Workshop: Gezond en Rauw Koken

Tijdsduur
Trainer
Tanja Stengg

Workshop: Gezond en Rauw Koken

Organicational Health
Logo van Organicational Health

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

GEZOND = RAUW KOKEN

Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de enzymen „smile“-Emoticon eiwitten) beginnen af te breken. Dat maakt rauwe levensmiddelen zo gezond: bomvol van mineralen, vitamines, enzymen en secundaire plantaardige stoffen in hun pure en originele staat! Maar meer dan dat: rauw voedsel SMAAK geweldig!

Als je meer wil weten over de veganistisch, rauw keuken of wil je wat rauwe elementen inbouwen in uw dieet, kom naar mijn workshop! Samen in een kleine groep duik je in de wereld van rauw eten en je bereid een smakelijk en kleurrijk 5 gangen menu en iets lekkers voor je om terug naar huis te brengen!
S…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Levensmiddelen, Kookcursus / Koken, Gezondheid, Voedingsdeskundige en Diëtist.

GEZOND = RAUW KOKEN

Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de enzymen „smile“-Emoticon eiwitten) beginnen af te breken. Dat maakt rauwe levensmiddelen zo gezond: bomvol van mineralen, vitamines, enzymen en secundaire plantaardige stoffen in hun pure en originele staat! Maar meer dan dat: rauw voedsel SMAAK geweldig!

Als je meer wil weten over de veganistisch, rauw keuken of wil je wat rauwe elementen inbouwen in uw dieet, kom naar mijn workshop! Samen in een kleine groep duik je in de wereld van rauw eten en je bereid een smakelijk en kleurrijk 5 gangen menu en iets lekkers voor je om terug naar huis te brengen!
Samen ontdekken we de voordelen van rauw, en leren over de belangrijkste ingrediënten, technieken en apparatuur en bereiden

- Groene Smoothies
- Lekkere starters
- Een ongelooflijke rauwe soep
- Een heerlijk hoofdgerecht
- Een kleurrijke dessert
& Een verrassing voor mee naar huis

Je werkt met natuurlijke, onbewerkte en biologische ingrediënten, zoals

- Seizoensgebonden groenten
- Vruchten
- Noten
- Gedroogd fruit
- Cacao
- Kokosnoot

en maakt ongelooflijke combinaties die we allemaal samen genieten aan het eind van de workshop.

Wanneer: Zaterdag 5 Maart 2016 vanaf 13u00 - 17u00
Waar: Natuurboederij Brinkhorst, Wageningseberg 43, 3825 GR Amersfoort Vathorst
Kosten: de kosten voor de volledige workshop is € 65, - per persoon inclusief biologische ingrediënten, apparatuur en online receptenboek.
Taal: de workshop wordt gehouden in het Engels en Nederlands

Geef jezelf een verrassing en laat kleuren en nieuwe smaken u inspireren! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten - zich registreren, ga naar: http://www.organicational-health.com/booking/ of schrijf me een e-mail op info@organcational-health.com! Na het betalen van de bijdrage van de workshop wordt je plaats bevestigd!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.