star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 100.000 onafhankelijke ervaringen.

2 Communicatieve Vaardigheden Trainingen & Cursussen

Bekijk ook: Vragen stellen, Roos van Leary, Luisteren & Luistervaardigheden, Communicatievaardigheden, Communiceren, Presenteren, Feedback geven en ontvangen, NLP, Gespreksvaardigheden en Effectief communiceren.

Bekijk ook: Vragen stellen, Roos van Leary en Luisteren & Luistervaardigheden.

Tip: bekijk ook de Communicatieve vaardigheden producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (8), Boek (5), of Communicatieve vaardigheden in heel Nederland (120). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (standaard)

Logo van GITP
date_rangeMaandag 20 april 2020 in 'S-GRAVENHAGE (regio: Den Haag) en 27 andere data

Leer effectief communiceren met communicatiestijlen Met mensen op dezelfde golflengte komen, weerstanden overwinnen, samenwerken. Dat vraag…

Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (intensief)

Logo van GITP
date_range12 andere datums

Vergroot met communicatiestijlen uw grip op lastige gesprekken In lastige en ontsporende gesprekken effectief blijven communiceren en toch u…

Communicatie vaardigheden: de vaardigheden om juist te kunnen communiceren met de andere partij. Communicatieve vaardigheden zijn o.a.: duidelijk je boodschap overbrengen, luisteren, samenvatten, reageren en doorvragen.

Werken aan uw communicatieve vaardigheden met een cursus, training of opleiding? Dan zit u goed bij dit overzicht. Onderstaande aanbieders hebben diverse cursussen en trainingen om het effect van uw communicatie te versterken.

Sommige trainingen zijn op specifieke branches of beroepsgroepen gericht, om zo nog beter op uw persoonlijke vaardigheden in te gaan. Andere trainingen focussen op vaardigheden voor effectieve communicatie in het algemeen. Vraag gerust informatie aan bij enkele aanbieders om uw uiteindelijke keuze weloverwogen te maken!