Ervaringen met NLP Master Practitioner

9,7
Gemiddelde score van NLP Master Practitioner producten
Gebaseerd op 178 ervaringen
starstarstarstarstar
Willem-Jan de Vries
10
NLP Master Practitioner

"Bijzondere en waardevolle verdieping in mijzelf. De master opleiding laat je echt zien welke kant je op wilt gaan en wat de tools en stappen zijn die je nodig hebt om dit werkelijkheid te maken. " - 28-12-2020 15:10

"Bijzondere en waardevolle verdieping in mijzelf. De master opleiding laat je echt zien welke kant je op wilt gaan en wat de tools en stappen… alles lezen - 28-12-2020 15:10

starstarstarstarstar
S de Bruijn
10
NLP Master Practitioner

"Waardevolle verdieping op de basis opleiding.. Je gaat op een dieper niveau aan de slag met zowel de praktische als de theoretische kant van NLP. Een aanrader voor iedereen die de Basis heeft gevolgd!" - 28-12-2020 15:01

"Waardevolle verdieping op de basis opleiding.. Je gaat op een dieper niveau aan de slag met zowel de praktische als de theoretische kant van… alles lezen - 28-12-2020 15:01

Arjan Heijmans
starstarstarstarstar
Arjan Heijmans
ondernemer
10
NLP Master Practitioner

"Ik ben vanuit de practitioner gelijk doorgestroomd naar de Master. Ik wilde meer NLP en dat kreeg ik in deze NLP master practitioner van het NLP Instituut ook zeker! Het zorgt voor nog meer kijk in je eigen binnenwereld en maakt ook nieuwsgieriger naar andere mensen! Een echte aanrader voor mensen die ook de Practitioner gedaan hebben!

De eerste vraag die me opkomt bij NLP: waarom wordt dit op de lagere scholen niet gegeven!!" - 24-12-2020 13:46

"Ik ben vanuit de practitioner gelijk doorgestroomd naar de Master. Ik wilde meer NLP en dat kreeg ik in deze NLP master practitioner van het… alles lezen - 24-12-2020 13:46

David Bruijn
starstarstarstarstar
David Bruijn
MSSQL DBA
10
NLP Master Practitioner

"Geweldige aanvulling op de NLP Practitioner. Heel fijne trainer(s) die mij de juiste handvatten hebben kunnen geven om de oefeningen op een goede manier uit te voeren. De opleiding heeft mij veel inzichten gegeven over mijzelf en wat ik hiermee in de praktijk kan doen. Het wordt echt super gewaardeerd hoe de trainer(s) mij hierin hebben geholpen!" - 24-12-2020 10:19

"Geweldige aanvulling op de NLP Practitioner. Heel fijne trainer(s) die mij de juiste handvatten hebben kunnen geven om de oefeningen op een … alles lezen - 24-12-2020 10:19

starstarstarstarstar
Ingvild Molenaar
Trainer & coach
10
NLP Master Practitioner

"De master is een zeer waardevolle verdieping op de kennis en inzichten die je in de practitioner krijgt.
Ik zou elke practitioner aanraden om de master te doen om de inzichten op een diepere laag te integreren.
Petra en Daniel zijn trainers met enorm veel kennis en ervaring. Ze creëren een veilige omgeving om je persoonlijke groei te ondersteunen. " - 24-12-2020 08:57

"De master is een zeer waardevolle verdieping op de kennis en inzichten die je in de practitioner krijgt. Ik zou elke practitioner aanraden… alles lezen - 24-12-2020 08:57

starstarstarstarstar
J Leeuwenhard
Trainer
10
NLP Master Practitioner

"DE ERVARING DIE IK IEDEREEN ADVISEER! Coaches hebben veel persoonlijke aandacht en kunnen met hun kennis echt de diepte in duiken. Hierdoor wordt er een veilige omgeving gecreerd waarin iederen kan accelereren! Bedankt!" - 22-12-2020 08:55

"DE ERVARING DIE IK IEDEREEN ADVISEER! Coaches hebben veel persoonlijke aandacht en kunnen met hun kennis echt de diepte in duiken. Hierdoor … alles lezen - 22-12-2020 08:55

starstarstarstarstar
Rander
Ondernemer
10
NLP Master Practitioner

"Deze opleiding was mindblowing! Ik had niet verwacht dat dit zo'n gigantische blijvende impact zal hebben op mijn ontwikkeling. Erg fijne groep in een prachtige omgezing.Aanrader voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wilt." - 22-12-2020 08:50

"Deze opleiding was mindblowing! Ik had niet verwacht dat dit zo'n gigantische blijvende impact zal hebben op mijn ontwikkeling. Erg fijne gr… alles lezen - 22-12-2020 08:50

starstarstarstarstar
Gijs Van de Laanen
10
NLP Master Practitioner

"De master is echt een waanzinnige verdieping op de kennis van de basis opleiding. Je gaat op een diepe ontdekkingsreis van jezelf en hervindt veel van de doelen die je energie geven." - 22-12-2020 08:45

"De master is echt een waanzinnige verdieping op de kennis van de basis opleiding. Je gaat op een diepe ontdekkingsreis van jezelf en hervind… alles lezen - 22-12-2020 08:45

starstarstarstarstar
J Leeuwenhard
Ondernemer
10
NLP Master Practitioner

"Als ondernemer probeer je het maximale uit jezelf en uit de mensen om je heen te halen. Met NLP leer je neit alleen hoe je dit moet doen maar ook hoe je dit naar een ongekend hoog niveau tilt. " - 21-12-2020 08:30

"Als ondernemer probeer je het maximale uit jezelf en uit de mensen om je heen te halen. Met NLP leer je neit alleen hoe je dit moet doen maa… alles lezen - 21-12-2020 08:30

starstarstarstarstar
Limborgh
10
NLP Master Practitioner

"Wat een bijzondere eravring! Na lang en veel nadenken toch besloten deze opleiding te doen. Zowel de kwaliteit van de coaches als de diepgang van de opleiding hebben mijn verwachtignen overtroffen!" - 21-12-2020 08:21

"Wat een bijzondere eravring! Na lang en veel nadenken toch besloten deze opleiding te doen. Zowel de kwaliteit van de coaches als de diepgan… alles lezen - 21-12-2020 08:21

Shefania Dawlat
starstarstarstarstar
Shefania Dawlat
Manager kinderopvang
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Een geweldige persoonlijke cadeau. Go for it. Ik ben ontzettend dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen. Inzichten waarvan je zelf niet wist dat ze zoveel impact op je leven zouden hebben. NLP Sluis. Een top instituut." - 19-12-2020 09:58

"Een geweldige persoonlijke cadeau. Go for it. Ik ben ontzettend dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen. Inzichten waarvan je zelf ni… alles lezen - 19-12-2020 09:58

starstarstarstarstar
Zeyneb Dabbabi
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Geweldige, waardevolle opleiding waar je zowel persoonlijk als professioneel heel veel aan hebt. De trainers en coaches zorgen ook voor individuele aandacht ondanks de groepsgrootte, en creëren een prettige, harmonieuze sfeer in de groep. Erg belangrijk, aangezien je op veel vlakken erg diep gaat. Aanrader!" - 19-12-2020 09:49

"Geweldige, waardevolle opleiding waar je zowel persoonlijk als professioneel heel veel aan hebt. De trainers en coaches zorgen ook voor indi… alles lezen - 19-12-2020 09:49

Alejandro Li
starstarstarstarstar
Alejandro Li
Startende Coach
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"🌠*LEES DIT ALS JE TWIJFELT* 🌠

Wat een fantastische reis heb ik moge maken. Ik ben Rutney en zijn team dankbaar voor alles steun en inzichten die ik heb mogen ontvangen.

Waarom is de NLP Master een Must om te doen?

Deze opleiding heeft mijn leven veranderd en liet mij inzien dat ik een meester onderdrukker ben en dat ik mijn leven sinds dat ik ben geadopteerd ben al hebt onderdrukt al mijn acties tot mijn 27e levens jaar waren vanuit voor mezelf als een positieve intentie maar het was gebaseerd op pijn en verdriet.

"You need to heal your wounds, otherwise you will bleed on people who didn't cut you💔"

De NLP master opleiding heeft mij in laten zien wat mij plek is en waar en wat ik mag genezen en omarmen in dit leven. Door de opleiding ben ik gaan ervaren dat ik een krachtig mens ben met een krachtige missie en alles zou gaan stromen als ik toe stem de pijn te helen!

Dus ben jij een persoon waarbij ieder jaar weer stuk loopt en je in dezelfde patronen blijft hangen. Ben je mentaal en fysiek moe en weet je niet hoe het komt?
Weet je dat je een vlammetje diep van binnen heb maar je weet niet hoe je hem aanzet?

Verdiep je dan in Sluis NLP!

Het is een geweldige ervaring en ben er ook nog eens 7 kilo van afgevallen😂 dat kan gebeuren als je dingen gaat loslaten die jou niet meer dienen 🙋🏽‍♂️

Rutney en het team!
Bedankt voor het wijzen naar het licht aan het einde van mijn donkere tunnel. ❤

You freaking rock!
" - 13-12-2020 12:37

"🌠*LEES DIT ALS JE TWIJFELT* 🌠 Wat een fantastische reis heb ik moge maken. Ik ben Rutney en zijn team dankbaar voor alles steun en inzich… alles lezen - 13-12-2020 12:37

Karin Pieper van de Zanden
starstarstarstarstar
Karin Pieper van de Zanden
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Vandaag sluit ik een prachtige reis af met mijn NLP Master Practitioner bij Sluisinstituut, vol inzichten en waardevolle tools als coach! De afgelopen 9 maanden waren fascinerend en magisch! " - 13-12-2020 12:16

"Vandaag sluit ik een prachtige reis af met mijn NLP Master Practitioner bij Sluisinstituut, vol inzichten en waardevolle tools als coach! D… alles lezen - 13-12-2020 12:16

Jude van de Pol
starstarstarstarstar
Jude van de Pol
Head of Finance & HR
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Wow, wat een mooie reis was dat! Ik startte deze practitioner met een gevoel dat ik niets waard was en ervaarde veel onzekerheid met wat ik deed. Ik heb de verbinding met mezelf en mijn omgeving weer teruggevonden en weet nu vol voor mijn doelen te gaan. Rutney Sluis, Remko Delsasso, Pim Janszen, Eline Wieringa en Guus Maris (familieopstellingen en systemisch werk): Jullie waren echt geweldig! Jullie wisten steeds de energie hoog te houden en wisten bij alle deelnemers het onderste uit de kan te halen.

De verbinding met de groep is enorm hoog. Ik heb heel veel nieuwe vrienden gemaakt.

Als je all in wil gaan, veel verbinding wil met de trainers en de deelnemers en niet bang wil zijn dat het een saaie bedoeling wordt, dan raad ik je de opleidingen bij Sluis NLP Instituut aan! " - 13-12-2020 12:12

"Wow, wat een mooie reis was dat! Ik startte deze practitioner met een gevoel dat ik niets waard was en ervaarde veel onzekerheid met wat ik… alles lezen - 13-12-2020 12:12

Lambert Kassing
starstarstarstarstar_half
Lambert Kassing
Eigen wijze ondernemer
9
NLP Master Practitioner Opleiding

"Deze opleiding brengt inzichten die een leven lang ingezet kunnen worden. Grote effecten gemerkt op mijn mensbeeld en onderliggende drijvende krachten (familieopstellingen, onderbewust gevoed worden uit balans geraakte significante gebeurtenissen) en hoe daarmee om te gaan. Merkbaar verschil zijn de zeer gewaardeerde verbeteringen in mijn eigen waarde. Dit laatste draag ik vanaf nu mee en zal dit willen delen voor elke ander. " - 13-12-2020 12:12

"Deze opleiding brengt inzichten die een leven lang ingezet kunnen worden. Grote effecten gemerkt op mijn mensbeeld en onderliggende drijvend… alles lezen - 13-12-2020 12:12

starstarstarstarstar
Ton Cornax
Afdelingshoofd
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"De NLP Master heeft mij weer veel inzichten in mijzelf gegeven. Door de NLP technieken te combineren met o.a. Open frame en meditaties komen deze nog meer binnen. De kracht van Sluis om continu in verbinding de training te geven" - 13-12-2020 12:12

"De NLP Master heeft mij weer veel inzichten in mijzelf gegeven. Door de NLP technieken te combineren met o.a. Open frame en meditaties komen… alles lezen - 13-12-2020 12:12

Marjan Heidekamp
starstarstarstarstar_half
Marjan Heidekamp
directeur RUD Drenthe
9
NLP Master Practitioner Opleiding

"De opleiding NLP master practitioner bij Sluis is een fantastische ontdekkingsreis. Je leert jezelf beter kennen. Maar bovenal leer je je talenten en NLP-technieken toe te passen om anderen te helpen. Met het vinden van hun missies, talenten en zelfvertrouwen. En bovenal om ze te helpen hun barrières te ontdekken en weg te nemen.
Wat een krachtige methodiek.
Door de wijze waarop de trainingen worden gegeven ontstaat een natuurlijke wisselwerking tussen leren en toepassen, tussen weten en voelen, tussen trainers en deelnemers. Een groepsgevoel dat een beetje voelt als een nieuwe familie. Waar je op terug kunt vallen.

Groot compliment voor Rutney Sluis, Remko Delsasso, Pim en Eline!
" - 13-12-2020 12:11

"De opleiding NLP master practitioner bij Sluis is een fantastische ontdekkingsreis. Je leert jezelf beter kennen. Maar bovenal leer je je ta… alles lezen - 13-12-2020 12:11

starstarstarstarstar
Inge Hogeling
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Ik heb genoten van deze reis om op een nog dieper level te ervaren wat NLP voor je kan doen en nog meer skills geleerd om mezelf en anderen verder te (helpen) ontwikkelen. De verbinding die de trainers elke keer weer weten te dragen en faciliteren heeft op mij een openend effect gehad. Ik en iedereen om mij heen mag zijn en er heerst een bijzonder respect voor eenieder in de groep waarmee ik deze reis heb mogen maken. Ik wilde eigenlijk niet dat het afgelopen was, ook al weet ik dat elk einde het begin van iets nieuws betekent..." - 13-12-2020 12:11

"Ik heb genoten van deze reis om op een nog dieper level te ervaren wat NLP voor je kan doen en nog meer skills geleerd om mezelf en anderen … alles lezen - 13-12-2020 12:11

Nicole Binnendijk
starstarstarstarstar
Nicole Binnendijk
Gelukscoach
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Een opleiding, waar je stap voor stap schijnbaar moeiteloos wordt meegenomen op een prachtige innerlijke reis. Daarbij leer je theoretisch, maar vooral ook praktisch, allerlei waardevolle technieken in aanvulling op de technieken van de NLP Practitioner. Zodat je steeds opnieuw deze methoden kunt inzetten voor jezelf en anderen.

De trainers tonen grote expertise, inzet, inzicht en humor. Ze weten precies wat ze doen om alle deelnemers verder te helpen in hun proces. Bovendien zijn er vele coaches aanwezig voor persoonlijke ondersteuning.
Ik heb mij op elk moment (mooi of moeilijk) gezien, gesteund en verbonden gevoeld.

Enorm dankbaar. Groot respect voor de manier waarop de opleiding is opgezet en wordt gegeven.

Ik weet zeker dat ik nu zoveel sterker verder kan een mijn prachtige kwaliteiten kan inzetten voor mezelf en anderen, om samen te bouwen aan een mooiere wereld. " - 13-12-2020 12:11

"Een opleiding, waar je stap voor stap schijnbaar moeiteloos wordt meegenomen op een prachtige innerlijke reis. Daarbij leer je theoretisch, … alles lezen - 13-12-2020 12:11

Lambert Kassing
starstarstarstarstar_half
Lambert Kassing
Eigen wijze
9
NLP Master Practitioner Opleiding

"Deze opleiding brengt inzichten die een leven lang ingezet kunnen worden. Grote effecten gemerkt op mijn mensbeeld en onderliggende drijvende krachten (familieopstellingen, onderbewust gevoed worden uit balans geraakte significante gebeurtenissen) en hoe daarmee om te gaan. Merkbaar verschil zijn de zeer gewaardeerde verbeteringen in mijn eigen waarde. Dit laatste draag ik vanaf nu mee en zal dit willen delen voor elke ander. " - 13-12-2020 12:10

"Deze opleiding brengt inzichten die een leven lang ingezet kunnen worden. Grote effecten gemerkt op mijn mensbeeld en onderliggende drijvend… alles lezen - 13-12-2020 12:10

starstarstarstarstar
Vanita Nanhu
Unit manager
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Deze opleiding is het beste cadeau aan jezelf! Na deze opleiding sta je volledig in je kracht. Je hebt anderen en jezelf hierna echt iets te bieden. Je doelen en je missie zijn helder gemaakt. Maar ook de weg daarnaar toe. Gun jezelf deze opleiding!" - 13-12-2020 12:10

"Deze opleiding is het beste cadeau aan jezelf! Na deze opleiding sta je volledig in je kracht. Je hebt anderen en jezelf hierna echt iets te… alles lezen - 13-12-2020 12:10

starstarstarstar_halfstar_border
Gerda Van schaik
Zelfstandig ondernemer
7
NLP Master Practitioner Opleiding

"De opleiding geeft de tools om nlp in praktijk in te zetten. Als toevoeging in een coaching praktijk of om te gebruiken in een management functie zodat je anderen beter kan lezen en daar op in kan spelen.

" - 13-12-2020 12:09

"De opleiding geeft de tools om nlp in praktijk in te zetten. Als toevoeging in een coaching praktijk of om te gebruiken in een management fu… alles lezen - 13-12-2020 12:09

Stefanie Ramos
starstarstarstarstar
Stefanie Ramos
10
NLP Master Practitioner Opleiding

"Geweldige opleiding en trainers. Zo ontzettend veel geleerd en mogen bereiken dankzij de geleerde vaardigheden en technieken. Zeer professionele benadering en tegelijkertijd een familiair gevoel. Voor mij zonder twijfel de beste keuze geweest en ik weet dat iedereen die ook deze keuze gaat maken dit zal beamen." - 13-12-2020 12:08

"Geweldige opleiding en trainers. Zo ontzettend veel geleerd en mogen bereiken dankzij de geleerde vaardigheden en technieken. Zeer professio… alles lezen - 13-12-2020 12:08

Angelina Wacanno
starstarstarstarstar_half
Angelina Wacanno
9
NLP Master Practitioner Opleiding

"Ik heb het afgelopen half jaar de Master Practitioner opleiding gevolgd bij Sluis NLP.
Ik heb deze opleiding als heel waardevol ervaren. Heel afwisselend met goede theorie en oefeningen.
Juist deze afwisseling en de dynamiek die er was heeft een belangrijke meerwaarde gegeven. Ik kan met wat ik geleerd heb mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs nog meer inhoud geven. Ik voel dat ik als mens gegroeid ben en dat gun ik anderen ook.
Ik kan iedereen van harte aanbevelen de NLP opleiding bij Sluis NLP te doen!

Angelina Wacanno" - 13-12-2020 12:08

"Ik heb het afgelopen half jaar de Master Practitioner opleiding gevolgd bij Sluis NLP. Ik heb deze opleiding als heel waardevol ervaren. He… alles lezen - 13-12-2020 12:08