event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

2 Communicatieve Vaardigheden Trainingen & Cursussen

Bekijk ook: Presenteren, Luisteren & Luistervaardigheden, Feedback geven en ontvangen, NLP, Gespreksvaardigheden, Communicatievaardigheden, Effectief communiceren, Communiceren, Roos van Leary en Vragen stellen.

Bekijk ook: Presenteren, Luisteren & Luistervaardigheden en Feedback geven en ontvangen.

check_box_outline_blank

Masterclass communicatiestijlen

Logo van Learncare
placeDonderdag 7 januari 2021 in AMSTERDAM en 3 andere datums

Circa 90% van misverstanden, onbegrip, weerstand en irritaties tussen mensen ontstaan namelijk door een verschil in communicatiestijl. Het g…

check_box_outline_blank

Communicatieve Vaardigheden Binnendienst

Logo van Lindenhaeghe
placeWoensdag 25 november 2020 in Amsterdam Arena en 1 andere datum

In een commerciële of administratieve rol is het contact met klanten erg belangrijk. Vanzelfsprekend wil je klantgericht zijn en representat…

Communicatie vaardigheden: de vaardigheden om juist te kunnen communiceren met de andere partij. Communicatieve vaardigheden zijn o.a.: duidelijk je boodschap overbrengen, luisteren, samenvatten, reageren en doorvragen.

Werken aan uw communicatieve vaardigheden met een cursus, training of opleiding? Dan zit u goed bij dit overzicht. Onderstaande aanbieders hebben diverse cursussen en trainingen om het effect van uw communicatie te versterken.

Sommige trainingen zijn op specifieke branches of beroepsgroepen gericht, om zo nog beter op uw persoonlijke vaardigheden in te gaan. Andere trainingen focussen op vaardigheden voor effectieve communicatie in het algemeen. Vraag gerust informatie aan bij enkele aanbieders om uw uiteindelijke keuze weloverwogen te maken!