One page Management, efficiency in Planning & Control

Niveau
Tijdsduur

One page Management, efficiency in Planning & Control

PE Café
Logo van PE Café

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Centrale thema's
Planning en control, je kunt er helemaal in verzanden. Veel organisaties genereren enorme hoeveelheden informatie, maar sturen de managers ook op die informatie? Vaak is de manier waarop planning en control is ingericht helemaal niet in lijn met hoe managers sturen. Het is dan ook niet eenvoudig te bepalen op welke maatstaven je moet sturen. Een strak pleidooi voor minder maatstaven komt van Jan Bouwens. Zijn extreme stelling: één maatstaf is genoeg! Mocht je het niet redden met één maatstaf dan hoor je hoor je van Mark van Eck hoe je “One page management” invoert in je organisatie. Heerlijk, terug naar het A4-tje met de meest wezenlijke indicatoren dus. Mark vertelt hoe zo’n…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Effectief communiceren, Mondelinge communicatie, Communicatieve vaardigheden, Communicatietechnieken en NLP.

Centrale thema's
Planning en control, je kunt er helemaal in verzanden. Veel organisaties genereren enorme hoeveelheden informatie, maar sturen de managers ook op die informatie? Vaak is de manier waarop planning en control is ingericht helemaal niet in lijn met hoe managers sturen. Het is dan ook niet eenvoudig te bepalen op welke maatstaven je moet sturen. Een strak pleidooi voor minder maatstaven komt van Jan Bouwens. Zijn extreme stelling: één maatstaf is genoeg! Mocht je het niet redden met één maatstaf dan hoor je hoor je van Mark van Eck hoe je “One page management” invoert in je organisatie. Heerlijk, terug naar het A4-tje met de meest wezenlijke indicatoren dus. Mark vertelt hoe zo’n traject in de praktijk werkt. Hoe kom je snel en effectief tot de maatstaven die er echt toe doen voor de organisatie?

Sprekers
Jan Bouwens
Jan Bouwens is professor accounting aan de Universiteit van Tilburg en is verbonden als onderzoekspartner aan de Universiteit van Melbourne. Zijn onderzoek richt zich op het ontwerp van performance management systemen. Hij is vooral geïnteresseerd in hoe organisaties hun acitivteiten structureren en voorzien van prestatie maatstaven om het volledige synergie potentieel te benutten. Jan heeft gepubliceerd in verschillende onderzoeksbladen en accounting magazines. Zijn meningen worden regelmatig gepubliceerd in de Nederlandse pers. 

Mark van Eck
Mark van Eck RM is partner van strategisch marketingadviesbureau Business Openers en een van Europa's topsprekers op het gebied van Internal Branding. Hij is tevens voorzitter van NIMA Groepering Internal Branding en initiatiefnemer van het innovatieve en duurzame espressomerk Medellín Secret. Van Eck is register marketeer. Hij schreef boeken over OGSM, een methode om te werken vanuit een business plan op 1 A4-tje. 

Tijd: 13.30 - 19.30 uur (inclusief buffet en aansluitend borrel)

Sprekers: Jan Bouwens & Mark van Eck

PE punten: 5

Investering: € 425,-- excl. BTW

LET OP: Informeer naar ons abonnement voor aantrekkelijke kwantumkorting!

 

Het PE-café is een concept dat je in staat stelt op een informele manier je PE punten te halen en intussen te werken aan je netwerk. Het PE-café wordt mogelijk gemaakt door KPMG en PLUC!.

PE-café sessies zijn enkele malen per jaar op verschillende locaties in het land. Alle sessies kenmerken zich door een informele sfeer, door toplocaties en topsprekers. In de PE-café's is volop ruimte voor kennisuitwisseling en discussie op actuele thema's. Het is tijd voor een verfrissende manier van leren!

Het PE-café bestaat in twee varianten. Het PE-Grand café duurt een hele middag en biedt ruimte voor verschillende sprekers die een onderwerp vanuit de theorie en vanuit de praktijk kunnen benaderen. De praktijk en de theorie ontmoeten elkaar dus in het PE-Grand café. Het PE-café is een twee en een half uur durende sessie aan het eind van de middag en geeft ruimte in een dialoog met een topspreker, in de kroeg en zonder verdere 'poespas' in te gaan op de kern van een onderwerp!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.