Ervaringen met NLP

9,4
Gemiddelde score van NLP producten
Gebaseerd op 298 ervaringen
starstarstarstarstar
Olaf Kolff
10
NLP voor Jongeren

"Een intensieve leuke training. Als je zelf struggled met van alles en graag wilt weten hoe je mee om wilt gaan. Meld je dan gewoon aan! Je leert jezelf beter kennen. Je hoeft ook helemaal geen groot probleem te hebben, ga ervoor en laat het op je afkomen. Maak de keuzes en geniet! Een en al positiviteit! " - 03-05-2021 12:59

"Een intensieve leuke training. Als je zelf struggled met van alles en graag wilt weten hoe je mee om wilt gaan. Meld je dan gewoon aan! Je l… alles lezen - 03-05-2021 12:59

starstarstarstarstar
Sam V.
10
NLP voor Jongeren

"Ik zou tegen iedere jongere zeggen: deze training moet je op zijn minst proberen!

Het is de moeite waar, opent je ogen in bepaalde aspecten van het leven.

Kortom, gewoon doen! " - 03-05-2021 12:57

"Ik zou tegen iedere jongere zeggen: deze training moet je op zijn minst proberen! Het is de moeite waar, opent je ogen in bepaalde aspec… alles lezen - 03-05-2021 12:57

starstarstarstarstar
Marjolein M.
10
NLP voor Jongeren

"Je komt in een fantastische groep met mensen die elkaar accepteren om wie je bent. Iedereen is hier met zijn eigen reden naartoe gekomen, maar toch word je binnen deze korte periode van 4 dagen zo'n hechte groep die met elkaar de opdrachten uitvoert.

In deze training leer je jezelf een stuk beter kennen en ook hoe je met een ander om kunt gaan.

De training is voor iedereen een superervaring. Of dingen je al eenvoudig af gaan of dat sommige dingen nog niet zo gemakkelijk voor je zijn... iedereen leert een heleboel waar je de rest van je leven iets aan hebt. " - 03-05-2021 12:55

"Je komt in een fantastische groep met mensen die elkaar accepteren om wie je bent. Iedereen is hier met zijn eigen reden naartoe gekomen, ma… alles lezen - 03-05-2021 12:55

starstarstarstarstar
Rens E.
10
NLP voor Jongeren

"Een aangename verrassing/ervaring die beter wordt hoe meer je het toe laat / laat gebeuren.

Deze vier dagen krijg je de vruchtbare grond om even veel te doen als leven, als voelen. " - 03-05-2021 12:34

"Een aangename verrassing/ervaring die beter wordt hoe meer je het toe laat / laat gebeuren. Deze vier dagen krijg je de vruchtbare grond… alles lezen - 03-05-2021 12:34

starstarstarstarstar
Casper Slaats
10
NLP voor Jongeren

"Ik heb veel manieren van coaching en NLP gedaan en geprobeerd. De jongerentraining van UNLP heeft voor mij het meeste impact gehad. Ik vond het spannend, eng, etc. maar het is d beste keuze die ik in lange tijd heb gemaakt! Echt een aanrader! Je haalt er zeker iets uit waar je de rest van je leven profijt van hebt. " - 03-05-2021 12:33

"Ik heb veel manieren van coaching en NLP gedaan en geprobeerd. De jongerentraining van UNLP heeft voor mij het meeste impact gehad. Ik vond … alles lezen - 03-05-2021 12:33

starstarstarstarstar
Lieke Schaffelaars
10
NLP voor Jongeren

"De training was voor mij een soort openbaring. Ik heb veel geleerd over mijzelf en over wat ik nu eigenlijk wil met mijn leven. Ook heb ik veel leuke mensen leren kennen, mensen die zijn zoals ik wil zijn en ook hoe ik niet wil zijn.

Ik heb geleerd om wat ik vind en wil te durven uitspreken. Ik heb naast veel geleerd te hebben van de coaches en trainers ook veel geleerd van het praten met anderen. Deze ervaring is iets om nooit te vergeten. " - 03-05-2021 12:20

"De training was voor mij een soort openbaring. Ik heb veel geleerd over mijzelf en over wat ik nu eigenlijk wil met mijn leven. Ook heb ik v… alles lezen - 03-05-2021 12:20

starstarstarstarstar
Richard de Pender
10
NLP voor Jongeren

"Deze opleiding was echt 'eye opening'. Iedereen is echt superaarding en begripvol.

Omdat de meesten die naar deze opleiding gaan dezelfde of vergelijkbare uitdagingen hebben, weet iedereen een beetje hoe jij je voelt. Dit begrip is erg fijn. De informatie is ook echt superinteressant. " - 03-05-2021 12:13

"Deze opleiding was echt 'eye opening'. Iedereen is echt superaarding en begripvol. Omdat de meesten die naar deze opleiding gaan dezelfd… alles lezen - 03-05-2021 12:13

starstarstarstarstar
Sytske Sevensma
10
NLP voor Jongeren

"Mega leerzaam! De groep was super open en iedereen ging respectvol met elkaar om. De coaches waren grappig en lekker spontaan. Je had echt het gevoel dat je veilig over alles kon praten.

Omdat bijna iedereen hier vanuit zichzelf was gekomen ontstond er een groep met like-minded mensen waardoor alles lekker soepel liep.

Het programma was goed verdeeld over de dag en zette je echt aan het denken.

Bedankt voor deze geweldige tijd en de ondersteuning di ik kreeg terwijl ik mijn gevoelens mocht ontdekken! " - 03-05-2021 11:57

"Mega leerzaam! De groep was super open en iedereen ging respectvol met elkaar om. De coaches waren grappig en lekker spontaan. Je had echt h… alles lezen - 03-05-2021 11:57

starstarstarstarstar
Eva G.
10
NLP voor Jongeren

"Ik had mij best spontaan ingeschreven dus ik had niet echt een verwachting. Er waren superaardige trainers en coaches die heel benaderbaar waren.

Ik heb mijzelf beter leren kennen een ook heel veel geleerd.

Ik zou zeker iedereen aanraden om mee te doen. " - 03-05-2021 11:44

"Ik had mij best spontaan ingeschreven dus ik had niet echt een verwachting. Er waren superaardige trainers en coaches die heel benaderbaar w… alles lezen - 03-05-2021 11:44

starstarstarstarstar
Djamila Ramos dos Santos
10
NLP voor Jongeren

"Ik wist zelf al best veel over hoe ik moest communiceren met anderen maar ik moet zeggen dat ik tijdens de training/colleges truucjes geleerd en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een stuk rijker ben door wat er allemaal is behandeld.

Ik heb er ook vrienden aan over gehouden. Zou het zo weer doen, ondanks dat ik gene verwachtingen had van de training.

Het was echt top! " - 03-05-2021 11:42

"Ik wist zelf al best veel over hoe ik moest communiceren met anderen maar ik moet zeggen dat ik tijdens de training/colleges truucjes geleer… alles lezen - 03-05-2021 11:42

starstarstarstarstar
Frenk Luising
10
NLP voor Jongeren

"Ik vond de NLP Jongerencursus erg leuk en leerzaam. Door de "leerstof" en de omgang met de rest van de groep heb ik vel over mijzelf en anderen geleerd en ben ik ervan overtuigd dat ik over mijn eigen obstakels heen kan komen. Ik zou deze cursus zeker aanraden als je met jezelf in de knoop zit. Ik heb negatieve patronen van mezelf kunnen herkennen en ben er nu zeker van dat ik ze weg kan werken. " - 03-05-2021 11:32

"Ik vond de NLP Jongerencursus erg leuk en leerzaam. Door de "leerstof" en de omgang met de rest van de groep heb ik vel over mijzelf en ande… alles lezen - 03-05-2021 11:32

starstarstarstarstar
Maud Hoevelaken
10
NLP voor Jongeren

"De training begon voor mij eigenlijk al bij de informatieavond. Ik dacht "dat is veel te spannend, want het zijn allemaal mensen die ik niet ken". Maar ik ging er toch heen.

Toen moest ik mij nog opgeven... ik was alleen maar aan het denken "wat zullen mensen van mij vinden, het is veel te eng om vier dagen met onbekenden bij elkaar te zijn". Maar diep van binnen wilde ik het wel zo graag doen. Uit mijn comfortzone gaan. Uitdagingen aangaan. Want dat is tenslotte waar NLP ook over gaat.

Uiteindelijk dacht ik "Ik ga het gewoon doen!". En wat en ervaring. Intens, emotioneel, leerzaam. Echt een eye-opener. Ik raad het iedereen aan. Ook al vind je het spannend. Je bent niet de enige. Het is gewoon heel leuk en gezellig met elkaar. Ik ben dankbaar en blij dat ik dit avontuur ben aangegaan. " - 03-05-2021 11:30

"De training begon voor mij eigenlijk al bij de informatieavond. Ik dacht "dat is veel te spannend, want het zijn allemaal mensen die ik niet… alles lezen - 03-05-2021 11:30

starstarstarstarstar
Emiel van DIjk
Beleggingsadviseur
10
NLP stap 2; van bewustwording naar zelfcoaching

"Enthousiaste betrokken trainster, die het regelmatig voor elkaar krijgt jou verbaasd te laten staan. Derde dag online gevolgd, waarbij Sandra dezelfde kwaliteit weet te bereiken als tijdens de fysieke bijeenkomsten." - 07-04-2021 06:53

"Enthousiaste betrokken trainster, die het regelmatig voor elkaar krijgt jou verbaasd te laten staan. Derde dag online gevolgd, waarbij Sandr… alles lezen - 07-04-2021 06:53

Wat goed om te horen dat het ook online mooie meerwaarde voor je heeft opgeleverd! Sandra

- 07-04-2021 06:53
Helen Simmelink
starstarstarstarstar_half
Helen Simmelink
Management Assistent
9
NLP stap 2; van bewustwording naar zelfcoaching

"Ik hen nu NLP 1 als NLP 2 gevolgd bij Schoonderwoerd. En ben er zo enthousiast over dat ik me al heb opgegeven voor NLP Practitioner.

Bedankt Sandra voor je kennis, enthousiasme en dat je mij weer wijzer hebt gemaakt.

Dikke knuf,
Helen" - 07-04-2021 05:26

"Ik hen nu NLP 1 als NLP 2 gevolgd bij Schoonderwoerd. En ben er zo enthousiast over dat ik me al heb opgegeven voor NLP Practitioner. Be… alles lezen - 07-04-2021 05:26

Ja!!!! De practitioner! Kijk er naar uit! Sandra

- 07-04-2021 05:26
starstarstarstarstar_border
M Zwart
8
NLP stap 2; van bewustwording naar zelfcoaching

"Sandra is een bijzonder inspirerende trainer, net als haar collega Shanna Proost. Zij weten beiden op hele fijne wijze in deze lastige online tijd de training goed neer te zetten via Zoom. Ik heb er enorm veel van geleerd en zal er nog vaak aan terugdenken." - 06-04-2021 15:33

"Sandra is een bijzonder inspirerende trainer, net als haar collega Shanna Proost. Zij weten beiden op hele fijne wijze in deze lastige onlin… alles lezen - 06-04-2021 15:33

starstarstarstarstar
Minouk Schouwink
Verkoopadviseur
10
NLP stap 2; van bewustwording naar zelfcoaching

"Een hele leuke en leerzame training. Heel veel bruikbare informatie. En Sandra zelf is heel enthousiast en enthousiasmerend. Geeft de training met veel energie en passie. En ruimte voor ieders individuele behoefte. " - 06-04-2021 14:59

"Een hele leuke en leerzame training. Heel veel bruikbare informatie. En Sandra zelf is heel enthousiast en enthousiasmerend. Geeft de traini… alles lezen - 06-04-2021 14:59

starstarstarstarstar_half
Annet ten Wolde
Financieel zorgcoach
9
NLP stap 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei

"De trainer van Schoonderwoerd, Sandra Jongepier, was een enthousiaste vrouw, die in coronatijd de training NLP enthousiast kon brengen. Af en toe vergat ik dat ik thuis zat ipv in een opleidingscentrum. De uitleg die ze gaf over de verschillende onderwerpen was uitstekend, ze gebruikte persoonlijke voorbeelden, wat de cursus nog persoonlijker maakte" - 31-03-2021 08:18

"De trainer van Schoonderwoerd, Sandra Jongepier, was een enthousiaste vrouw, die in coronatijd de training NLP enthousiast kon brengen. Af e… alles lezen - 31-03-2021 08:18

Annet! Wat goed om te horen dat je af en toe vergat dat je niet in ons heerlijke landhuis was in Utrecht. Wellicht dat een terugkom sessie daar kan plaatsvinden. Super dat je erbij was! Sandra

- 31-03-2021 08:18
Richard de Rijk
starstarstarstarstar
Richard de Rijk
Planner / senior administratief medewerker
10
NLP stap 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei

"NLP 3 daagse,
Heel erg leerzaam geweest, Sandra straalt tijdens de training veel energie en plezier uit en weet iedereen mee te nemen in zijn of haar leerproces. Zeker een aanrader!" - 30-03-2021 18:13

"NLP 3 daagse, Heel erg leerzaam geweest, Sandra straalt tijdens de training veel energie en plezier uit en weet iedereen mee te nemen in zi… alles lezen - 30-03-2021 18:13

starstarstarstarstar
Willemijn Saia-Mol
Senior (teamleider) CDD/KYC
10
NLP stap 1; doelgericht communiceren en persoonlijke groei

"Ik vond de training heel erg interessant en heb er veel van geleerd. Vooral de geitenpaadjes, waarden en verschillende identiteiten gaan mij verder helpen in mijn ontwikkeling. Sandra is een ontzettend fijne trainer. Enorm veel energie en wat ik vooral heel fijn vond is dat zij praktijkvoorbeelden van zichzelf heeft genomen die niet sociaal wenselijk zijn, maar dingen die iedereen mee kan maken. De groep was ook zeer betrokken en ik heb weer veel verschillende karakters mogen ontmoeten waar ik van geleerd heb. " - 30-03-2021 15:02

"Ik vond de training heel erg interessant en heb er veel van geleerd. Vooral de geitenpaadjes, waarden en verschillende identiteiten gaan mij… alles lezen - 30-03-2021 15:02

starstarstarstarstar
Anouk Koers
Account Manager
10
Creëren voor Professionals | NLP en Mindfulness | Maximale persoonlijke ontwikkeling | Effectief beïnvloeden | Ontdek je missie, kies en bereik je grootste doelen

"k vond het een erg goede training. Dit heeft mijn ogen geopend voor nieuwe mogelijkheden en jullie hebben mij een nieuwe stap in mijn ontwikkeling aangereikt. Bovenal heb ik enorm genoten van jullie energie! Bedankt!" - 10-03-2021 09:48

"k vond het een erg goede training. Dit heeft mijn ogen geopend voor nieuwe mogelijkheden en jullie hebben mij een nieuwe stap in mijn ontwik… alles lezen - 10-03-2021 09:48

starstarstarstarstar
N Townsend
10
NLP in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Door corona ben ik online gestart met de opleiding en uiteindelijk heb ik 4 van de 5 bijeenkomsten online gehad. Ik zag er in het begin erg tegenop maar ICM en de trainer Mireille hebben al mijn twijfels weggenomen. Mireille deed het geweldig online, wist mij elke bijeenkomst te raken en te prikkelen en zorgde voor een veilig groepsgevoel. Het was een extra mooi cadeau om elkaar de laatste bijeenkomst wel fysiek te zien. Voor iedereen die twijfelt over online bijeenkomsten: bij twijfel gewoon doen!" - 03-01-2021 10:15

"Door corona ben ik online gestart met de opleiding en uiteindelijk heb ik 4 van de 5 bijeenkomsten online gehad. Ik zag er in het begin erg … alles lezen - 03-01-2021 10:15

starstarstarstarstar
Anne Kuster
10
NLP in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Yvonne is een fantastische trainster, zo goed in haar vak en oog voor ieder individu. Denkt in oplossingen en brengt de NLP begrippen helder en enthousiast over.

ICM heeft het allemaal erg goed geregeld. Contact met het bedrijf is goed en erg laagdrempelig." - 30-12-2020 07:50

"Yvonne is een fantastische trainster, zo goed in haar vak en oog voor ieder individu. Denkt in oplossingen en brengt de NLP begrippen helder… alles lezen - 30-12-2020 07:50

starstarstarstarstar
Anoniem
10
NLP in 3 dagen (ook online virtual classroom)

"Prima trainer die met humor en mooie praktijkvoorbeelden. Alles in een hele veilige omgeving met respect voor alle deelnemers. Mijn doel was om mijn eigen geconditioneerde gedrag onder de loep te nemen en te kijken waar ik kan veranderen. Ik heb de training als heel waardevol ervaren. Het zet je echt aan het denken en laat je anders kijken naar mensen en situaties. " - 29-12-2020 14:10

"Prima trainer die met humor en mooie praktijkvoorbeelden. Alles in een hele veilige omgeving met respect voor alle deelnemers. Mijn doel was… alles lezen - 29-12-2020 14:10

starstarstarstarstar_half
Saskia Aalbers
Adviseur Techniek
9
NLP in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Op behoefte van de cursisten is Mireille door de NLP-theorie heen gegaan. De vraag bepaalde de onderwerpen van de dag. Naar eigen invulling en vooral iedereen zijn ervaringen laten vertellen en daarover doorpraten, maakte dat het heel gemakkelijk ging. Zo plaatste ze de theorie aan de eigen voorbeelden en hebben we het dus vooral zelf mogen ervaren.

We waren de eerste groep die niet meer bij elkaar mochten komen. Ik had er zo mijn twijfels over of dat wel kon werken met zo'n thema. Het ging bovenverwachting. We hebben nauw samen kunnen werken, en er is was toch een gevoel van verbondenheid. ICM heeft dit prima opgelost en gezorgd dat je thuis toch verder kon met de opleiding." - 29-12-2020 08:32

"Op behoefte van de cursisten is Mireille door de NLP-theorie heen gegaan. De vraag bepaalde de onderwerpen van de dag. Naar eigen invulling … alles lezen - 29-12-2020 08:32

Jasper van Zaal
starstarstarstarstar_half
Jasper van Zaal
Verhuur medewerker
9
NLP in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Leuke cursus en Marco weet je goed mee te nemen op de NLP reis. Vooral het onderwerp herkaderen kan ik iedereen aanraden. De lunch was zeer goed geregeld en door corona helaas de laatste 2x gemist." - 28-12-2020 13:34

"Leuke cursus en Marco weet je goed mee te nemen op de NLP reis. Vooral het onderwerp herkaderen kan ik iedereen aanraden. De lunch was zeer … alles lezen - 28-12-2020 13:34