Persoonlijk leiderschap met behulp van paarden

Niveau
Tijdsduur
Logo van Paardencoach

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Ben je klaar voor een bijzondere ontmoeting met jezelf? 

Iedereen kent fases in zijn leven waarin alles als vanzelf lijkt te gaan. Een heerlijke staat van zijn! Ook kennen wij allemaal  periodes waarin je op het werk of in privésituaties het gevoel hebt dat het wat stroef gaat. Je ervaart onbalans, je weet en voelt dat er meer mogelijk is, maar iets houdt je tegen om een stap te zetten. Of je ervaart een flinke afstand tussen ‘ratio en gevoel’. Het bewuste, de ratio loodst je door de dagen heen terwijl je tegelijkertijd uit verbinding raakt met jezelf, je gevoel, je drijfveren en je doel. De wens om (weer) meer in verbinding te zijn met jezelf en met je omgeving wordt sterker. Je staat op het…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijk Leiderschap, Motiveren, Zelfvertrouwen, Authentiek leiderschap en Praktisch leidinggeven.

Ben je klaar voor een bijzondere ontmoeting met jezelf? 

Iedereen kent fases in zijn leven waarin alles als vanzelf lijkt te gaan. Een heerlijke staat van zijn! Ook kennen wij allemaal  periodes waarin je op het werk of in privésituaties het gevoel hebt dat het wat stroef gaat. Je ervaart onbalans, je weet en voelt dat er meer mogelijk is, maar iets houdt je tegen om een stap te zetten. Of je ervaart een flinke afstand tussen ‘ratio en gevoel’. Het bewuste, de ratio loodst je door de dagen heen terwijl je tegelijkertijd uit verbinding raakt met jezelf, je gevoel, je drijfveren en je doel. De wens om (weer) meer in verbinding te zijn met jezelf en met je omgeving wordt sterker. Je staat op het punt een ‘boost’ te geven aan je persoonlijk leiderschap!!

Het paard als spiegel
Paarden zijn zeer gevoelige dieren. In hun evolutie van meer dan 60 miljoen jaren hebben zij – om te overleven -  geleerd om uiterst sensitief te zijn op signalen uit hun omgeving: vanuit het perspectief van het kudde- en prooidier kan het gaan om het verschil tussen leven en dood.

Zij reageren op onbalans, op incongruentie in gedrag, op diepe drijfveren en wensen en op onze werkelijke intenties. Zij zijn zonder oordelen of bedoelingen volledig aanwezig in het hier-en-nu en bieden ons met hun wijsheid een glasheldere spiegel voor wie wij zijn, wat wij ten diepste willen, waar we bang voor zijn en wat ons kan helpen om een volgende stap te zetten.

“Met paarden coaching kom je op een snelle, gemakkelijke en oordeelloze manier bij de kern van waar het op dat moment bij jou om gaat”.

Aan paarden coaching kan op meerdere manieren invulling worden gegeven. In alle gevallen wordt gewerkt vanuit de ontmoeting met het paard. Van daaruit wordt gekeken wat zich aandient; een opdracht met het paard, uitwerking van een dieper liggende vraag of bijvoorbeeld het uitproberen van nieuw gedrag.

Wil jij:

  • een verdieping maken in jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw zelfkennis vergroten?
  • inzicht krijgen in welke gedachten, gevoelens of gedrag jou belemmeren?
  • meer in verbinding komen met jezelf en de ander?
  • (nog) meer gebruik maken van jouw kwaliteiten en talenten?
  • koers bepalen voor de komende periode?

Wil jij kennismaken met paarden coaching? 

Wij nodigen je van harte uit om op vrijdag  9 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur deel te nemen aan de workshop “Persoonlijk leiderschap met behulp van paarden”.

Op de prachtige locatie “Buitengein”, gelegen aan de rivier de Gein in Abcoude, starten we met een (h)eerlijke biologische lunch.

Na de lunch volgt de introductie op paarden coaching. Daarna ga je zelf kennis maken met het paard. Deze bijzondere ervaring geeft je veel inzichten over jouw persoonlijk leiderschap. Vervolgens wordt samen de  vertaalslag gemaakt naar mogelijkheden in de praktijk. 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.