Ervaringen met NLP

9,3
Gemiddelde score van NLP producten
Gebaseerd op 274 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Tom Walraven
Senior Voedingsproductie
9
NLP in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Ik heb een fantastische tijd gehad, we hadden een mooie groep, waar iedereen z'n steentje bij droeg. De trainer Tom van den Oever heeft veel kennis van zaken en hij neemt de tijd om modules nog eens door te nemen. Je leert ook naar jezelf kijken." - 21-10-2020 10:39

"Ik heb een fantastische tijd gehad, we hadden een mooie groep, waar iedereen z'n steentje bij droeg. De trainer Tom van den Oever heeft veel… alles lezen - 21-10-2020 10:39

starstarstarstarstar
Rijk giebel
10
NLP driedaagse

" Jacqueline is een unieke, innemende en intelligente leermeester. Ze neemt je mee op een innerlijke reis, verrijkt met een breed spectrum aan ontluikende inzichten en transformerende methodes om jezelf naar een dieper bewustzijn en krachtiger besef van zelf en kunnen te brengen. Ik heb zeer genoten van de trainingsdagen en de leuke groep en pas wat ik heb geleerd met plezier toe. Een aanrader voor iedereen om bij Jacqueline een NLP training te volgen. Tevens goed bereikbare locatie in Amsterdam in mooi klassiek pand, lekkere koffie en heerlijke, gezonde lunch." - 18-09-2020 15:33

" Jacqueline is een unieke, innemende en intelligente leermeester. Ze neemt je mee op een innerlijke reis, verrijkt met een breed spectrum aa… alles lezen - 18-09-2020 15:33

starstarstarstarstar
Fatima Taous
10
NLP driedaagse

"Ik vond de driedaagse NLP-training een mooie, leerzame training met veel aha momenten. Ik heb veel handvatten meegekregen om mijn communicatie maar ook patronen/ gedachtes te doorbreken/verruimen/verbeteren. Ik vond de manier van coaching/training heel prettig. Het past goed bij me en het geeft me een veilig en warm gevoel. Bedankt Jacqueline" - 21-07-2020 13:35

"Ik vond de driedaagse NLP-training een mooie, leerzame training met veel aha momenten. Ik heb veel handvatten meegekregen om mijn communicat… alles lezen - 21-07-2020 13:35

starstarstarstarstar
Danaë B.
10
NLP driedaagse

"De driedaagse NLP-training is veel meer dan ik er van verwacht had. Een leuke groep waar ik mij op mijn gemak voelde. Leerzame stof die, of dat nu al is of later pas, veel inzichten geven. Jacqueline je stelt de juiste vragen. Maar het zijn vragen die ik niet wil (horen) of vragen waar ik geen antwoord op wil geven omdat ze dan waarheid worden. Maar je hebt ze gesteld dus dank daarvoor! Ik ga erover nadenken. Drie mooie leerzame dagen met veel inzichten en stof om over na te denken. " - 21-07-2020 13:09

"De driedaagse NLP-training is veel meer dan ik er van verwacht had. Een leuke groep waar ik mij op mijn gemak voelde. Leerzame stof die, of … alles lezen - 21-07-2020 13:09

Roy Schinning- Woltring
starstarstarstarstar_half
Roy Schinning- Woltring
Senior adviseur organisatie veranderingen
9
NLP MAN

"Een goede training om te volgen voor jou persoonlijke ontwikkeld. De kracht van de training is het ervaren van de verschillende rollen die jij als mijn van nature bij je draagt, maar niet altijd allemaal hebt ontwikkeld. Naast de inhoud heb ik de trainers Alex en Ron als zeer deskundig ervaren." - 29-06-2020 17:47

"Een goede training om te volgen voor jou persoonlijke ontwikkeld. De kracht van de training is het ervaren van de verschillende rollen die j… alles lezen - 29-06-2020 17:47

Ramon Eijlers
starstarstarstarstar
Ramon Eijlers
10
NLP MAN

"Het was een geweldige, emotionele, confronterende reis die ik voor geen goud had willen missen. Top trainers en super groep! Een training die ik zeker zou aanraden bij iedereen. " - 29-06-2020 14:01

"Het was een geweldige, emotionele, confronterende reis die ik voor geen goud had willen missen. Top trainers en super groep! Een training d… alles lezen - 29-06-2020 14:01

starstarstarstarstar
Job Gutteling
10
NLP MAN

"Deze training was een openbaring voor me in vele opzichten. Drie dagen werken aan jezelf in een omgeving met alleen mannen. Als je denkt dat je weet wat er dan gebeurt, dan ben je nog niet op deze training geweest. Kracht en kwetsbaarheid, knallen en aftasten, lach en traan, voor alles is ruimte. Ik voel me in elk geval een completere man dankzij deze training onder bezielende leiding van Alex Vaassen." - 28-06-2020 12:26

"Deze training was een openbaring voor me in vele opzichten. Drie dagen werken aan jezelf in een omgeving met alleen mannen. Als je denkt dat… alles lezen - 28-06-2020 12:26

starstarstarstarstar
Richard Jungbeker
10
NLP driedaagse

"Ik ben deze driedaagse NLP-training gestart met als doel om "open en vrij te kunnen communiceren"
Na deze drie dagen training ben ik heel veel over mezelf te weten gekomen en heb ik antwoord op vele vragen gekregen. Op basis van de theorie die je tijdens deze dagen tot je neemt en heel veel makkelijke oefeningen leer je stapje voor stapje hoe je jouw doel op basis van NLP kunt realiseren. Een zeer waardevolle training die ik iedereen kan aanraden. " - 11-06-2020 11:55

"Ik ben deze driedaagse NLP-training gestart met als doel om "open en vrij te kunnen communiceren" Na deze drie dagen training ben ik heel v… alles lezen - 11-06-2020 11:55

starstarstarstarstar
Lieke Schuurman-Ali
10
NLP driedaagse

"Het waren drie fantastische en leerzame dagen, tijdens deze driedaagse NLP-training.
Jacqueline, met alle NLP-inzichten heb je me zo geïnspireerd. Voor mijn persoonlijke groei is dit zo'n verrijking. Absoluut een aanrader! Dankjewel, Jacqueline. Je bent een topper!
" - 11-06-2020 11:47

"Het waren drie fantastische en leerzame dagen, tijdens deze driedaagse NLP-training. Jacqueline, met alle NLP-inzichten heb je me zo geïns… alles lezen - 11-06-2020 11:47

starstarstarstarstar
Bart Westrus
10
NLP driedaagse

"Ongekende cursus waarbij er levenslessen verteld worden.
Je komt tot nieuwe inzichten en het is uniek. Eigenlijk verplichte kost op iedere school.
Onze trainer Jacqueline is zeer bevlogen en gepassioneerd. Vele trainingen ooit gehad maar nooit op een dergelijke wijze. Bedankt voor alles.
" - 11-06-2020 11:06

"Ongekende cursus waarbij er levenslessen verteld worden. Je komt tot nieuwe inzichten en het is uniek. Eigenlijk verplichte kost op iedere… alles lezen - 11-06-2020 11:06

starstarstarstarstar
Anita Guldenaar-Hoven
10
NLP driedaagse

"Ik heb deze drie dagen als een heel mooi leermoment mogen voelen. Jacqueline, door de rust die ik bij jou voelde werd ik zelf ook rustig. Ik vond jou een heel fijne persoonlijkheid om mee aan mijzelf te werken. Dank je wel voor jouw vragen. " - 11-06-2020 11:04

"Ik heb deze drie dagen als een heel mooi leermoment mogen voelen. Jacqueline, door de rust die ik bij jou voelde werd ik zelf ook rustig. Ik… alles lezen - 11-06-2020 11:04

starstarstarstarstar
Jaap Evenhuis
10
NLP & Clean Language for Coaches

"Ik heb online de training gevolgd gericht op Clean Language. Yosara is erg kundig in het begeleiden van de groep en schroomt niet persoonlijke voorbeelden te gebruiken en zelf het onderwerp te zijn. Ik heb veel geleerd door het oefenen van de technieken, en door de heldere feedback van Yosara en de groep. Het is fijn dat je door de kleine groep veel persoonlijke aandacht krijgt. De tijd vloog voorbij, zelfs online, mede door sidekick Mirjam die zorgde voor energie en een lach op zijn tijd. Deze techniek is direct toepasbaar voor mij in het coachen van studenten. " - 25-05-2020 14:08

"Ik heb online de training gevolgd gericht op Clean Language. Yosara is erg kundig in het begeleiden van de groep en schroomt niet persoonlij… alles lezen - 25-05-2020 14:08

Esther Scheffer
starstarstarstarstar
Esther Scheffer
10
NLP & Clean Language for Coaches

"Ik heb de online training als zeer waardevol ervaren. De gehele training was heel helder en werd op een speelse doch doeltreffende wijze gebracht. Er was voldoende ruimte om de lesstof met de medecursisten te oefenen warbij Yosara bij de verschillende oefengroepjes af en toe bijsprong om de oefensessies te begeleiden. Yosara werkt met een leuke sidekick (Mirjam van Starrenburg) welke voor grappige energizers zorgt en op adremme wijze een gezonde dosis humor in de training weet te mixen. Ik heb ontzettend veel geleerd en pas de kennis toe in mijn werk. Absolute aanrader!" - 25-05-2020 12:36

"Ik heb de online training als zeer waardevol ervaren. De gehele training was heel helder en werd op een speelse doch doeltreffende wijze geb… alles lezen - 25-05-2020 12:36

starstarstarstarstar_half
Tamy Niv
Entrepreneur
9
NLP Informatieavond Rotterdam

"Geweldige informatieavond met name te danken aan de warmte, charme en vriendelijkheid van coach Margareth. De interactieve opdrachten hebben ons alvast aan het denken gezet; een tip van de sluier. Ik had hierna een duidelijke beeld van wat de cursus precies inhoudt en kan niet wachten om deze cursus te doen! " - 26-03-2020 18:45

"Geweldige informatieavond met name te danken aan de warmte, charme en vriendelijkheid van coach Margareth. De interactieve opdrachten hebben… alles lezen - 26-03-2020 18:45

Beste Tamy,
Dankjewel voor je review!
We zijn blij dat je de avond geweldig vond en we kijken er naar uit je binnenkort te verwelkomen bij de NLP Practitioner opleiding.

- 26-03-2020 18:45
starstarstarstar_halfstar_border
Jon Falkena
Personal Trainer & Lifestyle Coach
7
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Het was een inspirerende dag met verschillende interessante onderwerpen die aan bod kwamen. Rutney vertelde vrij duidelijk en had goeie energie en humor die hij soms gebruikte. Ook leuk van die weggevertjes, alleen dit werd niet helemaal eerlijk gedaan. Bij de cd rom over verkooptrucs stak ik als snelste en eerste m'n hand op en ik kreeg de prijs niet. Hij zei dat het ging om de snelste die zijn hand op stak, alleen vervolgens ging die naar een willekeurig persoon. Op zich niet erg, maar je moet je wel houden aan wat je zegt" - 20-03-2020 01:16

"Het was een inspirerende dag met verschillende interessante onderwerpen die aan bod kwamen. Rutney vertelde vrij duidelijk en had goeie ener… alles lezen - 20-03-2020 01:16

starstarstarstarstar_half
Lisa Slagt
Vice-voorzitter OR
9
NLP voor OR-leden

"De NLP voor OR-leden van SBIFormaat kan ik iedereen aanraden die efficiënter wilt communiceren. De trainster Ellen geeft een vrolijke noot aan de stof en betrekt iedereen voldoende. De locatie is werkelijk prachtig, bij ons liepen er zelf hertjes voorbij! " - 18-03-2020 09:04

"De NLP voor OR-leden van SBIFormaat kan ik iedereen aanraden die efficiënter wilt communiceren. De trainster Ellen geeft een vrolijke noot a… alles lezen - 18-03-2020 09:04

starstarstarstarstar
Aagtje Eisinga-Kruijer
Coach en begeleider bij eigen bedrijf
10
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Gisterochtend nog eerst getwijfeld of ik wel zou gaan i.v.m. Corona, maar ik ben niet ziek en ik wil graag iets bijleren.
Dus wel gegaan en WAUW wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt, wat heb ik een waardevol seminar bijgewoond met super veel tips en herhalingen van NLP practitioner en tips over spreken in het openbaar. Ik had dit zeker niet willen missen!
De tips die ik gekregen heb, daar kan ik ontzettend veel mee en ga ik zeker gebruiken in mijn eigen praktijk.
Rutney je bent een super spreker en een voorbeeld voor mij en anderen, je brengt het echt op een fijne manier die voor iedereen te begrijpen is en de voorbeelden zijn ook super om te zien, o.a. hoe je iemand van angst voor slangen afhelpt en dan ook nog bij een echte slang, echt tof om dit te zien.
Het ontbreekt me nu aan tijd om een training bij je te volgen, maar ik kom graag een volgende keer opnieuw en wie weet ga ik de master NLP wel bij jou doen.
Dit is zeker niet de laatste keer dat wij elkaar zien..
Heel erg bedankt voor dit super interessante seminar en wens je heel veel succes verder!
Doe de groeten aan je moeder, ze komt op me over als een tof mens, ik kom graag opnieuw in contact!

Lieve groeten Aagtje." - 15-03-2020 11:46

"Gisterochtend nog eerst getwijfeld of ik wel zou gaan i.v.m. Corona, maar ik ben niet ziek en ik wil graag iets bijleren. Dus wel gegaan e… alles lezen - 15-03-2020 11:46

starstarstarstarstar_half
Petra Timmers
Coach in wording
9
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Een dag met veel impact. Wat kan die Rutney Sluis spreken! Respect! Veel eye-openers voor mij. Ik mocht naar voren komen, doodeng, maar uiteindelijk stond ik er wel een stuk ontspannender met de hulp van Rutney. Fantastische ervaring! Super bedankt voor dit alles! En ook dank je wel voor het traject met je zwager wat ik van je heb gekregen! " - 15-03-2020 09:17

"Een dag met veel impact. Wat kan die Rutney Sluis spreken! Respect! Veel eye-openers voor mij. Ik mocht naar voren komen, doodeng, maar uite… alles lezen - 15-03-2020 09:17

Marco Swolfs
starstarstarstarstar_half
Marco Swolfs
9
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Het seminar was ongelooflijk leerzaam en energiek. Ik heb er enorm van genoten en veel kunnen leren. De manier waarop de spreker(s) het publiek aansprak was geweldig, de innovatieve acties gedurende de training voor concentratie en focus waren echt een goede, effectieve toevoeging en het informatieboekje die je mee naar huis kon nemen was erg handig! Al om al, de training was een enorm succes!" - 12-03-2020 18:25

"Het seminar was ongelooflijk leerzaam en energiek. Ik heb er enorm van genoten en veel kunnen leren. De manier waarop de spreker(s) het publ… alles lezen - 12-03-2020 18:25

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Renate Kerkhof
3
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Het seminar voldeed niet aan mijn verwachting. Ik hoopte tick en tricks te krijgen hoe je jezelf kunt profileren. Ik heb het ervaren als een marketingshow voor de producten van Sluis NLP Instituut. Weinig inhoud, veel reclame. Heel populistisch. Ik betaalde voor het ticket en heb daar spijt van. Ben halverwege de dag weg gegaan. Rutney is vast een goede NLP coach en trainer, daar kan ik niet over oordelen. Maar dit event vond ik echt zonde van mijn tijd en geld." - 12-03-2020 12:26

"Het seminar voldeed niet aan mijn verwachting. Ik hoopte tick en tricks te krijgen hoe je jezelf kunt profileren. Ik heb het ervaren als een… alles lezen - 12-03-2020 12:26

starstarstarstarstar
Jean RUCYAHANA
Social worker
10
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Deze afgelopen maanden ben ik enorm gegroeid na mijn tweede burn out. Nu ik vader ben van een zoontje van 1 heb ik het gevoel meer dan ooit gefocust te zijn. Ik heb altijd de ambitie gehad om te coachen en spreken. Mijn jeugd is niet makkelijk geweest, maar zelfs toen heb ik me altijd bezig gehouden met het motiveren van anderen.

Dit jaar keek ik terug naar de weg die me gebracht heeft waar ik vandaag de dag ben en besefte ik dat alles wat ik mee heb gemaakt bij heeft gedragen aan dit doel om coach en spreker te worden. Ik werk als sociaal werker. Ik blink altijd uit in mijn werk, maar voel me vastgehouden en soms ondergewaardeerd. Ik wil voor mijzelf werken. Mijn ideeën en werkwijze breed inzetten om meer mensen te helpen.

Ik ben een harde werker en heb een visie. Ik zie mijzelf op een podium staan voor duizenden mensen. Ik krijg tranen tijdens het schrijven van dit bericht, omdat ik diep van binnen weet dat dit mijn thuis is. Ik luister dagelijks naar sprekers als: les brown, tony robins,Oprah en gurus. Dit is de eerste keer dat ik naar een seminar geweest ben. Alles kwam binnen! Het was helder. Dit is wat ik moet doen... Ik heb geen geld nu, maar ik kan creatief zijn. Ik ga dit doen en het gaat me lukken! " - 12-03-2020 10:54

"Deze afgelopen maanden ben ik enorm gegroeid na mijn tweede burn out. Nu ik vader ben van een zoontje van 1 heb ik het gevoel meer dan ooit … alles lezen - 12-03-2020 10:54

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Maarten Verheijden
Ondernemer
5
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Heel waardevol! Nadenken over zaken waar je in het normale leven vaak zomaar aan voorbij gaat. Hoe haal je het beste uit het leven. Hoe ga je om met obstakels. Voorbij je angsten bevindt zich jouw levenspad." - 11-03-2020 18:29

"Heel waardevol! Nadenken over zaken waar je in het normale leven vaak zomaar aan voorbij gaat. Hoe haal je het beste uit het leven. Hoe ga j… alles lezen - 11-03-2020 18:29

starstarstarstarstar_border
Wolters
8
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Leuke dag, veel uit gehaald. Zowel over coaching, NLP en public speaking. Zeer goed voor een gratis dag. Wel verkoop praatjes en marketing maar is te verwachten. En zo voort" - 11-03-2020 16:56

"Leuke dag, veel uit gehaald. Zowel over coaching, NLP en public speaking. Zeer goed voor een gratis dag. Wel verkoop praatjes en marketing m… alles lezen - 11-03-2020 16:56

starstarstarstarstar
Zakia Bouhaulin
Eetail manager / trainer / Weddingplanner
10
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Een mooie inspirerende dag gehad. Ik heb tools meegekregen waar ik meteen mee aan de slag kan en heb honger gekregen naar meer! Alles is mogelijk, zolang je er maar in gelooft en jezelf verlost van alle beperkende overtuigingen. " - 11-03-2020 16:56

"Een mooie inspirerende dag gehad. Ik heb tools meegekregen waar ik meteen mee aan de slag kan en heb honger gekregen naar meer! Alles is mog… alles lezen - 11-03-2020 16:56

starstarstarstarstar
Shreyas Raghoebier
Self employed
10
Hèt NLP seminar Succesvol Coachen en Spreken

"Gewelde dag met heel veel nuttige informatie.
Mooie en positieve vibe en energie en ben blij dat ik de cursus heb gekocht en kan niet wachten om ermee te beginnen.
Bovenstaande geldt ook voor Dircue Da Silva" - 11-03-2020 16:56

"Gewelde dag met heel veel nuttige informatie. Mooie en positieve vibe en energie en ben blij dat ik de cursus heb gekocht en kan niet wacht… alles lezen - 11-03-2020 16:56