thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

3 MBO Communicatieve Vaardigheden Trainingen & Cursussen in Rotterdam

Bekijk ook: Presenteren, Luisteren & Luistervaardigheden, Feedback geven en ontvangen, NLP, Gespreksvaardigheden, Communicatievaardigheden, Effectief communiceren, Communiceren, Roos van Leary en Vragen stellen.

Bekijk ook: Presenteren, Luisteren & Luistervaardigheden en Feedback geven en ontvangen.

Tip: bekijk ook de Communicatieve vaardigheden producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Individueel (9), Klassikaal online (9), E-Learning (7), Boek (5), of Communicatieve vaardigheden in heel Nederland (123). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Communicatievaardigheden voor technici (Dag)

Logo van ROVC
placeMaandag 23 november 2020 in Rotterdam en 4 andere datums

Ben jij technicus, en wil je je communicatieve vaardigheden aanscherpen? De training Communicatievaardigheden voor technici is dan bedoeld v…

Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Communicatieve vaardigheden voor de monteur

Logo van Vakwijs Opleidingen
placeRotterdam en 6 andere regio's

Optimaal samenwerken, omgaan met een collega die het niet op jouw manier wil doen, met elkaar lastige problemen oplossen, positief blijven …

check_box_outline_blank

Communicatieve vaardigheden / klantvriendelijkheid (Code 95 mogelijk, U14)

Logo van TA Nederland
placeRotterdam en 9 andere regio's

Klantgericht communiceren, de ambassadeur van het bedrijf Inleiding Bij de dagelijkse omgang met klanten komt veel kijken. Wat vindt de kla…

Communicatie vaardigheden: de vaardigheden om juist te kunnen communiceren met de andere partij. Communicatieve vaardigheden zijn o.a.: duidelijk je boodschap overbrengen, luisteren, samenvatten, reageren en doorvragen.

Werken aan uw communicatieve vaardigheden met een cursus, training of opleiding? Dan zit u goed bij dit overzicht. Onderstaande aanbieders hebben diverse cursussen en trainingen om het effect van uw communicatie te versterken.

Sommige trainingen zijn op specifieke branches of beroepsgroepen gericht, om zo nog beter op uw persoonlijke vaardigheden in te gaan. Andere trainingen focussen op vaardigheden voor effectieve communicatie in het algemeen. Vraag gerust informatie aan bij enkele aanbieders om uw uiteindelijke keuze weloverwogen te maken!