Bedrijfsfinanciering, de bank en de alternatieven

Niveau
Tijdsduur

Bedrijfsfinanciering, de bank en de alternatieven

PE Café
Logo van PE Café

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Centrale thema's
Dit PE-Grand café gaat in op financiering. Nu de banken nog altijd voorzichtig zijn moeten bedrijven soms op zoek naar alternatieven. Welke alternatieven zijn er dan? Waar moet je op letten wanneer je op zoek gaat naar alternatieve financiering? Wat doen de banken nog wel en hoe kijken ze nu naar bedrijven? Het zijn thema’s waar we in dit PE-Grand café mee aan de slag gaan. In deze bijeenkomst gaat Ferdinand Veenman van KPMG in op de veranderde werkelijkheid. Is het inderdaad zo moeilijk nieuwe financiering te krijgen en waarom dan? Ook kijken we met Simon Douw en Gijsbert Koren naar het fenomeen crowdfunding en daarop lijkende manieren van financieren. Wouter Staal van Yoghu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Centrale thema's
Dit PE-Grand café gaat in op financiering. Nu de banken nog altijd voorzichtig zijn moeten bedrijven soms op zoek naar alternatieven. Welke alternatieven zijn er dan? Waar moet je op letten wanneer je op zoek gaat naar alternatieve financiering? Wat doen de banken nog wel en hoe kijken ze nu naar bedrijven? Het zijn thema’s waar we in dit PE-Grand café mee aan de slag gaan. In deze bijeenkomst gaat Ferdinand Veenman van KPMG in op de veranderde werkelijkheid. Is het inderdaad zo moeilijk nieuwe financiering te krijgen en waarom dan? Ook kijken we met Simon Douw en Gijsbert Koren naar het fenomeen crowdfunding en daarop lijkende manieren van financieren. Wouter Staal van Yoghurt Barn gaat in op de ervaringen die hij had bij het oplossen van het financieringsvraagstuk rondom zijn bedrijf.

Tijd: 13.30 - 19.30 uur (inclusief buffet en aansluitend borrel)

Sprekers: Ferdinand Veenman, Simon Douw, Gijsbert Koren & Wouter Staal

PE punten: 5

Investering: € 425,-- excl. BTW

LET OP: Informeer naar ons abonnement voor aantrekkelijke kwantumkorting!

Het PE-café is een concept dat je in staat stelt op een informele manier je PE punten te halen en intussen te werken aan je netwerk. Het PE-café wordt mogelijk gemaakt door KPMG en PLUC!.

PE-café sessies zijn enkele malen per jaar op verschillende locaties in het land. Alle sessies kenmerken zich door een informele sfeer, door toplocaties en topsprekers. In de PE-café's is volop ruimte voor kennisuitwisseling en discussie op actuele thema's. Het is tijd voor een verfrissende manier van leren!

Het PE-café bestaat in twee varianten. Het PE-Grand café duurt een hele middag en biedt ruimte voor verschillende sprekers die een onderwerp vanuit de theorie en vanuit de praktijk kunnen benaderen. De praktijk en de theorie ontmoeten elkaar dus in het PE-Grand café. Het PE-café is een twee en een half uur durende sessie aan het eind van de middag en geeft ruimte in een dialoog met een topspreker, in de kroeg en zonder verdere 'poespas' in te gaan op de kern van een onderwerp!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.