.
  • Een forum waarin je vragen kunt stellen en kunt leren van mededeelnemers.

Doelgroep

Alle OR-leden en leden van een arbo- of VGWM-commissie die via een online training kennis willen maken met arbo.

OR Consultancy adviseert, begeleidt en ondersteunt ondernemingsraden, andere medezeggenschapsorganen en hun stakeholders. Het vergroten van invloed en versterken van onderlinge samenwerking is ons uitgangspunt. Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Wij bieden je hiervoor de juiste mix van open, incompany- en maatwerktrainingen, advies en coaching. Ook leervormen als blended learning en e-learning zijn onderdeel van ons aanbod.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor je uitgewerkt, maar geven je ook graag een persoonlijk opleidingsadvies.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met OR Consultancy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.