Workshop: Gezond en Rauw Koken
Startdata en plaatsen
Beschrijving
GEZOND = RAUW KOKEN
Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de enzymen „smile“-Emoticon eiwitten) beginnen af te breken. Dat maakt rauwe levensmiddelen zo gezond: bomvol van mineralen, vitamines, enzymen en secundaire plantaardige stoffen in hun pure en originele staat! Maar meer dan dat: rauw voedsel SMAAK geweldig!
Als je meer wil weten over de veganistisch, rauw keuken of wil je wat rauwe elementen inbouwen in uw dieet, kom naar mijn workshop! Samen in een kleine groep duik je in de wereld van rauw eten en je bereid een smakelijk en kleurrijk 5 gangen menu en iets lekkers voor je om terug naar huis te brengen!
S…
Veelgestelde vragen
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
GEZOND = RAUW KOKEN
Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de enzymen „smile“-Emoticon eiwitten) beginnen af te breken. Dat maakt rauwe levensmiddelen zo gezond: bomvol van mineralen, vitamines, enzymen en secundaire plantaardige stoffen in hun pure en originele staat! Maar meer dan dat: rauw voedsel SMAAK geweldig!
Als je meer wil weten over de veganistisch, rauw keuken of wil
je wat rauwe elementen inbouwen in uw dieet, kom naar mijn
workshop! Samen in een kleine groep duik je in de wereld van rauw
eten en je bereid een smakelijk en kleurrijk 5 gangen menu en iets
lekkers voor je om terug naar huis te brengen!
Samen ontdekken we de voordelen van rauw, en leren over de
belangrijkste ingrediënten, technieken en apparatuur en
bereiden
- Groene Smoothies
- Lekkere starters
- Een ongelooflijke rauwe soep
- Een heerlijk hoofdgerecht
- Een kleurrijke dessert
& Een verrassing voor mee naar huis
Je werkt met natuurlijke, onbewerkte en biologische ingrediënten, zoals
- Seizoensgebonden groenten
- Vruchten
- Noten
- Gedroogd fruit
- Cacao
- Kokosnoot
en maakt ongelooflijke combinaties die we allemaal samen genieten aan het eind van de workshop.
Wanneer: Zaterdag 5 Maart 2016 vanaf 13u00 - 17u00
Waar: Natuurboederij Brinkhorst, Wageningseberg 43, 3825 GR
Amersfoort Vathorst
Kosten: de kosten voor de volledige workshop is € 65, - per persoon
inclusief biologische ingrediënten, apparatuur en online
receptenboek.
Taal: de workshop wordt gehouden in het Engels en Nederlands
Geef jezelf een verrassing en laat kleuren en nieuwe smaken u inspireren! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten - zich registreren, ga naar: http://www.organicational-health.com/booking/ of schrijf me een e-mail op info@organcational-health.com! Na het betalen van de bijdrage van de workshop wordt je plaats bevestigd!
Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen
Deel je ervaring
Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.