Ervaringen met NLP Business Practitioner

9,3
Gemiddeld cijfer voor NLP Business Practitioner producten
Gebaseerd op 137 ervaringen
Ingrid Kok-Van Calck
starstarstarstarstar_half
Ingrid Kok-Van Calck
9
NLPBP Master - NLP Business Master Practitioner

"De NLP Business Master Practitioner was een mooie reis. Waarin ik mezelf ben tegen gekomen, inpirerende mensen heb ontmoet. Heb oude patronen losgelaten en nieuwe inzichten heb omarmt. Met dank aan de trainers en mijn groep voor het uitzetten van het nieuwe pad! Zeker een verdieping op de NLP Business Practitioner." - 19-10-2021 13:13

"De NLP Business Master Practitioner was een mooie reis. Waarin ik mezelf ben tegen gekomen, inpirerende mensen heb ontmoet. Heb oude patrone… alles lezen - 19-10-2021 13:13

starstarstarstarstar
Kim Bijleveld
Communicatieadviseur
10
NLPBP Master - NLP Business Master Practitioner

"In 1 woord magisch! Bijzonder hoe je steeds weer een stukje van jezelf ontdekt en weer mooie coachinterventies leert. Dat hebben Sandra Dijke Jongepier, Lieke Molenaar en Diederick kelderman (de trainers van Schoonderwoerd) doortastend, op plezierige en leerzame manieren gebracht. Ze zeggen wel eens zoek de vraag achter de vraag. Deze trainers hebben het gezicht achter het gezicht getoverd. Een ware inspiratie om zelf ook meer toe te passen in coaching en training. " - 19-10-2021 09:03

"In 1 woord magisch! Bijzonder hoe je steeds weer een stukje van jezelf ontdekt en weer mooie coachinterventies leert. Dat hebben Sandra Dijk… alles lezen - 19-10-2021 09:03

Bedankt lieve Kim! Hoe mooi 'just the way you are'. Groet Sandra

- 19-10-2021 09:03
starstarstarstarstar
Fedor de Jong
10
NLPBP Master - NLP Business Master Practitioner

"Een Top training van Top trainers. Perfecte verhouding theorie en Praktijk. Hier leer je echt het geleerde in de praktijk te brengen. De training wordt gegeven in het Landhuis Park Oog in al te Utrecht. Een betere Locatie ga je niet vinden." - 18-10-2021 13:42

"Een Top training van Top trainers. Perfecte verhouding theorie en Praktijk. Hier leer je echt het geleerde in de praktijk te brengen. De tra… alles lezen - 18-10-2021 13:42

Bedankt lieve Fedor. En dat toepassen in de praktijk was zeker aan jou besteed. Top! Groet Sandra

- 18-10-2021 13:42
Mariska Vermeulen
starstarstarstarstar
Mariska Vermeulen
Eigenaresse MNGme
10
NLPBP Master - NLP Business Master Practitioner

"De NLP Business Master Practitioner bij Schoonderwoerd raad ik zeker aan, wanneer je na je Practitioner door wilt gaan met NLP. Het is een opleiding waarin je niet alleen heel veel over jezelf leert, maar ook leert interventies je kunt toepassen binnen coachingsgesprekken of op jezelf." - 18-10-2021 11:22

"De NLP Business Master Practitioner bij Schoonderwoerd raad ik zeker aan, wanneer je na je Practitioner door wilt gaan met NLP. Het is een o… alles lezen - 18-10-2021 11:22

Bedankt lieve Mariska! And... the best is yet to come! Groet Sandra

- 18-10-2021 11:22
ruud de vink
starstarstarstarstar
ruud de vink
Trainer, Coach ABN AMRO Meespierson
10
NLPBP Master - NLP Business Master Practitioner

"Prachtige combinatie van theorie en praktijk. Vaak direct met oefeningen inspelen op situatie. Veel ook uit eigen ervaringen gedeeld. Heel praktisch ook . Veel over mijzelf geleerd en ook wat ik als coach en trainer direct kan toepassen . Sandra , Lieke en diederik zijn echt toptrainers . Ik kan schoonderwoerd van harte aanbevelen ." - 17-10-2021 13:30

"Prachtige combinatie van theorie en praktijk. Vaak direct met oefeningen inspelen op situatie. Veel ook uit eigen ervaringen gedeeld. Heel p… alles lezen - 17-10-2021 13:30

Bedankt lieve Ruud. En wat boffen die toekomstige trainees en coachees met jou! Groet Sandra

- 17-10-2021 13:30
starstarstarstarstar
Benjamin Heij
Coach
10
NLP Business Practitioner

"Ik wilde met name mijn NLP skills verbeteren om mijn vakkundigheid als coach te vergroten. Ik had al elementen van NLP geleerd tijdens mijn coachopleiding maar beschouw deze opleiding als een essentiële aanvulling. Ik ben scherper geworden in het inschatten van de coachvraag en ben beter in staat om de bepalen wat er nodig is voor de cliënt. Daarnaast heeft het mij een grote stap opgeleverd in mijn persoonlijke ontwikkeling, aangezien je tijdens het traject met persoonlijke thema’s aan de slag gaat." - 16-10-2021 12:02

"Ik wilde met name mijn NLP skills verbeteren om mijn vakkundigheid als coach te vergroten. Ik had al elementen van NLP geleerd tijdens mijn … alles lezen - 16-10-2021 12:02

Jenny ten Cate
starstarstarstarstar
Jenny ten Cate
klachtenbehandelaar
10
NLP Business Practitioner

"Ik raad de NLP practitioner training bij Feedback zeker aan! Vera en Caspar zijn gepassioneerde vakmensen en hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Deze training is echt een eyeopener op professioneel en persoonlijk vlak. Ik ben begonnen om mijn communicatie te verbeteren, maar het heeft mij zoveel meer gebracht. Begrip voor mijn eigen reacties en die van anderen en mogelijkheden om echt iets voor de mensen om mij heen te betekenen. Ik ben in ieder geval al veel beter gaan luisteren en ik sta te popelen om de geleerde technieken in de praktijk toe te passen!" - 16-09-2021 08:09

"Ik raad de NLP practitioner training bij Feedback zeker aan! Vera en Caspar zijn gepassioneerde vakmensen en hun enthousiasme werkt aansteke… alles lezen - 16-09-2021 08:09

Willem van Boeijen
starstarstarstarstar
Willem van Boeijen
Docent MBO
10
NLP Business Practitioner (erkende opleiding)

"De NLP opleiding heeft mij enorm geholpen om belangrijke keuzes in mijn leven te maken. Zowel Connie alsook Rianne hebben de training en de begeleiding bij de oefeningen professioneel maar bovenal heel persoonlijk aangepakt, vooral bij de intense momenten in de groep.

Ik kan oprecht zeggen dat ik een beter mens ben geworden en ik wil Connie en Rianne daar nogmaals voor bedanken!

Willem van Boeijen, docent in het MBO
" - 29-07-2021 07:12

"De NLP opleiding heeft mij enorm geholpen om belangrijke keuzes in mijn leven te maken. Zowel Connie alsook Rianne hebben de training en de … alles lezen - 29-07-2021 07:12

starstarstarstarstar
Danny L.
10
Business Leadership Basic

"De Business Practitioner (Basic) is een mooie opleiding waarbij je veel handvatten en bewustwording ervaart en aangereikt krijgt die je op korte termijn resultaten brengen!

Uiteraard staat of valt dat met degene die de training geeft. Jacqueline, chapeau voor jouw inzet, betrokkenheid en wijze van training geven! " - 03-07-2021 15:03

"De Business Practitioner (Basic) is een mooie opleiding waarbij je veel handvatten en bewustwording ervaart en aangereikt krijgt die je op k… alles lezen - 03-07-2021 15:03

starstarstarstarstar
Laura van der Lecq
10
Business Leadership Basic

"Door de NLP training in een paar stappen weer dichter bij mezelf! Dit mede dankzij een prettige en veilige groep en een zeer deskundige en empathische trainer. Nu al zin in het vervolg! " - 03-07-2021 15:01

"Door de NLP training in een paar stappen weer dichter bij mezelf! Dit mede dankzij een prettige en veilige groep en een zeer deskundige en e… alles lezen - 03-07-2021 15:01

Mirjam van den Berg
starstarstarstarstar
Mirjam van den Berg
Interim marketing professional
10
6-daagse Business NLP Training

"In zes dagen tijd leer je alles over jezelf, communicatieprocessen en hoe je onbewuste processen bij een ander kunt herkennen. Jan Willem is één brok energie en weet de stof op enthousiaste wijze uit te leggen. In onze groep ontstonden persoonlijke inzichten, aha momenten en was het soms emotioneel. Alles bij elkaar een prachtige training waar ik heel veel heb geleerd. Dankbaar voor alle nieuwe inzichten." - 17-06-2021 12:28

"In zes dagen tijd leer je alles over jezelf, communicatieprocessen en hoe je onbewuste processen bij een ander kunt herkennen. Jan Willem is… alles lezen - 17-06-2021 12:28

starstarstarstarstar
Daniel Akcay
Klantenservice medewerker
10
NLP Business, persoonlijke effectiviteit, groei

"Prettig en duidelijk uitleg. Paul kwam met goede voorbeelden en reflecties. En zetten de vinger op de zere plekken. Soms was het lastig om de opdrachten uit te kunnen voeren, maar door herhaling werd dat steeds beter" - 25-05-2021 14:46

"Prettig en duidelijk uitleg. Paul kwam met goede voorbeelden en reflecties. En zetten de vinger op de zere plekken. Soms was het lastig om d… alles lezen - 25-05-2021 14:46

Else Bouwman
starstarstarstarstar
Else Bouwman
10
NLP Business, persoonlijke effectiviteit, groei

"Super training, heb er zeer veel van opgestoken. Deze training bevat heel veel praktische dingen die je meteen in de praktijk kan toepassen. Het zet je echt aan het denken en geeft je heel veel inzicht in zowel jouw eigen denkpatroon en hoe deze positief te beïnvloedden. Paul is als trainer iemand die niet alleen veel weet, maar ook heel goed kan aanvoelen wat iemand nodig heeft. " - 25-05-2021 13:41

"Super training, heb er zeer veel van opgestoken. Deze training bevat heel veel praktische dingen die je meteen in de praktijk kan toepassen.… alles lezen - 25-05-2021 13:41

starstarstarstarstar
Gery Kappert
medewerker/trainer klantenservice
10
NLP Business, persoonlijke effectiviteit, groei

"vakman. je merkt dat hij weet wat hij zegt, echt oprecht luistert, feedback en inzichten even laat landen en goede handvaten geeft om mee verder te gaan. zelf durft hij ook zich kwetsbaar op te stellen waardoor je dat makkelijker ook kunt" - 25-05-2021 13:41

"vakman. je merkt dat hij weet wat hij zegt, echt oprecht luistert, feedback en inzichten even laat landen en goede handvaten geeft om mee ve… alles lezen - 25-05-2021 13:41

starstarstarstarstar
Regilio Bleijs
10
NLP Business Practitioner

"Van het begin tot het einde van de training voelde het als een warm bad. Ik heb me enorm op mijn gemak gevoeld door de deskundigheid van de trainers. Ondanks dat de lessen via Zoom werden gegeven, had ik alsnog het gevoel dat ik alles mee kon maken alsof we op 1 locatie waren. Ik heb veel geleerd over mijzelf in deze training en zal deze ervaring voor altijd koesteren. Sandra en Diederick: bedankt!" - 30-03-2021 14:13

"Van het begin tot het einde van de training voelde het als een warm bad. Ik heb me enorm op mijn gemak gevoeld door de deskundigheid van de … alles lezen - 30-03-2021 14:13

Daan Hoeksema
starstarstarstarstar
Daan Hoeksema
10
NLP Business Practitioner

"Inspirerende training, enthousiasme spat er van af. Vanwege Corona per Zoom, helaas maar kon niet anders. Sandra en Diederik Kelderman hadden wel alles zo voorbereid dat presentatiemateriaal en werkwijze via zoom prima uit te voeren was. Via maken van Zoom deelgroepen kon in kleinere groepjes opdrachten worden uitgewerkt. Dit werkte uitstekend. Ik kan iedereen de NLP training aanbevelen." - 29-03-2021 13:30

"Inspirerende training, enthousiasme spat er van af. Vanwege Corona per Zoom, helaas maar kon niet anders. Sandra en Diederik Kelderman hadde… alles lezen - 29-03-2021 13:30

starstarstarstarstar
Nanda Bakker
beleidsadviseur
10
NLP Business Practitioner

"Inspirerende training NLP waarin je als cursist je zowel verdiept in de (theorie van) NLP technieken en daarnaast vooral veel zelf samen met medecursisten aan de slag gaat.
Een reis naar jezelf, jouw ambities en drijfveren. Op zoek naar wat jij wilt bereiken en naar nieuwe wegen om daar te komen." - 29-03-2021 10:15

"Inspirerende training NLP waarin je als cursist je zowel verdiept in de (theorie van) NLP technieken en daarnaast vooral veel zelf samen met… alles lezen - 29-03-2021 10:15

En wat een mooie reis heb je gemaakt!

- 29-03-2021 10:15
starstarstarstarstar
Marcel de Wit
Sr. Beleggingsspecialist
10
NLP Business Practitioner

"Van januari tot en met Maart een erg prettige NLP "reis" gemaakt o.l.v. Sandra en haar side-kick Diederik. Sterk in theoretische ondersteuning en pakkende en aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Goede sfeer en ruimte voor elk teamlid om vanuit comfort en vertrouwen een bijdrage te kunnen geven." - 29-03-2021 08:39

"Van januari tot en met Maart een erg prettige NLP "reis" gemaakt o.l.v. Sandra en haar side-kick Diederik. Sterk in theoretische ondersteuni… alles lezen - 29-03-2021 08:39

....en af en toe uit de comfort ;-)

- 29-03-2021 08:39
starstarstarstarstar_half
Jd zwaag
9
NLP Business Practitioner

"Met trainers Sandra Dijke en Diederick Kelderman een mooie ervaring NLP meegemaakt! Moest via zoom vanwege corona, maar dat merkte je niet. Misschien daardoor wel veel voordelen. Als je op zoekt bent naar ontwikkeling in jezelf en wil je stappen maken op een inspirerende manier, dan moet je zeker aan deze mensen denken! " - 26-03-2021 13:57

"Met trainers Sandra Dijke en Diederick Kelderman een mooie ervaring NLP meegemaakt! Moest via zoom vanwege corona, maar dat merkte je niet. … alles lezen - 26-03-2021 13:57

Mooi om jouw zo'n mooie ontwikkeling te zien doormaken!!

- 26-03-2021 13:57
starstarstarstarstar_half
Zakiya Tarmach
9
NLP Business Practitioner

"Gedurende de laatste 3 maanden van 2020 heb ik de training gevolg bij Sandra Dijke-Jongepier en Shanna Proost.
De manier waarop zij is staat zijn om een veilige omgeving te creëren is buitengewoon prettig.
Deze training heeft mij hele vele inzichten gegeven in hoe het brein werkt en hoe ik mijn denkwijze, communicatie en handelingen kan verbeteren. Ik kan deze training zeer aanbevelen voor eenieder.

Om de beste versie van mezelf te worden heb ik me ook al aangemeld voor de Master Practitioner. " - 08-01-2021 13:45

"Gedurende de laatste 3 maanden van 2020 heb ik de training gevolg bij Sandra Dijke-Jongepier en Shanna Proost. De manier waarop zij is sta… alles lezen - 08-01-2021 13:45

Zakiya! Wat was het fijn jou erbij te hebben. En wat een mooie stappen gemaakt! Helemaal PUUR! :-)

- 08-01-2021 13:45
starstarstarstarstar
Van Veen
10
NLP Business Practitioner

"Er zijn vast trainingen die goed zijn. Ook trainingen die tegenvallen. Geweldige trainingen heb je misschien ook wel eens van gehoord.
De NLP Business Practioner valt daar niet onder. Dit staat er zo ver boven! De omschrijving dekt de lading niet eens een beetje. Ik heb hier zo ongelooflijk veel geleerd over mijzelf en ik kan nu zo veel beter de rst van mijn leven in, dit kan je simpelweg niet in woorden vatten. Als je ook maar iets van twijfel hebt of dit de juiste keus is... dit is de juiste keus. Iedere deelnemer waarmee ik NLP deed was ongekend enthousiast en dankbaar.
Ga dit doen. Liever gisteren dan vandaag!" - 16-12-2020 12:50

"Er zijn vast trainingen die goed zijn. Ook trainingen die tegenvallen. Geweldige trainingen heb je misschien ook wel eens van gehoord. De N… alles lezen - 16-12-2020 12:50

Wat heb je dat mooi opgeschreven Jelle! En wat fijn dat jij erbij was deze bijzondere reis met elkaar! Shanna & Sandra

- 16-12-2020 12:50
starstarstarstarstar
Yvonne van der Leije-Rijkee
directiesecretaresse
10
NLP Business Practitioner

"Wat een super fantastische training met 2 top trainers, Sandra en Shanna. De begeleiding was super en wat heb ik veel geleerd. Ik had deze training jaren geleden moeten volgen dan had ik zoveel meer handvaten gehad en geweten. " - 16-12-2020 10:07

"Wat een super fantastische training met 2 top trainers, Sandra en Shanna. De begeleiding was super en wat heb ik veel geleerd. Ik had deze t… alles lezen - 16-12-2020 10:07

Wat fijn om te horen Yvonne! En hoe mooi al die inzichten die jij jezelf eigen hebt kunnen maken! Laat je verrassen wat het je allemaal nog meer gaat brengen :-) Shanna & Sandra

- 16-12-2020 10:07
starstarstarstarstar
Ruben Mullink
Senior Online sales specialist
10
NLP Business Practitioner

"Wát een goede training. Heel intensief, maar ben enorm blij dat ik deze ervaring gehad heb. Beide trainers creëerden een hele open en veilige ruimte om te delen, waardoor de groep ook goed actief meedeed. Begeleiding was top en heel deskundig.

Stijl van uitleggen (met de hand geschreven, via flip-overs) was superfijn! Houdt de aandacht erbij in plaats van naar een Powerpoint staren.

10 out of 10 would recommend!" - 15-12-2020 16:14

"Wát een goede training. Heel intensief, maar ben enorm blij dat ik deze ervaring gehad heb. Beide trainers creëerden een hele open en veilig… alles lezen - 15-12-2020 16:14

Ruben, mooi mens! Wat was het heerlijk om onderdeel te mogen zijn van jouw stappen! Nu lekker gaan shinen! Shanna & sandra

- 15-12-2020 16:14
starstarstarstarstar
Amber van Opijnen
10
NLP Business Practitioner

"Na wat twijfels of dit voor mij de juiste volgende stap zou zijn, nam ik het besluit me in te schrijven voor de NLP Practitioner bij Schoonderwoerd. Na mijn NLP reis kan ik niets anders zeggen dat dit alles was wat ik nodig had en zelfs meer. Een hele fijne groep en hele kundige en diepgaande begeleiding maken deze training tot een ontzettend groot en waardevol levens veranderend cadeau aan jezelf. Een cadeau dat ik echt iedereen gun! " - 15-12-2020 13:48

"Na wat twijfels of dit voor mij de juiste volgende stap zou zijn, nam ik het besluit me in te schrijven voor de NLP Practitioner bij Schoond… alles lezen - 15-12-2020 13:48

En hoe mooi was het cadeau dat je hebt uitgepakt 'nu je het ziet' ;-) ! Go, go, go Amber! Shanna & Sandra

- 15-12-2020 13:48
starstarstarstarstar_half
Danike Steemeijer
9
Business Leadership Advanced

"Afgelopen september heb ik mijn eerste NLP-opleiding afgerond, namelijk de NLP Business Practitioner. Wauw, wat een persoonlijke inzichten heb ik tijdens deze opleiding gekregen! Daarnaast ontzettend veel interessante, praktische en bruikbare tools meegekregen die zowel inzetbaar zijn in mijn professionele leven als in mijn privéleven. Nogmaals, echt een ontzettende aanrader om meer inzicht in jezelf en anderen te verkrijgen :) " - 05-11-2020 13:45

"Afgelopen september heb ik mijn eerste NLP-opleiding afgerond, namelijk de NLP Business Practitioner. Wauw, wat een persoonlijke inzichten h… alles lezen - 05-11-2020 13:45