Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Germo Bekendam
Logo van Organizing Works
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Organizing Works heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 241 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,7
Gemiddeld cijfer voor Organizing Works Programma (plannen en organiseren)
Gebaseerd op 33 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Weijmie Roseboom
recruiter
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Ik heb de afgelopen periode een training Outlook gevolgd van Germo Bekendam.
Startend met een complete chaos in de verschillende mailboxen startte ik dit avontuur.
De begeleiding op de werkplek en de telefoontjes van Germo hebben mij veel opgeleverd. Ik heb weer overzicht en structuur in mijn mail en heb ontzettend opgeruimd in tas, mail en hoofd. Toen ik recent met vakantie was, merkte ik dat ik makkelijker los kon laten en met een beter en geruster gevoel kon genieten van mijn vrije tijd.
Nu ervoor zorgen dat ik de structuur bijhoud, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kijk terug op een waardevolle training plannen en organiseren." - 02-07-2019 12:14

"Ik heb de afgelopen periode een training Outlook gevolgd van Germo Bekendam. Startend met een complete chaos in de verschillende mailboxen … alles lezen - 02-07-2019 12:14

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

Beschrijving

Plannen en organiseren. Orde op zaken stellen

Bart zat achter zijn laptop en riep luidkeels op geïrriteerde toon naar zijn collega: ‘Waar is de aantekening gebleven over die aanbieding van de Rijnstraat?’ ‘Dat weet ik niet, ergens op jouw bureau, denk ik’ was de reactie. Een steek van frustratie ging door hem heen. ‘Dit kan niet langer zo’ dacht hij.

Het organiseren van zijn werk is iets wat Bart niet op school heeft geleerd. En ook niet iets wat hij bewust heeft vormgegeven. Met als gevolg dat hij zichzelf een manier van werken aangeleerd heeft die niet altijd even effectief is.

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Bart functioneert meestal prima. Maar er zijn ook momenten dat het he…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Organiseren, Secretaresse, Time management, Werkdruk en Professional Organizer.

Plannen en organiseren. Orde op zaken stellen

Bart zat achter zijn laptop en riep luidkeels op geïrriteerde toon naar zijn collega: ‘Waar is de aantekening gebleven over die aanbieding van de Rijnstraat?’ ‘Dat weet ik niet, ergens op jouw bureau, denk ik’ was de reactie. Een steek van frustratie ging door hem heen. ‘Dit kan niet langer zo’ dacht hij.

Het organiseren van zijn werk is iets wat Bart niet op school heeft geleerd. En ook niet iets wat hij bewust heeft vormgegeven. Met als gevolg dat hij zichzelf een manier van werken aangeleerd heeft die niet altijd even effectief is.

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Bart functioneert meestal prima. Maar er zijn ook momenten dat het hem boven het hoofd groeit. Dat hij documenten niet meer kan vinden. En dat hij veel tijd kwijt is met het zoeken naar informatie. Hij heeft zo veel ongelezen mails, dat hij niet meer weet waar hij moet beginnen.

Bart kwam tot de conclusie dat hij het anders wilde. Hij belde me en wilde meer weten over begeleiding bij organiseren van zijn werk.

Aan de slag

Mijn naam is Germo Bekendam. Vanuit mijn ervaring met het begeleiden van duizenden professionals, heb ik het Organizing Works Programma ontwikkeld. Een maatwerk programma met een looptijd van vier maanden. Er wordt opgeruimd en er wordt orde en structuur ontwikkeld. En er wordt geleerd hoe dit vastgehouden en opnieuw gecreëerd kan worden. Hiermee wordt de persoonlijke effectiviteit vergroot.

Ervaring Bart

Ik heb Bart geleerd zijn werk anders te plannen en organiseren. Dit deden we door zijn werkomgeving, werkwijze en werkplanning te bekijken, concreet aan te pakken en gebruiksklaar te maken. Zodat hij kon werken vanuit een overzichtelijke planning met nieuwe inzichten en duidelijke doelen.

Na afloop van het programma vroeg ik aan Bart hoe hij de begeleiding heeft ervaren: ‘Ik ben een stuk relaxter geworden op het werk. Het wordt steeds makkelijker om te werken met de planning en ik heb overzicht over wat ik moet doen. Ik ben ook veel bewuster bezig met prioriteiten stellen. Het programma heeft rust op het werk gebracht’.

Het Organizing Works programma bestaat uit:

 1. Een intakegesprek
 2. Twee dagen individuele begeleiding op de werkplek
 3. Online borgingsprogramma voor dagelijks reflecteren
 4. Drie keer een telefonisch coachgesprek
 5. Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon

De inhoud van het programma

1. Een uitgebreid intakegesprek

Het programma begint met een telefonisch intakegesprek waarbij de leerwensen van de deelnemer geïnventariseerd worden en de inhoud van het programma en de voorbereiding besproken worden. Daarna gaat de deelnemer aan de slag met het invullen van een uitgebreide vragenlijst ter voorbereiding zodat het programma start met een duidelijke focus op de persoonlijke leerdoelen en motivatie.

2. Twee dagen individuele begeleiding op de werkplek

Tijdens twee werkbijeenkomsten verdeeld over twee dagen, met één of twee weken ertussen, wordt gewerkt aan de volgende onderdelen.

De werkwijze
Er wordt gekeken naar de inrichting van de (digitale) werkplek. Het gebruik van de werkplek voor verschillende soorten werkzaamheden. De organisatie van informatie en materialen. De (digitale) archivering. De overdraagbaarheid en overzichtelijkheid van het werk. En de oorzaken van mogelijke faalkosten en ‘tijdslekken’. Er worden direct keuzes gemaakt en geleerd prioriteiten te stellen. In stapels papier, mails, projecten en de to do’s die in het hoofd zitten.

De werkhouding

Door het concreet doorlopen van het eigen werk ontstaat bewustwording in eigen handelen en algemene werkhouding. En daardoor ontstaat inzicht in mogelijke belemmerende patronen. Door het oefenen met nieuwe vaardigheden in keuzes maken worden deze patronen doorbroken. Een verbeterde besluitvaardigheid wordt dan een tweede natuur. De één-op-één begeleiding is intensief en confronterend. Het bewust stilstaan bij de eigen werksituatie en het maken van keuzes over wanneer werkzaamheden uitgevoerd worden zorgt voor een andere mindset.

De werkplanning 

Tijdens de werkbijeenkomsten worden de principes van timemanagement besproken en toegepast. Zo wordt direct ervaren hoe georganiseerder gewerkt kan worden. Eerst wordt overzicht gecreëerd over wat er aan werk ligt en daarna worden de vervolgacties ingepland. Er wordt gekeken en gekozen welke kerntaken en werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Er worden prioriteiten gesteld en er wordt structuur aangebracht in e-mail- en werkmappen en digitale planning.

Middelen
De planning of mailomgeving , bijvoorbeeld het programma Microsoft Outlook, wordt uitgebreid doorgelopen en gebruikt voor het maken van overzicht en structuur in de werkzaamheden, mail, contacten en losse notities. De digitale agenda in combinatie met de To Do Methode (een manier van keuzes maken) zijn de tools die helpen met het organiseren van het werk.

3. Online borgingsprogramma voor dagelijks reflecteren

Het is natuurlijk wenselijk dat leerdoelen in de praktijk toegepast en bereikt worden. Ook dat de resultaten met betrekking tot plannen en organiseren verbeteren. Dat kost tijd en aandacht.

Resultaten meten

Op het einde van de tweede werksessie wordt het online borgingsprogramma ingevuld.  
Daarna wordt dagelijks, gedurende twee minuten, gereflecteerd en een score gegeven op de gewenste resultaten. Bijvoorbeeld: prioriteiten stellen of afspraken nakomen. Vanuit het programma kan ook feedback gevraagd worden van een collega. Door het dagelijks reflecteren wordt actief gefocust op de gestelde doelen gedurende vier maanden.

4. Drie keer een telefonisch coachgesprek

Na de sessies op de werkplek wordt er gewerkt met de nieuwe inzichten. Ter ondersteuning van het proces en als ‘stok achter de deur’ is er drie keer een coachcall. Tijdens dit telefoongesprek worden voortgang, ervaringen en behaalde successen besproken. Het eerste coachgesprek wordt op het einde van de tweede werksessie gepland.

5. Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon

Als er tijdens de looptijd van het programma vragen zijn kan er via mail of telefoon contact gelegd worden met de begeleider. Dit zorgt ervoor dat de persoonlijke motivatie helder blijft.  

De looptijd van het Organizing Works Programma is vier maanden.


Voor wie is dit programma?

Dit programma is ontwikkeld voor de gemotiveerde professional die wil werken met meer overzicht, structuur en rust. En waarvoor persoonlijke effectiviteit, plannen en organiseren aandachtspunten zijn.

Wat zijn de kosten?
Het Organizing Works Programma is inclusief:

 • Telefonisch intakegesprek.
 • Voorbereiding op basis van een uitgebreide vragenlijst met een focus op persoonlijke leerdoelen.
 • Eén-op-één training met een uitgebreide scan van de werkplek, werkwijze, de digitale mappenstructuur en de email: coaching op de werkplek tijdens 2 werkbijeenkomsten van 1 dag (4 dagdelen totaal).
 • Gebruik van de online borgingsmethodiek gedurende 4 maanden.
 • 3 keer een telefonisch coachgesprek.
 • 24/7 mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon tijdens het gehele traject.
 • Diverse Organizing materialen.
 • Digitaal naslagwerk.
 • Reiskosten begeleider.
 • Totale kosten programma per deelnemer: € 1.897,- exclusief 21% BTW.

Wat levert dit programma op?

Dit levert het op:

 • Overzicht over de werkzaamheden.
 • Concrete planning.
 • Duidelijkheid over stellen van prioriteiten.
 • Werken met meer focus.
 • Meer rust in het hoofd.

Wie is de begeleider?
De begeleider van het programma ben ik, Germo Bekendam. Ik leer professionals hun werk anders te plannen en organiseren, door hun werkomgeving, werkwijze en werkplanning stap voor stap te bekijken, concreet aan te pakken en gebruiksklaar te maken, zodat er gewerkt kan worden vanuit een overzichtelijke planning met nieuwe inzichten, en duidelijke doelen. Ik heb de afgelopen twintig jaar, duizenden professionals begeleidt en heb een gemiddelde klantbeoordeling van 8,9.

Ervaringen van klanten

"De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten werken, maar het resultaat is een opgeruimde werkplek, een overzichtelijke en haalbare planning en heel veel rust en ruimte in mijn hoofd. Het mooiste is nog dat ik dit allemaal zelf heb gedaan! De kracht van Germo is dat hij op het juiste moment, op een prettige wijze, vragen stelt en tips geeft, waardoor het voor mij mogelijk was om hier zelf handen en voeten aan te geven. Het is zeker een uitdaging en ontzettend confronterend, maar het heeft bij mij voor structurele en duurzame veranderingen gezorgd waardoor ik nu weer met veel plezier mijn werk doe."
Mariëlle Klasen

"De training is helemaal op maat. De hulpvraag van de deelnemer staat centraal. De twee werkdagen met Germo waren intensief, maar ook heel waardevol. Germo is heel goed in het oordeelloos vragen stellen waardoor ik zelf inzichten kreeg. Dankzij zijn hulp heb ik mijn werkplanning nu weer op de rit en heb ik mijn werkplezier weer teruggevonden."
Jeanet ten Hove

"Mijn grootste leerdoel wat om overzicht op mijn werk te houden via een helicopterview. Waarbij ik beter leerde prioriteiten te stellen en effecienter en doelgerichter met mijn tijd om te gaan.
Dit is geen quick fix, en heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Germo heeft mij de handvaten gegeven om daar een begin aan te maken en ook een methode gegeven om het te blijven ontwikkelen en vol te houden. Habits are hard to break, maar de gepersonaliseerde werk en plan methode heeft mij het vertrouwen gegeven dat het me gaat lukken."
Maarten Casteelen

“Germo heeft mij op zeer rustige en doeltreffende wijze geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoonlijke benadering ervaar je als kandidaat een zeer snelle leercurve. Daarnaast is de nazorg, door de online tool en zijn persoonlijk (telefonisch) contact, van hoog niveau. Ik zou als deelnemer en als HRD professional Germo absoluut aanbevelen! Hij heeft mij laten ervaren dat Organizing Works!”
Esther Burger

“Germo heeft mij goed geholpen met overzicht; werk overzicht, prioriteiten stellen, focus naar het werk wat ik graag doe. Met een omgeving die rust biedt heb ik weer meer plezier in mijn werk. En bovendien doe ik meer werk in minder tijd. Bedankt voor je aansluitende coaching!”
Jasper Kok-Roosjen

Deelnemen?

Wil jij ook meer uit jezelf halen? Geef je dan op voor het Organizing Works Programma via de website van Organizing Works.

Naast de beschikbare data hier vermeld op de site is het mogelijk in overleg een andere datum te plannen. 

Heel Nederland Organiseert

De hele dag door zijn er momenten dat je bezig bent met beslissingen nemen. Thuis, onderweg en op het werk. Het zijn keuzes die vaak onbewust genomen worden.

Organizing Works helpt je deze keuzemomenten heel bewust te ervaren en laat je zien hoe het maken van beslissingen jouw leven en werk kan verbeteren. Of het nu gaat om het organiseren van je digitale werkomgeving, werkroutine of eigen woonomgeving, via Organizing Works leer je zelf betere keuzes te maken. Door spullen te ordenen, plaatsen en te overzien, creëren wij overzicht en een vernieuwde omgeving.
Dit heeft een transformerende invloed en langdurig effect op jouw gevoel en levenshouding.

Organizing Works helpt je meer rust en plezier te laten beleven in jouw eigen werk- en leefomgeving.

8,7
Gemiddeld cijfer voor Organizing Works Programma (plannen en organiseren)
Gebaseerd op 33 ervaringen
starstarstarstarstar
Weijmie Roseboom
recruiter
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Ik heb de afgelopen periode een training Outlook gevolgd van Germo Bekendam.
Startend met een complete chaos in de verschillende mailboxen startte ik dit avontuur.
De begeleiding op de werkplek en de telefoontjes van Germo hebben mij veel opgeleverd. Ik heb weer overzicht en structuur in mijn mail en heb ontzettend opgeruimd in tas, mail en hoofd. Toen ik recent met vakantie was, merkte ik dat ik makkelijker los kon laten en met een beter en geruster gevoel kon genieten van mijn vrije tijd.
Nu ervoor zorgen dat ik de structuur bijhoud, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kijk terug op een waardevolle training plannen en organiseren." - 02-07-2019 12:14

"Ik heb de afgelopen periode een training Outlook gevolgd van Germo Bekendam. Startend met een complete chaos in de verschillende mailboxen … alles lezen - 02-07-2019 12:14

starstarstarstarstar_border
Johan Ummenthun
Allround opzichter
8
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Het opruimen van mijn buro was een positieve drive die als aanzet goed is ontvangen door mijzelf als mijn collega's. Ook de uitleg om outlook duidelijke in te richten alsmede de mails beter te verwerken heft mij goed gedaan. Krijg positieve feedback van mijn collega's, wat ook goed voelt." - 15-03-2019 15:14

"Het opruimen van mijn buro was een positieve drive die als aanzet goed is ontvangen door mijzelf als mijn collega's. Ook de uitleg om outloo… alles lezen - 15-03-2019 15:14

Marielle Klasen
starstarstarstarstar
Marielle Klasen
Directeur basisschool de Regenboog bij OPO Rivierenland
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten werken, maar het resultaat is een opgeruimde werkplek, een overzichtelijke en haalbare planning en heel veel rust en ruimte in mijn hoofd. Het mooiste is nog dat ik dit allemaal zelf heb gedaan! De kracht van Germo is dat hij op het juiste moment, op een prettige wijze, vragen stelt en tips geeft, waardoor het voor mij mogelijk was om hier zelf handen en voeten aan te geven. Het is zeker een uitdaging en ontzettend confronterend, maar het heeft bij mij voor structurele en duurzame veranderingen gezorgd waardoor ik nu weer met veel plezier mijn werk doe." - 07-09-2018 08:46

"De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten wer… alles lezen - 07-09-2018 08:46

starstarstarstarstar
Jeanet ten Hove
leerkracht
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"De training is helemaal op maat. De hulpvraag van de deelnemer staat centraal. De twee werkdagen met Germo waren intensief, maar ook heel waardevol. Germo is heel goed in het oordeelloos vragen stellen waardoor ik zelf inzichten kreeg. Dankzij zijn hulp heb ik mijn werkplanning nu weer op de rit en heb ik mijn werkplezier weer teruggevonden." - 29-03-2018 10:57

"De training is helemaal op maat. De hulpvraag van de deelnemer staat centraal. De twee werkdagen met Germo waren intensief, maar ook heel wa… alles lezen - 29-03-2018 10:57

starstarstarstarstar
John Meijvogel
Medewerker projectmanagement
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Vooraf heb ik duidelijk aangegeven wat ik van de training verwachtte. De training was zeer intensief maar ook goed opgebouwd. Ook de nazorg is erg goed. Ik ben blij dat ik voor deze training gekozen heb." - 23-01-2018 07:13

"Vooraf heb ik duidelijk aangegeven wat ik van de training verwachtte. De training was zeer intensief maar ook goed opgebouwd. Ook de nazorg … alles lezen - 23-01-2018 07:13

starstarstarstarstar
Carolien Kamminga
secretaresse
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Ik had van te voren goed nagedacht en aangegeven wat ik wilde leren en waar ik aan wilde werken met Organizing Works.
Germo is hier heel goed op ingegaan.
Ik heb erg veel tips gekregen.
Ik heb nu veel beter overzicht op mijn werkzaamheden en dit geeft erg veel rust." - 22-11-2017 14:58

"Ik had van te voren goed nagedacht en aangegeven wat ik wilde leren en waar ik aan wilde werken met Organizing Works. Germo is hier heel go… alles lezen - 22-11-2017 14:58

starstarstarstarstar
Henk J.A. Janssen
Arbocoördinator
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Een 'algemene' cursus of een administratieve alter ego een hele dag naast je aan het bureau? Dat laatste leek me veel handiger. Intensief maar zeer doelmatig! Germo Bekendam zorgt ervoor dat je zelf je administratie- en planproblemen leert aan te pakken en op te lossen. Daardoor zit het aan het eind van de cursus al heel goed 'tussen de oren'. Ik vond het een heel effectieve cursus waar ik privé ook mijn voordeel mee zal doen. " - 25-10-2017 08:49

"Een 'algemene' cursus of een administratieve alter ego een hele dag naast je aan het bureau? Dat laatste leek me veel handiger. Intensief ma… alles lezen - 25-10-2017 08:49

starstarstarstarstar_half
Esther Burger
Manager HRD
9
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Germo heeft op zeer rustige en doeltreffende wijze mij geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoonlijke en 1 op 1 benadering ervaar je als kandidaat een zeer snelle learning curve. Daarnaast is de after care, door de online tool en zijn persoolijk (telefonisch) contact, van hoog niveau. Ik zou als deelnemer en als HRD professional Germo absoluut aanbevelen!
Hij heeft mij laten ervaren dat Organizing Works!" - 08-08-2017 09:20

"Germo heeft op zeer rustige en doeltreffende wijze mij geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoo… alles lezen - 08-08-2017 09:20

starstarstarstarstar_half
Maarten Casteelen
Structural Engineer
9
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Mijn grootste leerdoel wat om overzicht op mijn werk te houden via een helicopterview. Waarbij ik beter leerde prioriteiten te stellen en effecienter en doelgerichter met mijn tijd om te gaan.
Dit is geen quick fix, en heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Germo heeft mij de handvaten gegeven om daar een begin aan te maken en ook een methode gegeven om het te blijven ontwikkelen en vol te houden. Habits are hard to break, maar de gepersonaliseerde werk en plan methode heeft mij het vertrouwen gegeven dat het me gaat lukken." - 04-08-2017 11:32

"Mijn grootste leerdoel wat om overzicht op mijn werk te houden via een helicopterview. Waarbij ik beter leerde prioriteiten te stellen en ef… alles lezen - 04-08-2017 11:32

starstarstarstarstar_half
Wilhelm Polinder
9
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Mijn grootste leerdoelen waren efficiënter werken en een dagplanning aanhouden. Germo heeft mij hierbij uitstekend geholpen, mede door Outlook beter te benutten. Daarnaast werken met mapjes en to do's concreet te maken en in de planning te plaatsen. Ook heb ik een vuistregel geleerd wanneer een taak direct uit te voeren of in te plannen." - 30-01-2017 18:35

"Mijn grootste leerdoelen waren efficiënter werken en een dagplanning aanhouden. Germo heeft mij hierbij uitstekend geholpen, mede door Outlo… alles lezen - 30-01-2017 18:35

starstarstarstarstar_half
Jasper Kok-Roosjen
Eigenaar / directeur
9
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Germo heeft mij goed geholpen met:
- overzicht
- werk overzicht
- prioriteiten stellen
- focus naar het werk wat ik graag doe

Met omgeving die rust biedt heb ik weer meer plezier in mijn werk. En bovendien doe ik meer werk in minder tijd. Bedankt voor je aansluitende coaching!" - 19-12-2016 18:52

"Germo heeft mij goed geholpen met: - overzicht - werk overzicht - prioriteiten stellen - focus naar het werk wat ik graag doe Met omg… alles lezen - 19-12-2016 18:52

starstarstarstarstar
Roderick Macdonald
VvE Coördinator
10
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Dankzij de tips en trucs van Germo kan je je dag goed beginnen en afronden. Je stelt je prioriteiten op basis van wat binnenkomt makkelijk bij en laat je niet leiden door de waan van de dag." - 19-12-2016 08:55

"Dankzij de tips en trucs van Germo kan je je dag goed beginnen en afronden. Je stelt je prioriteiten op basis van wat binnenkomt makkelijk b… alles lezen - 19-12-2016 08:55

starstarstarstarstar_half
Peter Werkman
9
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Germo is in staat geweest om binnen één dag mijn, toch wel, chaotische wijze van werken om te buigen naar een veel gestructureerde wijze van werken. Daarnaast heeft hij mij een stuk timemanagement bijgebracht en is mijn mailbox sinds zijn bezoek geen takenlijst meer! Kortom een aanrader voor iedereen voor wie structuur en overzicht wil in zijn of haar werk. " - 15-04-2014 00:00

"Germo is in staat geweest om binnen één dag mijn, toch wel, chaotische wijze van werken om te buigen naar een veel gestructureerde wijze van… alles lezen - 15-04-2014 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Brigitte Berends
7
Organizing Works Programma (plannen en organiseren)

"Het laatste zetje om volledig digitaal te organiseren als ondernemer. Goede uitleg van de technische hulpmiddelen en door de persoonlijke begeleiding ook aanpak van gedrag." - 03-03-2014 00:00

"Het laatste zetje om volledig digitaal te organiseren als ondernemer. Goede uitleg van de technische hulpmiddelen en door de persoonlijke be… alles lezen - 03-03-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Martien Visser
9

"Het was bijzonder prettig om met iemand met verstand van zaken mijn werkplek grondig door te nemen. In een dag tijd hebben we allerlei zaken bij de hand genomen, benoemd en een plaats gegeven. Vooral het to-do-boek en de -box zijn zeer plezierig om mee te werken. Daarnaast gebruik ik de gumpen elke dag en ervaar ook deze als een welkome aanwinst." - 20-11-2013 00:00

"Het was bijzonder prettig om met iemand met verstand van zaken mijn werkplek grondig door te nemen. In een dag tijd hebben we allerlei zaken… alles lezen - 20-11-2013 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
mevr. de Vries
7

"goede trainers, goede tips, door goed geleide evaluatie was er een goed en snel actieplan op te stellen tussen de samenwerkende collega's." - 13-11-2013 00:00

"goede trainers, goede tips, door goed geleide evaluatie was er een goed en snel actieplan op te stellen tussen de samenwerkende collega's. " - 13-11-2013 00:00

starstarstarstarstar
mevr. Nottet
10

"Geweldige training , sluit goed aan.
Zou nog wel meer/vervolg training willen
Heb de 1 op 1 training als zeer leerzaam ervaren en hierdoor kwamen er zaken aan de orde die gelijk toe te passen waren. (met name bij Outlook) van die handige tips and tricks" - 13-11-2013 00:00

"Geweldige training , sluit goed aan. Zou nog wel meer/vervolg training willen Heb de 1 op 1 training als zeer leerzaam ervaren en hierdoor k… alles lezen - 13-11-2013 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Carry Lek
7

"Karlijn kwam bij over als een zeer professionele trainer.
De middag bij mij aan het bureau op kantoor is voorbij gevlogen en eigenlijk te kort om alles te onthouden.
Veel tips en trics ontvangen. Ook een leuk boekje, helaas ben ik echter nog niet in de gelegenheid geweest om dit door te nemen en hier optimaal gebruik van te maken. " - 08-11-2013 00:00

"Karlijn kwam bij over als een zeer professionele trainer. De middag bij mij aan het bureau op kantoor is voorbij gevlogen en eigenlijk te ko… alles lezen - 08-11-2013 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10

"Goede, gestructureerde training, waarbij je gelijk aan het werk wordt gezet. Zeer praktische tips die meteen toepasbaar zijn. Je blijft achter met een zonnig humeur, een opgeruimd archief, een lege inbox en het gevoel van overzicht, rust en controle." - 29-10-2013 00:00

"Goede, gestructureerde training, waarbij je gelijk aan het werk wordt gezet. Zeer praktische tips die meteen toepasbaar zijn. Je blijft acht… alles lezen - 29-10-2013 00:00

starstarstarstarstar
Hanneke de Swart
10

"Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden en ik ga kijken voor welke collega's binnen ons kantoor dit ook interessant kan zijn." - 29-10-2013 00:00

"Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden en ik ga kijken voor welke collega's binnen ons kantoor dit ook interessant kan zijn. " - 29-10-2013 00:00

Germo Bekendam - Specialist in Professional Organizing
Germo Bekendam
Specialist in Professional Organizing
8,9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Organizing Works, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.